O le a se mea sili atu: Monolithic, piliki ma le fale.

Anonim

Matou te faamatalaina e uiga i le lelei ma le le atoatoa o ituaiga eseese o fale ina ia mafai ona e faia le filifiliga saʻo.

O le a se mea sili atu: Monolithic, piliki ma le fale. 6675_1

O le a se mea sili atu: Monolithic, piliki ma le fale.

I le taimi talu ai nei, o le fale mautotogi na tufatufaina atu mo le taua i le galuega pe na o le taunuu i le laina. E le mafai ona filifili tagata fou na faia, o le fale latou te nonofo ai. Sa tatau ona matou nonofo i le fale na faitauloto. O lea ua suia mea uma. Faʻatau o fale e aofia ai se filifiliga mai le tele o filifiliga eseese. O le a matou fuafuaina i le ituaiga fale e sili atu: piliki, laupepa pe monolithic.

Uma e uiga i piliki, pati ma monolithic fale

Piliki

Monolithic

Fanua

Gaosiga

Fale piliki

Fausiaina o mea mo fale faapena - Cermicrac po o le siliva siliva. Poloka e fesoʻotaʻi e se fofo, fausia ni pa malosi. Ceramics Modules e tusa ma uiga e ese mai le sili. O loʻo aʻafia lava i latou i totonu o le fausaga i totonu o le fausaga i totonu o le fausaga ona o le maualuga o le pona. Latou te faapuupuuina, ma pe a maeʻa le tele o le susu o le susu, saunia se maʻila microlite.

O le a se mea sili atu: Monolithic, piliki ma le fale. 6675_3

Ceramics ei ai lelei le vevela o le vevela. Ona o lenei mea, e mafai ona sefe i peimeni mo le taeaina. O le alecate e sili ona leaga i le vevela o lou vevela, ma o ia fale e tatau ona faʻalapotopotogalaʻe atili ai. Ae o lona tau e maualalo.

faamoemoe

  • E tele foʻi ni fofo, e aofia ai ma le pito sili ona taua. E moni lava, naʻo totonu o le faʻavaeina o le siʻitia tele. Otiatia o loʻo tulaʻi e le o fausia ona o le mafai ona suia o mea. E i ai le tuʻufaʻatasiga o monolith ma piliki.
  • Faʻailoga leo ma le malosi o le sili ona lelei i totonu o fale uma fale.
  • I le faʻaopopo i le faʻatulagaina o tulaga masani, e mafai ai fofo eseese.
  • O le olaga o piliki fale i le 150 tausaga.
  • Microculight Microclite i totonu o le fausiaina. O le lelei o le vevela e maua ai le malulu i le taumafanafana vevela ma mafanafana i le malulu malulu. O mea leaga o loʻo faʻatautaia ai le faʻanoanoa, o lea o tagata nofoia e ono feagai ai ma le fatu o fungi.
O le Bicki e fiafia i tagata atiaʻeina, ua manatu o se taimi talafeagai o le fale. Peitai, e i ai mea sese.

Miscuses

  • E le faʻamaonia le puipuiga atoa mai le pisa, e ui lava i le lelei o le manatu o uiga. O le isi minus o se taimi umi o le fausiaina. O poloka poloka taʻitasi e tatau ona tuu saʻo ia, e faʻasolo lemu lea i lalo ole auala taua.
  • O faʻailoga o le galuega faʻatino sili aafia ai le lelei o le fausiaina, aua e le tatau ona i ai ni mea sese i le tuʻuina atu.
  • O le tau o nei fale e maualuga.

O le a se mea sili atu: Monolithic, piliki ma le fale. 6675_4

Monolithic fale

Ina ia malamalama poʻo le a le ituaiga fale e sili atu: piliki poʻo monolithic, tatou talanoa e uiga i le tekonolosi o le fausiaina o le mea mulimuli. E ese le tele mai o isi. O se pepa aloaia o loʻo fausiaina i luga o le faʻavae i luga o le faʻavae, o le fea sitaili. O le filifiliga o le ituaiga e faalagolago i luga o lologa o fausaga, o lana mamanu, o le mea. I lenei auala, mamanu ia o sioa eseese, pepa, fola, e fausia. E lua tekinolosisiko i le fauina.

