Fai se pato mo le polycarboate masini ma ou lava lima

Anonim

Matou te avatua i le Laʻasaga i le Laʻasaga i le Fausiaina o se Paopy: Fuafuaga, Sauniuniga o le faavae, faʻapipiʻi ma magoto ifo o le faʻavaʻa ma le polycarboate.

Fai se pato mo le polycarboate masini ma ou lava lima 6657_1

Fai se pato mo le polycarboate masini ma ou lava lima

Capy mo se taʻavale mai le polycarboate e le tele avanoa i le fanua. E le pei o le faletaavale, e leai sana pa ma se faʻavae o loʻo faʻataʻatia e le tumau. Peitaʻi, o le laina matala i lalo e le manaʻomia. I le taumalulu, o le vevela i le faletaavale e tutusa ma le auala. Mai le faʻalauaʻitele o le taʻavale o le a aveeseina pa pa ma faitotoʻa i luga o le togafiti. E aliali mai o le tele o fausaga e tatau ona sili atu mo le teuina o mea faigaluega ma avanoa. Masani ona faʻaaogaina o se fale teu oloa poʻo se fale faigaluega. Ae o le taualuga i lenei mataupu ua talafeagai. E maua ai le puipuiga mai le timu ma le kiona, tapunia mai le la susulu. Afai o loʻo alu le upega tafaʻilagi i tafatafa o le laʻau, ma lona pa'ū, o le a ave se taʻavale a le taʻavale. E le faigata ona fausia. E mafai ona e feagai ma lenei galuega e aunoa ma le tosina o se fale.

Matou te faia se pato mo le polycarboate masini

Vaega o mea
  • Eseesega i le va o cellalalar ma le malo papatusi
  • Malo Aoao

Faatonuga

  • Muamua galuega
  • Sauniuniga o le Faavae
  • Faapipiiina o lagolago lagolago
  • Faasaoina Taavale

Ufiufi

O le mamanu o uʻamea, laupapa poʻo le faʻamalosia o sima lagolago o le faʻavasegaina faʻavae o loʻo faʻamauina. O le tauemu ua faʻapipiʻi i ai.

Vaega o mea

O le koluse e aofia ai palasitika panels. O i latou o monolithic poʻo le cellular pe a tumu le avanoa i totonu o le totonu o le totonu o le fale o loʻo faia ai se telefoni feʻaveaʻi. O nei ituaiga e lua e ese mai le isi i la latou uiga faʻapitoa.

Eseesega i le va o cellalalar ma le malo papatusi

Cellolar - mama, ae o lo latou malosi e maualalo ifo. E faigofie ona tipi, ae o le pito o le a tapunia. Afai e le faia lea, o vaega o palapala ma le susu o le a pa'ū i totonu, vave faʻavave atoa fausaga. O le iʻuga, o ni nai vaiaso i totonu o le laau o le a aliali mai, o loʻo aveesea ai o le a le mafai. Cellular Coating e faigofie ona leaga. Ua le toe mafai ona toe fausia pusa ma ua mafua ai le sui. O le lelei o le mea latou te le manaʻomia ai le tele o ni faʻailoga. E faʻafaigofie le faʻapipiʻiina ma faʻaalia manino ai. Mo se faʻavaʻa, o sina laʻititi faʻapitoa e talafeagai, ma e le tatau ona faʻataua e le faavae malosi. Auaunaga olaga - 10 tausaga.

Monolithoc pepa mamafa 5-7 taimi sili atu. E itiiti ifo ma le le mafai ona feololo ma le mauaina o le tutusa suiga e tutusa lelei. O le olaga atoa e mautinoa e le tagata gaosi, o i latou 2-3 taimi umi. E tusa ai ma tulafono faʻatonutonu, latou te mafai ona tatalia tulafono faʻatonutonu e aunoa ma le leiloa o le malosi ma isi tulaga mo le 25 tausaga. E mafai ona manino le laufanua. Oloa o loʻo valiina i lanu eseese poʻo le le lanu. O le matematika, manino ma o loʻo avanoa ai ni laupepa. O le a latou lelei tele ma punou, e mafai ai ona latou tuʻuina atu ia i latou se tulaga lavelave.

