Faʻafefea ona filifili pusa umukuka ma faʻamavae lelei le teuina: 7 taua fesoasoani

Anonim

Faʻafefea ona faʻaopoopoina nofoaga aoga i le umukuka ma faʻaleleia pusa teuina - faʻaaoga i totonu o tatou tusitusiga.

Faʻafefea ona filifili pusa umukuka ma faʻamavae lelei le teuina: 7 taua fesoasoani 6191_1

Faʻafefea ona filifili pusa umukuka ma faʻamavae lelei le teuina: 7 taua fesoasoani

O le aano moni o le umukuka ua nana i tua o le faleauga o meafale, lea, i le taimi nei, i le taimi nei, o mea faigaluega uma e tuuina atu i lo latou nofoaga. Ina ia ausia ina i lou lava umukuka, ia faia mea uma e te manaomia apa foreseeable ma maua, mafaufauina bypassing le va i totonu o le kapeneta ma le pusa.

E uiga uma i totonu o uarota ma umukuka pusa

  1. Ituaiga o taiala
  2. Tagata nofoia
  3. Faalapotopotoga ma faaofi
  4. Teuina e le aoga sone
  5. Kapeneta koluma
  6. Fale kapeneta
  7. Otaota lapisi faiga
Tele o tagata e suia le umukuka meafale a itiiti pe a uma le 10, ma e masani ai pe a uma le 20 tausaga. Ma afai o le vaega tulaga, aua le manatu i ai o "faʻapipiʻi", ona oʻo mai lea o aso nei, o le mea e manaʻomia ai le manaʻomia o le faʻamalosiʻau Pusa, le lava o lenei poloaiga ma le mafanafana. O le mafuaaga lena na matou filifili ai e talanoa e uiga i le faia o le mamafa o umukuka i taimi uma ma liliu i aso uma masani galuega i le fiafia.

1 Tuu le taiala

Faʻatapulaʻaina, o le faʻaopopoga o le faʻalauteleina o le maualalo meli meli e manatu o le le talafeagai. O le mea lea, i Europa, naʻo taiala i le faʻalauteleina atoatoa o loʻo faʻaogaina mo le pito i lalo pusa. E manaʻomia foʻi le faʻaogaina o ni mea faʻapitoa anti-sligs i le teuina o faiga ma le pito i lalo, puipuia mea mai le paʻu pe a oʻo atu i le pa'ū. E faalagolago i luga o le mamanu, faasee po o se polo taiala ma faaopoopoga vaega po o le atoatoa o loo faaaogaina (isi faiga retractable ua fausia foi i latou). O le gaioiga i le taiala o le pule o le tamaoaiga o loʻo o mai ma se tamai leo, ma le faʻaaogaina o le paʻu o le a o le a le pa. Paʻu paʻu poʻo ni mea faʻapipiʻi i nofoaga o fesoʻotaʻiga ma se laulau poʻo se laulau, e le aoga.

O le maualuga-tekonolosi o le lautele lautele faʻatulagaina faʻavaivaia ma ni taʻiala e galue ai i le faʻavae o ala o le LOA. O le faiga o le Quadro taiala (Faatulagaina o le Kamupani HetTetch). I le tasi taʻiala e ono oʻo atu i le 180 polo na faia i le polo i polo, e mafai ona tu i le 4, 6 pe 8 laina (e faʻalagolago i le ituaiga o faʻaopoopoga ma uta). O ia ni taʻiala e le faʻatagaina ai se kapoti sili e faʻataʻamilo i lona atoatoaga atoatoa, ma ia maua ai foʻi sologa lelei lemu ma maualuga avega. O le le fuafuaina o le lafoaia o le faʻateʻaina, e ui lava i le mea moni e faigofie ona aveese le atigipusa mai le taʻiala (mo se faʻataʻitaʻiga, e maua ai le faʻamamaina) e matua faigofie lava.

