Faʻafefea ona filifili le faʻapipiʻiina mo le faleuila: 5 taua tulaga ma faʻailoga tagata gaosi oloa

Anonim

O loʻo matou talanoa i ituaiga faʻavae, lapoa, o ki ma isi faʻailoga e filifilia le maualuga-lelei faʻapipiʻi mo le faleuila.

Faʻafefea ona filifili le faʻapipiʻiina mo le faleuila: 5 taua tulaga ma faʻailoga tagata gaosi oloa 6532_1

Faʻafefea ona filifili le faʻapipiʻiina mo le faleuila: 5 taua tulaga ma faʻailoga tagata gaosi oloa

Plumbing taofia le ituaiga manumalo i se tulaga masani. E sefe ai se nofoaga i totonu. Le le lava o le lagolago i luga o le fola, faataamilo i le palapala tuʻufaʻatasi, faʻafaigofieina faʻamamaina. Ioe, ma o le masini e alavai i le ea e sili atu le aulelei. Pau lava le faigata o loʻo avea ma tagata e ona le lumanaʻi o le saʻo faʻapipiʻiina. Faʻamatala pe faʻafefea ona filifili faʻapipiʻi mo le faʻamaloloina o le faleuila. A aunoa ma lenei, maualuga tulaga maualuga e le mafai.

Mea uma e uiga i le filifilia o le faʻapipiʻiina mo le faʻamalologa o le faleuila

Tulaga o Filifiliga
  1. Ituaiga autu
  2. Fetaui lelei ma plumping
  3. Mamanuina o vaega
  4. Maliu le ki
  5. Galuega faaopoopo

Mini-rating o tusitusiga taua

Filifiliga o le faʻapipiʻiina mo le faleuila

Faapipiiina o se polokalame lagolago pe a fai o se mea e mafai ona taofia se masini. O se masini masini lea e fai ma le auala e mafai ai ona faia o uʻamea, paʻu, palasitika, ma isi. E faʻamoemoe i lona faʻatuatuaina, pe a o le a le pamu o le a tumau. O le a matou auiliiliina mea taua filifilia filifilia.

1. Ituaiga o RAMA

E lua ituaiga o masini e ese mai i tulaga faʻapitoa ma faʻapipiʻi foliga.

Faapipiiina pe poloka le faʻataʻitaʻiga

O lenei faapipiiina faamafanafanaga, o le tane tane ua taofi pea i ai ma uma le auala talafeagai. O le faiga puʻupuʻu ua fuafuaina mo le nanaina naʻo le laumua. O loʻo tuʻuina i totonu o se taimi nei pe muamua na saunia ni gichhe, faʻafesoʻotaʻi i le pamu. A maeʻa ona faapipiiina, o loʻo tapunia ai le faʻaaogaina o le vaega o le vaega poʻo le taupulepulega. O se faʻataʻitaʻiga faigofie ma faʻamaonia, ae ia faʻasa e faʻaigoaina

Faleuila ma le faʻapipiʻi o tautau o le tautau lelei tulaga masani

Faleuila ma le faʻapipiʻi o tautau o le tautau lelei tulaga masani

Faʻavaʻa Faʻapipiʻi

O se vaega lautele e aofia ai se uʻamea faʻavaomalo ma faʻamalosia o loʻo faʻapipiʻi ai masini. Le faʻavaʻa e mafai ai ona taofi le faapaʻu atu i luga o soʻo se mea e mafai ona e faʻauʻuina ai ni inisinia inisinia. E mafai ona avea ma puipui i lalo o le faamalama, vasega, tulimanu, ma isi A filifilia se faʻavaʻa, e taua le fuafuaina o le talitonuina o le faʻavae ma filifili le ituaiga tali talafeagai mo ia. Atonu e tolu i latou.

  • Fola. Lagolago le polokalama e pa'ū i luga o le faamalosia o vae. Faaaogaina mo le feololo o le digwall, fumm poloka, ma isi mea
  • Puipui. O le faʻavaʻa ua faʻatulaga i luga o le puipui, o mea uma o mea ua paʻu'ū i luga.
  • Tuufaatasi. O le Mauga o loʻo faia i le fa itu i laina faʻaolaʻa ma tuʻutuʻuga.

