Auala e toe setiina ai le faitotoʻa o le pusaaisa i le isi itu

Anonim

Matou te tauina, o a tulaga e mafai ona e aveesea le faitotoʻa ma lafo atu ni faʻatonuga mo ni pusa masani e pusa ai; mea faigaluega ma mea faigaluega i le faitotoʻa.

Auala e toe setiina ai le faitotoʻa o le pusaaisa i le isi itu 6679_1

Auala e toe setiina ai le faitotoʻa o le pusaaisa i le isi itu

Ina ia mafai e le faitotoʻa o le masini, o le itu o le mea e tatau ona tumau i le avanoa avanoa. O nisi taimi pe a uma ona faʻapipiʻi le masini i se nofoaga fou pe a uma ona toe faʻafouina atonu e le lava. E leai se isi mea e tumau ai le toe faʻavasega o le faitotoʻa o le faitotoʻa i le isi itu. Faigofie, e tusa lava o se aliʻi amata o le a faʻamalieina. Taʻu i faʻamatalaga auiliili pe faʻaliliu le faitotoʻa o le pusaaisa ma mafai ona faʻatino.

Faʻafefea ona faʻaliliu faitotoʻa o le pusaaisa

A mafai ona e faia oe lava

auiliili faatonuga

Foliga o le galulue ma faʻataʻitaʻiga ma faʻaaliga

A mafai ona e toe setiina le faitotoa, ma o le a le

O le faigofie sili ona faigofie e fai o le taimi o le taimi na tuʻuina atu ai ni faʻailoga o loʻo tuʻuina atu e le tuʻufaʻatasi. I lea tulaga, e iai pu tekonolosi i luga o le faitotoʻa i itu uma e lua. Naʻo le tasi o loʻo i totonu o loʻo i ai le mataua, ma i luga o le isi itu. O le iai o le mea mulimuli na fai mai o le pemita e mafai. Ma le gata i lea, o le a mafai e faʻaalu e matua faigofie. Sili atu faigata pe a leai ni pu.

Stinol STS 200 Destigearator

Stinol STS 200 Destigearator

A e manaʻomia tele, e mafai ona latou tutoʻatasi. Ae i le taimi e tasi le lamatiaga tele o le faʻaleagaina o le mamanu. O le mea lea, e sili le faʻaaogaina i le fale lipea. Mo masini ma se faʻaaliga i luga o le faitotoʻa pe ma le sunsorsor, o le faʻafitauli e mafai ona faʻatasia atoa. Aemaise pe a fai o le faʻataʻitaʻiga e leai se tekinolosi pu, ua saunia e le gaosi oloa i itu uma e lua. O le mea lea, e tatau ona amata i se taimi lelei o le faʻatasiga. E tatau ona e mautinoa o le gaioiga e mafai. Lelei, pe a fai o le tusitusiga faapitoa o lo o faasao. Ae sa tatau lava i auiliiliga ni auiliiliga o mea e tatau ona maitauina matua. Afai o le faʻataʻitaʻiga e le faʻapea e le mafai ona faʻaalia le tulaga o le pomu, e le tatau ona e taumafai e fai ia te oe lava. Ina ia mafai ona aloese mai faʻafitauli matuia, latou te tuʻu mea uma e pei o le a poʻo le tagi i polofesa.

Auala e toe setiina ai le faitotoʻa o le pusaaisa i le isi itu 6679_4

Faʻafefea ona faʻaliliu le faitotoʻa masani i luga o le pusaaisa

Ia galue e manaʻomia e saunia le sasa. Mo ni faʻataʻitaʻiga eseese, e te manaʻomia ni mea eseese mea faigaluega, ina ia sili atu le fai o se seti vave. I Twist faʻapipiʻi, latou ave se sikulukalaiva pe o se sikulukalaiva, o le a ave le satauro ma mafolafola. I le male, o le Scotch o le a manaʻomia. Ia, afai e i ai se fesoasoani, aua e matua talafeagai le galuega. Ae mafai.

Amata i le motusia o le pusaaisa mai le fesoʻotaʻiga. Maua uma oloa, o le masini o le faʻaleagaina o le, fufulu ma mago. Ina ua maeʻa lena mea, amata mai ai le uluaʻi sitepu.

Pusa afi afi

Pusa afi afi

1. Aveese le faitotoʻa mai le pito i luga o le potu

O le tele o iunite o le lua-potu. O latou potu e tu ai le tasi i luga o le isi. Amata i lenei mataupu mai le pito i luga o le potu. Afai o le masini o se potu e tasi - potu, o loʻo faia mea uma faʻapena, naʻo le tasi faitotoʻa.

