O le a le mea e tuʻu ai le kulimi mai Scotch: Vaʻaiga lautele o le fale ma faʻapitoa auala

Anonim

O toe vaega o kenue mai le lipine mafai ona aveeseina e oʻo lava i le fualaʻau fualaʻau poʻo vai fulufulu, ae o nisi taimi e aunoa ma ni auala faʻapitoa o le ituaiga " Matou te taʻuina atu pe faʻafefea ona galue saʻo, ma e le faʻaleagaina ai luga.

O le a le mea e tuʻu ai le kulimi mai Scotch: Vaʻaiga lautele o le fale ma faʻapitoa auala 6415_1

O le a le mea e tuʻu ai le kulimi mai Scotch: Vaʻaiga lautele o le fale ma faʻapitoa auala

O le fusipaʻu o loʻo ulagia ai i luga o le tele. Ae a maeʻa le manaʻoga o le a mou ese atu ai, faʻailoga o le mea faʻapipiʻi o mea e masani ona tumau. E le faigofie i taimi uma ona aveʻesea. Ma le isi, o le a le mea e te faia e le faaeteete, ai pe afai o le a taofia le ola. O le a matou fuafua i fafo nai lo le faʻasili o loʻo i ai mai le lipine mai i mea eseese vave ma lelei.

Faʻafefea ona aveese le toe vaega o le kulimi mai le lipine

Faamama metotia

Mea sese

Fao mea faigaluega

Faapitoa sauniuniga

Metotia o le aveesea o pisia

Ia maua se iʻuga lelei, e te le manaʻomia le faanatinatiina. E tatau ona e amata i se suʻesuʻega totoʻa o le laualuga o loʻo tumau ai le teteʻaga. Afai o se ie poʻo ni meaafale, e manaʻomia le suʻesuʻeina o le tausiga o le tausiga. E mafai ona faʻaaogaina i le oloa pe le lavalava i luga o le ituaiga o se igoa ma se ata. Ua le afaina le faaeteete i le mativa. Ma e mafai lea ona mafai pe a fai e te le usitaia tulafono mo le tausiga.

O lea, tioata, o le sminesu steel poʻo se palasitika e faigofie ona maosia ai. O le a le iloa e avanoa, ae e le mafai ona toe faafoi mai le ituaiga muamua o foliga. O le faigofie auala e aveese ai tulaga fou. E le manaʻomia e faʻamalamalamaina le faʻagasologa. I le mamao, vaega o le pefu o le pefu o le afu i le faʻapipiʻiina o le a redededies, fausia se telse mid ata. Ioe, ma e tigaina le auala, e sili le leaga nai lo le faʻamamaina.

Faʻasaʻo Pesen Aveese le Algorithm

  1. Na matou asiasia le faʻafitauli o le faʻafitauli, matou te iloa ai le faʻasaina o le auala o le igoa.
  2. Matou te ave se fasi scotch, pipii i luga o le manifinifi tele. Ma se mea maʻai ma se faʻalelei. Matou te toe faia ni taimi. O lea e mafai ona aveʻese ai le tele o vailaʻau, i nisi faʻasologa atoa faamama.
  3. A faʻapea o loʻo tumau pea ni faʻailoga, filifili se vailaʻau mama. Matou te amata ma le saogalemu. Faatatau e tusa ma faʻatonuga.

O le a le mea e tuʻu ai le kulimi mai Scotch: Vaʻaiga lautele o le fale ma faʻapitoa auala 6415_3

Mea sese masani

O isi taimi e taumafai e limu i luga o laina pipii e tau atu i le mea moni o le palapala o loʻo tumau pea i luga, lea ua faʻaleagaina foi. E le tupu lenei mea, ia manatua pea ni tulafono taua.

  • E le o se mea e manaʻomia ai e suʻe le faavae e aunoa ma se sauniuniga, aemaise lava o se mea matauʻa. O le tele o le tino e tatau ona muamua le faʻamalosi i le vailaʻau talafeagai.
  • Mo le faavae, ufiufi i le va eseese poʻo le vali, aua le faʻaogaina le acetone poʻo le ava malosi.
  • E taua pe o suauu e le faʻamamaina o le 'ai le le togafitia.
  • Apalai i le faʻamamaina o meaola oona e naʻo le faʻaaogaina ma le puipuiga o mea e puipuia ai: totigilima, manava, etc.
  • E le mafai ona faʻaaoga le flammed ni mea e latalata i le afi matala poʻo le sone o lona aapa atu.

A maeʻa ona filifili nai lo le toulu o le kulimi mai le lipine, e faʻaaogaina e faʻaalu ai se tamaʻi suʻega saogalemu. O le fofo i le laititi o loʻo faʻaaoga i le sili ona le mafai ona le talafeagai ai, foliga mai o le a amio. Afai o le faʻavae na tumau le le lelei, e mafai ona e amata galuega.

