Toe fausia o se fale mautotogi i totonu o le potu atoa: faʻafefea ona uia puipui puipui ma isi aoga aoga

Anonim

Matou te malamalama po oa suiga e mafai ona lipotia pe a maeʻa le toe faʻaleleia, o le a le aoga, ina ia talafeagai ai le faamaopoopo ma pe faʻapefea ona faʻamaonia le toe faʻaaogaina.

Toe fausia o se fale mautotogi i totonu o le potu atoa: faʻafefea ona uia puipui puipui ma isi aoga aoga 6332_1

Toe fausia o se fale mautotogi i totonu o le potu atoa: faʻafefea ona uia puipui puipui ma isi aoga aoga

Manaʻo e faia le toe faia o le fale mautotogi i le fale mautotogi, ae e te fefe e faʻaleaga ai le fanauina o puipui o le potu o le potu? O a tatou fautuaga o le a fesoasoani.

Uma e uiga i le toe fausiaina i fale o fale

O le a le mea o fai mai ai le tulafono

O le a le mea e le mafai ona faia i fale fale

Aisea e leai ai se faatagaga

A e manaʻomia le maliega

O le a se mea e mafai ona ou faamatala ai

O afea e lipoti ai le toe fausia

Faasolitulafono toe fausia: O le a le mea e fai

O le a le mea o fai mai ai le tulafono

Talu mai Tesema 2011, o le faʻasologa o le toe totogiina ma toe faʻaleleia o fale mautotogi e fuafuaina e le proon o le malo o Moscow o Oketopa 25, 2011 n 508-pp o le faʻalapotopotoga fale mautotogi "(nei o lenei o loʻo taʻua o se faʻaiuga n 508-pp). Ole eseʻese eseesega mai tulafono faʻatonu o loʻo avea ma muamua e ose mataupu.

Mo le faʻatinoina o nisi manatu, e le o toe manaʻomia le mauaina o se faaiuga muamua, ma se taimi uma ua maeʻa ona toe faia i le tele o mataupu (ae le mafai ona tuʻuina atu i taimi uma. E tutusa ai le mea e le aafia ai le saogalemu, faapea foi ma galuega inisinia, ae le o le faʻaopopoina o le avega i luga o le potu. Ina ua maeʻa ona maeʻa lea galuega, e mafai ona e lipotia le toe faʻaaogaina o le aszthyl system. Ina ua mavae lena, o le taimi e malilie faatasi ma oe lea o le a tuʻufaʻatasia ai gaioiga tutusa. O le a ia tautua o se faʻavae o le fausiaina o suiga i le fomaʻi faʻapitoa o le fale ma le fola.

E le gata i lea, o lea ua mafai ona faʻaaogaina ni filifiliga-faia mai le lisi o le masani ai mamanuina o le toe faʻaleleia o le toe faʻafouina o fale mautotogi i fale puipui. Sa saunia e le tusitala o poloketi o le tele o fale i Moscow - Gup Mnep. E mafai ona e masani i le lisi o le nofoaga i luga o le nofoaga o Moszhiloss.

Toe fausia o se fale mautotogi i totonu o le potu atoa: faʻafefea ona uia puipui puipui ma isi aoga aoga 6332_3

I le iuga, o le tuʻufaʻatasia o poloketi ma tutotonu uma ofisa vaʻavaʻaia faʻaleaogaina, vagana ai asiasiga fale. O lē e ona poʻo le tagata nofoia o le fale mautotogi e tatau ona tuʻuina atu i le maualalo afifi o pepa, ma ina ua maeʻa le 20 aso (o le aso e faʻateleina ai le mea o le a faʻamalosia ai.

O suiga e fesoʻotaʻi ma le toe faʻaaogaina o le mafai ona ofifi i totonu o vaega e fa e tusa ai ma le manaʻoga mo le pasi atu i le susunuina o faʻaiuga.

O le a le mea e le mafai ona fai

O nei suiga i taimi o toe faatulagaina ma toe fausia e matua le taliaina.