Lio

  1. Tapuni le faitotoʻa. Matou te ave Scotch, ma ia i ni vaega na matou faapipii ai i le mataupu. O lea e le paʻu le SOSH i le faiga o le faʻaletonu.
  2. Matou te viliina le mauga o le pito i luga o matasele. Afai e maua i le vaai, e te le manaʻomia le faia o seisi mea. I nisi faʻataʻitaʻiga, ua ufitia i se vailaʻau teuteu. O le a manaʻomia e ave ese, ona le faʻaaogaina lea o le pastunts. Aveese le matasele.
  3. Matou te viliina pito i luga o le 'au. Matou te aveese le noataga, aveese le elemene.
  4. Matou te aveese le Scotch. Aveese le faitotoʻa, faʻalautele tele taʻavale e aveese ai mai le mataʻu mata o le vai. O loo i le pito i lalo o le sash. Sa matou viliina le fusipaʻu o le fusi, maʻea.

E tumau pea le saunia o le king i le isi itu. Faʻavasega faʻapipiʻi faʻapapa lemu pupuʻu palasitika plug, ave ese i latou mai le ulaga. E mafai ona e toe faʻavasega vave i latou i le faasaolotoina o le faasoesa pe faia pe a uma ona e uma ona o ese mai le faitotoʻa. O mea uma na aveese ma fusi e manaʻomia e gagau e gagau i totonu o se pusa ese poʻo se pusa e le o le le mauaina soʻo se elemene.

Auala e toe setiina ai le faitotoʻa o le pusaaisa i le isi itu 6679_6

2. Matou te lafoaia le pito i lalo o le potu pito i lalo

Ia faia lenei mea, tatou te faia pea a tatou galuega.

  1. Ou te faapipiiina le salu i le Scotch, ina ia aua le le toesea i le tulaga o le tulaga masani.
  2. Matou te aveʻesea ma faʻamau o le matasele i luga o le faʻapipiʻi. Aveese le noataga. O nisi ituaiga e iai le averesi o matasele. E masani lava i le pito i lalo ma pito i luga faitotoa ie. I lea tulaga, e na ona faavaivaia.
  3. O le Scotch Swe. Matou te laʻei le sash teisi e aveʻesea mai le fusi, ave ese mai le faamoega. Matou te tofia se ie i le itu.
  4. Matou te lafoaia le faʻapipiʻiina o le masini, tatou milo ma aveese le pine ma lima lima. I le tatalaina o pu, toe setiina le pu, aveese latou mai faamoega i le isi itu.

Uma le le mautonu node ma faʻapipiʻi lemu le lafu malie e leiloa se mea.

Auala e toe setiina ai le faitotoʻa o le pusaaisa i le isi itu 6679_7

3. Faapipii le sash i le isi itu

Ua maeʻa le tulaga o le le mautonu, o loʻo tumau pea le fuafuaina o le toe faʻatulagaina o le faitotoʻa o le pusaaisa i le isi itu. E faigofie tele. O gaioiga uma na faʻatinoina o loʻo toe faʻafoʻiina i le toe fai le faʻasologa. E le fautuaina le le mautonu elemene. E oʻo lava i faʻamatalaga e fesuiaʻiga e le fautuaina e le fautuaina. I le aluga o taimi, na tofu i ai ma na mauaina se galuega faapitoa ma le itiiti. Afai e te tuʻuina i luga o se nofoaga fou, faʻafitauli e mafai ona aliali mai.

ShorigEator Atlant.

ShorigEator Atlant.

Faiga

  1. Tatou amata i le faʻapipiʻi i lalo. Matou te mauaina pu mo le faʻapipiʻiina, tuʻu le mamanu i le nofoaga, ma faʻamau ai le fusi. Mauga le pine ma se kesi.
  2. Matou te momoli atu le 'au i le faafeagai o lona nofoaga muamua o le itu o le upega tafailagi, pe a tatau ai. Faapipii le sash i luga o le pine. Tapuni ia, toe fai i le Corpus Corpus.
  3. Matou te tuu le vae ogatotonu. O le pito i lalo o le pine o loʻo faʻaulu i le lima, o loʻo i le pito i lalo o le faitotoʻa o le faitotoʻa. Matou te tuʻufaʻatasia ni laufanua o le tino ma fusiua, faʻamalamalamaina le fusi.
  4. Faapipii le pito i luga o le faitotoa. Afai e tatau ai, lafo le 'au. Na matou tuu le sash i luga o le pine, tapuni, faʻapipiʻi se scotch.
  5. Mauga le pito i luga o le vaega. Matou te tuʻufaʻatasia ni faaeletogofiniva faafanua, liligiina le fusi faʻapipiʻi.

Matou faʻamaeʻaina faitotoʻa. E tumau le siakiina o le lelei o le galuega. Mo lenei, o se laupepa o loʻo faʻapipiʻi, patipati i le va o le faʻamaufaʻailoga ma fale. Afai o le a e taumafai e toso ese le faigofie tele, o le mamanu e fetaui lelei. Manaomia fetuunaiga.

