I le aofaʻi o le Black Style: Little Odnushka i St. Petersburg mo se alii talavou

Anonim

O le mamanu o lenei fale mautotogi na mafai ona gagau le stereotype o le lanu uliuli e le talafeagai mo le mamanu o laiti. O totonu o aliʻi, sa tauemu i le sitaili o le uliuli, alu atu e avea ma fale fekoea, ma le mautu, ma le lanu uliuli na avea ma tulaga lelei i faʻamaumauga.

I le aofaʻi o le Black Style: Little Odnushka i St. Petersburg mo se alii talavou 6227_1

I le aofaʻi o le Black Style: Little Odnushka i St. Petersburg mo se alii talavou

Tagata faʻatau

O le e ona le fale mautotogi i le piliki-monolithic LCD "o le tupulaga talavou, o le 25 tausaga, na talanoa i le tagata mamanu i luga o le fautuaga a le tagata muamua na o ia muamua e luga o le fautuaga a le tagata muamua na o ia muamua e luga o le fautuaga a le tagata muamua na o ia i luga o le molimau a le tagata muamua na o ia muamua e luga o le fautuaga a le tagata na muamua tagata na o iai muamua i luga o le fautuaga a le tagata muamua na te auvaa. Ina ua maeʻa manaʻomia o manaʻoga tele mo le saogalemu (mafanafana, aoga, avanoa mo le taliaina), o le talosaga aypinat na sosoʻo -

I le aofaʻi o le Black Style: Little Odnushka i St. Petersburg mo se alii talavou 6227_3

Galuega

Fausia se siosiomaga lelei ma onapo nei mo lo oi ai le tauleʻaleʻa ma ana malo, faʻaaogaina mo lenei e le gata i le taliaina o le faʻalapotopotoga atoatoa o le avanoa, ae o le tele foʻi tali lanu uliuli.

I le aofaʻi o le Black Style: Little Odnushka i St. Petersburg mo se alii talavou 6227_4

Toe fausia

Na fetuunai le mea o ODnushki na fetuunai taua. O lea, e tatau ona ou faia le ositaulagaina o se tamaipupuni i le faitotoa. E ala i le faʻapipiʻiina o lona nofoaga i le potu malolo, sa mafai ona faʻatulaga uma mea talafeagai galuega faʻatino: fale faigaluega, o soʻofaʻatasi e matamata i le TV, faʻapea foi ma le moe i faitotoʻa. Tutusa tutusa i le vaega o le teuina o le teuina o le auala i totonu o le alatele ma le potu malolo.

Vaeluaga i le va o le umukuka ma le setete & ...

O le faasoasoaga i le va o le umukuka ma le potu malolo o se mea moni, e ui lava o loo i ai i le nofoaga lava e tasi. Maea, sa mafai foʻi ona fai meafale (Berlin Stureo) ma faitotoʻa (Delche Porte), o loʻo faʻaalia i totonu o le NICH. Mai luga, o le nich e vaevaeina i le 2 tutusa vae e faʻapipiʻi ai le tau o le ea (Mitbishish Select) i itu uma e lua.

Sa tumau pea le umukuka i le nofoaga e tasi, sa faapipiiina le Loggilia ia te ia, ina ua maua le taunuuga o le potu e aunoa ma le malamalama. Tipiina laulau (IKEA) - tioata, o lea e faigofie ai ma e le 'ai avanoa. Siamani Saissen Causine ma Ratane na filifilia i lalo o le laʻau, o loʻo iai mea uma e te manaʻomia mo kuka. O le koluma counn ma le tuʻufaʻatasia o masini na mafai ona lalafi ai i le nichhe.

I le aofaʻi o le Black Style: Little Odnushka i St. Petersburg mo se alii talavou 6227_6

I se faʻaopopoga, o le Loggia e mafai ona i ai i uo i le Bar Boun: Chat ma faʻamaonia le lumanaʻi o le taulaga.

Mea teuteu

E tusa ai ma le manaʻo o le tagata faʻatau, o loʻo faia ai e le totonugalemu o lanu uma o le uliuli. O puipui na ufiufi i vali heack black (tamaʻi lanumeamata), ma o le paketi paketi sipela laupapa na faʻapipiʻi i luga o le fola i totonu o le tino. Ae o le lanu na sili atu lona faigata nai lo le fuafuaga muamua. Na faʻaopopoina se leo o le laʻau masani i se pou uliuli, o loʻo i ai ma le loto i totonu o le potu avanoa i totonu o faitotoʻa. I le taimi lava e tasi, faʻafetai i le tasi lanu ma pa, ua moli moli i le faitotoʻa i totonu o se mea alo i totonu o le mata, e le ofi le tufuga o le kapeta.

I le aofaʻi o le Black Style: Little Odnushka i St. Petersburg mo se alii talavou 6227_7

O le malamalama i luga o le potu malolo, o moli ua aumai i totonu o le taualuga i le alisum inpind, o le mana o le moli moli o le moli. O le le mautonu ma le umi o le 1 M Ryhythmically siitia mai le taualuga i totonu o le General Zones i le auala. O le teuteuga o le lanu ua amata ona oso i lalo o le paʻu i luga o papala malu o le podium ma se nofoaga moe. Taaalo ma le lanu, e mafai ona e faia se siosiomaga talafeagai i le vanimonimo.

Talu ai o le e ona le fale mautotogi e alofa ...

Talu ai o le e ona le faleʻau e fiafia e talia malo, i totonu o le kapoti, o le faʻatanoavai o nofoa faʻapipiʻi e lilo, ma afai o le la latou auaunaga faʻalelei i le potu malolo. Mo ia mataupu, o faitotoa o atavali faitotoa mo le moega i luga o le podium ua saunia. Ua faʻapipiʻi i le pito i luga ma fausia-i taiala.