Faʻafefea ona filifili le faʻapipiʻiina mo le faleuila: 5 taua tulaga ma faʻailoga tagata gaosi oloa 6532_4

Mo le faʻavae o ituaiga uma, fetuunai vae o loʻo tuʻuina atu. O lea la, e mafai ona filifilia se maualuga mai le fola agai i le nofoa. O loʻo i ai le laina, faʻalua-itu, tulimanu fesuiaiga, faʻapea foi ma faʻavaʻa e faʻamoemoe mo le faʻapipiʻiina o le faamalama. I le taimi o le faʻapipiʻiina o soʻo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faia se isi fata poʻo ni niche. O le tau o faʻavae o faʻavae e maualuga atu nai lo poloka.

Unitsaze ma le faʻapipiʻiina o le faʻamalologa roca

Unitsaze ma le faʻapipiʻiina o le faʻamalologa roca

2. fetaui ma se masini pamu

O le ogatotonu o le vaaiga mamao o le faleuila e tatau ona faʻapipiʻiina ma le vaega tutusa. E naʻo le lua filifiliga: 0.18 ma 0.23 m. Ma o le muamua sili ona taatele. O le lona lua e seasea lava. Peitai, e tatau ona e mautinoa le tutusa o mea filifilia.

Gauai atu i le tane. E le tatau ona atamamai e le volu. O le Super manifinifi Cutram e le mafai ona ofi atu se malosi tele. O le iʻuga, e faʻaititia le tino i le vai, atonu e le lava. Mo le taofia o faiga, o tane ua faia. E manaʻomia ina ia mautinoa e maualuga le mea e maualuga le mea, ma e malo le oloa. O loʻo iai pea tane e lua, e mafua mai i le i ai o tagata, o lo latou olaga e itiiti ifo.

Iunite faatasi ma le faʻapipiʻi o le taofia

Iunite faatasi ma le faʻapipiʻi o le taofia

3. Lautele Tele

E taua tele itu faʻaupuga, mai lava pe a filifilia le nofoaga. Eseese ituaiga o faiga e iloga i lo latou tele. O le mea lea, o mea e mau ai mea e maua ai le maualuga o le 1 m, o le lautele o le 0.5 m, o le loloto o le 0.15.6 M..5 m, loloto E leai ni suiga o mea gaosi mo le faʻaaogaina o mea faʻapitoa O lea, i le faʻatau atu e mafai ona e mauaina le tele ma faʻatele faʻavaʻa. O le mea mulimuli ua faʻatumauina i lalo o le faʻamalama pe maualalo vaega. E iai se isi mea o loʻo iai se isi filifiliga e mafai ai ona e tuʻuina atu le faʻamau faʻamau e le naʻo le pito i lalo, ae o le pito i luga o le faʻavaʻa o le vaniti e aoga. O mea lelei o loʻo faʻatinoina mo le sefeina o avanoa avanoa. O lona loloto e na o le 0.8-0.1 Filifiliga, e sili atu le filifilia o le tele-faapipiiina faleuila ma faapipiiina. Mo tulaga taʻitasi, e mafai ona e filifilia lau fofo.

Faʻafefea ona filifili le faʻapipiʻiina mo le faleuila: 5 taua tulaga ma faʻailoga tagata gaosi oloa 6532_7

4. Fufulu faamau

Filifili se lisi fufulu e le faigata. Muamua faamatala le ituaiga o auala.

Ituaiga o masini

  1. Ma le masini avetaavale. O galuega tutusa ma le Bactive Hardot Taletn Tank, o le mea e faʻasaga ai le auala i le CHAR o loʻo faʻagaioia le suavai. E sili ona faigofie le nopera, ae e talitonuina.
  2. Ma le pneumatic drive. Faagaioia o le flud toe setiina e tupu e ala i luga o le ea. Ua suia mai i se tamai tane, agai i luga o se fetu fetuutuunai. Pneumuzles mafai ona tu i se mamao e oʻo atu i le 250 cm mai le pipiʻi.
  3. Masinifini ma le le fiafia. O le otometi amata pe a amata le kamuta e paʻi i le potu poʻo le gaioiga o le tagata i le ulufafo. Manaia, ae o ia o le sili ona taugata filifiliga.

