Faʻafefea ma faʻafefea ona viliina le pa pupuni

Anonim

Matou te taʻuina e uiga i le lima ituaiga mago, filifili le sili ma tuʻu le sitepu-i-sitepu faʻatonuga mo le viliina pu i totonu o le ato.

Faʻafefea ma faʻafefea ona viliina le pa pupuni 6510_1

Faʻafefea ma faʻafefea ona viliina le pa pupuni

O le Ticederan Tile e lelei uiga lelei, o lea e faʻaaoga e le i faʻaaogaina i le faʻalauiloaina o le fale mautotogi vai po o fale. E le o se mea e ofo ai ina ia masani ona tupu le faiga o lenei fatu. Aua o lenei e faʻaaogaina isi tekinolosi ma faʻalelei. Taʻu atu i le auala e aoaoga a tile poselane luga o le fola po o luga o le puipui.

Uma e uiga i le aluga o le poletinin

Filifilia o se Drill
  • WISTON BE.
  • Ma le taimane
  • Pale
  • Fulufulu
  • Ballenina

Faafesuiaiga faagasologa

  • lanu enaena
  • Pale
  • Tagata sisiva

Malie Meafaigaluega

O le a le gaoioi e filifili

O mea e iloga ona iloga i le maualuga o le malosi, o le a ave se meafaigaluega faapitoa e galue ai ma ia, o loʻo mafai foʻi ona faʻaaogaina ma e le faʻatauaina. Mafaufau pe faʻafefea ona 'aveʻese se pou peteki i le fale.

WISTON BR.

O le sili ona tamaoaiga filifiliga o se gaoioi ma se manumalo manumalo. O lona ata tipi o loʻo faia i se faʻapitoa malosi o le tino, lea e sili atu le malaia ma se tofa, piliki ma sima. Peitai, mo platining connick, o le oloa e leʻi fuafuaina, o lea lava pe a maeʻa ona viliina lua poʻo tolu pu o le a lafoina ese.

E tatau ona maitauina o le a manumalo le taua ...

E tatau lava ona matauina o soʻo se mea e fefe ai, a o mago se maʻa itiiti (4-5 MM) i le faʻagasologa o le galuega e mafai ona solia, o lea e te manaʻo ai e faʻatau ma se laina.

Taimane le lelei

O nisi taimi e manaʻomia ai le faia o se tele o le mauaina o le mauaina i le puipui - e le 2-3, ma le 5-10 pe sili atu. I lenei tulaga, e faigofie atu ai le mauaina o se paʻu ma le vaʻai faʻamaonia. ua faamatalaina ai lenei tekinolosi i lena ua faapipii le momoimeaʻai taimane i le faavae e faaaoga ai se solder mautu e aofia ai o se uʻamea filogia, lea e aofia ai se manganese po chrome. O le faʻaʻaisa malulu na taofia ai tioata tioata i luga o le tipiina elemene, o le matua faʻateleina lea o lona alagaʻoa. E faapena foi le tipiina o le Porcelain tusi e mafai ona faʻaaogaina uma mo le faʻamamaina o le faʻamamaina ma susu.

Mo le tele o diam pu

Mo le maualuga-lapoa pu (10-68 mm), e manaʻomia le faʻasoaina o le pale - o le oloa na faia i le ituaiga o le pullow tibe (cylinder). O pito o loʻo ufiufi foʻi i le tiʻetiʻe daming dramb.

O le mea faigaluega na faia e lenei metotia maua ai le sili lona amanaʻiaina, ae o loʻo tu foʻi i lenei faʻaaliga.

Taimane pale

Afai e te viliina tele i soo se mea, e fautuaina e faʻaaoga le pamane pale ma le faʻapalepale ma se peleue faʻaaoga e Galvinic fusi. O le aano o le metotia o le i luga o le pito i luga o le iʻuga o le eletise eletise, o se vaega o le nickel pamu o le faatopetope ai.

E moni, o lenei vaega e leai ...

Faʻamaoni, o lenei laʻau e le maua le mausali, ma ua faʻamalieina ai foi lona soatau le tele o le manaʻomia. O se iʻuga, o le vave osoosoina o le faalaeaga ma, a maeʻa le 5-6 pu, o le pese pese ma se ofu faʻaputuga taumafaina. Ae peitai ae o le tau o se faasologa o le maualuga maualalo.

Steel fulu

O le isi tala o le mea faigaluega mo le galue ma le poletivin cyneware - fulu (tao) punou mo le faaputuga. E faʻaaogaina pe a fai o le lapoa o le malologa e le sili atu i le 12 mm. O le meafaigaluega ua faatotogaina i se tumutumu i le tulaga o se peni cropped (tao), maʻai i se laau maai na i le tasi itu. Faatasi ai ma ia, e mafai ona e saunia se nofoaga i lalo o se faletalimalo, ae mo lenei mea e tatau ona e faia lemu, ma e malepe le Nazhimu lamatia. E ui i lea, e mafai ai ona e laveai i luga o se le vave tomai faapitoa taugata.