O le moe moe i luga o le podium o se tagata moni o mamanu maua. E le gata i lea, e le gata na moe, ae faitau foi le tusi pe nofo ma se laptop. O palu vaivai e maua ai le pupuga. E mafai ona e nofo i luga o se laupapa laupapa ma se ipu ti, faʻaalu le taimi i tua o le talanoaga ma uo, o loʻo i luga o le sofa.

I le aofaʻi o le Black Style: Little Odnushka i St. Petersburg mo se alii talavou 6227_9

O le fale mautotogi e maua ai se galuega. O le laulau na faia o le fafie masani o loʻo teuina i luga o uʻamea uliuli lagolago. E le mafai ona faia i le tasi tulaga ma le faamalama, ae a manaʻomia, e mafai ona siʻi le laulau i le sona. I le va i le va o le Counterttop Laasaga, o uaea mai le mataituina i le uafu ua osofaia. O isi mea i fafo o loʻo tuʻuina atu i le malifa. I luga o le moe i luga o ni pu - o tusi talafeagai ma pepa. Talu ai o le fale mautotogi o le la, ma le faamalama e foliga mai o le misa, e manaʻomia le puipui o le aso ma atoa uliuli ma atoa le uliuli i le po. Na o mai CABkete Check Block i luga o pupuni, e faʻapipiʻi sao i le faamalama ma aua le tuu le moli i totonu o le potu. Hobbies o le tagata faʻatau taʻalo le kitara - o le isi paʻi i totonu o totonu

I le aofaʻi o le Black Style: Little Odnushka i St. Petersburg mo se alii talavou 6227_10

Mo le mamanuina o le puipui i le ala savali, ata o ata o le Farani tusiata moa tortiot, lea na lolomiina i luga o le stingtpecped. Ina ia fausia se kollage, o le puipui luga sa vaeluaina i le uliuli maneta vali vali.

O le faletaele na mafaufau i le umi ma ...

Sa manatu le faletaele e umi ma faaeteete. O le iʻuga faʻaiʻuga sa faigofie ma manino lava ona o le faʻaaogaina o fuafuaga fuafuaina, le tomai o loʻo faʻatoʻilaloina uma faʻafitauli, ile ala ole Fuafuaga ole Fuafuaga. O le laulau i lalo o le magoto o loʻo faia i le Black Medyz Smoglomerate ma lanu moana, faʻaauau le lanu lanu o le totonu atoa.

Demigner Alla Kashchev, tusitala e uiga i ...

Designer Alla Kashchev, Poloketi Tusitala

I le taimi o le liuga, na matou feagai ma le tele o faigata. Muamua, pe a faʻapipiʻi le paʻu o le ea, o le mea na ou manaʻo ai e faʻapipiʻi i se fana i luga o le faitotoʻa i le potu malolo mai le itu e tasi. Ona o le maualalo o le potu, e tatau ona tatou fuafua mea uma e agai i le Talafaasolopito ina ia latou tutu ai iina. Mai le itu o le umukuka, le pito i lalo o le fana, lea e faʻapipiʻi ai le pusa faitotoʻa, pe a faigata ona faʻafesoʻotaʻi le ea; O le faʻafitauli lona lua na tulaʻi mai ma se laulau mautu i luga o le umukuka i luga o le umukuka, e le o alu i le tatalaina (e le lava o le lua seneturi e ave ai se auala e ulufale ai i le alalaupapa. Na tatau ona ou "vavae le faamalama i Europa" - tipi le pu i le fale talitane o le potu i le potu malolo, ia tapunia le galuega. I le taimi lava e tasi, o le talitonuga faigofie o le puipui na puapuagatia. O le manuia o le pu na faia i totonu o le nofoaga na i ai le kapeneta i le tasi itu, ma le isi - o palu vaivai o le potumoe sone. Ma lona tolu, ina ia mafai ai ona ausia le iloaina o le sili ona manuia filifiliga filifilia i le faletaele, na tatau ona manumalo le fopua i taimi faigata faapitoa e fesoʻotaʻi ma le uaea o fesoʻotaʻiga.

I le aofaʻi o le Black Style: Little Odnushka i St. Petersburg mo se alii talavou 6227_13
I le aofaʻi o le Black Style: Little Odnushka i St. Petersburg mo se alii talavou 6227_14
I le aofaʻi o le Black Style: Little Odnushka i St. Petersburg mo se alii talavou 6227_15
I le aofaʻi o le Black Style: Little Odnushka i St. Petersburg mo se alii talavou 6227_16
I le aofaʻi o le Black Style: Little Odnushka i St. Petersburg mo se alii talavou 6227_17

I le aofaʻi o le Black Style: Little Odnushka i St. Petersburg mo se alii talavou 6227_18

Umukuka

I le aofaʻi o le Black Style: Little Odnushka i St. Petersburg mo se alii talavou 6227_19

View mai le faapaologa

I le aofaʻi o le Black Style: Little Odnushka i St. Petersburg mo se alii talavou 6227_20

View mai le faapaologa

I le aofaʻi o le Black Style: Little Odnushka i St. Petersburg mo se alii talavou 6227_21

Potu malolo

I le aofaʻi o le Black Style: Little Odnushka i St. Petersburg mo se alii talavou 6227_22

Sanosel

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

I le aofaʻi o le Black Style: Little Odnushka i St. Petersburg mo se alii talavou 6227_23

Designer: Alla Cushchev

Matamata i luga

Faitau atili