Faʻatau atu i Aliexpress: 13 aitema e le sili atu nai lo le 1,000 rubles o le a liua ai lou fale

Anonim

I le matou laʻasaga - ie puipui, laupepa ie, faʻata, faʻapipiʻi mea lelei ma isi mea matagofie ma aoga e foliga sili atu taugata nai lo le faʻaliliuina ma isi tagata. Ia tausi tusi ma faʻatali Novema 11 - le amataga o le faʻatau atu.

Faʻatau atu i Aliexpress: 13 aitema e le sili atu nai lo le 1,000 rubles o le a liua ai lou fale 6143_1

Faʻatau atu i Aliexpress: 13 aitema e le sili atu nai lo le 1,000 rubles o le a liua ai lou fale

1 ie puipui

Ie puipui - o le faʻaiuga mulimuli i totonu o le potu. O le filifiliga manumalo-manumalo o le filifilia o le-foliga tino pupuni i le foloa, e vaaia foi le maualuga o le taualuga. Mo le potumoe matou te fautuaina oe e teʻi atu i le tulaga ata ina ia mafai ona e moe lava i le ao.

O nei aso o le Downing

O nei aso o le Downing

630.

Faatau

2 teuteuga aluga

O le a se faigofie faigofie ona teuteu ai le totonu? Sui le sukalati sukalati ma lagona o le potu o le a suia foi. Ma le isi, o se tupessal.

Aluga

Aluga

180.

Faatau

3 moega ie lino

Valivali moega ie link ma ala na te tuuina mai le leai o le tofo. Matou te mautinoa e le o lau mataupu lea. Filifili faʻaititia faʻataʻitaʻiga e aunoa ma se ata poʻo se ata ma se lenbrefuve gimetric lolomi. Country Style e faʻatau atu ma flaral mamanu, ae laʻititi ma luga o le paʻepaʻe poʻo le pipili paʻepaʻe. Aua le faʻatamala ma trufles, aua o i totonu ia i latou le matagofie o le totonu o loʻo nana.

Fatu

Fatu

945.

Faatau

4 faata

O faʻata o se faʻataʻitaʻiga ma matagofie, ma mea e sili ona lelei i le auro-faʻapipiʻi faʻavaʻa o le faʻasologa o le faʻasologa e le sau i fafo mai le masani i totonu mo se taimi umi. Faʻatosina ia faʻata i luga o le sofa pe teuteuina le puipui i le laupapa.

Teuteuga teuteu

Teuteuga teuteu

640.

Faatau

5 vasa.

O le isi auala faigofie e faʻaliliu ai le totonu o le a tuʻu i totonu o le laulau kofe i totonu o le potu malolo poʻo luga o le moega i le potumoe ma fugalaʻau ma fugalaʻau. Peitai, e mafai ma na o se fuse aunoa ma se povi - sili ona taua, filifili le talafeagai. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se mea taua i le ituaiga o faʻalumaina.

Vaa o le ituaiga o le faasee

Vaa o le ituaiga o le faasee

680.

Faatau

6 kashpu

A aunoa ma laau lanumeamata, o le totonugalemu foliga le ola. Malilie? Ona piki lea o le matagofie o le kapoti. Mo se faʻataʻitaʻiga, pei o le matagofie mamanu ma luga o se faʻavae tutotonu. O le tuʻufaʻatasiga o uʻamea ma le maamora o se aga e le o mai ai i fafo.

Laulau fugalaau ulo

Laulau fugalaau ulo

375.

Faatau

7 faalapotopotoga

Sitaili - i talitonuga, matou te toe fai mai pea i itulau o la matou 'upega tafaʻilagi. O teuteuga, o se faʻaputuga o mea manogi poʻo ni mea teuteu teuteu e mafai ona teuina i le faʻaaogaina matagofie i le faʻaaogaina o nei faʻalapotopotoga. Ma o nei pepa teuteu e mafai ona tuʻu i luga o le fata i le alatele ma faʻatulaga o le teuina o mea laiti: ki mai le fale, taʻavale poʻo ni tusitusiga.

Faalapotopotoga mo asoa

Faalapotopotoga mo asoa

7700.

Faatau

8 laupapa laupapa

E te manaʻo i totonu o lau umukuka e foliga sili atu taugata? Ona faʻalogoina lea i le mea o loʻo ia te oe i luga o lau laulau. Afai o le palasitika nei ma le pisapisao, e aoga le suia i latou. Mo se faʻataʻitaʻiga, i mea faigaluega laupapa. E mafai ona e tuʻu saogalemu se pusa i luga o le laulau i luga o le laulau i luga ae aua le fefe o le umukuka o loʻo foliga le le mautonu pe taugofie.

Masini mai fafie

Masini mai fafie

170.

Faatau

9 ipu

O se taʻamilosaga mataʻutia ma se togafiti vai pei na foliga mai o le a faia o tagata, ae e te vaʻai, mo le alato lava i le tau o le a matua ese lava. O lenei ipu e mafai ona tuu i luga o le laulau, ma faʻaaoga o se fesoasoani i luga o fata matala. Ma gagau fua fualaau aina poʻo le malaga, fai, fai mai, luga o le galuega. Ma aoga ma matagofie.

Faapipii pepa

Faapipii pepa

610.

Faatau

10 Vintage fata

A e fiafia i le sintuge, o le mea lea e mautinoa lava e te iloa matagofie. Ma e sili ona taua, e le o le vai malulu lea e tatau ona o loʻo ulagia i se mea puʻupuʻu. O se fata o le atoatoa o le teuteuga atoatoa ma totonu i le lotoa i luga. Ma o ia foi o le faʻataʻitaʻiga foi: E mafai ona e faʻaogaina mo le fafagaina o ou matamuli, teuina, ma le maʻega faʻataʻamilo e pei o se laupapa tipi.

Reclongungalar Meron Tyy

Reclongungalar Meron Tyy

660.

Faatau

11 Seti o le tipiina

O le isi "faʻatosina", o le a suia ai le uunaiga o totonu. Ua lava lana e ufiufi le laulau ma ni masini - ma lau umukuka o le a lafo i le ufiufi o mekasini.

Stainless Steel masini seti

Stainless Steel masini seti

490.

Faatau

12 faletupe mo tele oloa

E faʻapefea ona e teuina lauti, kofe, suka, cereals ma isi lapoʻa oloa i le umukuka? Nana i totonu o se pusa i taga palasitika? Sili ona liligi i le hermetic apamemea. Muamua, o lea ua e faʻateleina ai le ola o oloa, ma lona lua, o loʻo iai ni chilimemea conteolder mafai ona tuʻu saogalemu i luga o le laulau pe tuʻu i luga o fata.

Uamea pusa

Uamea pusa

730.

Faatau

13 Sinax Adventer

Faʻasolo lau faʻatonuga i le vaipuna i le faletaele, aveese le le le talafeagai le numera o mea e faʻaoʻo mai le taʻele poʻo le mafiafia o le paʻu o fagu ma pou i le umukuka. O loʻo iai le faʻatulagaina o le uamea Style West i luga o le faʻamatalaga o le a fesoasoani ia te oe i lenei.

Taofia le ato

Taofia le ato

580.

Faatau

Faitau atili