Fai se pato mo le polycarboate masini ma ou lava lima 6657_3

Ina ia faia se faapaologa mo le masini e tuu atu mai se polycarbonate feaveai, o le a talafeagai e aofia ai le mafiafia o le sili atu i le 4 mm. O ia tulaga e talafeagai mo se taualuga ma se laʻau tele o le faʻaaloalo poʻo se faʻailoga taua. I ia fausaga, o le kiona e le faʻatuai ma sili atu lo latou teteʻe i avega. O le tele o le sela e tatau ona i lalo ifo o le 5x5 cm. Sili atu le itiiti ifo, o le maualuga atu o le malosi. Mo le tele o taualuga o taualuga, e sili le faʻaaogaina o le tipi mai le 6 i le 8 mm. O le mea itiiti o le mafiafia o le mautu panels o le 2 mm. Mo taualuga taualuga, e sili le aveina o le palasitika mai le 4 i le 6 mm.

O le umi o le cellalalar eleene o le 6 pe 12 m, o le lautele o le 2.1 m. O vaega mautu e puʻupuʻu. O lo latou tulaga masani o le 3.05 m, lautele - 2.05 m.

Malo Aoao

O le lelei o polymers o le mafai ona pisia i latou i lanu eseese. E mafai ona tatou faataʻitaʻii isi mea, pei o uʻamea poʻo le maʻa. E le pei o fafie, tumutumu, isi maalele maa, manino ma faʻatauvaʻa i lalo o papatusi faasee. I lenei tulaga, e le matafi le luga ma faatuai le ultraviolet, faaleaga oa o le tino vali ma le vaega o le fale.

O le talaaga ua tatala lelei pe vevela. E le mu, e le faamaloloina mai mea oona e oo lava i le vevela maualuga, e faigofie lava ona mama ma e le manaomia ai le faagasologa faapitoa i luma o mounting.

Fai se pato mo le polycarboate masini ma ou lava lima 6657_4

O loʻo faʻamalosia ai le laga o aafiaga o masima, vaivai vaivai ai ma le migara le suauʻu ma fofo ile 'ie. E fautuaina e aloese mai le faʻafesoʻotaʻi ma le itupa o vaega, o Amonamia maualuga, Alkali, Acetic Acid.

O mea o loʻo faʻaaogaina i le vevela mai - 40 ° C i + 125 ° C. Mo ituaiga itulagi, o oloa faʻapitoa e gaosia mo ogaoga fugalaʻau. Ma se vevela malosi, o laupepa ua faʻalauteleina sina faʻalauteleina, o le mea lea, o le vevela o loʻo totoe i le va o latou. Afai e le faia lenei mea, faʻaleagaina le pito i le pito e mafai.

Faʻatonuga mo le fausiaina o se pato i lalo o le taʻavale mai polycarboate

O le aui e mafai ona tausia ile lagolago i luga o lana taʻaalo, poʻo le faʻalagolago tasi o itu i luga o le puipui. Tuʻu i luga o le taualuga e tatau ona iai se laʻau o le faʻaaloalo. E mafai ona avea ma se tasi, lua ma lavelave, aofia ai ni vaalele. O le sili atu o le tulimanu o le faʻaaloalo, o le le itiiti ifo o le kiona ma lapisi o le a tumau pea i luga, ae o le maualuga o le fausaga o le a. O lenei tulafono faigofie e faʻaaoga e taʻape ai taualuga. O le sili ona lelei o le taua o le le fiafia mai le 30 i le 45 tikeri. I eria o loʻo malosi ai le malosi o le matagi, o le ulo na faia sili atu aliʻi. O le a lava le a le 25 tikeri.

Fai se pato mo le polycarboate masini ma ou lava lima 6657_5

Cracked sela e iai le sikuea foliga. O latou lapopoa faalagolago i luga o le tele o le tagi. E masani lava, o le vaega o le tasi sela o 40-50 cm2.

Faʻatasi vaega e sili atu le mautu nai lo fausaga e aofia ai le tasi vaalele. E sili ona fetauiIA ma sili ona faigofie, ae e sili ona faigata ona fausia.

Fuafuaina

Amata mulimuli mai le fuafuaina. Muamua, e manaʻomia le fuafua o le nofoaga o le taʻavale taʻavale ma lona lapoa. E taua le mafaufau i luga o ona foliga vaaia. E tatau ona ogatasi ma isi fale i luga o le togafiti. Ia maua ni manatu manaia, e manaʻomia e suʻesuʻe ata o ia fausaga.

Fai se pato mo le polycarboate masini ma ou lava lima 6657_6

Filifili i le mamanu ma tulaga, e tatau ona e faia se vaʻaiga - o le ata ma le lelei tele, o se fuafuaga o se ata ma le lanu ata pe a tatau ai. I le taimi lea, o le numera o papatusi, o fata ma vaega mautu na faia. E tatau ona latou faʻatau mai ma se faʻasao i le tulaga o le faʻaipoipoga ma le faʻaleagaina o le faʻagasologa o le faʻapipiʻiina o galuega.