  • O le faʻaletonu o le galulue faʻatasi o le fale ma nofoaga o tagatanuu, aofia ai le faigata o le ulufale atu i Faʻavaitai fefaʻatauaiga, fuafuaina fale gaosi, ma isi mea. ). Faʻalauiloa masani: Faʻapipii i le aotelega o le Vaega o Feʻau, o loʻo latou o mai i le eletise eletise poʻo le Kapeneta e tapunia ai le eletise; O le fale mautotogi o se masini o fola e aunoa ma se leo malosi pe maualalo le pisa. E le faʻatagaina foʻi ona tapunia paipa kesi i luga o paneli, alu aʻe i puipui ma tapuni i pou o Cermoric. O le kesi paipa e tatau ona avanoa mo asiasiga ma tausiga.

O se soliga o le solia o loʻo maimoa: o se vaega o le ventipela faʻapipiʻi i totonu o umukuka o le masani-tulaʻi i luga o fale o loʻo tipi i lalo e fai ai ni mea manogi. O i latou e faia lena mea, i le moni uiga o le upu luga o le okesene o le okesene i tagata nofoia o fale mautotogi i lalo ifo o papa. O lenei o le fausiaina o se fale mautotogi e matua lauiloa ona o le soloia o tui puipui (mo se faʻataʻitaʻiga, pe a tuʻufaʻatasia le umukuka i tuaoi. Ae o le sili ona lamatia - liliu ese potu i luga o le muamua fola i ofisa muamua i ofisa ma faleoloa: e fai ai la latou avanoa ma tuʻu le tele o potu i se tasi, faʻaofuina le ufiufi puipui i luga o elemene.

  • Toe fausia o le potu poʻo potu o le potu o loʻo latou i ai i le auala faʻatulagaina e mafai ona faʻailoa i le vaega o le le talafeagai mo le ola. O mea e manaʻomia ai e tatau ona fai le nofoaga e mafai ai ona o loʻo sauni le nofoaga o loʻo iai i le malo o le Malo o le Rusia o Ianuari 28, 2006. N 47 "i luga o le faamaoniga o le faʻatonutonuina o le faʻailoaina o nofoaga e le fale tusi, nofoaga nofomau ai le fale ma se fale."
  • I le solia o le malosi ma le mautu o faʻataulaili lagolago o se fale e mafai ona taʻitaʻi i lo latou faʻatafunaga. A ouina le taualuga fou mai le GLC, e tatau ona e 'aveʻese ai le tele o pales i totonu o le lilo, o le agaga o le mataupu silisili e tatau ona faaitiitia. E FAAPEFEA ONA FAI? Matou te faʻamaninoina: Suia le faʻauiga o le faʻauiga o le faʻaumaina e le o se toe faʻatulagaina poʻo le toe faʻaleleia. O na pu e le afaina ai le malosi o le malosi (o la latou foliga loloto e masani ona le sili atu i le mafiafia o vaega puipuia o le faamalosia o papatusi ia faataotoga atoatoa)
  • Faapipiiina le motusia poʻo ni masini faatonutonu poʻo ni mea lautele (lautele-master-atoa) inisinia fesoʻotaʻiga, pe a fai o le faʻaaogaina o latou e mafai ona afaina ai punaoa. Mo se faʻataʻitaʻiga, e le mafai ona faʻapipiʻi le pamu o le bum e siʻitia ai le ulu o le vai malulu. O le fesoʻotaʻiga o le Hermostat Hormastat mo le vevela o masini e mafai i nisi tulaga (faʻamoemoe i le sologa lelei o le faʻafesoʻotaʻiga o le komupiuta).

Toe fausia o se fale mautotogi i totonu o le potu atoa: faʻafefea ona uia puipui puipui ma isi aoga aoga 6332_4

