Faʻafefea ona faʻapipiʻi se faletaele Bowl: 3 Faʻamaonia metotia

Anonim

Matou te avatua i le sitepu-i le sitepu faatonuga, pe faʻafefea ona faʻasaʻoina le faleuila i Colator Bolts, faʻapipiʻi i totonu ma e aunoa ma tau (mo le kulimi).

Faʻafefea ona faʻapipiʻi se faletaele Bowl: 3 Faʻamaonia metotia 6439_1

Faʻafefea ona faʻapipiʻi se faletaele Bowl: 3 Faʻamaonia metotia

Faletaele - potu ma le le fiafia o le suavai ma faateleina ai le aoga tulaga manaomia. Ole mea lea, e masani ona faʻamamaluina ma se tagata e faʻalavelaveina. Faʻapipiʻi le faleuila i le fogafale fufuluina o loʻo faia vave ma aunoa ma le faʻaaogaina o meafaigaluega faʻapitoa. O le a matou malamalama i metotia faʻaaogaina e tuʻufaʻatasia ai ma pe faʻapefea ona faia mea uma.

Uma e uiga i le faʻapipiʻiina o le faleuila ipu i luga o le tule

Sauniuniga mo le Mauga

Faapipiiina auala

  1. I luga o le taula
  2. Luga o puipui
  3. I le kee

Mea sese

Sauniuniga mo le Mauga

Ae le i faʻapipiʻi le faleuila i le taʻele i ou lava lima, e tatau ona e faia faʻatinoga sauniuniga gaioiga. O loʻo latou faia i le tapenaʻe o le lapotopoto ma paipa. O le faleuila e fesoʻotaʻi i le kalama e oʻo mai ma i le suavai, ina ia mafai uma ona aoina uma i luga o le masini. O le pito i tua o le plumping o loʻo tuu i luga o le puipui ina ia o loʻo i luga o le alavai i luga o le lapisi. A leai, e mafai ona faʻamalosi povi i totonu o le paipa, lea ua faʻauʻu ma foliga o se manogi le lelei.

Tolet bowl ma le bach fafo cianitat

Tolet bowl ma le bach fafo cianitat

Ia, pe a fai o le faʻaiuga o mea e manaʻomia e le plumping o loʻo aofia ai i le paipa o le sami. I lea tulaga, e leai ni faʻataʻitaʻiga o le a manaʻomia. Afai e le o le tulaga lea, e tatau ona e saunia nisi mea: palasitika vaega po o corrugriction. Galue ma le mea mulimuli e sili atu le faigofie. E faʻafesoʻotaʻi le vai, o se mea e faʻaaoga lelei o loʻo faʻaaogaina, o loʻo faʻamalosia le faʻaaogaina o se tutusa fesoʻotaʻiga.

E tatau foi ona sauniuni Paulo. O le laki e tatau ona lamolemole, e aunoa ma humps ma soli elemene. E seasea lava, ae e tupu lenei mea. I lea tulaga, o mea taua uma na olopalaina o le oneone poʻo le mea na aveesea e le ata. Leaga, pe a fai e le tele tele. Ona e tatau lea ona e vaʻaia lelei le ipu pepa, o le a le tulaga. O le ato e tatau ona faamamaina ae leʻi galue ina ia le o le palapala ma lapisi i lalo o le masini.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi se faletaele Bowl: 3 Faʻamaonia metotia 6439_4

Auala e faʻapipiʻi ai le faleuila i le fola laupapa e faia oe lava

Ina ia malupuipuia mataʻe i lalo, tolu metotia o loʻo faʻaaogaina: i luga o le fanua i fafo poʻo totonu o le mauga. E tofu tagata ma ona matamuli ma le lelei. O lea, o le faigofie lava auala e tuʻu ai le meafaigaluega i fafo atu o faʻamaumauga. E faigofie, vave ma toe talitonuina. E moni, o le sogasoga e tumau pea i le vaai. O lenei mativa ua le maua mai le auala faʻapipiʻi i totonu o le puipui i totonu. E avea ma le mamalu ma matagofie, ae o le galuega e faigata.