Na fautuaina muamua e tagata matutua le taulimaina o le mea e fofo ai le nofoaga o le fau, o le leai o se avanoa mo le teuina o mea, faatau tupe leiloa.

Sauniuniga o le Faavae

O le nofoaga e mafai ona tuʻua le eleele, moe moe ma lapisi, tuʻu papatusi i le sima. O le filifiliga mulimuli o le sili atu o le taimi e alu ai. Paka e ufiufi i le pipili le maea. I le tulaga o le tulaga, e le o le loloto o le loloto e tusa ma le 30 cm. Mo racks, e fetaui i le loloto o le 20 cm o loʻo fesoʻotaʻi ma le oneone. Ma ua latou tutuli ese, ua feisa ma le vai mai le manatu. O le tamping e manatu e maeʻa pe a leai ni faʻailoga mai vae i luga pe a savali.

Fai se pato mo le polycarboate masini ma ou lava lima 6657_7

O le isi laasaga o le faʻapipiʻi o le galuega. O le faamalosia o loʻo tata lalo le Mesh, e tutusa lava le fusia o le lona lua o loʻo nonoa mai luga. E faʻapipiʻi i uʻamea uamea o loʻo i totonu e faʻaaogaina le paʻu o le paʻu. O le sitepu i le va oi latou o le 10-20 cm. E le mafai ona e faʻatagaina le pito i luga o le Sag. O mea eleeleaina o elemene e tatau ona tapunia atoa ma le sima. A faʻafesoʻotaʻi le siosiomaga, o le a latou amataina le Rurs.

E i ai foʻi le isi faʻamalosi fuafuaga o le mea lea e fusi ai le faʻavaʻa mai le uamea saito e latalata i le 10 mm. Cell Diagensions - 10x10 po o le 20x222 cm.

Mo le faʻavae o fata, vavaeʻese mea o le a manaʻomia. O le pito i lalo o le pu o loʻo faʻamatuʻu i mea susu ma sasaa ma sima e le 20 cm. O loʻo faʻaoʻo atu ai papa i totonu. E sili le faʻasolo i luma ia i latou muamua ina ia latou taofiofi le foliga, faʻapipiʻi i le vaieli ma naʻo le mea e faʻatumu ai le faʻatumu. Afai e faaaoga uamea paipa po o pou laupapa o lagolago, ua faaofiina i latou i le pu saunia ma sima. O le laʻau ma le uʻamea o le a sili atu le umi o loʻo faʻamanuiaina pe afai latou te faʻapipiʻiina i luga o le eleele i luga o puipui ma tulimanu.

Fai se pato mo le polycarboate masini ma ou lava lima 6657_8
Fai se pato mo le polycarboate masini ma ou lava lima 6657_9

Fai se pato mo le polycarboate masini ma ou lava lima 6657_10

Fai se pato mo le polycarboate masini ma ou lava lima 6657_11

O le fofo e lolomiga i luga o le atoa eria i le taimi. Afai e te faia galuega i ni tulaga se lua, o le pito i luga poʻo le itu o le a oʻo i ai. Sima o le mauaina o le malosi savaliga mo le masina e tasi, ae i le tulaga lenei e mafai ona e faatali mo lona tulaga atoatoa, talu mai i le a le lava otāotā le isi laasaga o le laualuga.

Faapipiiina o lagolago lagolago ma faatoaga

O le maualuga o se taʻavale mo se taʻavale mai le polycarboate ua fuafuaina i le tulaga o le ata. O mea faʻataʻoto e tatau ona fuaina ma e tatau ai, i le laina ina ia leai se faʻaleagaina. Afai o le pito i lalo o loʻo iai ni faʻafitauli, e tatau ona mafaufau pe a faigata.

O fata ua faapipii i le faavae mo uʻamea tulimanu ma o loʻo faʻaalia i luga o se tagata. O isi numera numera ua tipi mai luga. Tele o le sili atu o le uʻamea paʻu ma le lapoa o le 5-10 cm.

Mo se vaega o le 3x6 m, 8 racks o le 3 m maualuga ono manaomia. Latou te o i lalo 0.5 m.

