Nofoaga o loʻo avea ma vaega o le 33 sikuea mita. M: Faʻafefea ona fai le avanoa ma faʻalelei

Anonim

Matou te faʻamatala e uiga i foliga o le fuafuaina o faʻafitauli ma potu, matou te fautuaina pe faʻafefea ona tuu ni mataʻupu taua ma poʻo fea o inters style e filifili.

Nofoaga o loʻo avea ma vaega o le 33 sikuea mita. M: Faʻafefea ona fai le avanoa ma faʻalelei 6173_1

Nofoaga o loʻo avea ma vaega o le 33 sikuea mita. M: Faʻafefea ona fai le avanoa ma faʻalelei

33 sikuea - E le o se tamaʻi nofoaga, e mafai e se tasi ona fai atu i le tulaga fou o fale. Ma ia mautinoa e mafai ona faʻafetauiina le tele o gaioiga aoga i luga, a o le avanoa e le o linofo ma ergonomic. O le mea moni, e tatau ona faia e le tausiga le auala e faia ai se matagofie o se nofoaga o se fale o le 33 sikuea mita. m. Talanoa i le mea lea i le tusitusiga.

Matou te faʻamamaina i totonu o le fale mautotogi ma se vaega o le 33 sikuea mita. M.

Fuafuaina
  • Odnushka
  • Potutuo

Aoga sone

  • Potu malolo
  • Potumoe
  • Umukuka
  • Teuina faiga

Totonu o ituaiga

O le fale o loʻo i le fale

Mafaufau i filifiliga e lua.

Odnushka

I fale fou, ma fale o fale Sitives, o le sili lea o le Kyrushchev, o le Odnushki vaega o 30-33 sikuea mita - ae le masani ai. I fale fou, o laʻasaga i le umukuka e oʻo i le umukuka e tusa ma le 8-10 sikuea mita, o potu o le 10-13 sikuea, o le faletaele-cyridor o 4-5 sikuea.

I le eria, e faigofie le faʻatulagaina o se avanoa aoga, ae e te le mafai ona e mafaufau e uiga i le faʻalelalolagi e faauigaina. Muamua, faʻatasi ai le umukuka ma le potu - o lona uiga o le mauaina o le le lava o le faʻalilolilo. Lona lua, o tagata faimalaga o puipui ma aemaise lava o le "susu" o taimi o le taimi ma le tele o tuutuuga (mo le tuuina atu o le umukuka o lo o tu i luga o le umukuka ma le tausisia ma le tele o inisinia tulafono). O le mea lea, o le tasi-potu potu e sili atu le sone i sone, filifili le talafeagai galuega meaafale ma le uma o le mea taua ina ia le foliga o le tamai potu i lapisi.

Nofoaga o loʻo avea ma vaega o le 33 sikuea mita. M: Faʻafefea ona fai le avanoa ma faʻalelei 6173_3

  • 5 Faʻataʻitaʻiga o le Smart ma le aoga fuafuaina o le tasi-potu fale mautotogi

Potutuo

O le potu potu e leai se vaeluaga o le pa puipui i le va o le umukuka ma le potu, o lea e mafai ona e faʻaaogaina eseese fesuiaʻiga o le faʻailoga vaʻaia ma le tuʻuina o sone aoga. Peitaʻi, o le saivi 'i le "susu" o loʻo i ai pea iina, tuʻu mai le umukuka i le fufuluina ma le metotia atoa E ui i lea, e mafai ona e taʻalo ma le tuʻuga o le nofoaga o totoe ma maua se nofoaga mo le moega - e oʻo lava i se tamai eria e moni.

Nofoaga o loʻo avea ma vaega o le 33 sikuea mita. M: Faʻafefea ona fai le avanoa ma faʻalelei 6173_5

  • 5 mataupu autu o le mamanu umukuka-ola potu o le 30 sikuea mita. M.

Aoga sone

E pei ona taʻua i luga, o le faʻavae faʻavae o le fale mautotogi o le fale mautotogi e 33 sikuea mita. E mafai ona aofia ai ni vaega taua uma: potu malolo (mo le fiafia ma le seleselega ma aiga ma uo), umukuka (mo le kuka) ma le potumoe) ma le potumoe) ma potumoe) ma le potumoe) ma le potumoe) ma potumoe) ma le potu moe. O le faletaele ma le alatele matou te le amanaia, ua i ai a latou tulaga le lelei i fale mautotogi.

