5 auala e sui ai le totonugao i totonu o mea aoga

Anonim

Afai e te manaʻo e aʻoaʻo oe lava i le taʻaloga, faitau atili, amata taimi uma tausia oe lava ma sili vai inu, o le a e fesoasoani i suiga i totonu. O le a matou faamatalaina ia te oe le mea.

5 auala e sui ai le totonugao i totonu o mea aoga 6273_1

5 auala e sui ai le totonugao i totonu o mea aoga

1 faʻavae se taʻaloga matagofie taʻaloga

I fale masani masani, e le o le potu i lalo ole potu i lalo ole faletaalo mo simmulator. Ae o le tagata na filifili e amata fai taaalo masani taʻaloga, o se tulafono, talitonu o le simulator e manaʻomia mo ia. O lea e aliali mai ai le tupua i totonu o le potumoe ma faamalositino uila i luga o le faapaologa, lea ua i ai le masani ai o se tautau poo se nofoa faaopoopo. I se faʻaopopoga, o loʻo latou foliga mai o le a faʻamatalaina mai o loʻo faʻaleagaina nei.

5 auala e sui ai le totonugao i totonu o mea aoga 6273_3
5 auala e sui ai le totonugao i totonu o mea aoga 6273_4
5 auala e sui ai le totonugao i totonu o mea aoga 6273_5

5 auala e sui ai le totonugao i totonu o mea aoga 6273_6

5 auala e sui ai le totonugao i totonu o mea aoga 6273_7

5 auala e sui ai le totonugao i totonu o mea aoga 6273_8

Ina ia mafai ona faʻataʻitaʻi sa manaia, filifili se avega e le fesoʻotaʻi ma simulator, ma faʻaautuina le sitaili stype mo lea. E mafai ona matagofie, mo se faʻataʻitaʻiga, o se tulimanu mo yoga poʻo le faʻaloaloa. Ma mo mea e manaʻomia uma e tatau ona e pikiina pusa poʻo ni ato uila teu.

Fala

Fala

  • Faʻaliga: Faʻafefea na aʻafia ai a tatou masaniga

2 Siaki se faitauga faitauga

Afai o iai sau masani o le faitauina i aso uma 30 itulau, i luga ole tausaga ole tausaga e mafai ai ona mautotogi pe a ma le 25 tusi fou. Ma ina ia manatua lelei le faitauga faitau ma aʻoaʻoina, e tatau ona e faitau i se maʻi ma le fiafia tele. Faʻalelei i le taimi faʻatulagaina ma mafaufau loloto i le tusitusiga o le a fesoasoani i se nofoa malolo, o se lanu lanu ma vaivai malamalama mai le moli. E mafai ona e faʻaopopo se vae tu poʻo le spaffy kapeta faʻapea foi ma se laulau kofe.

5 auala e sui ai le totonugao i totonu o mea aoga 6273_11
5 auala e sui ai le totonugao i totonu o mea aoga 6273_12
5 auala e sui ai le totonugao i totonu o mea aoga 6273_13

5 auala e sui ai le totonugao i totonu o mea aoga 6273_14

5 auala e sui ai le totonugao i totonu o mea aoga 6273_15

5 auala e sui ai le totonugao i totonu o mea aoga 6273_16

  • O le a le mea e suia ai i totonu e moe lelei ai: 8 manatu

3 Saunia se nofoaga e moe ai

Fomai faʻamanatuina le sili ona aoga le moe - seʻia oʻo i le vaeluaga o le po, ma le tuputupu aʻe o le tagata aʻoga o loʻo fautua atu ala e ala i luga, taʻalo taʻaloga, fiafia i ai lou aso. Afai e te le mafai ona faʻatau mai le tapunia o le lio o le tuai o le le fiafia e moe ma lagona le lelava i le taeao, suia ni nai mea i le potu e te moe ai.

5 auala e sui ai le totonugao i totonu o mea aoga 6273_18
5 auala e sui ai le totonugao i totonu o mea aoga 6273_19

5 auala e sui ai le totonugao i totonu o mea aoga 6273_20

5 auala e sui ai le totonugao i totonu o mea aoga 6273_21

  • Fesiitai le nofoaga faigaluega i se isi potu. Tuu le potumoe o nonofo ma le potumoe, ma, ulu atu i ai, o oe vave lava.
  • Faasolo le moega. Masalo e te moe leaga ona o le latalata i le vevela maa poʻo le ata mai le faʻamalama. Ma atonu o le a e fiafia i le tulaga faigata ma le moe moe o le a sili ona manaia.
  • Faʻatosina i puipui pupuni pe na o le mafiafia o pupuni, aveese uma faitotoʻa ma a latou tiʻetiʻe. O le laititi o le malamalama o le malamalama i totonu o lou potu - o le sili atu le moe.
  • Tautau se hermomester. O le sili vevela mo le moe e tusa ma le 20 ° C. Afai e te mafanafana pe malulu i se miti, o le a e ala i luga pe mafatia i miti leaga.
  • Sui le aluga, ma le fulufulu ma le ie puipui. Tofotofo ma faʻamalosi, faʻapipiʻi, eseese tisu seiloga e te mauaina lau filifiliga lelei.

Asconna Piliw Score

Asconna Piliw Score

4 Tuu le Tatala Taaloga

A faʻapea o lau sini o le ulufale i totonu o se tusi aso uma, taumafai e tuʻu se laulau laʻei, o se faʻata ma le fiafia i le pito i tua ma piki matagofie ma talafeagai teuina mo gaioiga. O ia faʻataʻitaʻiina o ia lava e sili atu le matagofie nai lo le tu i totonu o le faletaele, ma pasi i le laulau, e aunoa ma le manatuaina o lou masani masani, e le mafai.

5 auala e sui ai le totonugao i totonu o mea aoga 6273_23
5 auala e sui ai le totonugao i totonu o mea aoga 6273_24

5 auala e sui ai le totonugao i totonu o mea aoga 6273_25

5 auala e sui ai le totonugao i totonu o mea aoga 6273_26

  • 7 aoga intersior masani e tatau ona e maua

5 Tuu le palaka mo le vai

Ina ia mafai ona inu laina e lua o le vai i le aso, e tatau ona e alu e valu taimi i tua o le ipu vai i totonu o le umukuka. Mo lenei, e foliga mai e te faia mea faamanatu i luga o le telefoni ma e faigofie ona faʻateʻaina mai ia i latou, i le ogatotonu o se galuega i luga o le poloketi.

5 auala e sui ai le totonugao i totonu o mea aoga 6273_28
5 auala e sui ai le totonugao i totonu o mea aoga 6273_29

5 auala e sui ai le totonugao i totonu o mea aoga 6273_30

5 auala e sui ai le totonugao i totonu o mea aoga 6273_31

Nai lo, tuu se palasi ma le vai i luga o lau kesi. O le aafiaga o le a tutusa e peiseai o loʻo e sau i le cafe - o le palata e pa'ū pea i luga o mata ma lima itu e sasaa ai vai ma inu vai.

Bormiioli rocco ginestric 1.8 l

Bormiioli rocco ginestric 1.8 l

  • Meaʻai i luga o le Sofa, o le galuega ua tuai ma 4 sili atu o aga masani a le aiga, i lalo o le mea e tatau ona e fetuunai ai lau totonu

Faitau atili