Faamaloloina Tekinolosi

  • Monolithic. Ua fausia le fale mai le sima. Ua i ai le uʻamea i totonu o le galuega faʻatino, lea e tumu i naʻo ni vailaʻau sima.
  • Monolithic faʻavaʻa. I le tulaga lea, o le faʻavae o loʻo faʻaalu, o pou mai le faʻamama o sima, etc. O le ituaiga galuega faʻatino e atiaʻe pei o mea uma, ae e mafai ona faʻatumuina i le taimi saʻo o le fofo, ae o piliki foi.

O le a se mea sili atu: Monolithic, piliki ma le fale. 6675_5

O le fonotaga mulimuli o loʻo tulaʻi mai ia e tuufaatasia i ituaiga uma o fale o fale uma, ae e le mafai ona faʻaaogaina i soo se mea.

faamoemoe

  • Le faatapulaaina numera o fola. I lenei auala, o le maualuga e fausia lelei. Monolith tumau, tetee i suiga.
  • Ona o le faʻatumu o le galuega, o loʻo maeʻa luga o luga o le lamolemole ma le lamolemole ma le lamolemole. E oʻo i le faʻamaumauga uma. O lenei mea e faʻaititia ai le lavelave o le faʻaumaina o galuega, faʻaititia le tau o a latou amio.
  • O le fausiaina o le tausaga atoa-lapotopoto. I le vaitaimi malulu, o le fofo o lo o vevela. O le mea lea, malologa i le aisa e leai.
  • Maua fua o le tagata e ona le tagata e ona le lumanaʻi. O le monolithic polokalama e maua ai se avanoa.
  • Solomuli i le fale e leai ni mea, leai ni tuʻituʻi foliga.
  • Lelei le faʻamalosi tino, faʻatusatusa i le piliki maʻi.
  • Tasi le fasi fausaga, pe afai e leai ni tului laiti, puipuia o fale mautotogi mai lea mea e faʻapiaosi. E le mafai e tagata faʻafesoʻotaʻi o le a le mafua ai le afaina o lalo fale.
  • Monolith tumau. O le averesi vavalo valoia auaunaga olaga e le itiiti ifo ma le 150 tausaga.
O se isi talanoaga faʻapitoa e tatau ai i le tele o le monolith. E leʻi faʻalogoina leo o aiga i ai, o le a le mea o loʻo tupu i nofoaga o tuaoi o le a le lautele. Ae i le taimi lava lea e tasi, o leoei e leo tele e feʻaveaʻi lelei ai. Afai e filifili se tasi e taofi le laualuga poʻo le viliina o se pu i totonu, faʻafefe le fale atoa. Ole mea lea, e le mafai ona manatu o le pisapisao foliga ese lava le mativa pe lelei.

Miscuses

E manino le le fiafia mai monolithic faiga.

  • Taimi umi. Aemaise pe a fai o le maualuga e fausia. Ile averesi, e tusa ma le tausaga e fau ai le faʻavae o le faʻavae maualuga.
  • O le isi minus o se maualuga sikuea mita le tau. O lea, faʻatasi ai ma tulaga uma o le faʻasologa o apitagaʻaiga, o le taimi lea o filifiliga o loʻo filifilia i nisi taimi, o le tau e faʻaititia.

O le a se mea sili atu: Monolithic, piliki ma le fale. 6675_6

Fale fale

Na aliali mai o le fou tekono-tekonolosi o saoasaoa fausiaina fausiaina i lena taimi. O le mataupu faavae e matua faigofie. Na matou aveina ni poloka uumi ma pe faʻapefea ona faʻapipiʻi le tagata ofisa i le fale. O le Junly i le va o Modules na faamauina ma sima sima. Tele poloketi o ia fale e fausia, ma ua fausia uma aai i ai. Na o le uiga lelei lava o le lelei o fale. Malulu lava ma le leo faigofie ona tupu i fale mautotogi, aemaise i le tulimanu.

O suiga fou o potu ua le maua ai nei vaivaiga. O i latou uma o se sandwich system ma le lelei o le vavaeeseina, taofi le vevela ma le leo. I se faʻaopopoga, o le tele o poloka poloka ua matua faʻateleina lava. I le taimi lava e tasi, o le vanu i le va o tagata kuapuʻe, o le maualuga o le taualuga, sa tupu le eria o le potu.

