Faia se pato o polycarboate faʻapipiʻi i le fale

Anonim

Matou te faamatalaina le aoga, mimilo ma meatotino o polycarboate ma fai i le sitepu-lea sitepu faatonuga mo le fausiaina o le pato.

Faia se pato o polycarboate faʻapipiʻi i le fale 6448_1

Faia se pato o polycarboate faʻapipiʻi i le fale

O le faʻaopopoga e masani ona aoga i le atunuʻu. I lalo o le taualuga, e mafai ona e faʻaogaina le tulaga, o le fanua, o le fale teu oloa o mea ma o se nofoaga faafiafia ai - pei o se veranda. Sei o tatou talanoa e uiga i le faiga o le pa puipui o polycarbonate, o le ata o mea moni ma le 3D o le a fesoasoani i le au faitautusi ma se faaopoopoga mamanu.

Uma e uiga i le fausiaina o le taavale solofanua o polycarbonate

Tulaga ma le leaga o mea

Meatotino o mea

Faatonuga mo le fausiaina

  • Sauniuniga o le Nofoaga
  • Fefaaaiina
  • Faʻapipiʻi pou
  • Faapotopotoina Taualuga Faigofie
  • Faapipiiina o le taualuga
  • Faatosinaina Knot

Aoga o mea

O aso nei, o le tele o kamupani na faʻatauina ni taʻavale mai le polycarboard, i le lotoā o se fale tumaʻoti e masani lava e le aumaia le le fiafia i le aotelega o le faʻasologa ma le fuafuaina.

O le a taugofie le tau o le Captod Capy nai lo le faletaavale, a o le Atunuʻu vaitau o le a feagai ma galuega autu a le tagata mulimuli ane, e faʻatape ai le puipuiga mai le gaoi. O le lelei o polycarboate i luma o isi ofu talaloa, muamua, o le misia o le la susulu, o lona uiga, e leai se ata mafiafia i lalo o le pato. I se faʻaopopoga, ua solomuli le kiona ma le lamolemole tele o mea: e leai se lamatiaga o le taualuga o le a oʻo i luga o le maualuga o le ai lea mai le maualuga.

I le taimi nei, o le taualuga o Palycarbonī, faʻaitiitia le malosi o le UV laʻitiiti, o lona uiga o le olaga tautua o le taʻavale vali. E puipuia e le gata mai le timu ma le kiona, Ae mai foi mai lona vaa ma le mativa lala. Faatasi ai ma le saʻo fuafuaina o fausaga lagolago ma se potopotoga sili ona lelei, o le faʻaaogaina o polycarboate faʻapipiʻi i le fale o le a tumau i se matagi. Aisea la le amataga?

I se kamupani faapitoa mo

O le kamupani faʻapitoa e mafai ona atiaʻe se polokalame faʻapitoa a le kamupani ma le 3D faʻatulagaina o le lumanaʻi.

Taua meatotino o mea

Faia o se pailate latalata i le fale o Polycarboate ma o latou lava lima, mafaufau i uiga patino o le mea.
  1. Ma o le cellalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalar ma monolithic mea e aofia ai i le lautele lautele ma le loto finafinau. O le mea lea, o pu mo fusi e tatau ona taua (e 3-5 mm) sili atu lautele o fao. O le mea mulimuli ua faaauupegaina ma se igoa o le Ormoshada o le tau-tetee o le tau o le tau-tetee i luga o le pepa ma faamau le pu.
  2. E le mafai ona tumau i le sela pocesorbarboad, ma faʻatasi ai ma se laititi o mea o loʻo faia e le matagi. O le mea lea, o fao e manaʻomia ona tuʻu i le faʻateleina o le 50 cm, e sili - tusa ma le 30 cm. Monoliil faʻapipiʻi e sili atu le malosi,
  3. Cellular Polycarboate ma le le lelei le faʻapipiʻi o le fefe i le susu. I le taimi o timuga ma le liusuavai o le kiona, o le vai e mafai ona tui i sela matala, faʻaʻaisa, faʻaleagaina ai, o loʻo pipiʻi i luga o le laupepa faʻapitoa, atcon, polymmer mastic). Ae afai o le iʻuga ma se tatala sela ua tosoina i lalo, o loʻo faia ma se faʻamatalaga ma le atoatoa o le mea e mafai ona tafe fua mai i pu.

