Faʻafefea ona faʻaauu i le umukuka i totonu o le potu atoa: filifiliga mo le fuafuaina mo le eseese faʻasologa

Anonim

I Faʻa tatou Tala - filifiliga mo le faʻaʻoleoga o meafale ma mea faigaluega i totonu o le fale i le umukuka o faʻataʻitaʻiga fale o le faasologa P-3, p-44, p-44, p-44.

Faʻafefea ona faʻaauu i le umukuka i totonu o le potu atoa: filifiliga mo le fuafuaina mo le eseese faʻasologa 6268_1

Faʻafefea ona faʻaauu i le umukuka i totonu o le potu atoa: filifiliga mo le fuafuaina mo le eseese faʻasologa

Maota o Mass Maries, o le a le leaga, aua le faʻamalieina a latou tagata nofoia ma potu sili ona tele, o le tele o nofoaga o loʻo avea ma fale e tasi. O le mea lea, o fale masani e fausia nei (e le taʻua ai le "pusa" o le muamua vaitaimi o le fale gaosi-fale), faaauupegaina i umukuka o mea e tasi. Matou te ofoina atu ni filifiliga mo le tuʻuina atu o meafale ma mea faigaluega i totonu o umukuka i le pa.

Faʻafefea ona fai meafale ma mea faigaluega i le potu laupapa

Filifiliga mo fale o le P-44 faasologa

Mo fale o le faasologa p-44t ma p-44m

Mo le p3-m faasologa

Mo le fale o le nofoa faataavale

Mo umukuka i fale o le PD-4 faasologa

Fesootaiga le Fesootaiga Tulafono

Meafale Filifiliga Theoption Fautuaga

Umukuka mamanu i le fale o le p-44 faasologa

O le tele o fale i fale o le P-44 faasologa - 8.5 ma le 10.1 M2. O le mea moni, o la latou eria e laiti sina laititi, ma ua 'ai ai se vaega o le avanoa i le pusa vettiner, o le maualuga o le tagata e lavea i totonu o le soliga o le ea. Filifilia o se nofoaga mo le pusaaisa i le 8-mita umukufi liliu i se ogaoga faafitauli. I le tasi itu e tasi, na le faʻatagaina ai oe e le vai o le vai e te tuʻuina atu i le pito. Ma i le isi itu, se pusaaisa, e latalata i le Kapeneta o le Kapeneta, o le a vaaia le potu.

Umukuka eria o le 10 m2 e sili ona faigofie ...

O le umukuka o le 10 M2 e sili atu le talafeagai - o le pusaaisa e tuʻuina fua mai fafo o le faitotoʻa, ma le isi avanoa o le a lava le faʻavaeina o le laina poʻo le l-foliga o le loloto o le loloto loloto.

O le tulimanu o le fale mo le umukuka o le 8.5 m2

Ma le faʻatulagaina o lenei faʻatulagaina, o le a mafai e le Headsets o le a lelei le tuʻuina atu o mea uma o le fale e aoga ma maua ai se lelei galuega luga o meaʻai gaosi ma kuka. O le le atoatoa o lenei tulaga o loʻo taʻua o lenei tulaga, o le pusaaisa na teuina lata mai o le subous kapeteni o le a puleaina i totonu.

1. O le pusaaisa; 2. Fufulu 1000 mm; 3. Elek ...

1. O le pusaaisa; 2. Fufulu 1000 mm; 3. Faleoloa eletise; 4. ipu vai ipu e 450 mm; 5. Lisi 400 mM; 6. Melerowave; 7. Lisi 600 mm

O le vaega lona lua o l-foliga fuafuaina mo se umukuka vaega o 8.5 M2

Le nofoaga sili mo le pusaaisa, aemaise maualuga (1.85 m), - i le tulimanu i le faamalama. Ma i le va o le pusaaisa ma le puipui, e manaʻomia le tuʻuina atu o avanoa avanoa - tusa o le 100 mm ina ia aua neʻi faigata ona tatalaina faitotoʻa ma mafai ona tautau faitotoʻa. O le TV ma le o le Miduwave Oven e mafai ona faʻapipiʻiina i luga o le ventiplation pusa i luga o ato faʻapitoa uʻamea.

