Faʻafefea ona tausia mo le natura o ie: aoga taʻiala mo 5 mea

Anonim

Matou te faʻailoa ia tulafono o le fufuluina o le solosolo, faʻamago ma le faʻamalolo mo Bomboo, Cotton, Selen, Panen, Laolen Forbrics ma oloa mai Modela.

Faʻafefea ona tausia mo le natura o ie: aoga taʻiala mo 5 mea 6427_1

Faʻafefea ona tausia mo le natura o ie: aoga taʻiala mo 5 mea

1 Bamboo Fabrics

O Bamboo o se tasi o le sili ona tumau ituaiga o ituaiga. O loʻo faʻaaogaina i le gaosiga o mea eseese mo le fale: Mai le foloa e ufiufi ai i tamaitusi. E tei lemu le ie o Bambao, e iai ni mea masani a le fili, ae e faigofie ona faʻaloaloa atu. O le mea lea, o isi tagata e fefiloi o loʻo fefiloi i le faʻagasologa o le gaosiga o le ofeʻau.

Faʻafefea ona tausia mo le natura o ie: aoga taʻiala mo 5 mea 6427_3

Faʻafefea ona fufulu

Faʻaaoga le masani ai le fufuluina o le paʻu. Afai e te tape lavalava mai i le taʻele o le pamu i le fufuluina masini, filifili le pulumu suamalie, o le a fesoasoani e taofia ai foliga o mea. Mo le moega ie lino mai le BAMBOO, tulaga masani faiga e talafeagai. Vai vevela (sili atu nai lo le 30 tikeri) e sili atu le faʻaaogaina - naʻo le mafanafana ma le malulu.

  • 8 mea sese i le pulupulu e tausi i le potumoe (latou te faʻaleagaina le paʻu, ea ma lou lelei)

Auala e Aveese ai Pain

E ui i le natura o mea masani o mea, vailaʻau vailaʻau (mo se faʻataʻitaʻiga, tai, tai poʻo le tumau) e saogalemu mo bamboo tisu. E mafai ona e faʻaaogaina se laʻititi laititi i luga o le pisia ma alu mo le 15 minute ae leʻi fufuluina.

O loʻo manaʻomia le aloese mai e le au faʻatau, aemaise lava pe afai o loʻo iai le chuyouti i lo latou nuu. Afai o le tissue manaʻomia broching, filifili se okesene-faʻavae tuufaatasia. Ma mo le le atoatoa o le tisu (mo se faʻataʻitaʻiga, aluga poʻo palanikeke mai le bambopo

Auala e mago ai

E le mafai ona faʻamama le paʻu o le paʻu ma le ie puipui o le Boamboo. Matou te fautua atu i le aveina o lavalava i se tulaga faalava e aloese ai mai le soloi.

Auala e 'ai ai

Taofi le maualalo o le vevela i luga o le uʻamea ma faʻatatauina le steam fafaga auala. Maualuga le vevela e ono faaleagaina o Bamba Bberers.

2 cotton ie

Masalo o loʻo avea Cotton o se tasi o sili ona lauiloa ni mea e sili ona lauiloa i le lalolagi. O le ie puipui o le ie na gaosia mai ai, Pisi, teuteu e ufiufi i aluga, lavalava. E le mafua ai le faʻamalosia o tagata mamago, ma ona faigofie ai lea o le tausiga.

Faʻafefea ona tausia mo le natura o ie: aoga taʻiala mo 5 mea 6427_5

Faʻafefea ona fufulu

Filifili soʻo se paʻu, o ie kotton e le o faʻamalosi. Ina ia faʻamalieina le fiber, e mafai ona e faʻaogaina ni vaisu ma le paʻu o le ea mo ie lino.

Ua fautuaina le ofu o Cotton e fufulu i le mafanafana po o le malulu vai e puipuia ai le solomuli. Ma le, o le malulu o le fufulu e fautuaina mo lanu ma lanu uliuli. Ae o le moe i luga o ie lino, taele ma umukuka ma solo solo e sili ai le fufuluina i le vai vevela e puipuia ai le atinaeina o siama.

O le cotton e mafai ona fufuluina i se masini fufulu, toetoe lava i luga o soʻo se auala. Pau lava le toe faʻaleleia o loʻo i ai pe a iai le ace poʻo isi vaega o vaega i luga o mea, e sili atu le filifilia o se fufulu maaleale.

Auala e Aveese ai Pain

Faʻaaoga le okesene o loʻo ulagia. Afai o le ie e pouliuli lanu, e sili atu le siakiina o le tali i le tali atu i le itu le talafeagai ina ia mautinoa e le mafatia le lanu.

Chirtson oxygen bonduch - stane swover

Chirtson oxygen bonduch - stane swover

Auala e mago ai

E masani ona le mafai e le ie puipui o le cotton i le matutu i se masini mago i le maualuga vevela ma i le la. Ona o le otometi mago, e mafai ona latou solomuli ma ufitia, ma i le la - mumu i fafo.

Auala e 'ai ai

Faʻaaoga le ogatotonu o le ironing ma toe liliu i luga o le mea i totonu. E maualuga tele le vevela e mafai ona susunuina cotton fibers. Faʻapea foi ona o le cotton o mea e faʻatagaina e faʻaaoga ai le vaʻa.

3 Linen Mea

Len atonu o le lona lua i luga o le aloaia ma lauiloa o le fiber natura. E faʻatusatusa i Cotton, Selen Ferbrics e sili atu ona masani ai i le lagi ma manaʻomia sili atu le lelei o tausiga.

