Faʻafefea ona faia ma faʻatumauina se vevela vevela i le fale

Anonim

Matou te taʻuina pe o le a le vevela e mafai ona manatu i mea lelei ma mea o le a fesoasoani e lagolago ai.

Faʻafefea ona faia ma faʻatumauina se vevela vevela i le fale 6538_1

Faʻafefea ona faia ma faʻatumauina se vevela vevela i le fale

O tatou taʻitoʻatasi e iloa le vevela vevela i auala eseese. E afaina foi i se lagona leaga po o se po i le po. E ui i lea, o le toʻatele o matou e malilie o le sili ona lelei o le tagata e lagona i le vevela mai le 20 i le 23 ° C. I moliaga, matou te galulue ma malu. Ma afai o loʻo i ai i le tau o tau i luga o le auala, e le o tauaveina le pule a le tau i se nofoaga puʻupuʻu ma le tausaga. O le a fesoasoani lea ia te i matou i le maualuga-tulaga o lo o faaeeina atu i le vevela o nofoaga ma aso nei.

Faʻafefea ona faia ma faʻatumauina se vevela vevela i le fale 6538_3

Filifili maualuga-uiga maualuga

E le mafanafana le atoatoa le maualuga o le feitami e ala i fafo, ma i le taumafanafana e taofia ai luga o le ea. E ala i le le lelei o mamanu o le taualuga o le taualuga ma puipui o lona leiloa e mafai ona aapa atu i le 30% o le atoa vevela leiloa i totonu o le fale. Filifilia o mea mo faʻalavelave faʻapitoa, e taua le pulea o tapulaʻa se lua: o le vevela faʻatonutonu o le sili ona lelei, e tatau ona e faʻatinoina le mea e sili ona lelei (λ ).

I potu ma potu ma le lelei o puipui, o le foloa ma puipui e malulu atu nai lo le ea e le sili atu nai lo le 2 ° c, e puipuia ai le tupu o ata. Ae le o taimi uma le lagona o le vevela poʻo le malulu e fuafua ai le potu vevela. E faʻamoemoe foi i le le tagi ma le faʻatau atu o le ea. Ma le lelei le ventipela ma le susu i le tulaga, 40-60% le manava faigofie ma e leai se mafuaaga mo le faʻavaeina o tagata o loʻo fausia ma tagata fuʻa

Faʻafefea ona faia ma faʻatumauina se vevela vevela i le fale 6538_4

Faaaoga le Reclaperator

Talu ona suia faamalama ma laupapa laupapa laupapa ma laupapa laupapa i le palasitika, i totonu o fale ma le fiafia. Ae ui i lea, i le toesea o mea tau mea fai mai i totonu o fale, o le mafaufauina o Carbon Dioroox na matua faʻaitiitia ae o le tagata. E makesi, leiloa le tomai e taulai ese, lagona le vaivai.

E le gata i lea, o le faʻaputuputu o le vai o le vai o loʻo faʻateleina i totonu o potu maoaʻe ma tulaga lelei mo le faʻafaileleina o siama ma siama tulaʻi mai. Ma le faamaopoopo o le susu i luga o le malulu o laufanua o fale e masani ona tau atu i le foliga vaaia. E manino lava, o se tagata le talitonuina e le mafai ona manatu e le mafai ona afaina i le soifua maloloina. Ae i le taimi o le taumalulu masina, o le tatalaina o faamalama e fesoʻotaʻi ma vevela vevela, e faʻateleina ai le tau o le faʻamalieina. I le tautotogo ma le taumafanafana, faʻatasi ai ma le ea fou i le faʻamalama i le fale, iniseti ae i luga, pollen, o loʻo paʻu i foliga o tagata elefane.

Faʻafefea ona faia ma faʻatumauina se vevela vevela i le fale 6538_5

E leai ni faʻafitauli pe a fai e te faʻaopopoina le faʻatulagaina o le faʻamalosia o le fale o le fale o le fale recolardator. O lenei masini e maua ai le vaʻa, ma le vevela vevela o loʻo feagai ma o loʻo i ai ia te i ai le vevela o le vevela ma faʻaliliuga ma le ea malulu mai le ea.

Faʻafefea ona faia ma faʻatumauina se vevela vevela i le fale 6538_6

Recperators o eseese ituaiga ma mamanu. I le matou Maketi latou te faʻailoa e Mark, o Mitribihi, Winzel. Ole fua i nei ona po nei e mafai ona o fale tumaʻoti, ae mo fale mautotogi. E masani lava ona faʻapipiʻi i totonu o le potumoe poʻo le umukuka, o loʻo masani ona o ai aiga.

Mitsubishai Worigy Ventaition iunite

Mitsubishai Worigy Ventaition iunite

Faitau atili