I le taiala o nova Pro (mutia), o fitafita na faia mai le palasitika sili ona lelei, lea, e le pei o uʻamea, e matua faʻaitiitia lava le leo pe a gaoioi. O se fesoʻotaʻiga faʻapitoa e aofia ai se isumu isumu ma le moli kulimi moli, a aunoa ma ni fagu ma le leoa, le leoa o le faʻalauteleina o le lautele lautele (e oʻo atu i le 1 100 mm).

Faʻafefea ona filifili pusa umukuka ma faʻamavae lelei le teuina: 7 taua fesoasoani 6191_3
Faʻafefea ona filifili pusa umukuka ma faʻamavae lelei le teuina: 7 taua fesoasoani 6191_4

Faʻafefea ona filifili pusa umukuka ma faʻamavae lelei le teuina: 7 taua fesoasoani 6191_5

Faʻamama le tapunia e mautinoa ai le aufaiti ma le teteʻe i ai.

Faʻafefea ona filifili pusa umukuka ma faʻamavae lelei le teuina: 7 taua fesoasoani 6191_6

  • 6 Fugalaʻau fou teuina mo umukuka o le a le taugata oe se penny

2 ave tagata faigaluega mo umukuka pusa

Ina ia mafai ona puipuia le auala ma mea na tutupu i le vave fai mai, ma o le faʻalogo e maileia ai le faʻalavelave, e sili atu le faʻatulagaina pusa ua faʻaumaina ma le tuʻufaʻatasia o taʻiala tapunia. E faʻaalia ai ni mea taua e lua: I le tasi itu, o le auala "e oʻo atu ai" le pusa seʻia oʻo i le tapunia mulimuli o le ala ma le sologa lelei i fale, fai le tapuni atoa.

E i ai faʻataʻitaʻiga e otometi lava ona tatala ma le fesoasoani o se lagona o se lagona. Latou faʻatinoina miti o le sili ona mafanafana umukuka ma faʻatagaina oe e iloa le sili ona lelei le mamanuina o le mamanuina - o le lamolemole suiga e aunoa ma peni. E mafai ona e tatalaina ni atigipusa i le kiliki i le laulau i luma, ma soo se mea. Ma afai e pisi lima - na o le tulei sina tulivae teisi. E faapitoa le talafeagai pe a oʻo atu pusa mamafa.

O lenei pusa ua tapunia o le sili ona taatele: E tatau ona e tuleia teisi ma tulei ai. I le taimi lava lea, faʻapea foi ma le masani ai, o le lakapi ua tapunia faiga o loʻo taumafai. O le faiga e mafai ona faʻapipiʻiina o se isi filifiliga: Pogai o loʻo tuʻuina i le va o le puipui pito i tua o le kapeti ma tua ole potu. O lea, afai e te manaʻo, e mafai ona e faʻaleleia le faʻamafanafanaga o lou nofo i lau oe umukuka.

Afai e le atoatoa le eletise i totonu o le fale, e mafai ona e tatalaina le pusa. Afai o iai se 'au pe sui ai a latou fale faʻapitoa, e faigofie, ma e matua lamolemole faʻalelei e tatau ona e taumafai.

Faʻafefea ona filifili pusa umukuka ma faʻamavae lelei le teuina: 7 taua fesoasoani 6191_8
Faʻafefea ona filifili pusa umukuka ma faʻamavae lelei le teuina: 7 taua fesoasoani 6191_9

Faʻafefea ona filifili pusa umukuka ma faʻamavae lelei le teuina: 7 taua fesoasoani 6191_10

Faʻafefea ona filifili pusa umukuka ma faʻamavae lelei le teuina: 7 taua fesoasoani 6191_11

3 Faʻapotopotoga i fafo ma faʻaopopo

Ina ia fua mai "Upgrade" sili ona fiafia i ai cuisine ma faʻaaogaina (poʻo le 'oloa) pusa i totonu o faʻalapotopotoga i totonu o le faʻatulagaga, faʻatonuga mo le taimi faʻatulagaina o faletupe ua muta. Tagata gaosi oloa e ave a latou umukuka mo le tautua i le vaitaimi atoa o le taotoga. O le mea sili ona taua o le tausia o pepa faʻapipiʻi e pei ona e faʻatonuina le umukuka i lenei teine.