1. O le pusaaisa; 2. fufulu; 3. Eletise

1. O le pusaaisa; 2. fufulu; 3. E mafai e le eletise eletise 600 MM; 4. Lisi 450 mm; 5. Ua au faigaluega; 6. Microwave poʻo le TV i luga o le puipui

Tasi-laina o le layout mo le umukuka vaega o 8.5 m2

I totonu o lenei embodinent, o le pusaaisa ua faʻapipiʻiina i le tulimanu o le potu. O le iʻuga, o le umukuka e sili atu le lautele nai lo le emo o loʻo i ai i le tulimanu o le tulimanu, o le a mafai ona faʻatuina se numera o meafale ma mea faigaluega. I luga o le puipui, e mafai ona embed udses cheet o le loloto loloto.

1. O le pusaaisa; 2. magoto le 700 mm; 3. Orkm ...

1. O le pusaaisa; 2. magoto le 700 mm; 3. Elect bull 500 mm; 4. Taapapa a le tagata faigaluega 800 mm; 5. Lisi 400 mM; 6. O le malutaga o le tapuni 2 000x180 mm; 7. Tagi laulau

L-foliga o laumei mo se umukuka o le 10 m2

Ua aveesea le pusaaisa i fafo atu o le faitotoa. O le laulau pito i luga i le tulimanu e mafai ai ona faʻapipiʻi se lua-vaega magoto. Peitaʻi, o se laulau fulafula i le va o le fufuluina ma ventuleol o le a le siʻitia. I itu uma e lua o le slab o desktops.

1. O le pusaaisa; 2. Shesh Diagonal ...

1. O le pusaaisa; 2. sky diagononal 900x900 mm; 3. E mafai e le eletise eletise 600 MM; 4. SPELE 150 MM; 5. Ua vaapiapi le tusitala; 6. Lisi 800 mm

O le igoa lona lua o le l-foliga umukuka ma se vaega o le 10 m2

I lea tulaga, i le tulimanu e faʻamoemoe e faʻapipiʻi ai se vaivaiga ma se apaau, ma se ipu ti i le umi o le 50 mm cort.

1. O le pusaaisa; 2. mago 3000 mm; 3. Orkm ...

1. O le pusaaisa; 2. mago 3000 mm; 3. E mafai e le eletise eletise 600 MM; 4. ipu vai ipu e 450 mm; 5. O le Counterortop po o le laulau-Brack tatala; 6. Lisi 800 mm

  • Matou te tusia le umukuka mamanu ma se vaega o le 10 sikuea mita. m ma le faapaologa: 3 faʻataʻitaʻiga mai le Pro ma aoga fesoasoani

Umukuka i fale o le faasologa p-44t ma p-44m

O le P-44t Series o se tasi o taumafaiga faʻalauteleina i le fale o loʻo fausia ai le T-44. I totonu o fale o nei faasologa i le tele o nofoaga, o se tagata eli fua, o loʻo faʻamalosia ai le tele o le umukuka i 13.2 M2. O leisi suiga o le P-44 faasologa o le P -4s faasologa. I le tasi ma le lua-potu potu mautotogi, o le umukuka o le 10.7 m2, ma i le tolu-ma fa-potu - 12.4 m2.

O le nofoaga e iai se mafanafana, tusa ma le & ...

O le potu e manaia le latalata i le sikuea foliga. O le ventiter pusa o loʻo tuʻuina i le ala savali, lea e mafai ai ona fuafua le atoa-faʻalavelave ma sili atu le mafanafana i se tamaʻi ata o le umukuka.

L-foliga o le lalagaina mo umukuka ma se nofoaga o 10.7 m2

Le leaga, e ui lava o le taugofie fofo e filifili ai se nofoaga e faʻapipiʻi ai se pusaaisa o le faʻatauina o se isi paga (freezer o loʻo faʻamauina i lalo o le laulau pito i luga ma le maualalo pusa). O lenei filifiliga e le talafeagai mo le umukuka ma le tagata e ave i totonu o fale o le P-44t faasologa.

1. O le pusaaisa; 2. tulimanu fufulu; 3.

1. O le pusaaisa; 2. tulimanu fufulu; 3. Vaega o Tupe; 4. ipu vai ipu e 450 mm; 5. Oven 600 MM; 6. FOLIGA; 7. Nofoaga faigaluega; 8. microwave

L-foliga fuafuaina mo umukuka ma se nofoaga o 12.4 m2

Ona o le leai o se pusa o le ea, o se ata maualuga o agavaʻa o loʻo faʻapipiʻi i le tulimanu o le umukuka, ma o le fufulu latalata o le a mafai ona faia se fale faigaluega. I le vaega o totoe, o le 'aiga o le aoauli o le a saoloto saoloto.