  • Aveesea, faʻaititia i le kolosi o vaega o faʻagaioiga o mea faʻalenatura. O le fesili e tupu: E mafai ona ou faʻapipiʻiina le tagata fiafia i Ventanal? Ioe, ma o le fun ua faʻapipiʻiina i totonu o le tagata taʻitasi o le tino o loʻo malamalama i le "ogalaau" (o le ata o le tagata folau ma se siaki alatoto e aoga tele).
  • Faʻateleina le uta i luga o le lagolago o le sili atu i le sili atu o le faʻatagaina i luga o le poloketi (tusa ai ma le fuafuaina o le faʻaaogaina o le gafatia, suia isi mea mai le mamafa, foliga faaopoopo meafaigaluega i fale mautotogi. Mo se faʻataʻitaʻiga, e le mafai ona faʻaleagaina fola e ese mai le maualuga i le 20 cm faʻaaoga se sima o loʻo siʻomia - e mamafa tele. Ia faia lenei mea, e tatau ona e filifilia se isi filifiliga.
  • Faʻaliliuina o le faʻamafanafanaina o moli i luga o loggis, balconnies ma verandas (tusa lava pe ua latou sifi ma faʻamalosi).
  • O le masini o falaoa ma atuatuvale mai le vai lautele, ma (po o le mufeavai. I lea tulaga, eseese faʻafitauli e le maalofia: o se fesoʻotaʻiga nofoaga ma le tele o le tetee i le teteʻe i le teteʻe lea ua maeʻa ona fausia, lea e leʻi taliaina; O le igoa o loʻo taʻua o le vai mafanafana (o lona vevela e tusa ma le 20-25 s) o loʻo fuafua i lenei faiga ma malu le vai e alu i tuaoi. E le gata i lea, o le a e taumamafa i lalo le fale mautotogi i lalo o le fale mautotogi nei, e aunoa ma le maitauina lelei lea. Ina ia iloa le lankage, e tatau ona e tatalaina le fola atoa.
  • A solia manaʻoga o fausia, sao ma le tumama faʻaletulafono, faʻagaioioiga a Norms ma afi saogalemu mo fale mautotogi. O le tulaga sili lea ona faigata. Tulafono ma Norms o le tele o mea e toetoe lava o soʻo se tutoatasi tutoʻatasi oe mafai ona iloa latou soliga. Galuega Faʻatino Tasi - Tofia le Galuega i luga o le Poloketi ua faʻamaonia, tusitusi se konekarate ma le au faʻaputuputu.
  • O le masini matala, tipiina i lalo o ni pefu, punou pu i totonu o le pylons puipui, o puipui-diaphragms ma pou (racks fale o le masani ai .

Sei o tatou faamaninoina mea o loo matou talanoa i ai. Pe a faʻavaivaia ai fesoʻotaʻiga i le va o mea faʻavae o galuega i nofoaga o latou faʻatasiga (faʻataʻitaʻiga, pe a fai o fesoʻotaʻiga o puipui ma le faʻaputuga o le fale atoa ua faʻaititia. O le mea lava e tasi e tupu pe a le o le discralage masini i totonu o puipui-diaphragms. O le mea mulimuli e faʻaaogaina i le faʻavaʻa o le vaega ma le puao-monolithic. O loʻo latou mafolafola tuʻutuʻuga e iloga i se tamaʻi mafiafia, tele le maualuga ma le umi. Wall-Diaphraragms galue e pei o faʻamafanafana, "faʻapipiʻi" i totonu o mamanu o faʻavae. O le latou "faautauta" o taufaasese - e uiga i le ituaiga puipui e tatau ona maua i le Poloketi Poloketi. O Prey Pylons o le tele o koluma. Ua mamanuina e faʻalogo i le uta uta, ma i totonu o le vaega o se faʻasologa o faʻasologa. O le faʻavaivaʻia o le koluse vaega o le utaina elemene e le faʻatagaina.

O le suʻesuʻeina o le tele o manatu o le faʻatulagaina o le faʻatulagaina o le taimi nei, e aunoa ma le mauaina o se pemita muamua, ma muamua le toe faia o le nofoaga i le tele o taimi (ae le o taimi uma) o loʻo tuʻuina atu i taimi uma.