Faʻalauteleina le avanoa aoga i totonu e mafai ona faʻaaoga e faʻaaoga ai le itu i totonu o le pito i totonu o le talaaga. o le a avea Pusa voluma ma sili patino, pe afai e te faateleina ai le avanoa e faaaoga ai se faiga o le tasi po o le lua longitudinal (faataamilo po o faatafafā lē tutusa) rails o le a faatulaga le mataupu o le pusa, e faapea foi e ala i le faateleina o le puipui itu e ala i le faaopoopoga faapitoa.

Faʻafefea ona filifili pusa umukuka ma faʻamavae lelei le teuina: 7 taua fesoasoani 6191_12
Faʻafefea ona filifili pusa umukuka ma faʻamavae lelei le teuina: 7 taua fesoasoani 6191_13

Faʻafefea ona filifili pusa umukuka ma faʻamavae lelei le teuina: 7 taua fesoasoani 6191_14

Faʻafefea ona filifili pusa umukuka ma faʻamavae lelei le teuina: 7 taua fesoasoani 6191_15

Faaopoopo itu i le kapoti

E i ai auala eseese o le faaopoopoga. E faigofie ia i latou. I se tasi mataupu, faʻapitoa faʻapipiʻi, o loʻo siakiina le vaega o loʻo tuʻuina atu i luga o timuga i luga. Ma o le itupa foliga foliga manaia. I le isi, o le fono uamea i lalo o le lanu o le sidewall ua malepelepe va o le pa ma le sidewall e aunoa ma le meafaigaluega. O se fasi tioata styla faʻapipiʻi e mafai ona faʻapipiʻiina faʻaaogaina ni fetuunaiga faʻapitoa, aumai lau umukuka tulaga ese. E mafai ona e faia uma nei faʻaleleia atili ma le taimi o le faʻagaioiga - naʻo le naʻo igoa faʻapitoa e mafai ona fesoasoani ia te oe le mea na e faʻatonuina ai le umukuka. Faʻatulagaina o le a le manaʻomia se taʻavale o le auala, leai se faʻaaogaina o mea faigaluega.

Faʻafefea ona filifili pusa umukuka ma faʻamavae lelei le teuina: 7 taua fesoasoani 6191_16

Olin Gashina, Centromekt + kamupani:

O le a avea annoyable pe afai e te tuu se aofaiga faataamilo mo se umukuka stylish matagofie, ma ina ua mavae 1-2 tausaga o le a faafuasei ona taofi faamolemole ma amata soesā, ona ua faatulagaina e le lelei. Ao le i faia le faatauina mai, alu i salons meafale, faatusatusa mea uma o loo i le faapaologa faataitaiga, mafaufau i mea o le a faaauupegaina soa ma lou umukuka. Suesueina mea i totonu, siaki ia i le gaioiga. Saili le mea o loo onosaia o avega o le pusa, totogi gauai i le sidewalls: latou e le tatau ona lava le maualalo, e ese afifi, faletupe ma pusa o le a pa'ū mai le pusa. Ma afai e tusia e mea faigaluega i totonu o atigipusa faʻaaoga o eseʻesega o eseʻesega pe faʻapipiʻi, e naʻo le lelei. Mafaufau pe o le ai ai i totonu o le umukuka ina ua e fiafia i le faatulagaga e te fiafia i ai, ma feutagai lou faufautua, lea faiga e mafai ona e ofoina atu mo o latou faalapotopotoga. Aua neʻi galo e tele ni fofo.

