10 fale o le a aveese oe mai ia te oe mai le Autumn Chanders

Anonim

Ulo ma le fravant lavender i luga o le kesi po o le itiiti o le moega ma spicy heabs i le umukuka - Faatulaga nei laau i le fale ma galo ai le atuatuvale i le fale ma galo le atuatuvale i le fale ma galo le atuatuvale

10 fale o le a aveese oe mai ia te oe mai le Autumn Chanders 6146_1

10 fale o le a aveese oe mai ia te oe mai le Autumn Chanders

O laʻau i totonu e leʻo na o se masani masani, ae e aoga foi mo le soifua maloloina. O nisi ituaiga e mafai ona faʻaleleia atili le microcmolite i totonu o le potu, o isi o lou lagona.

1 lavender

10 fale o le a aveese oe mai ia te oe mai le Autumn Chanders 6146_3

E uiga i le sili ona lelei o le laga o le Lavender e leʻi tusia na o le paie - i luga o le faavae o lenei laʻau, toulu, paʻu o le oti. O le manogi o Lavender ei ai lona aoga aoga i le neura ma aveʻesea ai le ulu tiga. Tuu se paie paie i totonu o le potumoe, ma o le a e moe o se pepe.

Seti mo le tuputupu ae o le late

Seti mo le tuputupu ae o le late

  • 6 i totonu o le mea e faʻaleleia ai lau moe

2 Geran

10 fale o le a aveese oe mai ia te oe mai le Autumn Chanders 6146_6

E agamalu manogi o Gerani e tusa ma se rosa, na te malolo ma sovia. O le laau na te faʻaititia ai le maualuga o le popole. O lea matou te fautuaina le tuʻu i totonu o lou fale lenei laʻau i totonu o le ulo poʻo le sili atu ma le faʻaʻaisa - faʻaaoga le suauu taua o gerani.

  • 6 laau ma se manogi manaia e mafai ona tulaueleele i le fale

3 mint.

10 fale o le a aveese oe mai ia te oe mai le Autumn Chanders 6146_8

Tuu le kapoti ma le vao o le mint i lau desktop - ma galue ma le fiafia. O le laʻau e faʻaleleia atili le manatua, faʻateleina le faʻatinoga ma le faʻafiafiaina atoa. O le mint manogi e faʻapipiʻiina, faʻaititia le fiamoe ma aveese le vaivai. I se faʻaopopoga, e faʻaleleia atili le faʻafigaina o le umukuka, o le umukuka o se tasi nofoaga lelei mo le mint. I le avea ai o se ponesi: fred frangont e mafai ona e faʻaopopoina i se ipu poʻo se inu saʻo mai le fale moe.

Guivrish fatu fatu lisi lisi

Guivrish fatu fatu lisi lisi

4 rosa

10 fale o le a aveese oe mai ia te oe mai le Autumn Chanders 6146_10

Rose - Faʻamaumauga o loʻo i le saoasaoa o le laveaʻiga mai le lima. Latou te fai mai afai e te vaʻai i le rosa a itiiti mai 4 minute, na faʻaititia ai le faʻafitauli, ma ua faʻalelei le lagona.

  • 5 i totonu o laau o le a ola ai e ui i mea uma

5 Aloe.

10 fale o le a aveese oe mai ia te oe mai le Autumn Chanders 6146_12

Aloe ua lauiloa mo ona tulaga o le antispicties. E sili le tuʻuina o lenei laʻau i totonu o le potumoe, o le a sefe le ea mai le afaina leaga ma faʻaleleia atili lou moe. Ma le tamaloa na moe, e otometi ona sili atu le fiafia.

  • 9 potu moe o le mea e aoga ai i luga o le desktop

6 rosemary

10 fale o le a aveese oe mai ia te oe mai le Autumn Chanders 6146_14

Roseeaty o se tasi o na ituaiga o laʻau e malie e toto i le umukuka. E masani ona faʻaaogaina o se meaʻai i meaʻai. Le a le mea e uiga i le fesoasoani i le aveeseina o le popole? Rosemary faaleleia manatua, faʻamamafa vaivai ma aveese le popole. O le iʻuga o se miti faʻafetoa ma le fiafia.

Rostok Visa Rosmary

Rostok Visa Rosmary

7 Oregano

10 fale o le a aveese oe mai ia te oe mai le Autumn Chanders 6146_16

Ina ia laʻei ma malolo, e masani lava o le agaga (e taʻua foi o se matagofie laʻau) e manaʻomia le musuia le tofo o le laʻau, ae o loʻo iai. Kolisi Acid ma Carvacrol (e le o le fenumiai ma le corvolol), o loʻo i totonu o Orego, o le a le faʻatagaina oe o le atuatuvale, le lelava ma le popole. Ma pei o le ponesi - aveese le malulu.

8 basil

10 fale o le a aveese oe mai ia te oe mai le Autumn Chanders 6146_17

O le manogi o Baslul e soʻoga ai le neura, ma o le laʻau e aoga mo le fatu. Afai e te manaʻo e faʻaopopo lenei laau i meaʻai, faʻatulaga se moe-moega i le umukuka ma se basmul, rosemana ma Oregano. O laau uma e tolu ua i ai se aoga aoga i le neura ma faaleleia le tofo o ipu.

Banil Green i se ulo

Banil Green i se ulo

9 Jasmine

10 fale o le a aveese oe mai ia te oe mai le Autumn Chanders 6146_19

E leai se mea e te manaʻomia e fa 'ata se fale falaoa tele (O ai e leʻo ia o Jasmini o se mea uma, ma le menushushnik) - o lea e le mafai ona e faʻaleleia. E sili le vaʻai i se tamai laʻau ma le sili ona manogi ma le paʻu paʻepaʻe fugalaʻau - potu Jasmine. O lana pele, e tele le fiafia, ma e leai se faalavelave: Na te malolo ma lona ulu, ma le tino, maua le filemu ma le filemu.

  • 9 laʻau e faʻamamaina le ea ma faʻaleleia le microcmolite i totonu o le fale

10 phystilis

10 fale o le a aveese oe mai ia te oe mai le Autumn Chanders 6146_21

Masalo na e feiloai i se supamaketi po o moega i totonu o le togalaau. O le Fomasgas o moli moli moli moli ma ni manogi-suamalie lapotopoto fualaautalimalo i totonu. O le laau e mafai ona siitia ai le ula i se tasi o ona manatu. Ma e fesoasoani foi o ia e feagai ma le atuatuvale ma le tele o faatinoga - taumafai ma ia mautinoa.

  • 7 fale i fale e te leʻi feiloaʻi

Faitau atili