Mea uma e uiga i le filifilia o le tau masini

Anonim

Matou te faamatalaina le uiga o ituaiga, o uiga autu o le Akb ma tuu atu fautuaga i luga o le filifiliga.

Mea uma e uiga i le filifilia o le tau masini 6558_1

Mea uma e uiga i le filifilia o le tau masini

I aso nei, o le tele o ituaiga o ituaiga malosi o mea faigaluega e vaeluaina pe na suia atoa i le toe fuataina meaai toe fafagaina. Ua tuʻuina atu e sikuvili, faʻataʻitaʻiga, Jigsaws, electrons - i vaega taʻitasi o loʻo tuʻuina atu mea faigaluega. Sei o tatou amata amata taumafai e tauva ma le inisinia ma DVS - Ua uma ona ou faʻatau atu le maa faʻamaumau, ma o le afi o le kiona. O le maa tele na susulu mai, fefiloi ma le gaogao o moli foliga mai i aso uma o le olaga. Muamua lava, o maa e faʻatulaga i mea faigaluega ma metotia, e tatau ona faʻaaogaina e le aunoa muamua mai fesoʻotaʻiga (i se fale o le taulaga pe i se isi nofoaga.

Uiga o le AKB

Tele tagata gaosi faʻamamafa le ituaiga o sela o latou maʻa - lithium-zimium, ae o lenei ituaiga o maa na maua ona o lo latou lelei. E i ai foʻi faʻataʻitaʻiga o malosiaga mea faigaluega ma le nickel-cadmium poʻo nickel-uamea hydride sela o Akb. O le isi mea e manaʻomia "Livimuon" ua natia e tele ni tekinolosi. Mo se faʻataʻitaʻiga, oi latou na oso mai o le muamua pito i luma o le luasefulu cobalt bad conteres e iloga e ala i le maualuga malosi, ae leʻo le umi lava o le olaga. Lithium-iron-phosphate - tetee i le reload ma e masani ona le lelei gaioiga gaioiga. Lithium-nickel-Marganese-cobalt-povi - eseese i le maualuga malosi malosi malosi.

O le ituaiga faʻapitoa o tekonolosi e le masani ona faʻailoaina i luga o maa i masini i aiga, o lea e tatau ona e suʻesuʻe ma iloilo ma ia amanaia uiga o maa.

Mea uma e uiga i le filifilia o le tau masini 6558_3
Mea uma e uiga i le filifilia o le tau masini 6558_4

Mea uma e uiga i le filifilia o le tau masini 6558_5

Na vaʻaia e le maʻa maʻa i Greywork G-Max 40v Digipro Series ma Breash e leai se afi, Malosiaga 40 V.

Mea uma e uiga i le filifilia o le tau masini 6558_6

O Bosch Ixo Parpact Rephrative Drawwerve e faaauupegaina i se charger ma se micro-USB taulaga.

Malosiaga malosi

O se tasi o uiga sili ona taua e faʻaalia ai le tele o le eletise eletise i le iunite o le mamafa e mafai ona ave le maa. O le malosi malosi e mafai ona fuafuaina manino i le ituaiga o sela o sela. I vaega faaonapo nei o lithium-ions batternies, o le malosi o le tino e oo atu ile 150-200 w • h / k /. O le faʻailoga o le 100-150 W • H / KG i lenei vaega e matua lelei lava. Mo le faʻatusatusaina: O le malosi malosi o le nickel-cadmium acb e tusa ma le 40-70 w • H / kickel-uamea hydride.

Tokotocach

Uiga faʻaalia le aofaʻi o le malosi e mafai ona tuʻuina atu le maa (e aunoa ma le faʻaleagaina). O lea, eletise meafaigaluega poʻo le leitio e manaʻomia e leitio ona manaʻomia le lava malosi o loʻo i ai nei le aoga mai le maa, ma, tatou fai mai ai, telefoni feaveaʻi e manaʻomia nai lo le itiiti ifo. O le Clacotdach o loʻo faʻaalia i luga o le maa i le ituaiga o le numera o le numera numera ma le latin mataitusi C: 4c, 20c, 45c, 45c, 45c, 45c, 45c, 45. O le tele o le tauemu, o le maualuga maualuga o le taimi nei.

Mea uma e uiga i le filifilia o le tau masini 6558_7
Mea uma e uiga i le filifilia o le tau masini 6558_8
Mea uma e uiga i le filifilia o le tau masini 6558_9

Mea uma e uiga i le filifilia o le tau masini 6558_10

Toe faʻaleleia le manoa trimmer ma luga o le pito i luga o le afi nofoaga. Faʻataʻitaʻiga Greentworks G-Max Digipro 40 V. Faʻatuʻu ma 40 v, 2 AH maa pe 4 ath.

Mea uma e uiga i le filifilia o le tau masini 6558_11

Toe fafagaina meafaigaluega: disk na vaaia, Jigsaw.