O le a le mea e tuʻu ai le kulimi mai Scotch: Vaʻaiga lautele o le fale ma faʻapitoa auala 6415_4

  • O le a le mea e tuʻu ai le kulimi mai Scotch: Vaʻaiga lautele o le fale ma faʻapitoa auala 6415_5

Fao mea faigaluega

Afai e te le manaʻo e faʻatau ni tautua faʻapitoa, e mafai ona e faʻaogaina ni mea faigaluega fale. E mautinoa lava o loʻo e sau i le fale ia le itiiti ifo ma le tasi le mataupu mai le matou lisi nai lo le aveeseina o kulimi mai le lipine. O le a tatou fuafuaina le mea ma pe faʻafefea ona faʻaaoga.

Le mafai ona sili atu le faigofie le leiloa o le tele, pe a fai o oe muamua le faamaluma. E mafai ona e faia lea mea i le fesoasoani a eseese fualaau faasaina.

Fiafia

E mafai ona fesoasoani le masani o le landirdyer. O le kulimi na faamaluluina i lalo o le aafiaga o le maualuga vevela. O lenei, o nisi taimi e lava le vevela o le nofoaga ma aveese ma le faaeteete le palu palu ma se palasitika tele, ma isi. O le metotia e lelei, ae le talafeagai mo ni mea e masani ai o le faʻamafanafana o loʻo puipuia.

O 'apalai fualaau faisua

Se mea talafeagai mo soʻo se tasi o na i totonu o le fale: meaʻai, sefulu o meaola uma. O le vailaʻau e faʻateʻa lelei le faʻapipiʻi lelei. E faʻaaoga i le nofoaga, latou te faʻatauaina sina mea, alu mo sina taimi. Le itiiti ifo 10-15 minute. Afai o le 'filogia o le lama, e sili le taofia umi. O le suauʻu e faʻasolosolo lemu, ina ia mafai ona e galue e tusa lava mo le lua pe tolu itula. Ina ua maeʻa, o le palu malu ua aveeseina lemu mai le pito i luga ma le solo solo, o se palasitika tuai, o le palasitika card, e faʻapena. O loʻo fufulu le vai o taʻavale i le Spring.

Ava malosi

Ethyl, o Amonania pe merell o le a aoga lelei, faʻapea foʻi ma le ava malosi-bala. Mo se faʻataʻitaʻiga, vaisu mo le faʻamamaina o tioata, vodka ma le auala e tutusa ma i latou. E oʻo lava i le 'ava malosi o loʻo i ai le topkins e talafeagai. Moni, o le aoga o le mulimuli maualalo. Afifi i se vaifofo o le viliina poʻo ni ieie, o le faʻafitauli o le mea o loʻo olo, alu ai mo sina taimi. A maeʻa le 5-6 minute, aveese le palapala ma se solosolo.

Suavai tiga

O le a aveese ai le filogia fou. Mo le tele o faʻaaogaina e leai se aoga. Soo se filifiliga o le a fetaui: mautu pe gaogao smap, ipu, manava gel, shampoo, ma isi O se laʻititi laititi ua soloia i le mafanafana (ma sili atu nai lo le vevela) vai. Apalai i luga o le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻi, o se tamai pipiʻi. Tuu mo sina taimi ma toe fai. Faasolo lemu le filogia, ma fufulu.

Oloa Fua Faatatau

O mea taua e faigofie ona soloia e le mea e sili atu. O fua uma ia, e aofia ai ma le paʻepaʻe o le a paʻepaʻe, pe afu, soo se penisini, soʻo se tikeri i lalo o le ata vali. Atonu o le sili ona aoga fofo nai lo le toulu o le kulimi mai le lipine mai le tioata pe le fetaui lelei. Faatasi ai ma le isi o le ofutino e te manaʻomia e sili ona lelei, aua e mafai ona faʻaleagaina i latou. O le tuʻufaʻatasiga o loʻo faʻaaoga i se fasi fasimoli, o ese mo se taimi puʻupuʻu. Ona aveese lea o mea pala. O le ogaumu o le fufuluina i vai mama.

O le a le mea e tuʻu ai le kulimi mai Scotch: Vaʻaiga lautele o le fale ma faʻapitoa auala 6415_6
O le a le mea e tuʻu ai le kulimi mai Scotch: Vaʻaiga lautele o le fale ma faʻapitoa auala 6415_7

O le a le mea e tuʻu ai le kulimi mai Scotch: Vaʻaiga lautele o le fale ma faʻapitoa auala 6415_8

O le a le mea e tuʻu ai le kulimi mai Scotch: Vaʻaiga lautele o le fale ma faʻapitoa auala 6415_9

Le isi, matou te lisiina faʻamamago faʻamamaina paʻu ma le faʻaopopoga o le malosi o mea totino. Latou te faia le faʻapipiʻiina o le tele, ae i le taimi lava e tasi e taofiofi ai le faavae. E le mafai ona faʻaaoga i latou mo le lamolemole pe poletitu vae.

Pauta kuka

O le agamalu o agelu, na aveese ai le sili atu le pipii mai i ituaiga o palasitika, mai uʻamea, etc. Powder o loʻo faʻamamaina ma le vai seʻia oʻo mai le kapeti mafiafia. E faaee atu i le filogia ma alu ese atu mo sina taimi. Soda o le a le foia gallu, ae fai sina suia lava lona fausaga. Ina ua maeʻa le 5-10 minute, o toe o le palapala ua aveʻesea ai le le mautonu o gaioiga. Afai e tatau ai, fai soo taimi.