Potu malolo

Faatasi ai ma le fesoasoani a le tagata faʻamalosi le fiafia, e mafai ona e iloa ese i le va o le tasi potu i le potu malolo ma le potumoe. Mo se faʻataʻitaʻiga, tuu se moega i se mea fanaʻu, fai se faʻatoa malosi mai o le haka, e tuʻu ai i le fale faigaluega le vasega e maua ai se lelei faʻavaivaia mai le faʻamalama. E tele filifiliga, ma o le fea faʻapitoa, e faʻalagolago i ou manaʻoga ma o le talaʻaga. E le o fautuaina pea le fausiaina o le 'autū mai le Diewalls mai Mrwall, e le faʻatagaina e le eria lenei ma vaʻaia latou te mananaʻo o le a latou' aʻai le avanoa.

O le isi filifiliga o le faia o se potu malolo i le umukuka i le umukuka. Ina ia faia lenei mea, faatoa maua se nofoaga mo le shfa, ma faatau ai le TV i luga o le puipui. O le nofoaga o loʻo ola e mafai ona tuʻufaʻatasia ma le 'ai, ma i lenei tulaga o le tagata tuʻuesea o le a tumau pea e tumau tumaʻoti.

Nofoaga o loʻo avea ma vaega o le 33 sikuea mita. M: Faʻafefea ona fai le avanoa ma faʻalelei 6173_7

I totonu o le potu e sili atu ona faigofie - e mafai ona tufatufa atu le mita avanoa talafeagai, ma tufatufa avanoa mo le potu o le asoni.

Potumoe

Taumafai e saili se nofoaga mo le moega, tusa lava pe o le Odnushka E moni. E pei ona taʻua i le palakalafa na teʻa na mafai ona tuʻuina i luga o le avanoa, i se mea na tafiesea ai le moe ma le pupuni. Pau a le mea pe a fai o loʻo e faʻaatoaina le potu moe i totonu o se potu faʻatasi i totonu o se potu faʻatasi, taumafai e faʻaalia lona nofoaga latalata i le faamalama. Fou ea ma masani moli e taua mo le soifua maloloina atoa moe.

Nofoaga o loʻo avea ma vaega o le 33 sikuea mita. M: Faʻafefea ona fai le avanoa ma faʻalelei 6173_8

O se filifiliga - faʻaaoga meafale-tranpormer-transformer i luga o le "sofa moega-moega" mataupu silisili. E ui o lenei faʻataʻitaʻiga o le a taugata tele.

Umukuka

O le sili filifiliga filifiliga mo tamaʻi fale o le tulimanu o le tulimanu o le ulu, itiiti masani - laina. Afai o le umukuka e laititi, e mafai ona e faʻaogaina le faamalama ma faʻatulaga se paʻu o le pa. E manaʻomia le tusiaina o le tekonolosi ma mafaufau e uiga i le filifilia o le pito i luga umukuka faitotoʻa i le faʻatauaina, ma o le a sili atu.

Nofoaga o loʻo avea ma vaega o le 33 sikuea mita. M: Faʻafefea ona fai le avanoa ma faʻalelei 6173_9

Teuina faiga

O le taua taua e le mafai ona faʻasaina i le itu, afai tatou te talanoa e uiga i le mamanu o se tamaʻi fale o le 33 sikuea mita. I - le i ai o teuina o faiga. I le auala savali e mafai ona ou faʻataʻitaʻia ai le nofoaga mo le Kapeneta maualuga ma mamanuina i lou mafaufau. O le faʻafesoʻotaʻi o le falefaigaluega mo lenei mea e leʻo le mea e talafeagai uma, e iai foi taga tutusa i le maketi tele, mo se faʻataʻitaʻiga, o le "pax" modula "modula. Afai e te tuʻufaʻatasia se potumoe ma le potu malolo i le potu lava e tasi, e le mafai ona iloa e se potu ofu, ae ua iloa atoatoa ma le podium. E mafai ona e tuu se moega, ma i totonu - o le toega pusa.

Nofoaga o loʻo avea ma vaega o le 33 sikuea mita. M: Faʻafefea ona fai le avanoa ma faʻalelei 6173_10
Nofoaga o loʻo avea ma vaega o le 33 sikuea mita. M: Faʻafefea ona fai le avanoa ma faʻalelei 6173_11
Nofoaga o loʻo avea ma vaega o le 33 sikuea mita. M: Faʻafefea ona fai le avanoa ma faʻalelei 6173_12

Nofoaga o loʻo avea ma vaega o le 33 sikuea mita. M: Faʻafefea ona fai le avanoa ma faʻalelei 6173_13

Nofoaga o loʻo avea ma vaega o le 33 sikuea mita. M: Faʻafefea ona fai le avanoa ma faʻalelei 6173_14

Nofoaga o loʻo avea ma vaega o le 33 sikuea mita. M: Faʻafefea ona fai le avanoa ma faʻalelei 6173_15

Afai o le laulau e tuʻuina atu i le palota, ave se galuega a le tau i le tamaoaiga ma se moli uila, o se faʻamalamalamaina o le tino, o se mea tuai. Ioe, mo lenei mea, o le a manaʻomia le sikaleloga o le faapaologa ma ua le mautonu.