Auala e toe setiina ai le faitotoʻa o le pusaaisa i le isi itu 6679_9

O nisi taimi o faiga e faʻafaileleina i le mea moni e le lava ma faʻapipiʻi. E tupu lenei mea i nisi faataitaiga. I le tulaga lea, o le a tatau ona e viliina le pu talafeagai. Ma le tasi-potu pusa mumu e sau i le auala tutusa. E naʻo le tasi le faitotoʻa, ae o le tecnis mechanisms e masani ona tapunia ma teuteu teuteu. E tatau ona latou faʻaofu ma le faʻaeteete, pe a maeʻa mea faigata e le tupu.

LG Ga-B419 Sygl Shoregorator

LG Ga-B419 Sygl Shoregorator

Foliga o le toe tuʻufaʻatasia faitotoʻa ma faʻaali

Toe faʻatulagaina o le SATH i faʻataʻitaʻiga ma se faʻaali e le masani ona mafai. O le faʻafitauli o le tele o uaea e fafagaina ai le masini e talafeagai mo le LCD mata. Afai e tuʻuina mai e mafai ona suia faitotoa, o le a iai fesoʻotaʻiga faʻapitoa i luga o le uaea. A o latou le toesea, o le galuega e matua faigata. O lea la, e sili le sailia o se fesoasoani i tagata polofesa. O i latou na filifili e tuʻufaʻatasia o latou lava, o le a faʻaaogaina a matou faʻatonuga.

Faatonuga

  1. O le faʻanatura lelei, pe a fai o le, ma le faaeteete.
  2. Sa matou leʻi suʻesuʻeina le paʻu o le taofi o le pito i luga o le stopping.
  3. Matou te mauaina le uaea e tamoe mai le faaaliga. Aveese ma le faaeteete, Tapē le fesoʻotaʻiga.
  4. Sa matou minoi le toe vaega o le vaega o totoe, le magafagafa.
  5. Aveese le faitotoa. Siitia ma le faaeteete le ie i le alu ese mai le pine.
  6. Vaeluaina vaeluaina le faitotoa. E tatau ona tatou ulufale i le faʻaaliga faʻatonutonu faiga. Ua tuʻua loa uaea mai ia ma ua lafoina i le tekonolosi pu, mai le mea latou te o i le fesoʻotaʻiga. E manaʻomia ona aveʻese ma avatu i le tulaga mata, i le itu faʻafeagai o le potu.

O isi gaioiga e pei o mea na faʻamatalaina i le faʻatonuga muamua. Faʻaʻoleʻole o loʻo faʻalogoina le auala. Ona toe fai uma ai lea o gaioiga i le toe setiina. O le mea lata mai o le mea e fesoʻotaʻi ai i le cable concractor maua mai i le isi itu. Ina ua uma lena, o le matapole fusi lapoa ua nonoa. Faapipiiina vave loka pasi o le iunite pusa. O le teuteu o le vaega ma le pupu.

Auala e toe setiina ai le faitotoʻa o le pusaaisa i le isi itu 6679_11

O isi taimi e naʻo le tasi le faitotoʻa o le tapoleni, o le lona lua e tuʻua e pei ona iai. E fetaui lelei lea mo tamai umukuka ma faʻamalosia e le faigofie le faʻatulagaina o meaafale o meaafale. Lenei o lenei vaega eseese e mafua mai i le auala. Aemaise mo le aofia ai faʻataʻitaʻiga.

Indest Ef 18 Sporigorator

Indest Ef 18 Sporigorator

Matou te ofo atu e matamata i se vitio i le mea e faʻaalia ai le toe faʻavasega le faitotoʻa i luga o le pusaaisa. O le a fesoasoani e tuʻuina atu uma faʻasologa o le gaioiga.

O lea, e faaliliu fatu o le pusaaisa e faigofie. Ae naʻo le tuʻuina atu o le faʻataʻitaʻiga mo lenei ua fuafuaina. E faʻailoa mai ai i le Symmetric ni soʻu faʻapipiʻi, o nisi o latou ua tapunia ma plugs. Afai e leai se talitonuga, o le lamatiaga e faʻaleagaina ai le masini tele. Aemaise pe a faʻaoʻo atu i le mauaina o se lagona poʻo le faʻaali. I lea tulaga, e sili le faʻafesoʻotaʻi o le nofoaga tutotonu o le tautua, e mafai ai ona suia tagatatau i faitotoʻa. A leai, e mafai ona e gagalo meafaigaluega. E foliga mai e mafai ona faʻasaʻoina, o le a tatau ona e faʻatau se mea fou.

Faitau atili