1. O le pusaaisa; 2. mago 1 000 mm; 3. Vro.

1. O le pusaaisa; 2. mago 1 000 mm; 3. Vaega o Tupe; 4. ipu vai ipu 600 mm; 5. Oven Trunonous; 6. Lisi o le diagonal; 7. laulau galue tuʻufaʻatasia 1 500 mm

Umukuka i le fale o le p3-m faasologa

O le vaega o le umukuka i totonu o fale o le potu o lenei faasologa o le 9 ma 10.2 M2. Lenei, i le tele o fale e fausia e tusa ai ma galuega masani, o le metotia o lenei potu e le faalagolago i le numera o potu.

E tatau ona maitauina e le ua ave ese & ...

E tatau lava ona maitauina poʻo potu o potu o loʻo faʻavasegaina mo fale o lenei faʻasologa, ae e ala i le fomu ma lua-potu-potu faʻatasi ai, ma le fa Potu, o lo latou fetuunaiga e tusa ma le sikuea.

O le tulimanu o le tuuga mo le umukuka 9.13 M2

Eseese foliga e faʻatatau ma faʻapipiʻi lelei le faʻapipiʻiina o filifiliga mo meaafale ma masini. I le umukuka o le 9.13 M2, o le l-foliga o le ulu o le a sili ona lelei, ae latalata i le ventiplation pusa mafai ona tuu i le papala (20-30 cm) fola.

O le nofoaga sili ona lelei mo le pusaaisa o loo i le tulimanu lea i tafatafa o le faamalama, talu ai lenei sili atu masini na faatuina i le ulufale atu i le umukuka e mafai ona faamalosia le aafiaga o le ala o le auala. I le va o le ogaumu ma le fufuluina o loʻo i ai se laulau tipi ma le umi o le 800 MM, talafeagai mo le faʻagaioiga o oloa. Sosoo ai ma le fufuluina - fufulu fufulu.

1. O le pusaaisa; 2. mago 1 000 mm (lua cha

1. O le pusaaisa; 2. magoto 1 000 mm (thip tulaga o eseese voluma); 3. Pasi pepa ma le ogaumu (faalagolago); 4. Stehwasher 450 mm (po o le laulau); 5. Lisi 800 mm; 6. Tape le Kapeneta tuufaatasi; 7. O le kapeteni mai fafo ma le matala malupuipuia (beaved, loloto, loloto 200-300 mm)

Faʻalua-laina teuteu o le umukuka ma se vaega o le 10.2 m2

I le faʻatasiga o loʻo nonofo ai se aiga tele i totonu o le fale mautotogi tele, ma faʻataʻamilomilo, ma e sili atu i le laina faʻataʻamilomilo e ono le mafai ona tumau ile nofoaga e lua-laina o meaafale lua. O le filifiliga lea o le mea lea e sili ona aoga mo umukuka ma se nofoaga o 10.2 m2. O le faʻatulagaina o le faitotoʻa o le faitotoʻa, o le suia o le faʻaaogaina o le faitotoa o le a faʻatagaina ai le fuafuaina o se vaega o le 10 m2 umukuka e faʻapipiʻi uma ai mea e mafai ai ona fai ma meaafale. Mo le faigofie, e tatau ona siitia le ogaumu i le maualuga o le 1,200-1 300 mm. Ina ia aua neʻi faʻalavelaveina le maualuga o le laina luga o le laina, e sili atu le faʻapipiʻi i le tulimanu.

1. O le pusaaisa; 2. O le tulimanu taavale fufulu 900x9 ...

1. O le pusaaisa; 2. O le 'au tulimanu e tanu 900x900 mm; 3. Vaega o Tupe; 4. ogauʻuga o le 600 mm; 5. 450 mm dolshwasher (po o le laulau); 6. fufulu masini 600 mM; 7. Uaufai; 8. Sipi Sa galue tuʻufaʻatasia 300 mM; 9. Faʻataʻamilosaga le Lisi 1 600 MM; 10. O se fagu o le 150 mm; 11. Tini laulau 1 000х800 mm

Umukuka i le fale o le cope faasologa

Fale mautotogi i fale o le Nofoaiga a le Nofofua ua tele ai itu o le viiga masani ai, ae o le potu i totonu o fale o le p -tetele ma i latou i isi e tutusa ma e le sili atu ile umukuka ma e le sili atu ile aso nei. E faʻasino tonu lea i le tekinolosi mata o le fale lea: O lona laʻititi atu o fola o le fale, o le itiiti o pa i le va o kapeteni e tatau ona i ai.