Faʻafefea ona tausia mo le natura o ie: aoga taʻiala mo 5 mea 6427_7

Faʻafefea ona fufulu

O ie linoni, o le liligi i luga o mea teuteu e sili ona lelei i luga o le aluga e tatau ona e liliu muamua i totonu. Lenei o le a fesoasoani e taofia ai le faʻaleagaina o luga o alava i luga o le fufuluina. O lavalava e sili atu le tapeina o le masini pe i se masini fufulu i luga o se auala sili ona suamalie, ma fufulu na o le malulu vai. E le mafai ona sasaina e le ie puipui ma le ie puipui, pei o se tulafono, latou te tusia i igoa e mafai ona latou fufuluina i le 40 (tikeri 60) tikeri.

Auala e Aveese ai Pain

Afai o le fuʻa o loʻo valiina, o le stan e mafai e le pisia e mafai ona suia le lanu o mea, o lea e masani ona siaki le gaioiga i totonu o le tagata poʻo le pou. Faʻaaogaina se fofo mo fusi, ona solo ai lea o lau leo ​​leo. A faʻapea e tumau le lanu i luga o le disk, aua le faʻaaogaina lenei mea. Mai le au mai le chlorine e sili atu foi le fiafia ma faʻaaoga isi tuʻufaʻatasiga.

Auala e mago ai

E sili le faʻamamaina o le flax i le ea fou, ae e mafai i se otometi faʻamamaina i se vevela vevela. Aua le faʻaseseina mea i le masini mago i le faʻaiuga, a leai e iai avanoa malolosi. Toso mai se fasi susu susu ma mago i luga o le crossbar.

Auala e 'ai ai

O isi e mananaʻo lava i uʻamea uʻamea i luga o le ie linoni uma, ufitila ma aemaise le moega ie. E mafai ona tatou malilie i lenei mea - O se manatuaga teisi o loʻo vaʻai pea i ai. Ae afai o loʻo e filifili e ave le uʻamea i ou lima, amata ironing i luga o se ie susu susu ma aua le setiina le maualuga o le vevela.

4 auala

O le auala o se taʻutaʻua lauiloa o loʻo faʻaogaina e maua ai le ie afifi ma le fale, e ui lava lea na aliali mai i luga o le maketi ae leʻi leva. O le mea moni, o le fefiloi o viscose ma Beek fafie fafie. O mea uma faʻalenatura e le mafai ona valaʻauina, o le faʻatonutonuga o loʻo faʻavasegaina o se ie e faatatau i se tino masani.

Faʻafefea ona tausia mo le natura o ie: aoga taʻiala mo 5 mea 6427_8

Faʻafefea ona fufulu

O mea laiti e sili ona tuu i totonu o se mesh se ato mo le fufuluina i le fufuluina masini. Filifili se faiga sili ona manaia ma malulu vai.

Auala e Aveese ai Pain

Ina ia aveese tagata sailiili, e mafai ona e faʻaaogaina se siosiomaga malo pe afu mai le paʻepaʻe. I isi mataupu, e fautuaina ai le faʻafefiloi o le aano okesene okesene ma le vai, ma mulimuli i faʻatonuga i luga o le afifi.

Auala e mago ai

O le mea e tatau ona faʻamatuʻu e faʻamago i le maualalo o le vevela, o lea e le faʻateʻa ma le faʻamamaina otometi. E sili le tuua o le fabite teisi e puipuia ai le foliga o le malosi o avanoa.

Auala e 'ai ai

O se tulafono, i le pona, o mea faapena e le manaʻomia, ae e mafai ona e faʻaaogaina le ipu pe a fai e te faʻaaogaina pea, pe tuʻu le uʻamea i le ogatotonu o le auala.

5 Woolen ma Caysmere Fabrics

E mautinoa lava o outou uma e i ai lavalava po o tamaitusi mo le fale mai fulufulu. Cashmere o se faʻi o le ie, ae o loʻo mafai foi ona e mauaina sisitema ma fulufulu mo le fale. Fulufulu ma cashmere e manaʻomia le tausiga faʻalelei.

Faʻafefea ona fufulu

Afai tatou te talanoa e uiga i lavalava (peleue, peleue), ona sili ai lea o mea e sili atu ai le faamamaina. Mea lelei mo le fale, faʻapea foi ma ofutino, sikafu, ua mafai ona tape e le pamu pe faʻaaoga le masini paʻu.

Gel mo le fufuluina o fulufulu fulufulu fulufulu ma le silika

Gel mo le fufuluina o fulufulu fulufulu fulufulu ma le silika

Piki i luga se mea vaivai ma tuu le fufuluina auala i le vai malulu. E le o se mea e manaʻomia le faʻamalosia o le paleleale 'aina ma tinoitupe a le faletalimalo ma tinoitupe a le tino, e faigofie ai le fulitua.

Auala e Aveese ai Pain

Ae le i faʻaaogaina le Soan Foont, faʻataʻitaʻi i totonu o le mea. E le mafai ona faʻaogaina le Churine Banchoch e faʻaaogaina, e oʻo lava i le faʻamamaina o foliga.

Auala e mago ai

Aua neʻi faʻaaoga le masini mago, a leai e mumu le mea moni, ma o le a toe faʻafoʻi mai toetoe o mea e le talafeagai. E sili atu le matutu mea mago i se tulaga faʻalilolilo, mo se faʻataʻitaʻiga i luga o se solo, ma tuʻu atu se solo i latou.

Faʻafefea ona tausia mo le natura o ie: aoga taʻiala mo 5 mea 6427_10

Auala e 'ai ai

E faʻatagaina ona faʻaaoga le steamer i auala vaivai poʻo uʻamea, ae i lenei tulaga, faʻatapulaʻa maualalo vevela vevela.

Philip Spaeamer

Philip Spaeamer

  • 5 Fale o le fale gaosi tulafono i le taimi o le Quarantine

Faitau atili