Ballenina

E masani lava i le ua uma ona laina puipui e tatau ona e faia le tele o pupu o diameters eseese. Mo se faʻataʻitaʻiga, mo le faʻauigaina o ata faʻapitoa poʻo paipa. I lenei tulaga, o se auvili lapotopoto faapitoa aoga, lea e tufuga ua valaauina "Balerinka". O le mamanu o le masini tutusa a faasalalauina: i luga o le elemene axial e ala i se umi taumoa ua faatulaga galulue vaega i se pito faaumatiaga. O le leve e mafai ai ona e setiina se radius. O le sharpening mafai ona faia o le manumalo po o se taimane (corundum) spraying. Peitai, e ui i lea, e vave mai lava le lagolago i le le mautonu.

E le faatauina taimi uma ...

Ina ia mafai ona faʻatau se mea fou i taimi uma, e sili atu le vave maua ai le paleni ma se mea e sui ai. Suia le cutter e sili atu le taugofie nai lo le faatauina o se iunite fou.

Ae le i faigaluega, faʻatau se ie puipui o le palasitika (pe a fai e le o aofia ai): O le tapulaʻa o le a le faʻatagaina le pefu o le tafe i autafa.

Sa matou tilotilo i le auala e toso ai le popitini maa. Aotele. Ma le faʻatapulaʻaina o paketi, e sili atu le faʻaaoga lelei o se stack-foliga faʻaititia le ipu poʻo le taʻavale (pale (pale) ma se galuega o loʻo faigaluega mai le manumalo. Afai e manaʻomia le faia o galuega i se taimi vave, e fautuaina le faʻatauina o mea meafaigaluega ma se taimane e feololo ai e se auala Galvanic. Ina ia mafai ona o aoaoga a le toatele o recesses, o le ae maua le faaalu o tupe i luga o se oloa ma a momoimeaʻai taimane, lea na faatulagaina e sintering - filifiliga e sili ona taugata. Eseese slot stameter mafai ona faia e se masini faʻapitoa mo le tiʻetiʻe uila - o le paleni. O le a sili atu le taugofie nai lo pe a fai o oe na faʻatau se vaega tuʻuga o le taifau mo lapoʻa taʻitasi.

Faʻafefea ona vili se pu i totonu o le ceramar

E tatau ona malamalama o le polesiki faaputuga e le mafai ona togafitia togafiti. O le, o le auala lea o lo o tumau le workpiece i le workbench i se auala e faapea ona faagasolo tautau vaega i luga o le fola o le fale, e le taliaina. A leai, i le gasologa o le laveleina, ma o mea faitino i ni vaega.

E manaomia le pu

E tatau ona taʻalo le pu e mafai ona oʻo i le pito. O le mea sili ona fautuaina mamao mai le 1.5 cm. Afai e te le manaʻomia ona galueina, e fautuaina le faia o se faʻailoga muamua i luga o le faʻailoga e tatau ona alu ai aʻo galue ai.

Faʻaaogaina o le Perforator, e tatau ona e tape le auala i se taimi vave, a leai o le faʻaiuga o le a faʻaleagaina.

Amataina, tausia le mea faigaluega malosi masani i le feagai ai.

Faʻatonuga mo le Faʻamanuiaina Manumalo

Faaaogaina o le tama ma se tumutumu manumalo, e talafeagai ona faatulaga o le saosaoa o feauauaʻii o se aoaoga po o mea tala faovilivili e 500 rpm. Afai tatou te talanoa e uiga i le galulue faatasi ma se aoaoga taimane, ona o le saosaoa e silisili ona lelei mo e 1500 rpm. I mea uma e lua, o le mea faigaluega e le faʻapipiʻi i luga o le laufanua, o le nofoaga gaosi e sili atu le faia o le valiina o scotch.

I luma o le viliina i luga o le pa, ma le faaeteete maua ai lea: pe afai o le leo tuuina atu e le afioaga o le gaogao, o le a maua e teena mai le galuega, ona o le a lē tutu se tini gaosi. E le manaʻomia le paʻi ma le ie - o loʻo paʻu lava lea ma foliga o le tau. I mataupu ogaoga, o le pu manaomia e faia tonu i le ogatotonu o le soofaatasi.

O le taimi e pei o le sevi ua oo le tile ala ma aapa atu le sima, suia ai le aoaoga i luga o le tasi e faapea ua faamoemoe mo lenei mea. Afai, o le mea moni, o loo tumau pea i le loloto atu. O le fautuaga lata mai nei e lua foi e pule i le tile faataatia o le -O le faamaeʻaina i luga o le fola.

Pe a galulue i se workbench (po o se laulau), e tatau ona malosi le stoneware poselane e lipeaina ma faamautu e faapea i lalo o lana eria atoa sa i ai se substrate mautu (plywood po drywall).

O le vitio faʻaalia le faʻagasologa o le galueina e manumalo ai.

