Auala e Filifili ai ma Faʻaaoga Playess ma Putty: 6 Tulaga Taua

Anonim

Ina ia mafai ona toe faʻaleleia e vave ona vave, i le taimi umi, saunia se soifua maloloina microcilite i totonu ma se lagona lelei, e tatau ona e filifilia le sili-lelei shhacks ma le sili ona lelei o Sthakles ma le sipuni tele ma le sima. Matou te faamatalaina e uiga i uiga uiga ese o nei mea.

Auala e Filifili ai ma Faʻaaoga Playess ma Putty: 6 Tulaga Taua 6594_1

Auala e Filifili ai ma Faʻaaoga Playess ma Putty: 6 Tulaga Taua

O mea e fesoʻotaʻi ma le laualuga

Alu e faʻapipiʻi i totonu o le mafaufau? O le Lusia Maketi o loʻo iai le Plaster, Faʻalautele Faʻalautele e faʻaaoga ai le sima, sima, sima, tuai o ofutino. O se filifiliga lelei i lenei mataupu o le lautele lautele, pei o le koma mpi. O se maualuga maualuga-mafai ona faʻapipiʻi palugalu e faʻavae i luga o se sima-sima sima, lelei lelei-lelei-fetaui lelei mo ituaiga eseese o faʻavae ma faʻatagaina oe e faʻaaogaina le uafu.

O le faavae e tatau ona mago, etc.

O le faʻavae e tatau ona matutu, tolu, faʻamamaina mai le pefu, palapala, suauʻu, masima ma faʻapaloʻu ma le faʻaseʻe atu o mea ma mea teuteu. Mafuaaga o le faʻavae e sili ona faigata ma manaʻomia le muamua sauniuniga, e mafai ona e faʻaogaina le tuʻufaʻatasia o le bauminat spritz 2 poʻo le paʻu o le beyperim.

2 Matou te filifilia le stucco mo nisi o gaioiga gaioiga

E tatau ona totogi faʻapitoa i le filifiliga o le soʻotaga o le faʻapipiʻi o potu vevela ma le vevela vevela, maualalo le vevela ma isi gaioiga lavelave. E aofia ai faletaele, auala, mangeways, o loʻo foia ai le taua ma fale maupuna ma falefafa. I tulaga faigata o faʻagaioiga, o le tulaga lautele o le maualuga o le faʻailoga o loʻo faʻamaonia le MPAME 25.

Pale-coument counction

O le sima o le siʻosiʻomaga e faʻaleleia le puipuia o le faʻapipiʻi o aʻafiaga o le susu ma microoroganisms, e faʻatagaina le suavai o le ea.

3 Mafaufau i le auala o le talosaga

O le tele o faʻailoga ma ua mamanuina ua mamanuina mo se masini metotia o le talosaga. Afai o loʻo e tuʻuina i fafo ma faʻapipiʻi malosi le pa ma le malosi le pa. Mo se faʻataʻitaʻiga, koluanin e faʻatagaina le tusi apamemea o le piliki, sima, lelei tonu lava ia i le faʻagaioiga o le puipui puipui.

Auala e Filifili ai ma Faʻaaoga Playess ma Putty: 6 Tulaga Taua 6594_5

4 Matou te mafaufau i le tuʻufaʻatasiga o le sipela ma le sima

O se lelei minerale plaster scress faia se soifua maloloina indoor microlite. O le lime faʻapipiʻi ma fusifusia lie i le pH tulaga o le 12 o le faia atoatoa o le 12 o le feagai atoatoa ma le matafaioi a le masani masani. E le gata i lea, minerale tupua, e aofia ai mea faaleleralepanoa, e le taua tele o le otifafaga, aemaise le faʻaitiitia o le susu i le ea. Totonu o potu toe faʻafouina i le faʻaaogaina o laʻau minerale, o le a le mago pe susu susu, tulaga lelei mo siama ma siama, suia. O le isi tulaga saʻo o le a faʻateleina ai le faʻamalosiʻau o le olaga o le faʻamutaina o mea uma o le faʻauma ma meaafale.

E taua le manatua o le maualuga maualuga ...

E taua le manatua o le maualuga o le simiment smiroption e mafai ona ausia pe a tatou tuuina le faʻapipiʻi ma se vaega, o le mafiafia o le 1.5 mm. Mai le manatu o le vaʻai atu i le saoasaoa ma le tele o le susu o le susu, e le mafai ona maua ni peleni o le paʻu o le baimat klit.

5 Matou te fuafuaina le isi tulaga o galuega.

O le faʻaaogaina o le plaster - e masani ona le masani ai ona toe faʻaleleia galuega. Le isi, latou te mulimulitaʻi i le atavali o puipui poʻo le pasese i latou ma pepa puipui, faʻaaoga se faaputuga o teuteuga teuteu po o le liliuina o le patipati. Ioe, o le toe fuataga ma ua tatau ona fetaui lelei le Plaster ma le faaiuina uma.

O le Bamit oloa laina e ese ai le ese & ...

O loʻo iai le laina o loʻo iai le laina o loʻo i ai le laina o le Baumpit.

6 Matou te faaaogaina mea talafeagai

O le mea sili o le faʻaogaina o mea taua ua ausia ai mea uma e maua ai pe a tuʻufaʻatasia. Mafaufau i faʻataʻitaʻiga se lua o le sili atu o le filifilia o le Baumbi oloa - e fausia ai se lamolemole ma le pito i luga.

Ina ia fatuina se lamolemole luga o le Baumpi gilimawhite, o loʻo apalai e avea o se vaega faʻavae, sosoo ai ma le baumit kuantaqino ma le fatu o le tino gaʻo. Ma le mea mulimuli, maualuga-tulaga sili ona valea vali e faʻavae i luga o le baumit klimaraclor o le a faʻatagaina oe e maua se lanu fiafia mo puipui. O lenei oloa e talafeagai foi i le galuega, pei o nofoaga ma sima.

Le fatuina o le malamalama fausaga

Ina ia fausia se moli moli moli, bamit gilimawhite e sili ona lelei ma se fatu saito o le 1.0 mm. I le taimi lava ina maeʻa le faʻamalosi o pa o Pamit a Bamit tuaewhite, i le tulaga lea, e lua vaega o Bamap Klubaclor e tatau ona faʻaaogaina.

Faitau atili