5 pule pule i le fale faaonapo nei

Anonim

Sa matou auiliiliina le tagi o kamupani tele o loʻo atiaʻe ai poloketi o fale, ma tuʻu mai o aga mai o le tatou taimi.

5 pule pule i le fale faaonapo nei 6382_1

5 pule pule i le fale faaonapo nei

I le 5-7 tausaga talu ai, na maeʻa le numera o poloketi maeʻa tupe tumaoti. O le mea moni o le sili atu ma le sili atu o tagata o megaac potoga filifili e siitia mo le taulaga. Peitaʻi, e oʻo lava i le mataupu o filifiliga i le aiga, matou te vaʻaia ni ituaiga eseese: faʻafiafia o galuega e ono tuʻufaʻatasia ai le sitaili i tausaga. O a ni faʻailoga pule i fale i lenei aso?

1 sisina o se itu

O le sili ona lelei le faʻaaogaina o sikuea sikuea o fale o le fale i Europa ma tagata nofo o Asia foliga mai o le a faʻavasegaina o Asia. Mo se faʻataʻitaʻiga, i Iapani, e mafai e le aiga e sili atu nai lo le 20 sikuea mita i totonu o se fale mautotogi. m. I le maketi a Rusia, o le lalolagi faasolosolo ona maua ai le tali pe a te matauina le fale ma o lea ua matou matauina lena mea i le poroque o loo i ai nai lo le tele o mea tau oona. Latou suia fale agavaʻa o foliga faʻamalosi tino, aʻo le faʻalavelaveina i faʻaiuga mananaia. A uma, i le aluga o fuafuaga talafeagai (tagata tomai faʻapitoa, e mautinoa lava, e mafai ona galulue) E ui i lea i se vaega laʻititi o meaafale ma feʻaveaʻiga uma. O loʻo taumafai tagata tolauapi e aloese mai lapisi taʻamilo, ma faia ai mea e faamuamua mo le faigofie ma aoga.

5 pule pule i le fale faaonapo nei 6382_3

2 amataga o le taualuga mamanu

Se tali lauiloa e pei o se uʻamea uʻamea ua maeʻa ona avea ma masani. Ae leai se mea e te alu iai se mea e leai: i le tele o itutaʻalo o Siamani ma Netherlands, o mea ma le lanu o le taualuga o loʻo taʻu mai ai pulega i le lotoifale o loʻo faʻailoa mai ai pulega i le lotoifale poʻo tagata o nuʻu. O loʻo iai foʻi ni a o matou tulafono faigata, o le mea lea, leai, ua iloga taua o fale o fale e faʻapipii le tele o taualuga. E fia iloa o le galu o le sailia o uluai tali, ua atili ai ona toe faʻafoʻiina tagata e toe foʻi mai i le tele o le laʻau. I le XIX aepili, o le fale na puʻeina sa puʻeina lea o le taualuga o se faʻailoga o lē e ona le pule o le fale. Ae talu ai o le taimi fou mea na amata ona aliali mai: Slate, Galvation Wavef, mea vaivai ...

5 pule pule i le fale faaonapo nei 6382_4

O le aso, o loʻo taʻape ai le faʻaseʻe o taualuga o loʻo popole ile lona lona lua. O se tasi o na togafiti e teuteuina ai taulelea ma inisinia, ma tagata mamanuina. Techniniri iloa o le Finas o se fesoʻotaʻiga o se tasi o sili sili ona faʻatuatuaina auala e mautinoa ai le taualuga o le fufusi mo le tele o tausaga. I se isi faaupuga, o le vaitaimi o le soʻoga o le faʻataʻamiloga lava ia e tutusa ma le uʻamea mai luga o laupepa. O tagata mamanuina e pei foi o laina mama o le amuina o lenei ituaiga o taualuga - e fetaui lelei lava i latou i se galuega a le fale. I le faaopoopo atu, e mafai ai e tagata lotu mai ni tagata lotu mai ni tagata faatau tupe, ae o mea eseese eseese. Faʻataʻitaʻiga, i le tele o feteʻenaʻiga, e tele faasologa o le gagau taualuga mea: "Stesel Silk" ma le lamolemole lanu pauna ", o fea o mea uma e mafai ona i ai tuufaatasi. I le ala, o le tasi lea o tagata gaosi e maua ai le taualuga e maua ai le fale mautotogi e pei ona faia se faamaoniga mai le pito i luga o le vai i le 50 tausaga.

Gla Fomaʻi na amata ona faʻaaogaina uma i totonu o le STRADs Pea: O loʻo latou o loʻo tilotilo lelei i le stylidwards o loʻo iai i fale faigofie o le tamaoaiga).