Faʻafefea ona filifili le faʻapipiʻiina mo le faleuila: 5 taua tulaga ma faʻailoga tagata gaosi oloa 6532_8

O le taua o le ki e mafai ona alu ma se faavaa. O le a avea ma tulaga elemene e aunoa ma le fiafia faapitoa. E masani ona paʻepaʻe pe chrome. E mafai ona e filifilia le ata vavaeese. I le tulaga lea, o le faʻamau o le a i ai ma se ata manaia. E taua le fetaui ma le vaega autu. E i ai le lagona ma le anti-vandal i totonu o ki. O le mea mulimuli e sili ona tele mo vaega masani.

Faleuila ma le faʻapipiʻi o le faʻamaloloina o le santek Neo

Faleuila ma le faʻapipiʻi o le faʻamaloloina o le santek Neo

Fufulu ala

Pe a filifilia se ki, ua gauai atu i le flush mode.
  • Fufulu-taofi. O le tafe o le vai taofi pe a oomi le ki.
  • Faaluaina. O le tagata faʻaaoga e mafai ona filifilia se mea atoa o le tane, poʻo le tamaoaiga pe a faʻaalu le afa o le tane.

Na toe iloa talu ai nei faʻavaomalo o loʻo faʻaoʻo atu i le feagai ma le feagai. O lenei mea e mafai ai ona faʻapipiʻi le vaega mo le ki i le tulaga tutusa ma le isi o le toviga. E tatau ona e iloa lena mea e ala i le pu i totonu o le shrtink pati e maua e le tane togafiti. A iai se manaʻoga, e mafai ona toe faaleleia pe suia. O le mea lea, e manaʻomia le mautinoa o loʻo i ai i faʻamatalaga o le tekonolosi matala i luga o le auala o le auala.

5. Isi vaega faaopoopo

O se ponesi lelei i le faʻavaʻa o le a avea ma se isi galuega e faia ai le faʻaaogaina o meafaigaluega lelei. O lea, o le faʻavao le tino ua uma ona atiaʻe mo le sprink ma le pato. E maua ai le avanoa i totonu o le fausaga. O loʻo tata mai se tamaʻi pusa, lea e teu ai laulau mo le maʻi o le vai i totonu o le tane. O le i ai o le magnetic lach faia avanoa i le koneteina.

Unitsaze ma le faʻapipiʻiina o le faʻamaloloina o le cernit delnit delfii + uliuli

Unitsaze ma le faʻapipiʻiina o le faʻamaloloina o le cernit delnit delfii + uliuli

Se isi galuega faʻaopopo - le ea faʻamamaina. O loo faia i auala eseese. O le sili ona faigofie o le taʻitaʻi lea mai le fufuluina o tulivae o le faʻapipiʻiina o le tele o le au tau. E aoina i luga ma fesoʻotaʻi i le aotelega o le ea o le ventilation system. Sili ona faigata, ae o le tali aoga aoga o le faʻafesoʻotaʻi lea o le faʻatulagaina o le ventiplation e ala i le pullow pu.

Mo lenei, o le faʻavaʻa na maeʻa faʻamaeʻaina ma le faʻaopopoina ma se laʻititi tele tele o le fano, o le Coeal faamama ma le pule. Ina ua maʻimau le eletise, e amata e le Pule le Faga, o loʻo paʻu ese le ea ma aumai i le faʻamama. Na aumaia e le vaitafe i le faamama ua kilia ma latou fafagaina i totonu o le potu.

