Auala e Filifili ai ma Suia le Mana

Anonim

Filifili se softk e tusa ma le taua o tapulaʻa masani: puipuia le taimi nei, paʻu, susu index ma le pefu. Ma avatu ni faʻatonuga mo le lafoaia o le tuai o outlet ma faʻapipiʻi fou.

Auala e Filifili ai ma Suia le Mana 6045_1

Auala e Filifili ai ma Suia le Mana

E i ai foʻi le ola foi e le eletise le eletise eletise i lona olaga tautua ma le umi o taimi e le o ai. Peitaʻi, e le tatau ona e faʻatali pe a fai e le saogalemu le faʻaaogaina, e sili le faʻaaogaina i se tasi fou.

Taua taua pe a filifilia se socket

Ina ia suia a outlet fou po o isi faapipiiina eletise, e tatau e le gata i foliga vaaia, ae faapea foi i ni tapulaa faapitoa.

Rating nei

O taimi o aso nei ua fuafuaina mo le malosi o iai nei o le 16 a, lea na sili atu le umi o le tusa o le 3.6 kw, e le mafai ona faʻaaogaina e faʻafesoʻotaʻi ai le ogaumu eletise ma isi masini malosi. A filifilia, mafaufau, o le a e manaʻomia se sake ma se faʻavae pe leai foi.

Auala e Filifili ai ma Suia le Mana 6045_3
Auala e Filifili ai ma Suia le Mana 6045_4
Auala e Filifili ai ma Suia le Mana 6045_5

Auala e Filifili ai ma Suia le Mana 6045_6

Mataʻomo ma View Luma goto LeGrand

Auala e Filifili ai ma Suia le Mana 6045_7

Socy ma le kimigiina o le lega

Auala e Filifili ai ma Suia le Mana 6045_8

Mataʻomo ma goto vaaiga itu LeGrand

Sergey Saralyev, ulu & ...

Sergey Sarasilyev, Technical Custosise ulu, Legane:

O le eletise eletise o potu o aso nei i le tele o taimi e faia e le tolu-uaea - ma le paʻu (puipuia). I le aiga o le faavae e nofo ai matua, o le fesootaiga fale mautotogi e lua-uaea, e aunoa ma goto. O le, o le filifiliga o ituaiga o mataʻomo e faalagolago i le ituaiga o wiring i lou fale, e faaopoopo, e tatau ona manatua o le faaaogaina o le RCD mo le mea o le toaga faaputugatupe e nofo ai ma fesootaiga e lua uaea, pe afai o le talosaga eletise e leai se eleele e puipuia ai, o se auala lelei mo le faateleina o le saogalemu i le eletise ma le afi.

Podrottor

liua Standard (lea ua taua o le mounting pusa i le puipui i le ua faapipiiina ai le oloa wiring) ei ai se lapoa o 65-70 mm, ma lona loloto e mafai ona mai le 46 i le 80 mm i gaosi eseese ma i faasologa eseese. O le mea lea, o le filifilia o se oloa mo le toe suia, o le e talafeagai i le faia muamua o tala le outlet tuai ma sue po o le a le tele o le faaliliuina i lou tulaga.

Afai e faapipii ni lago i se tulaga lautele, e tatau i le faatauina mai o se faavaa o le e masani ona faatau atu eseese. O le outlets, e faaopoopo, e tatau ona connectors faaopoopo mo fesootai le jumper fesootai (uaea fesootai se pea lago i filifili se tasi).

Auala e Filifili ai ma Suia le Mana 6045_10
Auala e Filifili ai ma Suia le Mana 6045_11

Auala e Filifili ai ma Suia le Mana 6045_12

O le pito i luma o le lexuend e faigofie ona aveese.

Auala e Filifili ai ma Suia le Mana 6045_13

I le itu e iai le fesoʻotaʻiga mo le faʻafesoʻotaʻia o le vaega, zero ma le paʻu (ogatotonu uaea).

Fixator

I fafo atu o le ituaiga tuai, o kilipa tipi o loʻo faʻaaogaina, ae ua faʻavaivaia i le taimi ma manaʻomia le siakiina o le taimi faʻa-taimi ma faʻafefe. O mea taua a le uarota e iai se ata ma se uaealesi uaea, o le sili atu le faʻapipiʻiina ma e le manaʻomia le siaki siaki. O ia ituaiga faʻataʻitaʻiga o loʻo i le tele o le aofaʻi o Abb, Jung, Leʻese, Schneader Scrorety ma isi tagata faʻatau tele.