Atooly Panni, o le tagata poto i luga o le fata ...

Atooly Panni, o se tagata poto i luga o le taualuga ma le 25 tausaga o le poto masani:

A filifilia se mea mo le gaugau o le taualuga o le taua tele ina ia latou faalogo i ona uiga. O le le mafiafia o le paʻu uʻamea, o le aofaʻiga o ZINC ma le ituaiga o polym o loʻo filifilia le taualuga o le laʻau, tetee i le faʻamaʻimau ma tautua olaga. E le o se mea taua tele o le uamea o na tagata gaosi oloa, o le tuʻufaʻatasia e tutusa ma le faʻalauiloaina o uiga ma tost. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se faamaoniga e faʻatatau i le faʻamutaina o le malulu o le laina o le laina o le faʻafeagai "o le uʻamea uʻamea" (uʻamea mafiafia - 0.5 mm, o le tele o lanu moa (ma le shorted polesit 30 microns) - luga o le 25 tausaga. Faʻaluaina le sili atu o le faʻailoga mo le totogiina o le "Steel Cashmere" ma le tele o zinc - 275 g / mimiti, ma le faigofie pe gaʻo poʻo le gaʻo poʻo le gaʻo poʻo le gaʻo poʻo le gaʻo.

3 itiiti fola

O leisi mea aunuʻu o le Sovitata FLARAY, o ona fua o loʻo iai taimi ua umi ni tulaga ua faʻaaluina i le fale, o se manaʻo ia faʻaatoatoa avanoa i le va o loʻo iai tulaga. O le mafuaʻaga lea o le fola i atunuʻu o atunuʻu na mautu (fesootai naʻo le faasitepu), ma le taualuga i le maualuga o le 2.5-2.7 mita le maasiasi se tasi.

Talu ai o loʻo tupu le atunuʻu le ola ma le faʻamafanafanaga, e tele na suia. O lenei i le lisi o se lapoʻa o se tagata faʻatau tele o le a maua ai le tele o poloketi o fale maualuluga o mea uma ma le tasi fola. Leai ni pa pupuni - e oo lava i le taualuga e ufiufi e lags. O lea e te mauaina se isi avanoa, ma le laititi tele o le potu, faia e sili atu, faʻaopopo "ea" ea ".

5 pule pule i le fale faaonapo nei 6382_6

O le fetuunaiga o le filifiliga o se potu malolo ma le maualuga maualuga ma le fogafale lona lua, e na o se vaega o le vaega o le muamua.

4 parumarac greazing

O le isi 10 tausaga talu ai, na mafai ai ona toe manatuaina galuega i le Pameramocial. E lua mafuaaga mo lenei. Muamua, o le tupulaga fou o le olo o le Rusia na olopalaina le malosi o tulaga masani: leai ni tioata tetele, na o pa Lua, sa le faigata ona i lo se togatofoga o le Sotiarati. O le mea lea, o tali faʻafepenaa o ni nofoaga faʻapitoa ma e tele na faʻaaoga i fale faʻapisinisi.

5 pule pule i le fale faaonapo nei 6382_7

I aso nei, i poloketi o fale e mafai ona e toe feiloai ai e le naʻo mata tioata tele, ae o ni ata foi e leai ni mea poʻo le tioata itu! E le tatau mo le puipuiga e popole ai: O le toatele o nuʻu ua puipuia lelei, foʻi, o le inisiua o aiga ma meatotino e tau atu i le masaniga.

5 tele sipela

Atunuu le atunuʻu e ese mai i le taulaga, e te le o lokaina i le "pusa" .. Afai e le o le aso umi, o le aso e sili ona e fiafia i ai i fale o fale. E mafai ona faʻapipiʻiina se nofoa afi poʻo se pato - O le mea moni lea o se faʻataʻitaʻiga ma le lautele o le fofo e mafai ona siitia ai lou tulaga o le faʻamafanafanaga i le sitepu i luga. I le ala, e leai ni avanoa i taimi uma ma ala i le faigata e mafai ona e alu i taimi uma i fafo i le isi ava. Tagata o loʻo iai le vaeluaga o le ogatotonu o Lusia ua sili atu le fiafia e faʻamaeaina le telrace ma le glazing e faʻaaoga lelei e faʻaaogaina ai le tautoulu. I le taimi lava lea, pe a fai e te iloiloina ni poloketi faaopopo, o le sikaleti e masani ona faia i le ituaiga o faaputuga faasee i le maualuga o puipui. O mea e mafai ona tatalaina i le lelei o le tau ma fiafia i manatu fou ma le le fiafia.

5 pule pule i le fale faaonapo nei 6382_8

Faitau atili