Ituaiga o laupapa

  • Nofofua-vaega. Faasee o fale muamua. O papatusi na faia o le sima poʻo le malamalama faʻamalosia sima. E sili atu lo latou le mautonu ma le faatuai.
  • Masteryerer. Soulral Difther Sike, o siiga mai fafo o loo faia i mea mataʻina, mo se faʻataʻitaʻiga, magnesite, o loʻomea PVC ituaiga, ma isi. O le aoga aoga ua uma ona fai i le va o latou. O mea uma e fesoʻotaʻi e le malulu poʻo le vevela o lo o tusia.

O le a se mea sili atu: Monolithic, piliki ma le fale. 6675_7

Lelei o fale o fale

  • O pa e lamolemole ma lamolemole, o lea o le a le manaʻomia le maeʻa o le galue ma tupe faʻaalu.
  • Maualalo tau sikuea mita. O fetuutu atonu e sili ona tatau ona o avanoa uma o filifiliga o loʻo iai i le maketi malo.
  • Le fausiaina o le saoasaoa. O le fausiaina o le tulaga masani-maualuga-fale o le a alu ese mai le tolu masina i le tausaga.
O se mea lata mai lata mai o le tele-vaega e maua ai le sili ona lelei tulaga lelei. Afai e te faatusatusa i latou i poloka tuai o poloka, e sili atu le mafanafana o le mafanafana ma le tuai o le leo. Faʻaleleia fuafuaga fuafuaina mo fale fou, e mafai ona e filifili ua uma ona teuteuina fale, ma le lua faletaele poʻo le sikafuina loggia. Faaleleia le mamanuina o fale. Peitai, e tele finauga faasaga i sea filifiliga.

le atoatoa

  • Le fuafuaina o fale mautotogi e le mafai ona suia. I le taumafaina o puipui, lea ua faasa ona aveese ai.
  • O le tautua olaga o le vaega e laiti. E tusa ai ma le poloketi - na o le 45-50 tausaga.
  • O se tamai mafiafia o poloka poloka e mafua ai le tele o pisa.

O le vevela o loʻo faʻalagolago i le tulaga lelei o modules ma a latou faʻatasiga. E leaga, aua o mea uma na faia o faʻapipiʻi ma tagata gaosi oloa e tatau ona faasaʻosaʻo ai tagata e ona. E tatau ona latou faʻapipiʻiina nisi mea e taugata ai.

O le a se mea sili atu: Monolithic, piliki ma le fale. 6675_8

Gaosiga

O lea, o le a le ituaiga fale e sili atu: Monolithic, pati po o piliki? O le le mautonu o le mea sili o le mea sili o filifiliga e tolu ua tatou le mafai. Tafaoga taʻitasi ma ona mataga ma vai. Fai se filifiliga i le va oi latou o le a iai le pule. E manaʻomia le iloa o loʻo fausia vave le vaega. O le a taitai i le avanoa. Ae o le mea lea. Latou te filifilia i latou e manaʻomia ona taugofie, masalo le le tumau fale. O aiga talavou ma tamaiti aʻoga o ni tagata taʻutaʻua tele o faleʻauʻie i na fale.

Timock piliki, eco-faauo, faatasi ai ma mea leaga o meatotino. E mafai ona e filifilia le faʻatulagaga o lau fale mai le tagata ua fuafuaina e atiaʻe pe o loʻo ia te oe lava. O lenei mea uma e faʻamatalaina ai le manaʻoga mo fale piliki ma fale mautotogi i fale maualalo i luga, e ui lava o le mea lelei e maualuga lo la ala. O le monolithic fausaga e latalata ia i latou. Latou te tumau foʻi, lelei foʻi le vevela, aua le misia leo. E avanoa fua fua i luga.

O le a se mea sili atu: Monolithic, piliki ma le fale. 6675_9

Faʻaauau le faʻatusatusaina, e tatau ona maitauina o le monolith e taugofie ma e vave. O mea e faʻagaioia e le aufaʻafesootai e le faʻatauvaʻa i le pamu. Afai lava e lava tupe mo le faʻatauina o fale fou, o le fesili e sili atu: piliki, pati poʻo le monolithic House Wick Brick ma Monolith. Latou mautinoa le maualuga o le mafanafana, talafeagai fuafuaga ma le tumau.

Faitau atili