  • O le masini o loʻo mautu i le faʻamila i luga ma lalo o le pa i totonu o le pa, faʻapea foi foi i totonu o pa puipui ma papatusi o faʻapipiʻi uaea, paipa fale o le eletise. E le o lona uiga o le a tatau i fale uma o le kulupu ma pepelo-v-v-v-vtasigas e faʻapipiʻi eletise eletise uaea. E tusa ai ma tulaga, mafai ona e taoto e ua e ua e ua e ua epu i luga o fulasi, i totonu o pusa faʻapitoa ma paipa, i le fola tapenaga. Manaʻoga tulaga: e tatau ona faia o le uaea poʻo se uaea uaea i totonu o le malu puipuia.
  • O le masini o le loggis fou ma le auvai i le lona lua ma luga o fola.
  • Toe fausiaina Occtictics, screency scan.
  • Galue i le toe faʻatulagaina ma (poʻo le) toe fausia i totonu o fale ua iloa i le tulaga faʻatulagaina o faʻalavelave faʻafuaseʻi.

Manatua o le Re-Ort Delict of the potulā o loʻo faʻasino i le toe fausiaina o galuega, ma aua le toe fausia ma tulafono faʻapitoa e isi tulafono faʻavae tulafono. E le gata i lea, i se mausaaga o mea, e alagatatau ai le faʻatino o tagata uma o fale i totonu o le fale, talu ai e faʻasino foʻi le osofaʻiga ile latou meatotino masani.

Afai na e faʻatau se fale mautotogi e aunoa ma le maeʻa ma e leai ni vaega ma pipili mea faigaluega i ai, faʻaleleia le toe faʻaleleia e tatau ona faia i luga o le poloketi ma maua le faʻatagaina i ai.

Toe fausia o se fale mautotogi i totonu o le potu atoa: faʻafefea ona uia puipui puipui ma isi aoga aoga 6332_5

Aisea e leai ai se faatagaga

O nei mea tutupu e le o iloiloina e toe faʻatonutonuina pe toe faʻaleleia ma le manaʻomia le pepa aloaia. O le mea moni lava, e aofia ai suiga e afaina ai fale e le o faʻaalia i luga o fuafuaga a le BTI poʻo le le faʻailoaina i le tusi folau o le fale mautotogi.

  • Faʻamanatuina o falesa (e aofia ai le sui o tamai ofutino, o fola, pine, o loʻo i fafo atu o elemene o loʻo iai, faʻapisinisi. O le mea lea, o lenei ua mafai ona e suia le faʻamalama tuai o poloka ma fou i le faʻaluaina ma le faʻaluaina o le lanu ma nonoa tusi muamua.
  • Masini (faʻalavelave) o le fausia-i meafale (kapeneta, antingoles e le fausia tutoʻatasi nofoaga; o latou eria e le noatia i le tekonolosi o loʻo i totonu o le teuga tupe).
  • Suia o inisinia meafaigaluega e tutusa ma tapulaʻa ma faʻatekinisi masini (faʻataʻitaʻiga, o le nofoaga o loʻo iai nei e ala i le tele o aso, ae na o se mea e tasi e tatau ona faʻatulagaina ma le kamupani faʻatautaia pulega).
  • Faʻapipiʻiina o le lote o fafo Skictor o lona uiga (Antennas, Air Conditioners) i luga o fausaga o fale mautotogi.
  • O le Glazing o Loggis ma Balleconies (sei vagana ai fale e faatatau i mea o measina aganuu).
  • O le pomu o fale eletise o aiga i luga o le potu o le umukuka.
  • Toe faʻatulagaina o le faʻamafanafana (vevela) ma le kesi o le kesi (seʻi vagana le faʻapipiʻiina ma le faʻaaogaina o le kesi kesi ma se kesi o sapalai sapalai). Mo se faʻataʻitaʻiga, o falesa o kesi e mafai ona toe tuʻu i ai, naʻo le faʻaititia o le kesi paipa pe faaitiitia i le sprable uamea o e tatau ona faamaonia. O nei galuega e i ai le aia tatau e faʻatino ai tagata faigaluega o le Iunivesite a Moscow Casher "MOSGA". Ae o le solo solo i totonu o le faletaele e mafai ona faʻapipiʻi pe faʻaseʻe atu i se isi pa (o le fatuina o mea e le o faʻaalia i totonu o le potu fuafua). Ae o le faʻasutaina o galuega o le faʻaleleia o galuega e tatau ona faʻatulagaina ma le kamupani pulega ina ia aua neʻi faʻalavelaveina le taotoga o le totonugalemu o le nofoaga poʻo le DHW. Ina ia fesiitai le kesi e tasi mai le faletaele na o le umukuka poʻo isi nofoaga e le nofomau, ma faʻatino se mea e mafai ona i luga o le poloketi.