Faleuila ma le Bach fafo Roca le Gap

Faleuila ma le Bach fafo Roca le Gap

E lua filifiliga e taʻu mai ai le 'aisa o le fola o le fola e le mafai i taimi uma. A faʻapea, mo se faataʻitaʻiga, o se foloa mafanafana ua faataatitia, e tatau ona e filifilia se isi metotia o se fusi. I lea tulaga, o le peʻa o loʻo faʻapipiʻiina i le faʻavae faʻaaogaina eseese ituaiga mo lenei. O le faʻagasologa e faigofie tele, ae o le iʻuga e le o le faʻatumauina lava. O le mea lea, latou te filifilia le Glue na o le taimi e le mafai ai i se isi auala. O le a matou auiliiliina uma metotia e tolu i auiliiliga.

1. Faapipii i luga o taula bolts

O lea na o le na o masini, i le pito i lalo o loʻo i ai le lauʻi o pu. I le faʻatulagaina o mea faigaluega e tatau ona i ai bolts ma teuteu faʻalelei. Afai latou te le o, e tatau ona e faatauina. Ma le isi, o le a latou manaʻomia se urielu ma lua tiʻetimofale mo se maʻa mautu ma keramic mm, taula, o le tausolima, o le penitala mo le faailogaina.

Laasaga-i-sitepu faatonuga

  1. Matou te faia le faailoga. Ina ia faia lenei mea, tatou tuu Sanfayans i le nofoaga lea o le a tu, liʻo i le tino mai. Faʻapipiʻi se penitala i totonu o le faʻamau o le faʻamau, fai se faʻailoga.
  2. Faigata ona faʻapipiʻi soʻu fale. Matou te amata i se notch Ceare tonu i le ogatotonu o le seti muamua seti. O le a fesoasoani i le auala e mafai ai ona ou feeseeseaiga. Amata ona amata le mea lelei. Ma, pe a pasia e le faʻatonutonu, suia i le faʻalavelave mo sima mo le sima mo le sima. O le loloto o le loloto e fuafuaina e le umi o taula.
  3. Saunia e loloto le faʻamama avega e aveese ai le pefu mai ia i latou. Faaofi luga o laina mai le palasitika ina ia pau le pito i lalo i lalo o le Tile. Matou te tuu i latou i se masiofo po o se samala. Ae le i oo i lena mea, e mafai ona e ulufale atu i se kulue. O nisi mea e mautinoa e mautinoa ai o le a sili atu le malosi o nonoa.
  4. Matou te tuu le masini mo le faavae. Ae o le taimi muamua tatou te talosaga ai i le pito o lona vaega o le vale o le sami siliva. I se isi itu, mafai ona tuu le ata o le faavae o le koluma vavaeeseina i luga o le fola.
  5. Faaleleia meafaigaluega. Faaofi taula i le faamoega sauniuni mo ai. Taua taua: o le i ai o le i ai o le paʻu o le paʻu i le va o le taula i le va o le taula A leai, o le malosi sili i lona faʻatiga o le a faaosofia ai le vaeluaina o Sanfayans. Otive Faalelei le Taula. Siaki le lelei o le faʻapipiʻi, pe a tatau ai, ou te tosoina teisi teisi. Matou te tapunia le pulou ma le ufiufi i luga o le ufiufi.
  6. Matou te aveese mai le ufiufi o le sapalai sili, talanoa i le faiga o le galuega. Matou te aveesea i latou ma se paʻu paʻu paʻu pe susu i totonu o le vai.
E le gata i lea, matou te ofoina atu vitio i le auala e faʻapipiʻi ai le faleuila i le taʻele i luga o le taula i luga o le taula.