Mo solo i le Monoliils, e le faʻaaogaina nei tulafono, Latou te le tutusa tutusa ma le folasaga faʻataʻitaʻi, ae le o paʻu, e le paʻu ma ua manino le palasitika).

A o le i amataina le polycarbeute e apalai ma le UV o faamama, o le tautua olaga o le 7-10 tausaga. O laupepa na faia i aso nei taofi le manino ma le malosi mo le 10-15 tausaga, pe a fai o oe i le tele o la susulu ma sili atu nai lo le 20 tausaga, o loʻo tulaʻi mai e pale o laʻau.

Faʻafefea ona fai se taʻavale i le fale mai le polycarboate

Sauniuniga o le Nofoaga

I le upega tafailagi o le a iai le fauga mea, e manaʻomia le aveʻesea o le vaega lafulemu o le eleele, faʻaitiitia ai mea e le masani ai. O isi gaioiga e faalagolago i le mea ua tupu. Afai o loʻo e fuafua e paka se taʻavale, e tatau ona faʻatulaga se faʻavae mautu, o lona uiga, sasaa se san verbred ma le mafiafia o le 20 cm, faʻamalosia lona tino corrugusted rods ma le lapoa o le itiiti ifo 6 mm. Le isi, e masani ona latou tuʻu se palu (i luga o le matutu oneone), pa puipui poʻo le maʻa masani (i luga o le paʻu-oneone fofo). Afai o le nofoaga o le a ala savali, e aunoa ma le gaioiga sima e mafai ona fai - o se lava vaega o geothyxles, o le oneone oneone ma papupuni.

Faia se pato o polycarboate faʻapipiʻi i le fale 6448_4
Faia se pato o polycarboate faʻapipiʻi i le fale 6448_5

Faia se pato o polycarboate faʻapipiʻi i le fale 6448_6

Muamua, o le tulaga e mafai ona ofi atu ma le iliili.

Faia se pato o polycarboate faʻapipiʻi i le fale 6448_7

Ina ua uma ona faʻapipiʻi le Pasipy, o isi galuega e faigofie atu: Leai se mea e faʻamalosia ai le fou sima mai le timu

Manatua e mafai ona e faʻatatauina le faʻamamaina uma i luga o le muamua ma i le vaega mulimuli o fausia, o lona uiga, pe a uma ona faʻapipiʻi le taualuga.

Alavai masini

Aua neʻi galo e uiga i le laina eletise eletise i le tasi, lua pe tolu itu o le 'upega tafaʻilagi - faʻalagolago i le malosi o le faʻaosoosoga i luga o le nofoaga. Mo lenei, palasitika poʻo le palasitika poʻo mea faitino ma lattrice colvers o galvansized poʻo staneless steel o loʻo faʻaaogaina (puaa o le uʻamea e sili atu ona taugata ma latou manaʻomia tele avega). O le vai mai le laina o alavai ua lafoaʻiina i se vaega o le afa o le afa o le afa, i le curvette, i se toʻilalo ma le faʻamalolo i totonu o le alavai.

Faia se pato o polycarboate faʻapipiʻi i le fale 6448_8
Faia se pato o polycarboate faʻapipiʻi i le fale 6448_9

Faia se pato o polycarboate faʻapipiʻi i le fale 6448_10

O vaega autu o le alavai alavai o loʻo taʻaʻalo ma faʻapipiʻi ma faʻaputuputu pusa.

Faia se pato o polycarboate faʻapipiʻi i le fale 6448_11

A iai se tuaoi, i luga aʻe o le upega tafailagi, e manaʻomia le alavai.

Faʻapipiʻi pou

O le palepao o polycarboate, e latalata i le fale, toetoe a masani ona i ai i taimi uma se faʻavae o mamanu ma lona faʻavae o steel, laupapa ma (seasea) sima pou. I le avea ai o se tulafono, pe a faʻapipiʻi oloa mai le uamea ma fafie faʻaaoga faʻapitoa faavae o elemene - o le tele-o le tele o le tele na tipiina ma le lagolago. E sili le filifilia o le vevela-dip walvanized oloa ma le mafiafia o le 4-5 MM, o le a tautua i le 30 tausaga. Piles e mafai ona lafoina e tagata moni: tolu-fa itula na galue atoa mo le tolu pe fa itula.