Toe fausia o se fale mautotogi i totonu o le potu atoa: faʻafefea ona uia puipui puipui ma isi aoga aoga 6332_6

O a mea e manaʻomia e faʻamaopoopo le toe faʻaleleia

O le galuega lenei e faʻataunuʻuina ai le poloketi.

  • Masini ma fesiitai o faleuila ma faletaele.
  • O loʻo tumau pea i le faʻamalosia o se faʻasa i luga o le tuʻuina atu i potu faʻapitoa ma potu umukuka. E tusa ai, o le umukuka pe o se vaega foi o le mafai ona tuu i lalo o le faletaele o le fale mautotogi i luga.
  • O le a le faʻalavelaveina o vaega, o se masini e le o tapunia faitotoʻa i vaega, o loʻo palu potu penisini.
  • O le iʻuga, e le mafai ona tuʻufaʻatasia le umukuka na faʻaaogaina ma se kesi kesi poʻo isi masini kesi, ma se potu malolo o se vaega o le potu avanoa.
  • O le masini o fanaina. O le faia o ia galuega e faia i nisi taimi pe a fai pe a manaʻomia le faʻamalosia le lauʻeleʻele i luga o le potu. Ae i le taimi lava e tasi, ae toe ave le uta i luga o isi pa, e mafai ona oʻo ai i ni suiga le talia. O le mea lea, e manaʻomia le poloketi.
  • O le fausiaina o le tatalaina o avanoa i luga o le pito i luga (pe a tuʻufaʻatasia mea i luga) ma le masini o faasitepu o totonu.
  • O se masini poʻo se suiga i le sili atu o faʻavae e faʻatautaia i le taimi o le toe faʻaleleia poʻo le sui o le i ai nei.
  • O avanoa i auala o loʻo i ai i luga o pa faʻamanatuga a le fale o le Vaega ma Tui o Faʻatoʻoti Itu.
  • O tapuni uma o loʻo faʻaogaina i faʻapisitaʻi i le faʻapipiʻiina o puipui ma ova atu. E le afaina po o ai na faia le tatalaina i le lagolagoina o le faatufugaga - oe po o le tagata muamua e ona le fale. E tatau ona e mafaufau i le le aoga, ae faʻapea foi le alualu i luma e uiga i le faʻaaogaina o ia faʻatulagaina. O le tatalaina, sau i luga o lau muamua i le Tafafa Pa, o le a le mafai ona latalata i laupepa sima.
  • Tuʻufaʻatasia logsias ma potu i totonu o potu.

Toe fausia o se fale mautotogi i totonu o le potu atoa: faʻafefea ona uia puipui puipui ma isi aoga aoga 6332_7

  • Atoa pe o se vaega o le faʻalavelaveina o le le masani ai vaega o loʻo vaaia se sili atu le sili atu o le tele o le utaina mai luga (laʻasaga). O le faʻaʻatuina o vaega laupapa vaevaega ua fuafuaina ina ia faʻaititia ai le fua faatatau o le tuuina atu o le sili atu o fetufaaiga fausaga, ma faʻapipiʻi ai. I fale maa i totonu o se matagaluega mautu fausaga, laupapa laupapa e faʻatagaina ai foi ona faʻaititia le usitaʻia o le spiltal aʻi ma faʻateleina le mautu o le fausiaina atoa. O ia vaega e maua i fale tuai ma laupapa laupapa ma fefiloi. O lo latou faʻalavelave e mafaia pe a fai o soʻoga o loʻo faʻamalosia, ma manaʻomia le faʻatinoina e le poloketi.
  • O le masini o vaega o ni vaega i fale ma laupapa laupapa (tagata nonofo o fale na fausia seia atoa le 60 o le seneturi e tatau ona muamua maua uma a latou tuufaatasiga uma latou).
  • O le masini i fale mautotogi ma faʻamalosia sima faʻapitoa o vaega o vaega o loʻo fausia ai le tele o avega ia i latou (cm; pamu o le sami-anufe isi mea e i ai le tele o le sili atu nai lo le 150 kg / m2). E faasino lea i soʻo se fale - toto atoa ma monolithic, aua o le tapulaʻa faʻatatauina o uta tuʻufaʻatasi pe a fuafuaina e tasi.
  • Galue i luga o le masini o fola, faʻapea foi ma le suiga i la latou mamanu. I maʻa, tatou te pauu atili auiliili, aua o le toe fuanatu, latou te masani ona fetaiai ma le malosi. Fola fola e aofia ai le tele o vaega: faʻavaea, o le sili atu o le faʻamalosi tino, leo le faʻaaloalo, faʻapipiʻi, luga (faʻaiʻu). E i ai nisi mea faaopoopo. O le numera o fola o fola o loʻo faʻalagolago i le mafuaʻaga o le potu.