Mea uma e uiga i le filifilia o le tau masini 6558_12

Sikulukarive-sikulu.

Voltage

O le vootage ma le agavaʻa o faʻamau o loʻo faʻaalia mo au Akb faʻataʻitaʻiga; O le voltage e fuaina i vots (b), ma le gafatia o lo o i se amps-itula (ma le h). A aunoa ma le alu i lalo o faʻamatalaga, o le a le uiga o le galuega faʻavae o le paʻu o loʻo fuafua e fuafuaina e ala i le atigipusa. E masani lava, o le maa o loʻo faʻaaoga ma se voluntage o lalo ifo o le 18 v, mo se mea faigaluega faʻapolofesa - 18 v, ma mo mea fai togafiti e manaʻomia le malosi sili - v ma le faʻapolofesa 82 v.

Meamata lanumeamata trimmer

Meamata lanumeamata trimmer

Ituaiga o tala

Nickel cadmium

E ese mai i le averesi malosi malosi, maualuga le malosi faʻapitoa ma e masani lava manatu e le faʻamaoni i le faʻagaioiga. O le mea taua tele o le maualuga oona o le cadmium, o le mafuaʻaga lea e faʻasa ai lenei ituaiga acb i nisi atunuʻu. O le mea lea, e tatau ona faʻafesoʻotaʻi le Nickel-Cadmium Akb lemu ae le avatua ia i latou i tamaiti.

Nickel-uamea hydride

Malotore, e tusa ai ma ona uiga, nofoia se tulaga i le va o le nickel-cadmium ma lithibu-ziminic. Aemaise lava, o lo latou malosi malosi o le 30% maualuga atu nai lo lena o Nickel-Cadmium. Ae latou te itiiti ifo i le tele o taimi e mafai ai (tusa o le 700), latou te faʻateʻa vave, ma o la latou tiute e sili ona umi.

Lithibul

O suiga mulimuli o loʻo iloga i le maualuga o le malosi ma le malosi faʻapitoa, latou te oʻo atu i le tele o le recharging (e oʻo i le 1,500), ma le toe faʻaleleia e mafai ona faʻatinoina i soʻo se taimi. I le lautele, i le aso o i latou o ituaiga masani o le maa.

Basic batini poloka

E aofia ai puipui, faʻatonutonu laupapa ma le toe faʻaleleia o sela. Ma o nei poloka e mafai ona aʻafia tele ai le lelei o le masini atoa. O le tagata faʻatau e mafai ona vaʻai ma talisapaia le maʻa o le maa. Faʻataʻitaʻiga, o le malosi o le paʻu o le pa, e faʻalagolago i le tino, faʻapea foi ma le tele o le saoasaoa o gaioiga o gaioiga, pe o le masini o le a sologa lelei pe leai.

O le filifili na vaaia Bosch. O le au filifili o le steel ...

O le filifili na vaaia Bosch. Sa amata ona faaauupesi atu na o le filifiliina o sa filifili ma le tatagi talu ai nei.

AKB tautua olaga

O le ola o le ola faʻalagolago i luga o le tele o mea, ma le ituaiga o sela e le sili ona taua. O le aofaʻi o le recharging o loʻo fuafuaina e le eletise faʻafoeina o le pulega e nafa ma le faʻasalaina o le maa ma le paʻu o le paʻu poʻo le eletise eletise. O le Komiti Faʻafoe e tatau ona tape le masini i le taimi i le taimi o ova ma le faʻaaogaina le faʻaaogaina o sela. E faʻamautu ai foʻi le lelei o le faʻaaogaina o sela: pe o loʻo liliu i le taimi e tasi pe o ni poloka, pe o le mafai ona sili atu le aoga, ma isi mea.

Aua le taumafai e totogi le maa ma le tasi ituaiga o sela (mo se faʻataʻitaʻiga, lithium-ion) i luga o chargers faʻamoemoe mo se isi ituaiga.

Afai, tatou fai atu, o le tutusa lithium-ion batine o le averesi o le 1,000 recharges, ona faʻaaogaina lea ma le sili atu o le faʻasolitulafono.

Mea uma e uiga i le filifilia o le tau masini 6558_15
Mea uma e uiga i le filifilia o le tau masini 6558_16
Mea uma e uiga i le filifilia o le tau masini 6558_17

Mea uma e uiga i le filifilia o le tau masini 6558_18

Recharculable freuum ie. Faʻataʻitaʻiga Dyson One o le V10 ma Ultra-Speed ​​(125 afe RPM) afi.

Mea uma e uiga i le filifilia o le tau masini 6558_19

Fetaui lelei le eletise bosch gsa.

Mea uma e uiga i le filifilia o le tau masini 6558_20

Faʻataʻitaʻiga o le Voumum Cleaner Bosch Bch 7 AtH 32 K.

E fesoasoani le taavale a taavale i la latou saofaga. O maa e tatau ona molia i latou "Native" molia nofoaga. E le fautuaina le faʻaaogaina o le Universal Changing masini. O le tau o le tau e le o le fuafuaina le tulaga lelei o le charger (e ui o ni masini e sili ona faigata, ma isi mea).