E mafai lava ona faʻalautele le nofoaga aoga ma ona o le tuʻufaʻatasia o faʻalapotopotoga o na sone e masani ona le aofia ai. O nisi tagata gaosi oloa e iai le sima ua fuafuaina mo le faapipiiina i le pito i lalo avanoa. E faigofie ona tuu ni mea tetele, o le 'au i lalo ma fagu, o se lapisi. O le faiga faapitoa o le masii i luga o le pusa maua lisiti lamolemole, e tusa lava pe o le fola o le lelei po o ua taoto ai le fala i ai.

Faʻafetai i le Rotary elemene na faʻaaogaina i tua o ato uamea uamea, o ituaiga uma o le "Casenesis", faʻapipiʻi kolone ma le semi-e faʻatautaia ai le avanoa o le itu i lalo o le itu tumutumu o le umukuka.

Faʻafefea ona filifili pusa umukuka ma faʻamavae lelei le teuina: 7 taua fesoasoani 6191_17
Faʻafefea ona filifili pusa umukuka ma faʻamavae lelei le teuina: 7 taua fesoasoani 6191_18

Faʻafefea ona filifili pusa umukuka ma faʻamavae lelei le teuina: 7 taua fesoasoani 6191_19

O le tau o ia vaega o vaega o ia mea e faʻalagolago i le tulaga o faigata o metotia, o le numera o fata (poʻo ni ata).

Faʻafefea ona filifili pusa umukuka ma faʻamavae lelei le teuina: 7 taua fesoasoani 6191_20

Mo se taimi umi, o le tele o "togafiti faʻamalosiʻau" i le faitotoʻa pito i luma, faʻataʻamilomilo poloka (diagonal kapeneta), e leai se mea moni o le cuiviiani. Latou faafaigofie teuina, volumetric ma faailoa purposefully ni eria faapitoa, ma aumaia i latou ia i tatou po o le tulei i latou i le pito i tua. I se tamai umukuka ma le tulimanu o le meaafale o meaafale mo se aiga o ni tagata se toatolu, o le tasi o le fausaga fausaga o le a foia ai le faafitauli o le teuina o meafaigaluega.

4 Faʻatulagaina o le teuina e ala i le faʻagaioiga sone

O le AdMamal Joseden Adven o le afa o le manuia. O le umukuka e mafai ona sese pe a e vaevaeina i luga o le aoga sone. Muamua lava, vaevae i le lima sone: 1) teuina o oloa, 2) kuka, 3) pot ma falai ma lapisi ma le palapala ma lapisi ma le lapisi ma le palapala ma le palapala ma lapisi ma le palapala ma le palapala ma lapisi ma le palapala ma lapisi ma le palapala ma le palapala ma lapisi ma le pulumu ma le palapala ma lapisi. Ma, mai i le tele o tali e fuafuaina mo sui taʻitasi, ia filifili sili ona talafeagai. Afai e mafai ona e mauaina mea uma e te manaʻomia vave, faigofie ma faigofie mo oe lava, o le galuega i le umukuka o le fiafia i ai.

Oskana Zaitseva, Kamupani "satelite sitaili":

O le lisi-fafo ma liliu faiga ma auala lavelave e faia le umukuka ergonomic, talafeagai le taotoga, aveesea gaoioiga faaopoopo, ia mautinoa poloaiga. I le faaopoopo atu, faalapotopotoga uma o le faalapotopotoga lea ua faatotogaina i ofuvae, ma lisi-mai elemene ma uamea ato e hygienic, e faigofie ona fufulu. Ia o nei pusa e naʻo le tolu na latou faʻasalalauina uma mea e faʻateʻia, galue.

O se fuafuaga manino o nofoaga teuina faʻapipiʻi i le sone o sone e fesoasoani e faʻateleina ai le avanoa avanoa ma fai ia aoga. E faʻapena loa ile faʻatulagaina o taumafa faʻasasa; ipu ma le manaia; i totonu o le sone o le fufuluina - fufulu ipu, fufulu oloa, aoina lapisi; I le tipiina o vaega o oloa - tamai masini umukuka, mea taua, mea manogi, mea manogi ma oloa tele, o lo o iai i le tele o oloa, o lo o tau lima talafeagai; I le fale kuka - o meafaigaluega.

ua atiina ae taitoatasi gaosi oloa i le tele o le faaofiina faalapotopotoga poloaiga (tulaga ese faatulagaina tupe) ma polokalame eseese nofoaga, ma e le na o le mafai i latou uma. Ua faʻatagaina oe ona faia uma i soʻo se malaga lautele, tuʻu uma aitema ia faapena foi i se taimi e mafai ai ona ave ma tuʻu i le tulaga faigaluega, ma le faʻaaogaina e tuʻu ai i le nofoaga e tasi.