Fai se pato mo le polycarboate masini ma ou lava lima 6657_12
Fai se pato mo le polycarboate masini ma ou lava lima 6657_13
Fai se pato mo le polycarboate masini ma ou lava lima 6657_14

Fai se pato mo le polycarboate masini ma ou lava lima 6657_15

Fai se pato mo le polycarboate masini ma ou lava lima 6657_16

Fai se pato mo le polycarboate masini ma ou lava lima 6657_17

Mai luga i le tuaoi, ua faia se strapping faalava o 4x4 talaaga cm. O loo faapipii atu i le fao po ueloina. I tutusa, ua teisi tuuina i lalo le blockage lona lua ua faia ma e fesootai i le muamua talaaga transverse ma se laasaga tuuina mai. O le talaaga o loʻo fesoʻotaʻi i le lagolago o faʻamatalaga o loʻo faʻaalia ai o loʻo avea ma faʻataʻitaʻiga o le tafatafa.

Ona faʻapipiʻiina lea o le muamua o le polokalame i le taimi nei. Faʻaaogaina le saunia-o loʻo fai ai faʻatoʻaga e fai ai faʻatoʻaga poʻo se mea na tupu. E mafai ona i ai se mea manaia. I lea tulaga e sili atu le faigofie ona faʻaaoga le tulimanu. Ia punou, o tulimanu ua vavaeeseina i luga o se tasi o itu.

O le rafting verms ua vavaeeseina mai le tasi ma le isi e uiga i le tasi mita. manaomia elemene uamea ina ia faamama i se ele e se sandpaper po o se pulumu maumaututū, faamama ma le mafai ona totogi aitalafu, primed ma vali.

Atigi

O loʻo teena i luga o le eleele le laupepa, faʻatasi ai ma le lapoʻa ma numera. I le au o loʻo faʻapipiʻiina i latou o loʻo faʻapipiʻiina o ia lava. I luga o pito o soʻoga o loʻo tumau e se almininum talaaga.

Fai se pato mo le polycarboate masini ma ou lava lima 6657_18
Fai se pato mo le polycarboate masini ma ou lava lima 6657_19
Fai se pato mo le polycarboate masini ma ou lava lima 6657_20
Fai se pato mo le polycarboate masini ma ou lava lima 6657_21

Fai se pato mo le polycarboate masini ma ou lava lima 6657_22

Fai se pato mo le polycarboate masini ma ou lava lima 6657_23

Fai se pato mo le polycarboate masini ma ou lava lima 6657_24

Fai se pato mo le polycarboate masini ma ou lava lima 6657_25

Mo le tipiina o le, na faʻaaoga e le Disk Disk i le Alumisina o loʻo faʻaaogaina. O le utiuti o se ata puipui. E le manaʻomia le aveesea - e aofia ai o se puipuiga mai Ultraviolet Rays. Oloa e faʻaseʻe i le ata i fafo.

Poloaiga o Galuega

  • O le pito i lalo o le talaaga o loʻo faʻapipiʻiina i luga o le rafter ma le sitepu e tutusa ma le lautele o le laupepa.
  • I totonu o vaega i le va o ivi, ua uma ona faia pu.
  • I le pito o 5 cm, o le ata puipui o loʻo sauniuni, ma o pito o loʻo faʻaofi i faʻamatalaga. Le va i le va o papatusi o le 5 mm.
  • Fetaomi tauau o loʻo faʻaofi i totonu o le seleseleina pu ma fetaomi atu i le tagata lava ia. Ua tapunia o latou ulu ma pulou faʻapitoa.
  • A o le lua vaega o loʻo setiina, o le faʻamatalaga ua tapunia. O loʻo faʻaaogaina lea paʻu paʻu.
  • O pito ua tapunia ma se taligalu e le o aofia ai le acrylic, poʻo se laʻau almininum ma le uafu e tatau ai mo le faʻaititia o oloa.

Ufiufi

O le tausiga e le manaʻomia le tele o le taimi ma le taumafaiga. O le laualuga e faigofie ona tui i le vai mai le hose. E mafai ona e solo i se ie po o le sponge.

Fai se pato mo le polycarboate masini ma ou lava lima 6657_26

E le tatau ona faaaogaina o luga malolosi - o le a latou tuua valu, e aveesea lea o le a faigata. E le mafai ona faʻaaoga le methanol faʻavae, alkalis, acetic acid.

O le faʻapotopotoina o se pato i se taʻavale mai polycarboate ma o latou lava lima, o le mea o totoe o loʻo totoe e le mafai ona lafo ese - o le a latou aoga i le taʻele ua faʻaleagaina. Teu i latou i se tulaga saʻo i se nofoaga puipuia mai le tiga ma le la o le la.

Faitau atili