Togafiti mamanu ma uaea ma

Fausiaina o le omea o le uaea ma se magagana mausali: 1 - Connector Skikes mo se Plug, 2 - Malosiaga Pare, 3-Deggent. O lenei toleniga e faʻamaumau ai pea fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga, o le mea e le vaivai ai i le taimi taimi. I se faʻaopopoga, o oloa ma le furus-saoloto loka e faʻafaigofie mo le faʻapipiʻiina pe a faʻatusatusa i ata clamp.

O Sole masani ma euro fusi e ese mai le tasi i le isi ma le lapoa o pu mo le plaug. I Euro, o le fesoʻotaʻiga e lautele. O le mea lea, o le faʻapipiʻi fou i le sone o le Soviet faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga e le o aʻe, ma le tuai soviet o loʻo talatalanoa ma le le fiafia ona o le le lelei le fesoʻotaʻiga. Atonu na o se tasi o mafuaaga mo afi.

Mea faafesootai

Afai e te faʻatusatusaina vaega faʻafesoʻotaʻiga i le taugofie ma taugata masini elemoniga faʻapipiʻi oloa, o le a maitauina le eseʻesega. O fesoʻotaʻiga taugofie na faia mai le Force Sches, i le taimi o le taimi o le oxidized ma Deform. O fesoʻotaʻiga faʻapitoa e faia i le tunnitus apamemea poʻo le apamemea. Nei e sili atu le faʻatuatuaina ma mea pueata.

O fugalaʻau a Roma, o le tomai faʻapitoa o loʻo agavaʻa i le suka, Schneader Score:

A faʻatau, ia mautinoa e i ai se lelei-faʻapitoa fesoʻotaʻiga faʻailogaina i luga o le fou fafo (ma le eleele). "O le Lalolagi" ua iloga mai i le igoa o le lanu lanu meamata, o le "vaega" (masani, ae le o taimi uma (enaena, "zero. I le leai o se lanu faʻailoga e saili ai se vaega, o le faʻailoga o le a fesoasoani ai ia te oe (o le a masani ona valaʻau mai le vaega o le faʻailoga o le faʻailoga. O le mea faigaluega e tatau ona saʻo, e faigofie ai lava le mautinoa e siaki pea i le galue ma le loto i ai i fafo atu.

Pefu ma le susu puipuiga

O le saogalemu o le faʻailoga e aofia ai Latina iP mataitusi ma lua numera mulimuli ia i latou. O le numera muamua o lona uiga o le tikeri o le puipuiga mai le tumau tino, e mafai ona eseese mai 0 (e leai se puipuiga) i le 6 (atoa puipuiga mai le pefu). O le numera lona lua o loʻo faʻaalia ai le maualuga o le puipuiga mai le susu o le susu, e mafai ona fesuisuiai mai le 0 i le 8).

Leagand Valena Heack ma Puipuiga Puipuiga

Leagand Valena Heack ma Puipuiga Puipuiga

Isi masini puipuia

I fale faʻatasi ai ma le fanau tama e fautuaina e faʻaaoga faʻataʻitaʻiga ma le puipuiga faʻapitoa. E le o faʻaaogaina ni faatafunaina o a latou fesoʻotaʻiga ma ie pupuni e tatalaina ai naʻo le fetaomi atu i se taumafaiga. E puipuia e pupuni le pefu mai le alu i totonu o le maket ma faateleina lona faatuatuaina.

Auala e Filifili ai ma Suia le Mana 6045_16
Auala e Filifili ai ma Suia le Mana 6045_17

Auala e Filifili ai ma Suia le Mana 6045_18

Saluti ma le eleele mai le Unica New Line (Schneader Scronity), vaaiga i luma. O le oloa faʻaaogaina le tautotogo o le tautotogo mo le faʻafesoʻotaʻi o uaea. Matalaga mo le faigofie ona faaauupegaina i le tele-lanu ki.

Auala e Filifili ai ma Suia le Mana 6045_19

Sooga ma le eleele mai le Unica New Line (Schneader Seletise), tua o le tua.

O loʻo iai foʻi ni faaputuga ma se tulei tuleia auala 'upega - e tau ai le faʻapuna mai le soʻu mailei pe a e oomi le faʻamau poʻo le mea leaga. I le faʻaopopoina o le faigofie, o lenei mamanu o le ulo ua taofia i totonu o le puipui, lea e taua tele pe a faʻapipiʻi soʻu tulaga vaivai.