Faʻafefea ona filifili pusa umukuka ma faʻamavae lelei le teuina: 7 taua fesoasoani 6191_21
Faʻafefea ona filifili pusa umukuka ma faʻamavae lelei le teuina: 7 taua fesoasoani 6191_22
Faʻafefea ona filifili pusa umukuka ma faʻamavae lelei le teuina: 7 taua fesoasoani 6191_23

Faʻafefea ona filifili pusa umukuka ma faʻamavae lelei le teuina: 7 taua fesoasoani 6191_24

O loʻo iai ni koneteina i luga o papatusi o loʻo faʻapipiʻiina pe o loʻo tu i fafo mai le pusa ma tuʻu i luga o le galuega.

Faʻafefea ona filifili pusa umukuka ma faʻamavae lelei le teuina: 7 taua fesoasoani 6191_25

Faʻafefea ona filifili pusa umukuka ma faʻamavae lelei le teuina: 7 taua fesoasoani 6191_26

O tulaga lelei tele o nei faiga o loʻo fuafua lelei ma fetuʻutuʻunaʻi i totonu, fesuiaiga ma ituaiga uma o nofoaga feaveaʻi, crossbars, tofa. ua tuuina atu i latou mo le pusa o lo oi ai nei ituaiga uma ma e mafai ona faia e le gata mai taugofie palasitika ma mai mea sili taugata: sila, alumini, fafie (mafuli beech, e itiiti masani maple).

5 Faʻatau mai fafo

Tele nonofo o taulaga tetele e sili ona faigofie e faʻatau ai oloa i le taimi e tasi i le vaiaso, ma e masani lava ona masani ai. O se taimi na matou vaʻaia ai ni penippite maualuluga ma static chalves. Na latou suia le aufaipese a koluma, salu ma toe fetuutuunaina, ma ato masani po o taga ato.

Faʻafefea ona filifili pusa umukuka ma faʻamavae lelei le teuina: 7 taua fesoasoani 6191_27
Faʻafefea ona filifili pusa umukuka ma faʻamavae lelei le teuina: 7 taua fesoasoani 6191_28

Faʻafefea ona filifili pusa umukuka ma faʻamavae lelei le teuina: 7 taua fesoasoani 6191_29

Faʻafefea ona filifili pusa umukuka ma faʻamavae lelei le teuina: 7 taua fesoasoani 6191_30

O le koluma faatotogaina i se ato faapipii i le faavaa i se lattice, tioata po o le pito i lalo palasitika, ua avea o se faiga lotogatasi, e malaga faatasi ai ma le faafoliga e pei o se pusa lapoa, ma tuuina atu le avanoa i oloa i le itu po o le pito i luma. O ia faiga e teuina ai e mafai ona tamau i lalo o le worktop, i le va eseese aoga ai le kapeneta pe tuusao i le tuufaatasiga meafale o le umukuka.

Mo pou lafoa, e iai foi ato uʻamea ma le tolu fesuiaʻi o le pito i lalo: GUMLE, GroMESS. Ma fafo, lapotopoto, o loʻo faʻapipiʻi i le faʻavaʻa o loʻo i totonu o le fale e faʻaopopo i ato i totonu.

