Vaega i totonu o le fale laupapa: 3 ituaiga ma fautuaga mo le fausiaina

Anonim

A o le fausiaina o puipui i totonu o se fale mai se pa poʻo ogalaau, e tatau ona e tuʻuina atu se toniga toplenk, ausia lelei le faʻaeteete ma tausisi gofie o totonu. Matou te faamatalaina po o le a le aoga o le a fesoasoani e fai nei galuega.

Vaega i totonu o le fale laupapa: 3 ituaiga ma fautuaga mo le fausiaina 6490_1

Vaega i totonu o le fale laupapa: 3 ituaiga ma fautuaga mo le fausiaina

Toetoe lava i soʻo se fale poʻo se fale o le malo o loʻo i ai i le tasi i totonu o le puipui i totonu o le puipui, o loʻo fausia i le taimi e tasi ma fafo o le mea lava e tasi. E manaʻomia le faʻatumauina o utupoto, silafia se vaega o le avega mai le taʻavale tifaga. I fale laupapa faʻataʻitaʻi, o le tele o puipui i totonu o ni urosa ma e faia i laupapa poʻo ogalaau.

1 Log ma Brusade i totonu puipui

O ogalaau ma le BRADAD i totonu o puipui e tatau ona faʻavae i luga o le faʻavae poʻo pou. I le latou fausiaina, e taua tele le faʻatumauina lelei o le tekonolosi ia lava mo le puipui i fafo, o lona uiga, faʻatasi ai ma le tele o taimi e faʻatau ai. O nisi taimi o tagata tapuai e sefe mai le au faigaluega tau ma le faatamala le faamaufaailoga o pale i lalo o le mea o le tino ma le afaina e le taufaamatau ai. O lenei e le mafai ona faʻatagaina, a leai se taimi o le le mautonu o le le mautonu, faʻasaoina o utupoto ma rafton, e le taʻua le leaga o le mafaufau i le va o potu. Afai e manaʻomia le karavan galuega (o se fale ogalaau mai se ogalaau poʻo le lakapi o le susu poʻo se mea suamalie o pa), e aofia ai foi puipui uma, e aofia ai ma le totonugalemu o le tasi. Faitotoa ma tatala gaioiga e manaʻomia le faʻaleleia atili i le cening pusa poʻo le mokesi alavai, ma pe a fai o loʻo tuʻuina atu ma le laupapa poʻo le pepa o le alafau.

2 vaega vaega

O le faʻavaʻa o vaega e taugofie nai lo le tele o puipui ma malolo i luga o le tumutumu. O le mea itiiti o le mafiafia o le ata o le 70 mm, sili ona lelei - 120 mm. Le faʻavaʻa o le mea e faʻamamaina ai laupapa, e masani ona aofia ai i le pito i luga ma pito i lalo o le pito i lalo, fata ma faʻaolaala o loʻo i luga. O le laasaga o fata ma osese ua filifilia e faʻavae i manaoga o le malosi ma ituaiga o faʻatumu pepa. O le tele o le lautele o le faʻavaʻa sela e tusa ma le 600 × 1200 mm. O tu o loʻo mulimuli mai i luga o pusa faitotoʻa, mo le sili atu le vale, e manaʻomia le faʻamalosia o le uō. Mo le faʻatumuina o faʻaputuga o le paʻu o le fulufulu mamoe. Ina ia puipuia le faʻatagaina o vaega o mea i le faʻatulagaina o papatusi, e manaʻomia le lili ai ma le vale o le ata tifaga ma le flip o le 10 cmbbern libbon libbon libbon libbon libbon libbon lipine.

Vaega i totonu o le fale laupapa: 3 ituaiga ma fautuaga mo le fausiaina 6490_3
Vaega i totonu o le fale laupapa: 3 ituaiga ma fautuaga mo le fausiaina 6490_4

Vaega i totonu o le fale laupapa: 3 ituaiga ma fautuaga mo le fausiaina 6490_5

O le itu o fata o le faʻavaʻa o le faʻavae i le falemai ma i luga o le fola muamua o loʻo tumau i puipui o loʻo faʻaaogaina le faʻapipiʻiina, ma mai luga o le nofoaga o puipui ma le solomuli tulaga).

Vaega i totonu o le fale laupapa: 3 ituaiga ma fautuaga mo le fausiaina 6490_6

O le a le isi filifiliga, e mafai ai ona mafaufau i le faʻatumuina o fulufulu sela metotia o susu susu (o le a tau sili atu nai lo le 20-40%), link malosi (5-6 taimi). O lisi o loʻo lisiina e maua ai se sili atu le maualuga o le mamafa o le mamafa o fulufulu, ma o le faʻatatauina ia matou faʻaitiitia le mafiafia o le Vaega 20-40 mm. Celsulose ma fafie seevae e saogalemu tele mo le soifua maloloina, ae o le ata e talafeagai pea, e leai lava se potu o le a ono pefu. O le tuu o vaega e masani ona masani ai i le ufiufi, o le i ai o le agai i luma. Faʻataʻitaʻiina o se pa poʻo ogalaau, o nisi taimi faʻaaoga mai ai manatu o mamanu, o le a tau 2.5-3 taimi sili ona taugata. I sone susu, o le vaega mai le susu-teena distwall degwall poʻo pepa sima e masani ona fausia.

O le faʻagasologa o le nanaina o le faʻavaʻa vaega i lalo o le faʻamaligiina o chramic fules

Vaega i totonu o le fale laupapa: 3 ituaiga ma fautuaga mo le fausiaina 6490_7
Vaega i totonu o le fale laupapa: 3 ituaiga ma fautuaga mo le fausiaina 6490_8
Vaega i totonu o le fale laupapa: 3 ituaiga ma fautuaga mo le fausiaina 6490_9

Vaega i totonu o le fale laupapa: 3 ituaiga ma fautuaga mo le fausiaina 6490_10

Mo le faʻavaʻa, ua filifilia e le plamber ma se koluse o le 70 × 100 mm. O fata e tu i le sitepu o le 30-35 mm e maua ai le malosi tele o le vasega.

Vaega i totonu o le fale laupapa: 3 ituaiga ma fautuaga mo le fausiaina 6490_11

O papatusi mai minerale fulufulu "lanumeamata wagon" 50 mm mafiafia na tuu i lua vaega ma le gaia.

Vaega i totonu o le fale laupapa: 3 ituaiga ma fautuaga mo le fausiaina 6490_12

Faatautau le faavaa o le susu-astrant plasterboard. O le ai ai le faʻamaufaʻailoga o laupepa, sau ma le feagai.

O vaega o vae e toetoe lava a le faʻatapulaʻa ai oe pe a fuafuaina le fola, ma o le tioata e masani ona faʻauigaina i luga o le tele o puipui o puipui puipui.

3 Glass Vaeluaga

Faʻapipiʻiina o ata tioata faʻaseʻe atu e tatau ona faia i le pito o le ufitia o le tipi, o lona uiga, a uma le fale ua tu i lalo o le taualuga ma le malosi ia le itiiti ifo i le tasi vaitau. I le taimi lava e tasi, o tulafono uma o le masini masini e mulimulitaʻi ma o le taui kiliaina o le tusa o le 2% o le fausaga e tuʻuina atu i luga o le pito i luga o le fausaga. O lenei avanoa e tumu i se vaivai.

A faapipii le penitala tioata

A faʻapipiʻi se tioata vasega, e manaʻomia le faʻateʻaina atoa le faʻamaligiina o le mamafa i luga o le ata, o le auala o le matua malamalama i ai.

Faitau atili