O nisi taimi latou te mauaina ai le fasia lagolago mo le intling koluma, ae o se mea sese lea: o le lamatiaga o se lamatiaga o le a le mafai e le tino o le a taofia, e le o le vave tele o le matagi. E le saʻo foʻi e faʻamalosi ai le pou i latou lava (ma pe e aunoa ma le faʻaaloalo). I le taimi lava e tasi, e le mafai foi ona mafai ona feoai i le 1 M, o lona uiga, o le fausiaina o le a faia i malosiaga o le palu palu ma na maaafia ma le fale. Masalo e foliga mai, na moliʻeina o le a le mafai ona faʻaleagaina foliga o le fale atoa, ae mafai ona oʻo i mafaufauga atoa ma le faʻaleagaina o le eleele polekanito afi. Ma se vaega taua (sili atu i le 10 M2) ma le maualuga (sili atu i le 3 M), o pou e tatau ona tuʻuina atu ai le mautu o le faʻamalosi, ma sili atu - pine ma koleni. Afai o le Steel Post, o nei elemene o loʻo faʻafefeteina pe faʻamau i fusi, ma afai o le laupapa - stewdge, faʻafesoʻotaʻi le faʻaupuga ma le fesoasoani faigata.

Faia se pato o polycarboate faʻapipiʻi i le fale 6448_12
Faia se pato o polycarboate faʻapipiʻi i le fale 6448_13
Faia se pato o polycarboate faʻapipiʻi i le fale 6448_14
Faia se pato o polycarboate faʻapipiʻi i le fale 6448_15

Faia se pato o polycarboate faʻapipiʻi i le fale 6448_16

O le pou na faia o le uʻamea paipa e le faigata ona teuteuina i laupapa poʻo le fbro-comment panels.

Faia se pato o polycarboate faʻapipiʻi i le fale 6448_17

O le uroudron ma se uʻamea-uʻamea faʻavae o le a fetaui lelei i le foliga mai o se fale masani.

Faia se pato o polycarboate faʻapipiʻi i le fale 6448_18

Ua mafai ona pulea lelei fausaga fausaga

Faia se pato o polycarboate faʻapipiʻi i le fale 6448_19

E oʻo lava i se tamai vato puipui e puipuia ai le faitotoʻa i luma mai le timu ma le kiona.

Faapotopotoina Taualuga Faigofie

O le ata o faʻatoʻaga ma o latou geometry e faʻalagolago i le ituaiga o polycarbrote. Mo mea masani, a o faifeʻau na faia o loʻo fetaui lelei. O le mea moni o le cellalar pepa maua ai le faʻamalosi, na o le ofi i luga o le radius (ina ia mafai ai ona tutusa le ivi o le eAbis). O faʻataʻitaʻiga talafeagai e faigata tele ona potopoto i le mea lea, e pei ona manaʻomia ai le punou ma faʻaputuputu meafaigaluega. E faigofie atu le faʻatau o le tapenaga-faia uʻamea uamea - o le faʻatonuga o le a faitau i se tasi o le faʻapitoa faʻapitoa, o se tagata faigaluega o le tino poʻo se mea. Ae o le lelei o oloa e tatau ona mataituina. Auai i ai ata, faʻalogo totoʻa i le moa ma mea (ua tatau ona toniga ma faʻaauau pea, ma le malosi o le puipuiga.

Faia se pato o polycarboate faʻapipiʻi i le fale 6448_20
Faia se pato o polycarboate faʻapipiʻi i le fale 6448_21
Faia se pato o polycarboate faʻapipiʻi i le fale 6448_22

Faia se pato o polycarboate faʻapipiʻi i le fale 6448_23

Uamea Megams ma le faʻamalosia o PIN e iai le tele o le sili ona tele le mafai.

Faia se pato o polycarboate faʻapipiʻi i le fale 6448_24

I le falesua lea e gaosia, ua faʻatino ai le mago o paipa o le sikuea vaega, e masani lava - mai pou fafie.