2. Faʻapipiʻi i totonu

E mafai na o le mea e natia ma natia i totonu o puipui. O loʻo faʻapipiʻi i luga, ona faʻapipiʻiina lea o le Sanosayansens ia i latou. O le a matou manaʻomia se pisapilipi i luga o le cafél ma sima, ki, sami, penitala. Matou te ofoina atu se laasaga-i-laasaga faʻamatalaga, Faʻafefea ona faʻapipiʻi le faleuila i le Tile.

Faapipiiina faatonuga

  1. Matou te faia le fesoʻotaʻiga o puipui. O le faia o lenei mea, ua fuli e le faʻaeteete le mea, siaki lona tusa ai ma faapipiʻi.
  2. Matou te faia le faailoga. Na matou tuʻuina le masini i luga o le faʻavae, matou te tuʻuina atu i le pito o le tasi. Matou te faamanatuina le vaega lea e tatau ona iai ni isi
  3. Aluese faamoega mo taula. I totonu o le nofoaga faatulagaina i luga o le fola, o le autu faia se nota e le talitonuina le le talitonuina. E oʻo mai i le taimi nei, aua le oʻo atu i le sima faʻataʻuina a le paʻu. Ona matou tuu lea o le manumalo i le galuega, galue. Loloto e fuafuaina e ala i le itu o le taula.
  4. Matou te aveese le pefu ma le nutimomoia mai le loloto. Matou te ave le palasitika liners, faaofi i latou ina ia e paʻu pito i lalo o le ipu tipi.
  5. Na matou tuʻuina i totonu puipui i le tulaga, o le faʻatuatuaina o le taulaʻaina ma le taula a le au taula.
  6. Matou te fufuluina le Sealant le faʻapipiʻiina o le matagaluega i luga o le paʻu poʻo le pito o vae sanfayans. Ou te faʻaalia i ai i lea nofoaga, na faʻapipiʻi teisi teisi i le fola.
  7. Faaleleia meafaigaluega. E ala i faʻamalama fuaitau faʻapipiʻi faʻapipiʻi moli feaveaʻi, matou te faʻaaluina i totonu o puipui, puipui. Siaki pe o le a le malosi o le masini e aoga. Afai e tatau ai, toso sili atu.
  8. Aveese le sili sili ona siliva, pe a tatau ai, alaga le va i le va o le taina ma le vae.

Taimi taua. Afai o puipui puipui, ma e masani ona masani ona tupu, pe a faapipii i luga o le le tutusa luga, latou ua suia le taimi. O le faleuila o le a amata ona faapopoleina pe tautevateva. O le mea lea, aʻo leʻi maeʻa le faʻapipiʻiina, e tatau ona e siakiina le itu faʻalata, pe a tatau ai, Tuu le tulaga tulaga poʻo se mea faʻapena.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi se faletaele Bowl: 3 Faʻamaonia metotia 6439_6

3. faapipiiina e aunoa ma taula

Pau lava le filifiliga e teu ai Sayayayan o le mea e le mafai ai le gaoioi. Mo lenei mea, naʻo mea uma ma se tele tele o le tele o lapoʻa tele e talafeagai. O lenei mea e tosina mai ai pe a faatau.