Afai na o le faʻaumaina o le faʻamamaina o le ua suia pe i luga o le tuai o le vaega o se vaega o le fou, galuega e mafai ona faʻatinoina e aunoa ma se feutagaiga o le BTI o loʻo faʻailoa mai). Peitai, e sui le fesoʻotaʻiga e fesoʻotaʻi ma le faʻafuaseʻi o le ata tuai (faʻataʻitaʻiga, na e filifili e faʻailoa ai le laumua nai lo le liligi, i le itiiti ifo i se faigofie lomiga.

O le poloketi masini poloketi e aofia ai fola o lafu, ao polokalame a latou masini ma le vai. Afai o le faʻatasiga faʻatasi mai le foloa, o le poloketi e tatau ona iai ni auala e faʻamautinoaina ai le saogalemu ma le saogalemu. O le poloketi e manaʻomia ona faʻapipiʻi i le tusitala o le tusitala. I le gasologa o masini fola, o le faʻataʻitaʻiga o galuega natia e tatau ona faia. Tele o tagi uma a tagata fai mai a o tuaoi pe a gauina se lamenia, ina ia tatau ai i lenei inisiua ona faaeteete faapitoa le faia o le super susū.

E le gata i lea, seʻi o latou fai atu i le faʻapipiʻiina o le fufuluina ma fufulu, faʻapea foi ma meaʻai taele, na tatou mauaina le igoa "jacuzii"). E manaʻomia le faʻatagaina? Samuina ma fufuluina ma ipu meaʻai, pei o 'aisa, masini kofe, tagata e leai ni masini, ae e le mafai ona faʻatupeina le malosi o le eletise i totonu o le eletise. Lenei mea e taua mai le palakalafa 35 o le poloaʻiga a le malo o le kanesa o Me o le 23, 2006. N 307 "i luga o le faiga mo le tuʻuina atu o manaʻoga i tagatanuu." O le fale vevela ma taʻele o le fale o le 'aina, ma i le taimi nei i totonu o fale ma faʻamalu o mea na mafai ona tuʻuina atu i le taimi tuai. Peitaʻi, o le faʻapipiʻiina o vai taele mamafa ia Jaczzzi i luga o le laupepa, lea e le o fuafuaina mo ia avega (mo se faʻataʻitaʻiga, laupapa), ua matala ma ni tagata o fale i lalo. O lea, i le tulaga lea, e manaʻomia se poloketi. Afai e te manaʻo e faʻatulaga se SAANA ma se leleiga i totonu o le fale maupuʻesega, e manaʻomia se poloketi, e maua ai le afi faʻapitoa na tutupu.

A faʻatau le fale mautotogi e aunoa ma le faʻaumaina ma le faʻaumaina, leai se sao o le tuʻutufoa, faʻaleleia atili ma le toe faʻaleleia e tatau ona faia e le poloketi ma faʻatagaina ai oe.

O lē e ona poʻo le fale faigaluega o le fale o loʻo manaʻomia naʻo le tuʻuina mai o le maualalo afifi o pepa i le "tasi faamalama" tautua. A maeʻa le 20 aso (pe a fai o le fale o se mea o le aganuu tu faʻaleaga - pe a maeʻa 35 aso), o le a maua le faʻatagaina e faʻauigaina pe faʻamalosi ai.