Schneader eletise glosssa hack

Schneader eletise glosssa hack

Uiga e faʻatatau i le nofoaga ma metotia o faʻapipiʻi

O le filifilia o le tasi poʻo le isi ituaiga o outlet mo le nanaina, ia amanaia lona mataʻupu foliga muamua. Fai mai, mo se fale laupapa laupapa laupapa e te ono manaʻomia ni oloa uaeasa i fafo fafo. Mo faletaele ma isi potu susu, o le a e manaʻomia ni mea ese ma le susu-faʻamaoniga o loʻo i ai (IP puipuiga o le faʻailoga e le maualalo le 44). Mo le le lelei o auala mama, e mafai ai ona fautuaina ni matata ma tua.

Ua leai ni sologa e aunoa ma le timu ua mamanuina e faʻafesoʻotaʻi ai masini maualalo-malosi ma masini moli; O ia ituaiga faʻataʻitaʻiga e le mafai ona faʻapipiʻiina i potu susu.

Auala e Filifili ai ma Suia le Mana 6045_21
Auala e Filifili ai ma Suia le Mana 6045_22
Auala e Filifili ai ma Suia le Mana 6045_23

Auala e Filifili ai ma Suia le Mana 6045_24

O fafo atu mo le faʻapipiʻiina o fafo e aunoa ma le timu.

Auala e Filifili ai ma Suia le Mana 6045_25

Outlet mo fafo faʻapipiʻi ma le paʻu.

Auala e Filifili ai ma Suia le Mana 6045_26

Samket ma le vai vai ip 44 fale ma ufiufi ufiufi fesoʻotaʻiga.

  • Auala e Filifili ai ma Faʻapipiʻi Taʻaloga ma Suia i potu susu

Socket Suiga faatonuga

A o le i amataina galuega i le suia o le sone, aua le galo i le de-faʻamalosi le fesoʻotaʻiga. Siaki le leai o le voltage i le fesoʻotaʻiga faʻaaogaina le faʻaali faʻailoga. Afai o le moli ua tape i le taimi e tasi ma le softket, tausia le teuina o le ola tutoatasi. O lenei e mafai ona e faʻagasolo e faʻavaivaia le tuai o outlet.

Leagand Etika Sokket

Leagand Etika Sokket

Le mautonu o se tuai outlet

Muamua aveese le potu pito i luma, ona sosoo ai lea ma le faʻataʻitaʻiga. I taimi tuai, o le vaega pito i luma ua faapipiiina i le fao, lea e masani lava i le ogatotonu o le vaega. Afai e leai se fusi faʻapipiʻi, o le vaega na nonoa i luga o le spps. Aveese, tulei ma le faaeteete. Ina ia aveese le malae anchakes, e tatau ona vaivai le tagata faaitiitia e lokaina le au paia i le ua faasusulu.

Ona faʻamanuiaina ai lea o le auala e sili atu ona leaga ina ia aua nei faʻaleagaina uaea, ma motusia mai ia i latou.

Auala e Filifili ai ma Suia le Mana 6045_29

Faapipiiina o se fou fou

O le auala fou o loʻo tuʻuina atu i le faʻasologa o le itu.

  1. O le pito i luma o loʻo faʻamaumau i luga o le sikulu laupapa.
  2. O le muina o le eletise eletise, e manaʻomia e fuafua lelei lo latou tulaga ina ia lafi i luga o le laina tasi. Afai e tatau, o fusiua e faʻatagaina ai oe e faʻasaʻo le tulaga tonu o le socket.
  3. Ua tuʻutuʻu atu uaea i ni mea teu fale, ona faʻapipiʻi lea i latou i le liuaina.

Auala e Filifili ai ma Suia le Mana 6045_30
Auala e Filifili ai ma Suia le Mana 6045_31
Auala e Filifili ai ma Suia le Mana 6045_32
Auala e Filifili ai ma Suia le Mana 6045_33

Auala e Filifili ai ma Suia le Mana 6045_34

Faapipiiina le pito i luma

Auala e Filifili ai ma Suia le Mana 6045_35

Fetuunaiga Tusitusiga

Auala e Filifili ai ma Suia le Mana 6045_36

Fesoʻotaʻiga o uaea i le 'au

Auala e Filifili ai ma Suia le Mana 6045_37

Mo galuega ma masini eletise, e sili le faʻaaogaina o se tester oclding.

Faitau atili