Bosch bch 6thith25 tui le mama

Bosch bch 6thith25 tui le mama

E le manaʻomia le filifilia o ni faʻataʻitaʻiga o mea faigaluega poʻo mea faigaluega a le aiga ma le tele-vave molia o latou maa (tele minute o le galuega. I soo se tulaga, faifai pea molia (2-4 h) ma se paga o isi maa e maua e maua ai se sili atu le mafanafana faiga mo le AKB ma faateleina le latou tautua tautua.

Faleoloa maa i se vaega na molia (30-50%) tulaga, lithium-zionic - i le potu vevela, ma se faʻataʻitaʻiga-o le vevela o le zero (mo le vevela o le zero.

Toe fafagaina meafaigaluega fesoasoani

O e faʻatau se tasi mea faigaluega poʻo se pusa atoa? I le mataupu mulimuli, ua ou gauai atu i le mea faigaluega o loʻo i ai e mafai ona e faʻapipiʻiina le tutusa ituaiga vaega. O se faʻasologa e maua ai bosch (lanumeamata ma lanumoana ma le lanumoana meafaigaluega), metabo, lanumeamata ma i le tele o isi tagata gaosi. E foliga mai e foliga mai o le ryobi le tasi + ryobi laina: E aofia ai le sili atu nai lo le 40 aitema. Aotelega maa e faigofie pe leai? Mo se faʻataʻitaʻiga, sa musu Dingson e faʻaaoga pine gata, e pei o lo latou manatu lea, ua latou faavaivaia ai le mamanu. Ae masalo o le a faigofie ona e faigofie ma sili atu ona aoga e galue ma mea faigaluega a le aiga ma fausia-i totonu o maa.

Mea uma e uiga i le filifilia o le tau masini 6558_22
Mea uma e uiga i le filifilia o le tau masini 6558_23
Mea uma e uiga i le filifilia o le tau masini 6558_24

Mea uma e uiga i le filifilia o le tau masini 6558_25

Greenwork metotia: 80v oe lava-malosi

Mea uma e uiga i le filifilia o le tau masini 6558_26

80v tulaga trag.

Mea uma e uiga i le filifilia o le tau masini 6558_27

Batini ma charger g -x 40v.

Ma le faʻagaioiga umi, o le a lava le mafaufau, o lea taimi e faʻapitoa ai lo latou tulaga faigaluega, o loʻo leiloa lava le mea faigaluega. Saili muamua pe tutusa vaega o loʻo faʻatau atu eseese e faʻatau ai i latou.

Charger lanumeamata.

Charger lanumeamata.

Mafaufau i foliga o le ituaiga o sela i le taimi o taotoga. O lea, o le Nickel-Cadmium maa e iai le mafaufau. Afai e te amata maua mai ia latou totogi pe a le o le faʻateʻaina atoa, e ono faʻaititia ai le agavaʻa maa. Lithim-ion acb mafai ona molia i se tikeri o lo latou lafoaia.

Dmiry izko, pisinisi dir & ...

DOKER ANKO, PICERS PRODS OWSERSERSTSSTESS:

Ole taimi lea, e i ai le itiiti ifo o ono augatupulaga o le lithium-Guthnures mo eletise eletise, e tofu lava ma lona lava uiga. Afai tatou te talanoa e uiga i le sili ona aoga le tekonolosi, o Lithim-nickel-cobalt-amininum (NCA) o laina o le tau le lelei. Ma e faʻapea o le sili ona fiafia i ai-ions e aoga mo se taimi umi, e tatau ona e mulimuli i tulafono o faʻagaioiga. Muamua, e manaʻomia le maa e te nofo ai pea ma aua le faʻatagaina atoa. Afai e te lafoina le maa e le o le faʻamamaina e oʻo atu i le 0-3%, ae, o le a le itulagi e ono tumau ai le ola o lona tautua. Lona lua, aloese mai le faʻafuaseʻi o le vevela paʻu pe a teuina. Afai e tao vai malulu, e vevela - o lenei mea e aʻafia malosi ai lona olaga ma agavaʻa. E sili le taofiofia i totonu o se potu mafanafana. O le mea moni, e mafai ona e faʻaaogaina i se vai vevela, ae tuʻu ai i totonu o se potu malulu malulu e le tatau ai. Ma le mea mulimuli, e sili atu le le faʻailoaina o maʻa ma avega mamafa tele i le vevela tele, pe a fai o se metotia faapolofesa. Ma le isi, o maa e tatau ona faʻauʻuina i filiga ina ia mafai ona latou tape pe a le toe faʻaaogaina ma e leʻi amata ona totogi pe a le faʻaʻaiʻi mai ai.

  • Siaki Lisi: 10 Meafaigaluega e tatau ona i totonu o le fale mo tagata uma

Faitau atili