Faʻafefea ona filifili le faʻapipiʻiina mo le faleuila: 5 taua tulaga ma faʻailoga tagata gaosi oloa 6532_11

O le faʻailoga o le sili ona faʻapipiʻi mo le taofia o faleuila

  • Geberit Duofutax Delta. Tulaga masani o le tagata lagolago ma le mamanuina ma le powder sprature. Fetuunai vae, laina mai le 0 i le 0.2 M. Cindnate Puipuiga e 0.12 m thying ma laumata i luga ma tua.
  • Cianit sootaga pro. Faʻatau atu le faʻatau atu ma le Carina Hoonon Bootonal Porkliance ma le Blick Byness Gloss Fabric. Tank ma masini masini, faʻafesoʻotaʻi itu ma tua.
  • Cianit verctor. Ata puʻupuʻu ma se lautele o le 0.39 m ma vae sili ona lelei. Sau uma ma le ipu o le delli faʻataʻitaʻiga. Tank ma fale puipui. E lua ki i luga o le potu, e iai le auala sefe vai.

Faʻafefea ona filifili le faʻapipiʻiina mo le faleuila: 5 taua tulaga ma faʻailoga tagata gaosi oloa 6532_12

Matou te lisiina ma gaosi oloa e maua ai le maualuga-lelei oloa.

Geberit.

Taʻutaʻua o le Swiss Brig Branding Plumbing masini. O ana oloa e masani ona auai i le tulaga o le pito i luga 10 o le sili ona lelei faʻapipiʻi mo le faleuila. E i ai le tele o fesoʻotaʻiga 'auʻaunaga o Tautua, lea e mafai ai ona faʻatau se vaega muamua o se vaega, valaaulia se toe faʻaleleia o se fomaʻi. Mo le gaosiga o oloa, ua faʻaaogaina e le kamupani ia Sū, ua ufiufi fafo ma totonu ma se solo-lamatia i le vaisua.

Gaderit Duofutax state faʻapipiʻi

Gaderit Duofutax state faʻapipiʻi

O tane faʻapipiʻi i totonu na o le mautu, tuʻufaʻatasia ma le au faitele. E faʻaititia le aʻafia o le tino O vaega uma o le le gaoia o le gaoia o auala lea e fesoʻotaʻi ai ma le susu e le afaina ai mea. O le tele o leo e faʻaogaina mo le faʻasao, o atolu e galulue lemu.

Tece.

E iloa le kamupani Siamani mo le le amanaia o oloa. Mo le gaosi oloa faʻaaogaina galvanzed stel ma maualuga-lelei feololo. E le gata i ai, o le palasitika o le faʻateleina o le afaina o le teteʻe ma le malosi e faʻaaogaina. E mataʻitu masini suʻega, i le tele o itu e sili atu nai lo le tauvaga. Faʻamatalaina i le tele o mamanu: Mai le vasega i le maualuga-tech. Filifili poʻo fea le faʻapipiʻi mo le faleuila e sili atu, e masani ona fiafia i ai.

Ulutala le ulu o le ulu.

Ulutala le ulu o le ulu.

Cianit.

Polani ituaiga ulufale i luga o le pito sili ona lelei o tagata gaosi. Faʻamatalaina le maualuga o le tulaga maualuga, o le tau o le mea e maualalo. Lea e mafua laʻititi, faʻatusatusa i kamupani i sisifo o Europa, Losticstic o aluga faʻaalu, ae le o ni uiga le leaga. O oloa a le Cianit e faʻatuatuaina, tumau, aoga. O lona uiga o loʻo i ai ma le faʻamalositino ma le toe faʻatumuina. Afai e tatau, e mafai ona ave le masini ma se seti pe tuueseeseina.

Faleuila ma le faʻapipiʻiina o le faʻamaloloina o le cernit dellit) verctor

Faleuila ma le faʻapipiʻiina o le faʻamaloloina o le cernit dellit) verctor

Taofi le palu e fetaui lelei i totonu o se fale puipui. E tatau ona manatuaina o le faʻatonuga o ia masini o le a manaʻomia se faʻavaʻa failauga, e aunoa ma le faʻapipiʻi e le mafai. E le aoga le teuina o ai. E tatau ona faʻapipiʻiina mai mea maualuluga, ae na o le umi lava o lona umi.

  • Usernaʻase Faʻapipiʻi Fua: Tulaga mo poloka ma faʻavaʻa tulaga

Faitau atili