Evgeny mikhalenko, hetttich:

E le o se mea lilo o se fafine faaituau o le itu e fetaui lelei mo umukuka filifilia ma le tutusa lelei ma le taufaasese o se tagata e filifilia se taavale E uiga i lenei mea o tagata gaosi o mea sili ona lelei, atiaʻe umukuka faiga e sili ona faigata i manaʻoga uma o le mamanu, saogalemu ma le tumau. E taua tele pe a filifilia se umukuka e faʻalogo i mea o le a i ai i aso uma ma teuina o mea uma o le a tautua ai i o latou talimalo. Ae paga lea, e masani ona manaʻo e sefe pe a faʻatau meaafale, o le tagata faʻatau, e aunoa ma le mafaufau i le mea moni o le umukuka, ae o se ituaiga galuega lea i totonu o le fale. Maualuga-uiga lelei ma faʻatuatuaina o pusa libleeds, o le tele o faʻalapotopotoga i totonu o le faʻalapotopotoga o se tasi o sili ona taua vaega o le umukuka faʻaonapo nei ma le saogalemu.

6 Matau le kapeneta afifi

O le kapeneta e faʻaauau ona auai i le olaga o le umukuka, ae maise tamaʻi, pe a le faʻailoaina i le pito i luga o se manaʻoga faʻapitoa. Ona o le siʻitia o masini ma le tuʻufaʻatasia o galuega o le tapunia o le faitotoʻa o le faitotoʻa o le kalama o le faitotoʻa o le Katelu, e faʻalata ma le le malie.

Faʻatulagaina faiga ua uma ona faʻamaonia latou i le pito i lalo o le umukuka e mafai foi ona faʻaaogaina i le kapeteni i le kapeti. O ato e lelei mo le teuina o mea manogi, suauu, faaolaina ma isi oloa o loʻo faʻaaogaina i taimi uma i le tapenaina o meaʻai.

Faʻafefea ona filifili pusa umukuka ma faʻamavae lelei le teuina: 7 taua fesoasoani 6191_31
Faʻafefea ona filifili pusa umukuka ma faʻamavae lelei le teuina: 7 taua fesoasoani 6191_32

Faʻafefea ona filifili pusa umukuka ma faʻamavae lelei le teuina: 7 taua fesoasoani 6191_33

Faatasi ai ma le tatalaina atoa, o le talaʻaga o le teuina o teuina e mafai ona liua i le itu taumatau poʻo le itu tauagavale ma filifili tagata faʻaaoga-faauo ulufale.

Faʻafefea ona filifili pusa umukuka ma faʻamavae lelei le teuina: 7 taua fesoasoani 6191_34

7 faia le lapisi lapisi

I soo se mea e moomia ai le umukuka, o se fualaʻau aoina lapisi ma otaota taumafa tatau ona maua. I Sisifo, o le masani lea e tuʻufaʻatasia ai lapisi, o lea na faia ai e Europa gaosi oloa eseese o le toe faʻaleleia o fanua ma lapisi lapisi. Mo tatou, o le vavaeeseina o otaota i ituaiga taʻitoʻatasi e le o se mea talafeagai, o lea, o le system lea e "teuteuina ai foi" lua-lua-lua-lua-lua-lua-lua-lua-lua-lua-lua-lua-lua-lua-lua-lua-lua-lua-lua-lua-lua-lua-lua-lua-lua-lua-lua-lua-lua-lua-lua-lua-lua-lua-lua-lua-lua-lua-lua-lua-lua-lua-lua-lua-lua-lua-lua-lua-lua-lua-lua-lua-lua-lua-lua-lua-lua-lua-lua-lua-lua-lua-lua-lua litaea pakete.

Faʻafefea ona filifili pusa umukuka ma faʻamavae lelei le teuina: 7 taua fesoasoani 6191_35

O le taua o le aoga meafaigaluega o le umukuka e masani ona le amanaiaina. Ae talitonu mai ia te aʻu, e taua le faʻaaluina o tupe i mea e mafai ai ona e faia ia faʻalelei ma faʻalelei. Ma atonu, i le mea muamua, e sili ai le tuu tutusa o siosiomaga, lea i le silasila, ma le "mea" natia i tua.

Faitau atili