Pal Trejka i Scandinavian style mo se aiga o le tolu tagata

Anonim

E ala i le lelei toe teuteuina, o le tagata mamanuina liliu le avanoa o se masani masani i totonu o le siosiomaga aoga i se umukuka, o se potu tele o le teine ​​ma se potu faiva ma le potu e fai ai le potu.

Pal Trejka i Scandinavian style mo se aiga o le tolu tagata 6285_1

Pal Trejka i Scandinavian style mo se aiga o le tolu tagata

Tagata e faaaogāina auaunaga ma manaoga

Sa saunia se aiga e toatolu tagata e toatolu o suiga o le lalolagi ma le avanoa atoa, ae le iloa ona faʻaopopoina le avanoa o le taʻaloga masani e tolu-potumoe i le fale o le P-44 faasologa. Na latou apili mo se fesoasoani i le leoleo o Allyona Ponkratova. I totonu o tapata o tagata faʻatau, o se potu tele teleʻaga, o se umukuka aoga a tamaiti ma se potu malolo lelei. Vaʻai faʻapitoa na latou manaʻomia e totogi ai se ofisa laʻitiiti mo le talimalo (avea ma tagata faigaluega o se tasi o tusitala lauiloa, e masani ona galue i le fale). Tamai vaʻavaʻaia nofoaga faʻatagaina e tuʻufaʻatasia, ma o le Losgin e le o le faʻapipiʻiina, ae ia fetuʻutuʻunaʻi ma le teuina. O le manatu faʻapitoa o tagata faʻatau o se scandinavian sitaili.

E le tatau ona galue le tagata mausaa lava, ma ua faʻamautu naʻo le manatu lautele lea. 'Ae ui i lea, o le Tusitala o le poloketi na fausia se filifiliga faʻamaonia ua faia atoatoa a tatou toa ma, faʻapea foʻi, latou te leʻi faia tau tau tau tupe.

Toe fausia

O potu fai meaʻai, o le a tuʻuina atili le potu, e mafai ai e le masini ona avea ai, lea o le a faʻatagaina ai le masini le fufulu e ofi ai. O se pa e leʻi mafaufauina i le va o le potu ma le potu malolo e le fiafia. Ina ia mafai ona faʻapopoleina ai le faʻaaogaina o le fuaitau ma le sui o le sui, o le koluse o le a faʻapipiʻiina fata i le va o latou. Latalata i le faamalama i le potu malolo fesoasoani i fale faigaluega.

Pal Trejka i Scandinavian style mo se aiga o le tolu tagata 6285_3

TAMAITI, faʻatapulaʻaina i ni vaega laiti e lua, o le a o ese mai i le muamua tuaoi. Peitaʻi, o lona itu e faʻatagaina ai oe e tuu le tolu tulaga manaʻomia - mo le suʻesuʻe, moe ma malolo. E aliali mai lava ia e faia foi se taʻaloga taʻaloga.

O le potu malolo lona tolu o le potumoe o matua - o le a maeʻa ai le potu e fai ai le ofu. O le faia lea o lenei, i le faitotoʻa i le potu faʻamalositino o se laʻititi. O vaega faalenatura e fetaui lelei mai i lalo papatusi pa, o le ulufale atu i le potu laei ua tapunia i le fofoga lafoia.

Potu malolo

Tuuina atu le le lava o le maualuga o le maualuga o le taualuga i se masani tagata i le masani ai - na o le 2.65 m - o le tagata mamanu o le a fuafuaina e faaaoga ai moli moli. O lenei tali ua iai le aoga ma le lelei. Faʻateʻaina o ia faʻataʻitaʻiga manaʻomia se faʻamasaniga mai le glc, lea e oʻo atu i le leiloa o le 10 cm. I le taimi lava e tasi, o le tuʻuga o le oona ma faʻauma le tau o le eletise. o le pito i luga pito i luga o papatusi.