Faleuila ma Bar fafo Santata

Faleuila ma Bar fafo Santata

Filifiliga mo tuufaatasiga

  • Suavai fao. Filifili tapenaga ma acrylic po onorene vaega. O le filifiliga mulimuli o le oona, ae e sili atu le umiaina o mea pupuu. O suavai o le faʻamamaina o manu e faʻamalieina ai o loʻo tumau, tetee i soʻo se faʻafitauli i se aoga. Maua vave i le taimi nei, o le a le mafai ona tuai i lalo ma le fetuunaiga i le faiga. O le lumanaʻi faʻaletonu le lumanaʻi o le a faigata. Aveese le pimbing e mafai ona mafai.
  • Silika seleni. Sauniuniga o loʻo faʻaogaina i luga o le faʻaituau ma le le faʻaituau. I mea uma e lua, o le Seam atonu e le mafai ona te le mafai ona tumau, o lea latou te filifilia le silicone e le masani. O le mea taua o le faʻaaogaina vave, aua o le a mago le faʻavae mo se taimi umi. Sealant Mermo Lifestics, Sussureproof. I luma o faʻapitoa ni faʻaopoopoga, o meatotino a le ASBACACAPERS. O le le mautonu e le mafua ai faafitauli.
  • EPOXY tala. I le fausaga o mea tuʻufaʻatasi a le soʻotaga, ma faʻamautinoaina le maualuga o le malosi o le Seam. Lautele e faʻaaoga, tautamanu, ma vave matutuu. Ole tisiā e faigata ai, o lona iʻuga, e masani ona suia le tele o soʻo se mea e tutusa ai, ae faʻapea foi le paʻu. Avanoa i isi itu eseese: suavai, efuefu, faapipii. Sauniuniga o le tufugaga mo le glung.

Faleuila i lalo ma le BACH VNTDOROR CERSINIT CARINE

Faleuila i lalo ma le BACH VNTDOROR CERSINIT CARINE

O nisi taimi e faʻaaoga ai le siʻosiʻomaga. O se mea ese, o se taimi o le taimi e alu ai i le taimi, e le o maua i taimi uma le iʻuga manaʻomia. O le a matou auiliiliina pe faʻafefea ona faʻapipiʻi le faleuila i le fola laupapa ma kuli.

Faapipii le faleuila

  1. Matou te faia le faailoga. Matou te tuuina Sa Sannaayay i luga o le fola, laititi ifo i luga ma sapalai se penitala.
  2. Kuka le inisiua i fafo. Mo se lelei lelei ma le faʻapipiʻi fualaau suamalie, o se mataua e manaʻomia. A lamolemole le faaputuga, e faigofie ai ona foia ma ou lava lima. O le vaega o le lumanaʻi faʻafesoʻotaʻi o loʻo faamamaina e le sakery skir. Matou te fufuluina efuefu, mamago le laualuga. Afai e te manaʻomia ni faʻatonuga mo le kelu, faʻaopopo le manogi o le faavae.
  3. Vali pe masani lipine ma le faaeteete ma le faaeteete lemu le pito i fafo o le criend criegie. O lea o le a tatou puipuia le pili mai le filogia.
  4. Matou te apalai gal i le pito i luga o le tasi. Na matou faateʻaina Saʻonaay i luga o le fola, taumafai e faʻaali tonu i le faʻailoga faʻailoga. Afai e tatau, fetuunai le tulaga o le masini. Kiliki i le faavae.
  5. Aveese lemu le lipine. Spatala Aveese le tautala sili atu o fualaau faasaina.

E le mafai ona faʻaaoga le faʻaaogaina o meafaigaluega ia le itiiti ifo i le aso, i le taimi lea, o le kuli atoa. E mafai ona e mauaina faʻamatalaga saʻo pe a fai e te faitau i faʻatonuga a le gaosi oloa.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi se faletaele Bowl: 3 Faʻamaonia metotia 6439_9

Mea sese masani

O nisi taimi o le le mafai ona le poto masani e le mafai ona faia ni mea sese e faʻaleagaina ai le galuega uma. O le a matou iloiloina lava le mea e taatele ia latou.

  • Le lava le tulaga o le faavae. Faasiliina le sailia o le tulaga. A leai, o nofoaga e ono aliali mai, isi malologa.
  • Le lelei-lelei faamaufaailoga. Tau atu i le foliga o le televave, le manaia o le manogi. E taua le faʻaaogaina naʻo le maualuga o le maualuga o mea ma mea. O gaioiga uma e fetaui ma tusa ma faatonuga.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi se faletaele Bowl: 3 Faʻamaonia metotia 6439_10

  • Faʻafefea ona faʻapipiʻiina le corrugtation i luga o le faleuila: sitepu e ala i laina faʻatonuga

Faitau atili