Study Studio ma potumoe, potu malolo ma fai ofu ofu mo ulugalii ma la latou varisson

Anonim

O le tusiata mamanuina o se mea e le mafai ona manatua ma le aoga potu, ia amanaia manaoga o tagata faatau. O le lanu o le lanu lanu na faia ai se faʻataʻitaʻiga e le masani ai - o le Homemade fagafao o tagata e ona - Boston Terrier.

Study Studio ma potumoe, potu malolo ma fai ofu ofu mo ulugalii ma la latou varisson 6523_1

Study Studio ma potumoe, potu malolo ma fai ofu ofu mo ulugalii ma la latou varisson

Tagata e faaaogāina auaunaga ma galuega

Laʻititi tamaʻitaʻi talavou, o tagata lalelei o le Bleaone, fesili e uiga i le faʻalapotopotoga o le umukuka i le umukuka ma le pa tu ma totoʻa. Na faʻaalia foi le manaʻo o le potu lavalava, o se faletaele atoa ma le paʻu atoa ma le itiiti ifo i se tamai potu malolo. Asthetically, o le tagata faʻatau manaʻomia ma le butal lote, o le tagata faʻatau e sili atu i le sili atu o le feminine. O le upu o le faʻatinoina o le 6 masina.

Toe fausia

E le iloa le filifiliga fuafuaina, e faalagolago i ai, e lua faamalama ma le umi o le 5.7 ma 8.7 m. O lenei tulaga sa maua ai se fofo.

Pasi, pe sili atu, o fuaitau i le siitiaina ...

Pasi, pe sili atu, o le pasi i totonu o le itu-tumaoti na fausiaina e le umukuka. O le faia o lenei mea, i luga o le tuaoi i le va o voluma lua voluma, o le tuʻufaʻatasia vaega na fuafuaina, o le lua tolotaina o le lua. Lenei, muamua, sefe le avanoa o avanoa laiti o le umukuka ma potumoe, faʻatoa faʻateleina le vaega o potu uma, tolu, faʻaavanoa i itu uma e lua o le moega.

O le faletaele na mamanuina i le amataga o ia mo ia, na faʻateleina muamua o le ala o le potu e faʻaalu i le aluga o le alatele. E faapena foi ulufale i le lona lua susu. Na faaauupegaina i le potu faatau.

Mo sone taitasi matata

Mo o le mataʻupu taʻitasi, o lona lava malamalama loloto ua atiaeina - o le potu malolo ma umukuka ma umukuka o loʻo fesoʻotaʻi e le lua laina o lamepa - ala ma fausia-i.

I le tele o manaoga o tagata faʻatau o le auai i le itiiti ifo i le tasi o le palcon (i le fale mautotogi e lua). E tusa ai ma le fuafuaga a le tusiata, o le faʻamalama ma sub-ponaivi sa le masani ai, o le faʻamafanafana o moli, o loʻo uʻua i le latalata atu. I le tatalaina, faia i le va o le Loggia ma le umukuka, faʻapipiʻi faitotoʻa faitotoʻa, o le tatalaina i le va o le potu mafanafana ma le potu o le potu na matala.

O le taimi o le taimi

O auala na vavaeeseina e ala i se vaega o le itu i luga o le scility. O se filifiliga o mamanu e mafua mai i le manaʻo e aumaia le moli masani i totonu o le potu pogisa o le fale mautotogi o le fale mautotogi o le fale mautotogi.

Faʻaaogaina le taimi muamua e leai se totogi, e tele ninava o eseese ituaiga laʻau i totonu o le fale mautotogi. I le lua o loʻo laga, fuliina le fuaitau i le potu faʻatau, fausia i luga o se tamaʻi mea o meafale (i le itu taumatau - o le fata, i le itu tauagavale na aliali mai i le pv) i luga o le pv) i luga o le puipui. O le iʻuga o le auala e leai se mea e pei o se potu-ola potu.

I le alatele na faia ai le tutusa ...

I le alatele, o le tali lava e tasi o loʻo faʻatinoina e pei o le faletaele - o le taualuga e vali i se lanu lanumoana lanumoana filifilia i le paolo o faitotoʻa.

Valivali Fofo ma Totonu o Nofoaga

O le faʻavae o le lanu o le lanu o loʻo uliuli ma paʻepaʻe lanu; O le tele o mea na tupu e faʻaseseina ai le au puipui e ala mai i le puipui o le laʻei ma Pierrot Pierrezetti ata - tietie uila i le lanu mumu. O le lanumoana ma mumu o loʻo lagolagoina i le fale mautotogi - o le kapeneta ma le taualuga i totonu o le alatele, o le faitotoʻa i le faletaele, pa o le umukuka ma se pusa puipui i le umukuka.

I le faletaele decorication skoom & ...

I le teuteuina o le faletaele tuufaatasia ni mea se lua - Tiles ma vali. O le tuufaatasia i totonu na ufitia foi i le vali, le leo o le coincords ma le lanu filifilia mo le pa puipui. O lenei metotia fesoasoani e faapaleni ai vaega o le potu.

Alesthectic fofo o totonu - o le fusi o le tuʻufaʻatasia o vaega o le LOF, retro ma o se ituaiga.

Study Studio ma potumoe, potu malolo ma fai ofu ofu mo ulugalii ma la latou varisson 6523_8
Study Studio ma potumoe, potu malolo ma fai ofu ofu mo ulugalii ma la latou varisson 6523_9
Study Studio ma potumoe, potu malolo ma fai ofu ofu mo ulugalii ma la latou varisson 6523_10
Study Studio ma potumoe, potu malolo ma fai ofu ofu mo ulugalii ma la latou varisson 6523_11
Study Studio ma potumoe, potu malolo ma fai ofu ofu mo ulugalii ma la latou varisson 6523_12

Study Studio ma potumoe, potu malolo ma fai ofu ofu mo ulugalii ma la latou varisson 6523_13

Umukuka

Study Studio ma potumoe, potu malolo ma fai ofu ofu mo ulugalii ma la latou varisson 6523_14

Umukuka

Study Studio ma potumoe, potu malolo ma fai ofu ofu mo ulugalii ma la latou varisson 6523_15

Umukuka

Study Studio ma potumoe, potu malolo ma fai ofu ofu mo ulugalii ma la latou varisson 6523_16

Umukuka

Study Studio ma potumoe, potu malolo ma fai ofu ofu mo ulugalii ma la latou varisson 6523_17

Potumoe

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Study Studio ma potumoe, potu malolo ma fai ofu ofu mo ulugalii ma la latou varisson 6523_18

Tusiata: anna modjara

Matamata i luga

Faitau atili