Umukuka i le 22-storey fale o le kopeck ...

Umukuka i le 22-strey fale o se faasologa o cefs e itiiti ifo nai lo le 17-defety p44m faasologa. Mo umukuka i totonu o fale o le nofoa o le cerimal sili ona lelei, l-foliga ma tasi-laina o le faasologa mafai ona mafaufauina.

L-faʻataʻitaʻiga o lau

O le ventiplation pusa i le umukuka e latalata i le foliga i le sikuea. E faʻatagaina nai lo le faitotoʻa o le faitotoʻa e faʻatulaga ai le tele o le gaosia poʻo le seti o se numera o le maualuga o pusa 'eseʻese, o le fea mea e tatau ona suia i se pule e le manaʻomia.

1. O le pusaaisa; 2. mago 1 000 mm; 3. Ekk

1. O le pusaaisa; 2. mago 1 000 mm; 3. E mafai e le eletise eletise 600 MM; 4. Lisi 450-550 MM; 5. laulau e galulue 1,000 MM; 6. Lua-faitotoʻa laulau 700 mm

Lua-laina taamilosaga

Mo le 3- ma 4-potu fale mautotogi, o se vaeluaga o le umukuka ulutala e mafai ona manatu o le sili filifiliga. O le fale faʻapaologa i lenei mataupu o le a le o se faʻalavelave, ma o le a mafai ona faʻalautele le mamafa o le puipui i le puipui (e tatau ona e galo ona faia le tipiina i lalo o le paʻu o le paipa).

1. O le pusaaisa; 2. mago 1 000 mm; 3. Vro.

1. O le pusaaisa; 2. mago 1 000 mm; 3. Paleni o le kuka 750 MM; 4. Ova; 5. Seehshwasher; 6. Melerowave; 7. Taaloga Taaloga

Umukuka i le fale o le PD-4 faasologa

I totonu o fale o le PD-4 faasologa, o le 11-mita Cuisiei ua pipii i soo se numera o potu. Faʻalelei, e tusa ma le sikuea, o le ituaiga o le potu e mafai ai ona matou fuafuaina le ulutala o le sili ona ese le eseʻese o fetuunaiga. Ae o lea, o uiga faaalia o le tele o le fale-lua-faʻauo-potu e le faʻatagaina e fausia se umukuka, le lautele o loʻo lava ua lava e faʻatino ai le faʻatusa.

Island Island ma Gaberi ...

Ile tele o motu o loʻo iai le 1 200x1 200 mm i totonu o le umukuka e aunoa ma ni faʻafitauli (o le le mautonu, ua le mautonu) e le talafeagai. O le vaega o le motu e manaʻomia ai se sili atu le tele o le atunuʻu - a itiiti mai 18 M2.

Tulimanu tufuga

I le 1 ma le 2 potu moe, o le foliga ma le umi o le umukuka o loʻo faʻatonuina na o le numera ma le tele o mea faigaluega i le aiga. O le a le mafai ona faʻapipiʻi e le Hourlale Sourat e le naʻo le faʻapipiʻi o meafaigaluega i nofoaga sili ona lelei, ae o le a tuua foʻi avanoa mo le nofoaga faafiafiaga.

1. O le pusaaisa; 2. fufulu (lua pesini p

1. O le pusaaisa; 2. Fufulu (lua ipu o voluma eseese); 3. E mafai e le eletise eletise 600 MM; 4. ipu vai ipu e 450 mm; 5. Lisi o tagata faigaluega 800 mM; 6. Microwave

P-ata ata

Mo le 4- ma 5-potu fale mautotogi na sili atu ona o le p-mamanuina o le umukuka o le umukuka, faʻataga oe e tuʻu le tasi lautele pe lua tulaga masani o le tele o mea faigaluega. O le '' aʻai laulau i le umukuka e sili atu ona suia e se laulau o loʻo maua i le faʻamalama.

1. O le pusaaisa; 2. mago le 900x900 mm; 3. Fetu.

1. O le pusaaisa; 2. mago le 900x900 mm; 3. Paleni o le kuka 750 MM; 4. Afi i le Kamupani 600 mm; 5. Vaiu i le microwave; 6. Donshwashher 600 mm; 7. Taaloga Taaloga

Fesootaiga le Fesootaiga Tulafono

Uma o filifiliga i luga mo faʻapipiʻi masini umukuka e le manaʻomia e faʻaitiitia ai fesoʻotaʻiga pe a faʻapipiʻi fufulu. O ofu fetuʻu e le talitonuina, o lea e fautuaina ai mo le vai vevela ma le malulu, faʻaaoga le moli uila. Ma a lalagaina o se paipa paʻu e aloese mai ai poloka, e manaʻomia le mautinoa ia le itiiti ifo ma sina patu.