Mamago efuefu mo le faamamaina

Mamago paʻu mo le faʻamamaina lelei i le faʻafitauli, ae i le taimi lava lea latou te toe suʻe ai le mata. E tape le Viscous vaega, o le ulo o le tauemuga. O sina paʻu e faʻaaoga i se sponge poʻo le faʻaalu ma le faʻavae o loʻo ofuina. O le palapala o le a le vave, o le a manaʻomia ona e faia ni taumafaiga. E faʻavaveina le faʻagasologa, o le ata o le ata tifaga e faʻamafanafana e se fulufulu manu. Ae pe a na le o le mea lea e le o faʻaleagaina ai le laufanua.

Memumi

E i ai le isi tulaga sili ona lelei. O le mekasini lea. Melami o se mea papalagi fausaga e iloga i le maualuga malosi. A o le pupula o se ao o se ao luga, e aoga a o se tagata fai sinasina e mafanafana ma tamai pu. I la latou fesoasoani, o tagata tetee e aveese e aunoa ma le faaaogaina faaopoopo o vailaau.

Sponge Melamine Paterra faaopoopo aafiaga

Sponge Melamine Paterra faaopoopo aafiaga

O lea e mafai ona e aveese faʻailoga o faʻapipiʻi ma soʻo se lipine faʻapipiʻi: atavali, lua. Pau lava le tapulaʻa: aua le faʻaaogaina Melamine i ofu o faʻafesoʻotaʻi ma oloa, i luga o ipu, ma isi E manatu e ono lamatia ai le soifua maloloina.

  • Nai lo le faʻapipiʻiina o kulimi mai faʻapipiʻi ma palasitika, tioata, uʻamea ma ie

Meafaigaluega faapitoa mo le aveeseina o kusi mai scotch

O i latou e fia maua se mea lelei, vave le kopiina ma le taofiga o le toega, e aoga le filifilia o se tasi o tuʻaiga faʻapolofesa. Na fuafuaina faʻapitoa mo nei faʻamoemoe, o lea latou te galulue vave ma le lelei. Matou te lisi ai ia fualaau.

  • "Antiskotch". Gaosia i le ituaiga o le aerool. Galue i luga o luga: palasitika, vali ata. Fesoasoani ia aveese ni mea pueata mai le tioata ma taavale tino. O le vai e faʻapipiʻi sao i le faʻafitauli o le faʻafitauli.
  • Metorud. Tatala pepa - spray. Faaaogaina i luga o le PVC, tioata, maamoraina, ie. Ole alaga lapataʻi o loʻo i luga o le ala e malamalama ai i le che chemistry, faʻataʻitaʻiga, luga o le arrylic. O le isumu e le afaina ai ma le suavai, faʻatagaina i le filogia. A maeʻa ona solomuli, o le aveeseina o loʻo faʻatino i fafo.
  • "Tapine s-405". Talafeagai lelei mo le sili ona mama ma le malosi o le ofutino, faʻapea foi mo meaafale lafumanu, kapeta ma lapoʻa tetele, lea o le a le aofia i le masini fufulu. O le fausaga e talosaga e 1.5-3 minute, ona ia tamo ese lea. Aoga, ae o le aona ma faigofie ona mumu.

O le a le mea e tuʻu ai le kulimi mai Scotch: Vaʻaiga lautele o le fale ma faʻapitoa auala 6415_12
O le a le mea e tuʻu ai le kulimi mai Scotch: Vaʻaiga lautele o le fale ma faʻapitoa auala 6415_13

O le a le mea e tuʻu ai le kulimi mai Scotch: Vaʻaiga lautele o le fale ma faʻapitoa auala 6415_14

O le a le mea e tuʻu ai le kulimi mai Scotch: Vaʻaiga lautele o le fale ma faʻapitoa auala 6415_15

E manaʻomia le iloa o ni nai tapenaga lautele mo le faʻamamaina. O le mea lea, o le mea na tupu e aveese ai le kulimi mai le lipine mai le palasitika, ae e ono mafai ona fesoasoani i le ie. Filifilia o se faʻapitoa tomai faʻapitoa, ia mautinoa e aʻoaʻo le oloa gaosi oloa i luga o le afifi.

Metroud Meafaigaluega mo le aveesea o ata o Klue

Metroud Meafaigaluega mo le aveesea o ata o Klue

Filifili ma le faaeteete se metotia mo le faʻamamaina o faʻapipiʻi mai masini. Ua poloka nei i latou i mataitu. O le penitala pologa o le a fesoasoani. O le aofaiga atoa o vailaʻau faʻapolofesa o le fale o se tau maualuga, ae e taʻuamiotonuina e maualuga lelei.

Matou te ofoina atu foi le matamata i se vitio i mea latou te taʻuina ai auiliili nai lo le aveeseina o le kulimi mai le lipine.

Faitau atili