Faia se pato o polycarboate faʻapipiʻi i le fale 6448_25

O faʻatoʻaga laupapa o faʻatoʻaga i le gaosi oloa e sili atu le faigofie nai lo cautu-gluse chaters.

Suia le steel - Gnutu-Glue Wooden Farm. Latou foliga matagofie ma lelei, ae o le a tau le itiiti ifo 2.5 taimi sili atu taugata nai lo uamea.

O le Monolithic Polycarboate e mafai ona faʻaulu i luga o papa saʻo, ae manaʻomia masani - mo se faʻataʻitaʻiga, ma se pepa mafiafia o le 8 mm, o le sitepu e le tatau ona sili atu nai lo le 40 cm.

E tele taimi faʻapitoa faʻapitoa i le gaosiga o le pato i le palepau ma le manino. O le mea sili ona tau o le auala e faʻaalia ai se faʻatonuga mo a latou fausaga uʻamea, o le tutoʻatasi o le pepa o le pepa polycarbonate ma faʻapipiʻi latou lava.

Malamalama ie puipui

O le malamalama o ie puipui o le a fesoasoani ai i luga o le pato i totonu o se taumafanafana veranda.

Faapipiiina o le taualuga mea

Cellular Polycarboate o loʻo faʻatau atu i pili i le fale o maketi ma i totonu o fale o supamaketi. O le sili sili ona mafiafia o le pepa mo le pato o le 10-14 mm (manifinifi laupepa ua mamanuina mo Greenhouses). O le Monolithic Polycarboate o loʻo faʻatau atu e laupepa ma le tele o le 125 × 205 cm, 205 × (e manaʻomia le faʻatauina o le taualuga, e manaʻomia e faʻatu ai le taualuga (e manaʻomia le faʻatauina o le taualuga, e manaʻomia e faʻapipiʻi ai le taualuga, e manaʻomia e faʻatu ai le taualuga, e manaʻomia e faʻapipiʻi ai.

Faia se pato o polycarboate faʻapipiʻi i le fale 6448_27
Faia se pato o polycarboate faʻapipiʻi i le fale 6448_28
Faia se pato o polycarboate faʻapipiʻi i le fale 6448_29
Faia se pato o polycarboate faʻapipiʻi i le fale 6448_30

Faia se pato o polycarboate faʻapipiʻi i le fale 6448_31

Rib Ribbon Faataga e punou le laupepa i na o le tasi le itu (umi).

Faia se pato o polycarboate faʻapipiʻi i le fale 6448_32

O le au faʻapopoleina mai le synthetic paʻu e tumau, ae na vaʻaia lelei i luga o le taualuga.

Faia se pato o polycarboate faʻapipiʻi i le fale 6448_33

Silkone Deseshobhas foliga foliga o se

Faia se pato o polycarboate faʻapipiʻi i le fale 6448_34

Faalua o le Discking Expript ua mamanuina mo Monolithic polycarboate.

Faatosinaina Knot

E masani lava, o le afā o le pato i le pa i le fale e le faʻamaufaʻailogaina. E faʻatagaina pe a fai o le tala malie o le faʻatuatuaina o le timu ma le magoto o le taualuga autu. Peitaʻi, i se taimi e saʻo ai ona apili ia puʻupuʻu ma le taimi lava e puipui ai le pa mai le susu. E mafai ona e tapunia le soʻoga faʻatasi ma se alavai le ogalaau ma le faʻamalosia ma se polythylene grid poʻo le fiberssess, ae o le a le mafai ona faʻatonuina se faʻamatalaga faʻapitoa ma se faʻailoga faʻapitoa.

Faia se pato o polycarboate faʻapipiʻi i le fale 6448_35
Faia se pato o polycarboate faʻapipiʻi i le fale 6448_36

Faia se pato o polycarboate faʻapipiʻi i le fale 6448_37

A o le i tataina le faʻamatalaga i luga o le petal, faʻaaoga se vaega o le sili ona-oltaint.

Faia se pato o polycarboate faʻapipiʻi i le fale 6448_38

Faalauiloaina talaaga ma se pitama.

  • Matou te faia se faʻaaliga i luga o polycarboate poletito ma ou lava lima: faʻapitoa faʻatonuga

Faitau atili