Fetaui lelei ituaiga

E ui i le mea moni o nei aso o sitai mama e seasea, ma e oo lava i nofoaga laiti, o tagata mamanu e taumafai sao lava pe a fai e aunoa ma se poto masani.

Scandinavian sitaili

Scandy o le moni atoatoa filifiliga mo se tamai potu. E iloga ona uiga i lanu pupula i le maeʻa ma meaafale, o le tele o natura, ma faamafanafanaina o loʻo faia le faʻaaogaina o ni pus, o le a le avanoa o le a foliga vaʻaia ai, ae o le a vaʻai ai le avanoa.

Nofoaga o loʻo avea ma vaega o le 33 sikuea mita. M: Faʻafefea ona fai le avanoa ma faʻalelei 6173_16
Nofoaga o loʻo avea ma vaega o le 33 sikuea mita. M: Faʻafefea ona fai le avanoa ma faʻalelei 6173_17

Nofoaga o loʻo avea ma vaega o le 33 sikuea mita. M: Faʻafefea ona fai le avanoa ma faʻalelei 6173_18

Nofoaga o loʻo avea ma vaega o le 33 sikuea mita. M: Faʻafefea ona fai le avanoa ma faʻalelei 6173_19

Minimaltism

Afai e te manatu e le mafai ona usitaʻia ni faʻaititia laʻititi, ua matou faanatinati e lafoaʻiina. Ina ia faia lenei mea, ua lava le lelei e mafaufau ai i faiga tapunia teuina ina ia le o le lapisi e tatalaina ai ni uiga ese. O le faigofie faigofie, le itiiti ifo e mafai ma le tele o le malamalama o le a fesoasoani e fai ai avanoa vaaia eseese.

Nofoaga o loʻo avea ma vaega o le 33 sikuea mita. M: Faʻafefea ona fai le avanoa ma faʻalelei 6173_20

O nei aso nei

Mai le aga masani a le maopoopo a lau masani e matua sili atu le musu e teena, o se tamai avanoa e le manuia ai. Ae faʻamatala faʻaonapo le faʻamatalaina o le sitaitai e tatau ona i ai i le ala, ua lava le mafaufau e uiga i faʻamatalaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, filifili ni ata mo le palapala puipui, tuu se sofa ma lima lima ma faaopoopo i luga ma le tele o mea lelei ma mea faigaluega.

Nofoaga o loʻo avea ma vaega o le 33 sikuea mita. M: Faʻafefea ona fai le avanoa ma faʻalelei 6173_21
Nofoaga o loʻo avea ma vaega o le 33 sikuea mita. M: Faʻafefea ona fai le avanoa ma faʻalelei 6173_22

Nofoaga o loʻo avea ma vaega o le 33 sikuea mita. M: Faʻafefea ona fai le avanoa ma faʻalelei 6173_23

Nofoaga o loʻo avea ma vaega o le 33 sikuea mita. M: Faʻafefea ona fai le avanoa ma faʻalelei 6173_24

Lotoa

Na mafaufau Love o se sitaili mo avanoa tetele ma le maualuga o sulugatiti ma faamalama. Ae o nei aso, ua faʻaaoga e tagata mamanu ona elemene ma laʻititi ifo. Fai se tusi - Ua lava lea e fai ai ni pa piliki, filifili meaafale i le sima sitaili, ma o le fale mautotogi e mafai ona iloiloina i le maualuga o arethodics i lofitu i lofini.

Nofoaga o loʻo avea ma vaega o le 33 sikuea mita. M: Faʻafefea ona fai le avanoa ma faʻalelei 6173_25
Nofoaga o loʻo avea ma vaega o le 33 sikuea mita. M: Faʻafefea ona fai le avanoa ma faʻalelei 6173_26

Nofoaga o loʻo avea ma vaega o le 33 sikuea mita. M: Faʻafefea ona fai le avanoa ma faʻalelei 6173_27

Nofoaga o loʻo avea ma vaega o le 33 sikuea mita. M: Faʻafefea ona fai le avanoa ma faʻalelei 6173_28

  • Totototototototototototo showor stem o 30 sikuea mita. M: 10 faʻataʻitaʻiga moni (ma aumai latou e toe fai)

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Nofoaga o loʻo avea ma vaega o le 33 sikuea mita. M: Faʻafefea ona fai le avanoa ma faʻalelei 6173_30

Designer: Irino Saishkova

Matamata i luga

Faitau atili