O a suiga e mafai ona lipotia pe a uma

E tusa ai ma le faʻaiuga n 508-pp, o le faʻatinoga o nisi galuega e mafai ona tuʻuina atu ina ua maeʻa - faʻailoa, ae le o mauaina se faʻatonuga muamua. I se isi faaupuga, faasalaga mo nei mea tutupu e le lamatia ia te oe.

  • Toe faatulagaga o niniini o masini i le o loʻo iai nei faleuila, faletaele, umukuka. Manatua o le nonoa o mea faigaluega ma paipa o potu tumama-hyminiking i totonu o potu ed-militeli e faʻatagaina potu e faʻatagaina ona o le 0.38 m ma i le taimi lava e tasi na aofia ai tulafono faatonutonu manaoga mo le leo ma le loto tiga.
  • Tapuni o faitotoʻa o faitotoʻa i le le masani ai.
  • O le masini o vaega e aunoa ma le faʻateleina o avega i luga o le faʻaaogaina o se tulaga e mafai ai (faʻasino i vaega mai māmā o loʻo i luga o le faʻavaʻa e le sili atu ile gaʻo).
  • Faauma poʻo se vaega o le faʻalavelave o le le masani ai o le le masani ai (ma le tuusaunoaga o le intercastar).
  • Faʻafaigaluegaina masini i le le mautonu vaega (seʻi vagana mo intercouq). O le avanoa poʻo le le mafai ona faʻatino galuega o loʻo fuafuaina e le tulaga autu: E le tatau ona latou mafua ai le saogalemu poʻo le le talitonuina o le fale atoa o isi tagatanuu e fesoʻotaʻi ma le puipuiga o o latou olaga ma le soifua maloloina.

Toe fausia o se fale mautotogi i totonu o le potu atoa: faʻafefea ona uia puipui puipui ma isi aoga aoga 6332_8

O afea e lipoti ai le toe fausia

O i latou na suʻesuʻe le tele o faʻaiuga masani o le toe faia o fale o loʻo tuʻuina atu i le lisi o mea masani o le faʻaaogaina o fale puipui i luga o le exs. E faʻalagolago uma pe fuafua se poloketi e manaʻomia le faʻatinoina o se fofo faʻapitoa.
  • Afai e le manaʻomia, e mafai na o se mea muamua na faʻataunuʻuina le galuega, ona lipoti lea i totonu o le fale asiasiga.
  • Ma afai e te fiafia i le toe faʻaleleia, e mafai ona fai naʻo le poloketi, o le a tatau ona e maua le faʻatagaina i le "tasi faamalama" o le Moszhipless. Ae peitai, e te le manaʻomia le faʻafesoʻotaʻi le poloketi faʻalapotopotoga - i le toe faʻafouina o le faʻamatalaga, e tatau ona e tuʻuina atu se fesoʻotaʻiga i le filifiliga filifilia mai le lisi. I totonu o le mulimuli, e le o faʻasologa uma o fale o loʻo faʻaalia, ae o le mea o le a toe faʻateleina i fofo fou.

Masalo e leai se tasi o filifiliga o loʻo aofia ai i le lisi, e te le faʻamalieina poʻo lou fale e le o fausia e tusa ai ma se masani, ae e tusa ma se galuega. I lea tulaga, e tatau ona e liliu atu i le tusitala o le poloketi a lenei fale pe i seisi faʻalapotopotoga, lea e faʻatagaina e faʻatino ai galuega toe faʻatulagaina) ina ia e faʻataunuʻuina le poloketi toe faʻataʻoto) 'ia e faʻataunuʻuina le poloketi toe faʻataʻoto)' ia e faʻataunuʻuina le poloketi toe faʻataʻoto) 'ia e faʻataunuʻuina le poloketi toe faʻataʻoto)' ina e faʻataunuʻuina le galuega toe faʻaleleia) ina ia e faʻataunuʻuina le poloketi toe faʻataʻoto) 'ia e faʻataunuʻuina le poloketi toe faʻataʻoto)' ia e faʻataunuʻuina le poloketi toe faʻataʻoto) 'ia e faʻataunuʻuina le poloketi toe faʻataʻoto)' ua e faʻataunuʻuina le poloketi toe faʻataʻoto) 'ina

E i ai lau faʻasolitulafono le toe faʻaleleia: O le a le mea e fai?