Ma, miti e uiga i le le mafai ona fufuluina ipu, o le fiafia i le manatu mai i le faʻamalama, tusi ai i le umi o le faʻaipoipoga ma le numera o fola i lalo o oe. O le tasi mata e leʻi mafaufauina poʻo le le faʻatamala e maua ai le talafeagai e ono aʻafia ai faʻafitauli matuia. O le mafuaaga lena o le faʻatinoga o galuega e sili atu le tuʻuina atu o le tagata faigaluega DEZ (talu ai o lenei faʻalapotopotoga e nafa ma le tulaga o masini umukuka, pe a manaʻomia le pepa umia. Ae o le taimi lava e tasi, o galuega uma e tatau ona faʻatino e le faʻaaogaina naʻo le pulega poʻo se kamupani faʻapitoa, talu mai le maketi, ma maua ai taui mo le faleoloa ua e mafai ona maua.

Faʻafefea ona faʻaauu i le umukuka i totonu o le potu atoa: filifiliga mo le fuafuaina mo le eseese faʻasologa 6268_22
Faʻafefea ona faʻaauu i le umukuka i totonu o le potu atoa: filifiliga mo le fuafuaina mo le eseese faʻasologa 6268_23

Faʻafefea ona faʻaauu i le umukuka i totonu o le potu atoa: filifiliga mo le fuafuaina mo le eseese faʻasologa 6268_24

Faʻafefea ona faʻaauu i le umukuka i totonu o le potu atoa: filifiliga mo le fuafuaina mo le eseese faʻasologa 6268_25

Toeitiiti lava o le umukuka e manaʻomia le fesiitaiina o le malosi o le mana-'' '' '' 'tagata' 'faʻalauiloa na tuʻuina i latou ma le le amanaiaina atoatoa mo le ata o aso nei. O galuega eletise e tatau ona faʻatinoina lelei, i le tausisia o manaʻoga uma, setete faʻatulagaina, faiga faʻamasinoga ma tulaga faʻapitoa. E taua le manatua o le pito i fafo mo le faʻafesoʻotaʻia o le eletise eletise poʻo le tutoʻatasi kuka e sili atu le kukaina o le maualuga e le sili atu i le maualuga o le umukuka e leai se avanoa i le outlet pe a tatau ai. E fesoʻotaʻi ai se microwave umu, o se masani masani masani o le sitaili e talafeagai mo le fesoʻotaʻi o le microwave. Tuʻufaʻatasia le teuina o oloa e tatau foi ona faʻatonuina e le faʻapitoa, lea e tupu ai le faʻalavelave e nafa ma lana galuega.

Meafale filifiliga filifilia mo le patipati umunela

I le tele o fale faʻasologa, o le lapoʻa lapoʻa o le ventipela o loʻo i totonu o le umukuka o se faʻafitauli matuia. E matua faʻatapulaʻaina le umi o le galuega o le galuega ma alu atu i le le mautonu feteʻenaʻiga Niche (105-110 cm lautele ma le loloto o le loloto o le 8 cm. O loʻo mafai ona 'ai nofoa tele ma le faigata le avanoa, fausiaina le leaga tele pe a galue i le umukuka. O le sili sili ona aoga i lenei tulaga o le lapotopoto laulau (600x800 mm) ma masani o nofoa. Afai o loʻo vaʻai pea lakapi e fetaui ma fiafia i le TV o le umukuka i le tulaga o le pepelo, o le filifiliga sili o se tamaʻi paleni.

Faʻafefea ona faʻaauu i le umukuka i totonu o le potu atoa: filifiliga mo le fuafuaina mo le eseese faʻasologa 6268_26

O le aveina o le umukuka o le umukuka, e manaʻomia le faia o se auala nafa ma le filifilia o aiga o aiga ma meaafale aitema. Afai o le taumafa masani o pai ma le faʻatinoina o isi galuega o galuega faaletupe - e le tatau ona manaʻomia le manaʻo i se filifiliga ma le hobwave, lea e mafai ona tuʻuina atu i totonu o puipui . Ma aua neʻi galo nei i luga o le maketi o loʻo i ai le tele o le filifilia o mea e sili ona tele o le maualalo o le itu, faʻatagaina ona sefeina le avanoa o le umukuka.

Faitau atili