Fautuaga mo Trilling pale

O le faʻavaeina o pu ma le faʻaaogaina o le dimond cuninders e le tele ese mai faʻapena foi ma fulafula. Ae o loʻo avanoa nisi o loʻo avanoa.

O lea, o le taua o le BP & ...

O le mea lea, o le fautuaina o le saoasaoa o le saoasaoa o le pay o loʻo faʻalagolago i la latou lautele. Afai e le sili atu nai lo le 3 cm, o le 'au e tatau ona faʻaalia e 800 rpm. O le mea faigaluega ma se lapoa lapoa (mai le 6 cm) e sili atu le faʻaaogaina i le saoasaoa o 400 rpm.

Ia, afai o le faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai se taʻavale taʻavale - o le a fesoasoani i luga o le 'au i luga o le nofoaga. Ma le toesea, e sili atu le faia o se faʻataʻitaʻiga faʻapitoa: tipi le pu i totonu o le plywood po o le plasterboard card o le manaʻomia tele.

Sauni SNELLOI MULIMULI

E tatau ona faʻapipiʻi le stelsil stelsil i luga o le togafiti, nonoa ma amata ona viliina i totonu. A mafai ona faʻamalosia i luga o mea a le mea le itiiti ifo i le militeri, e mafai ona aveese le fano.

Siaki le vitio e uiga i le faʻasaʻoina o le faʻafefeteina o le paʻu i le pale.

Galue ma Ballerina

Muamua o mea uma, o le a manaʻomia e faʻasaʻo ai le masini tipi i se mamao mai le haxial rack, o le a fetaui ma le nofoaga tatau o le pu. O le mamao e mafai eseese mai le 15 i le 45 mm. Ae le i amataina le faʻataʻavaleina i le ogatotonu o le faataamilosaga o loʻo i ai, e fautuaina ai le faia o se laʻititi faʻaitiitia. O le a fesoasoani i le faʻapipiʻiina o le ballerina ma aloese mai lona suia i le lumanaʻi.

I nofoaga e manatu ai le Togafitiga, o le mea e tatau ona faʻamalosia ai le mea i totonu o le suauʻu (le aofia ai le pu i le ogatotonu).

Faʻatulagaina o le masini i le Carterridge Drill, e mafai ona e agaʻi i luga o le alu i luga o ni suiga laiti. E taua tele le aua le faia le tele o taumafaiga. O le tele o le tipiina o avega e mafai ona faʻaleagaina le paʻu poʻo le mea faigaluega. I le faʻaopopoga, e tatau ona e uia faigata malosi i ou lima, ae le o le faʻatagaina o lona tulaga ese, a leai o le faiga o le a alu ese ai: O se vaega o le otootoina o le a tipi ese, ma le ituaiga - leai. Ina ia mafai ona fai le au o le paleni o le Ballericoa ina ia le mafai ona ofi, e tatau ona ave ese le le fiafia, e tatau ona faia ma le tumau i lalo.

Mo manuia galuega ma Adi & ...

Mo manuia galuega ma le fetuutuunai e manaʻomia ai se poto masani. Afai e te faʻaogaina lenei masini mo le taimi muamua, muamua e le leaga le galue o ni paʻu le talafeagai.

Auala e malu ai le mea faigaluega

E taua tele le le galo e uiga i le malu. E manumalo i lenei tulafono e leai ni tuusaunoaga. Ae o nisi faʻataʻitaʻiga ma taimane ua uma ona iai ni maʻa ma suauu olive, o lea o ia lagolago e mafai ona faʻagaioia ai e aunoa ma le susu. O pale ma se ato tipi na faia e faʻaaoga ai le au tekonolosi e masani lava ona faʻaaogaina e aunoa ma le susu. Ae e tatau ona foaʻi i ai, e mafua ai le faʻaititia o le malosi i lo latou olaga.

E mafai le malulu i le tipi elemene i auala eseese. O le sili ona lauiloa o le vai o le vai mai le palu ma le pata poo le vai. Ae i le taimi lava lea e tasi le lima o le a pisi pea, o le fea e le masani ona le mautonu.

O le mea manaia filifiliga o le faia o le tautau pa'ū ma le tui mai le palasitika ipu, faʻaloaloa i totonu o se mea faʻafefeteina.

E moni, e sili le faʻatau ...

Ioe, e sili le faʻatau o se fetuunaiga ua faia e faʻatumu e faʻatumu ma faʻamautu i luga o le puipui. O nisi taimi o le vai o loʻo sapalaiina ma le fesoasoani a le aufaafeʻau tane, ae ui i lea, o le agavaʻa e fesoʻotaʻi ai i se taʻavale poʻo se perforator e naʻo ni faʻataʻitaʻiga o aso nei.

E i ai le tele o metotia totogiina, ae e talafeagai naʻo le pale i luga o le fola: tipi i luga o le tapuni mai se palasitika, e faʻapipiʻi i ai se palasitika ma sasaa vai. I totonu o lenei koneteina, e le toe i ai le avetaavale.

Faitau atili