Mo i latou ua uma ona suia le fuafuaga o latou fale mautotogi, ae leʻi faia lelei mea uma, o le fesili e talafeagai: E manaʻomia le faia i le taimi nei, pe a le toe manaʻomia e maua le faʻatagaina e faʻatino ai le tele o galuega, ma faia sala taufaamatau?

O le vaega o fale lafoai i le BTI, e le manaʻomia ni laina mumu, o le a manaʻomia i mataupu e manaʻomia ai le faia o ni gaioiga ma lenei tusi aoga. E le gata i lea, ina ua uma le nonogatupe mokesi e faʻatau ai se fale mautotogi i le maketi faʻalua ma se filifiliga e fuafua pe o loʻo faia e le galuega. O nisi taimi o le Faletupe e talosaga ia faʻamatalaga taua i totonu o leszhiphis. O le tau o se fale mautotogi ma le le mafai ona maualalo o le tau, pei ona i lalo ifo o le tagata fou e tatau ona faaseseina ma tuuina atu faamaumauga fou. E tusa ai ma le tulafono, le tagata fou, na te mauaina le aia tatau e nofo ai ma nofofofoina, amata ona tauaveina le tiutetauave e fesoʻotaʻi ma ia le faʻaaogaina faasolitulafono.

Ina ia faʻamauina le umiaina o le fale gaosi oloa (e le afaina pe o le taliaina o le togiolaina ua faia i totonu), tatou te manaʻomia naʻo le fuafuaga faʻatatau i fanua. I lea tulaga, i le 20 o le masina o tusi faamaonia o le setete faamauina, o loʻo faʻamatalaina ai le mea faitino, fai se faʻailoga: "o loʻo faia, ua le malilie i ai i le auala faʻatulagaina."

Toe fausia o se fale mautotogi i totonu o le potu atoa: faʻafefea ona uia puipui puipui ma isi aoga aoga 6332_9

O nei ni nai upu e uiga i le lelei mo le toe faaleleia toe fausia. E ui o le tusiata. 7.21 o le Tulafono o le Tagata Faigafaafeagai ma e leai se tasi na faaleagaina, o le Tes جام na faasino faamaoni ia i latou na filifili e le fiafia "lafoai i pulega." Ia fesoʻotaʻi ma isi tagatanuu, i le ituaiga o "Mernist, e leʻi faia fua se suiga.

A faʻapea e le afaina le faʻatulagaina ma o meatotino a le malo, o le fuafuaina o le galuega faʻatino e le o fai ma sui o ni faigata ma e faʻaaloalogia mama. Seʻi atili ona faigata pe a fai o suiga ua aofia i le lisi o gaioiga, mo le faʻatinoina o le poloketi e manaʻomia.

I lea tulaga, ina ia mafai ai ona toe faʻaleleia le toe faʻaleleia o le mafuaʻaga, o le a manaʻomia e tuʻuina atu i le faʻaaogaina o le suʻesuʻega ma le saogalemu o le galuega faʻatagaina, ma mo fale masani. Mimiti.

Afai e faia suiga o suiga i le taimi nei ma e le mafai ona tuʻufaʻatasia latou, o se potu faafouina e tatau ona toe faʻafoʻi i lona tulaga muamua e tusa ai ma le BID fuafuaga. Ia, afai e musu le tagata e ona poʻo le fale faigaluega e faʻataunuʻuina aiaiga o le fale o le fale fale, e faʻasala ai le mataupu i le faʻamasinoga. O se auiliiliga faʻaavanoaina faʻatalanoaga i luga o mataupu faʻapitoa o mucovites e mafai ona mauaina i taimi uma i le asiasiga i luga o le faʻatulagaina o nofoaga i totonu o le itumalo i totonu o le itumalo i totonu o lona Itumalo.

Faitau atili