Pal Trejka i Scandinavian style mo se aiga o le tolu tagata 6285_4

Umukuka

O le tatalaina i le va o le umukuka ma le alatele o le a tatalaina matala, faʻafetai i le mea o le a fegalegaleomia le tasi ma le isi, ma o le le mautonu o le Inpem sone o le a faʻaleleia. O le umukuka headts e fausia e tusa ai ma le p-foliga fuafuaga. O le a pasi le pito i luma o le tupua sima, o le apamemea, mitetedards ma le a fauina le fale teu oloa i pou.

Pal Trejka i Scandinavian style mo se aiga o le tolu tagata 6285_5

Potumoe

O le eria o le potu malolo o le a faʻatagaina oe e afaina ai oe le potu ofu e aunoa ma faʻailoga tagata i le autu autu. O le mea o totoe o loʻo sili atu nai lo le lava e ofi mai le moega faʻalua i tafatafa o le lua laupapa laupapa, lua fata mo tusi ma nofoa. Faafeagai le moega - fa o loʻo feʻe i luga, i luga aʻe o le 20 tv.

Pal Trejka i Scandinavian style mo se aiga o le tolu tagata 6285_6

Fanau

O le fale faigaluega a le afafine o loʻo lagolagoina i le faʻamalama - o se laulau tusitusia, o le faaauauina o le faʻamalama sill, o le a tutusa ma le lua faʻailoga faʻailoga. O le laulau amepa ma le tolu o le faʻaaogaina o le laulau o le a taliina mo le moli avanoa mo vasega. I luga o le tasi o puipui, o le ogatotonu o le potu o le a aliali mai o se nofoa afi ma uila (mo le teuina o ie lino), e lua racks luga o uili (mo tusitusiga ma meataʻalo ma meataʻalo). Faafeagai le faitotoʻa, o le a tatou amata se leoleo mamoe, o lona tutotonu o le a faʻaata.

Pal Trejka i Scandinavian style mo se aiga o le tolu tagata 6285_7

Faletaele

O le tasi o tulaga lelei o le tele-fuafuaina o papetini, e aofia ai le feagai ai ma le feagai ai ma pa puipui ma feusuaiga i totonu o lenei faletaele, o le mafai lea e faaitiitia ai le numera o pou. O le o le a faʻaulu mai le faleuila i luga o le faʻapipiʻiina o faiga ma ua faʻaalu i le sologa lelei. O le fufuluina masini o le a faʻapipiʻiina i lalo o le laulau.

Pal Trejka i Scandinavian style mo se aiga o le tolu tagata 6285_8

Vaega

Ina ia lelei le faʻaogaina o le avanoa o le NICH, o le teuina o faiga o se puipui-tipi laupapa mo lavalava, nana laufanua ma Galuesnity - totogi e faʻatonu ai le tusi a le tusitala.

Pal Trejka i Scandinavian style mo se aiga o le tolu tagata 6285_9
Pal Trejka i Scandinavian style mo se aiga o le tolu tagata 6285_10
Pal Trejka i Scandinavian style mo se aiga o le tolu tagata 6285_11
Pal Trejka i Scandinavian style mo se aiga o le tolu tagata 6285_12
Pal Trejka i Scandinavian style mo se aiga o le tolu tagata 6285_13

Pal Trejka i Scandinavian style mo se aiga o le tolu tagata 6285_14

Vaega

Pal Trejka i Scandinavian style mo se aiga o le tolu tagata 6285_15

Umukuka

Pal Trejka i Scandinavian style mo se aiga o le tolu tagata 6285_16

Umukuka

Pal Trejka i Scandinavian style mo se aiga o le tolu tagata 6285_17

Potumoe

Pal Trejka i Scandinavian style mo se aiga o le tolu tagata 6285_18

Fanau

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Pal Trejka i Scandinavian style mo se aiga o le tolu tagata 6285_19

Designer: Alimina Ponkratova

Matamata i luga

Faitau atili