Faapipiiina o uʻamea paʻu o Monterrey: Laʻasaga-ala-Laʻasaga

Anonim

Matou te iloa atu uiga o mea taua, sauniuniga, tusi ma taʻoto i le uamea sapalai uʻamea.

Faapipiiina o uʻamea paʻu o Monterrey: Laʻasaga-ala-Laʻasaga 6723_1

Faapipiiina o uʻamea paʻu o Monterrey: Laʻasaga-ala-Laʻasaga

O le faʻalauteleina o lea o le a talanoaina, e tele ona faʻamatalaina. O le sitepu o le apaau i lalo o le uʻamea pito i luga o Monterrey i luga e tatau ona i lalo ifo o ana faaupuga. E mafua mai i le tele o mamafa o auiliiliga. O lenei faasalaga e ese mai i isi faʻataʻitaʻiga. E i ai ni moli faʻapitoa. O lo latou mafiafia e itiiti, ma e faʻalauaʻitele le faʻatagata, na faʻaosofia atili ai le faʻailoga tele i le tasi ma le isi. O le isi eseʻesega o se uiga ata o le faʻavae o faʻavae e sili ona lelei elemene. E oʻo lava i le poto masani o le fale ae e te leʻi amataina galuega, ia mautinoa e masani i le faʻatonuga ma le faʻamatuʻuina uma mea taua. E sili atu ona valaauliaina o tagata tomai faʻapitoa fale puipui, ae mafai foi ona e faʻaaogaina ma naʻo oe. Matou te faamatalaina e uiga i ai.

E uiga uma i le uʻamea paʻu o Monterrey ma lona laʻasaga

Meatotino ma le tele o mea

Tulafono mo le teuina ma feʻaveaʻiga

Oeekhet

  • Sauniuniga
  • Fonotaga o le Aamosa

Atigi

  • Sauniuniga mo le Tapunia
  • Taoto

Meatotino ma le tele o mea

Oloa o ni ofu uʻamea faʻapipiʻi o loʻo faaaʻoaʻo i luga o tagata masani i le lanu ma le tino. Ua ufitia i latou e se faʻapitoa faʻapitoa e puipuia ai le tulaʻi mai o le teteʻe ma le Prices. O le pito i lalo ua uma, ma o le polymer syster e apalai i luga o le itu pito i luga. O se tulafono, o le polyester o loʻo faʻaaogaina mo lenei. E le mou atu i le la, fata i se siosiomaga malosi o le siosiomaga, e faigata ona afaina i masini.

O le averesi o le mamafa o faʻamatalaga o le 5 kg / m2. O le tulaga le mautonu o le faʻaputuga faavae o le 0.5 mm. O le lautele o le vaega pito i lalo, faʻavae i luga o le tusi, o le 110 cm, o le pito i luga o le 118 cm. O le umi e mafai ona eseese mai le 0 i le umi o 1 m. e alavai i luga o le taualuga i lau oe lava e aunoa ma le siitiaina o le crane Ua latou tipi aʻo leʻi lafoina i le muamua-selesele polokalame - e fai i luga o le mea e matua le mautonu.

O le maualuga o le mea e faʻapipiʻi ai vaega (tapoleni) o le 40 mm, o le mamao i le va oi latou o le 350 mm. O le fasimoli e tu i se mamao o le 5 cm mai le pito sili ona maualuga o le galu. O le ogaoga o le proptiosis e igoa o le Bropper. O se mea e sili ona faʻatu i luga i le tulaga maualalo.

O le pito i tua i pito o le pito i luga o elemene o mea mai le 6 i le 8 cm. Ina ia mafai ona tuai i totonu, e maua ai auala faapitoa e aveese ai.

I le faʻaopopo atu i le tapoleni o ia, o isi lava ia o loʻo faʻamaninoina solo foʻi - e faʻatigila, masini faʻapipiʻi, faʻapipiʻi, faʻapipiʻi o uiga mo mea faʻanatura o le taualuga.

Faapipiiina o uʻamea paʻu o Monterrey: Laʻasaga-ala-Laʻasaga 6723_3

Foliga o le moli moli mo le taualuga

Faʻapipiʻiina o uʻamea uʻamea o Monterrey ma Laʻasaga-i-laasaga faʻatonuga mo lona malamalama tele e tele naua mai le tasi ma le isi. O le talaaga o le moli moli e puʻupuʻu e puʻupuʻu nai lo le masani. Afai e te faia talaaga otooto toe, o le a mou atu i lalo o lo tatou lava le mamafa, o lea e manaomia ai se auivi ma se laasaga faaitiitia o transverse ma laupapa longitudinal.

O le mafiafia o mea e aunoa ma se zinc vaega eseese mai le 0.3 i le 0.4 mm, pe a fai o le mafiafia, o le mafiafia faateleina e 0,05 mm. O le isi eseʻesega mai le tulaga masani o faʻataʻitaʻiga o le maualuga o le tumutumu, tutusa i le 24 mm. O le mamafa ogatotonu - 4.5 kg / m2.

O moli moli e fetaui lelei mo fale laiti ma le maualuga o manoa umi o 6 m.

Faapipiiina o uʻamea paʻu o Monterrey: Laʻasaga-ala-Laʻasaga 6723_4

O le le lava o le puʻupuʻu o elemene o le manaʻoga e fausia se numera tele o sooga. O tufuga e faia ai le poto, o le mea lea e tele ai le mea. O le mafuaaga lenei na le mamafa atoa o le tasi le mita faatafafa o le tiʻetiʻe seti mama e itiiti ifo nai lo le 150 g nai lo le tulaga faatonuina.

Tulafono mo le teuina ma feʻaveaʻiga

O mea ua puipuia lelei mai aafiaga o le siosiomaga, ae e tatau ona taulimaina faʻaeteete e le mafai ona faʻalumaina ae le ofi.

E manaʻomia le tausia muamua i le auala o felauaiga mea i le mea faitino. O taʻavale taʻavale mo nei faʻamoemoe e le talafeagai. O le a manaʻomia se taʻavale o le a manaʻomia ma le tino lautele. I le tusi lesona mai le fale e gaosi ai, e masani lava ona faailoa e tatau ona fuafuaina e le tino mo le utaina i luga ma umi atu nai lo le 20 cm mo le itiiti ifo i le 20 cm E tatau ona faatulagaina oloa i le amataga, i le ogatotonu ma i le faaiuga -. Ese a latou alu ese ma le tasi le isi.

Faapipiiina o uʻamea paʻu o Monterrey: Laʻasaga-ala-Laʻasaga 6723_5
Faapipiiina o uʻamea paʻu o Monterrey: Laʻasaga-ala-Laʻasaga 6723_6

Faapipiiina o uʻamea paʻu o Monterrey: Laʻasaga-ala-Laʻasaga 6723_7

Faapipiiina o uʻamea paʻu o Monterrey: Laʻasaga-ala-Laʻasaga 6723_8

Faia le utaina i ata. A iai sau faʻaipoipoga, atonu e te manaʻomia se lipoti o le ata.

I le tuʻufaʻatasia e tatau ona le itiiti ifo i le lua tagata. Ua maeʻa ona faʻafaigaluegaina movers i le fua faatatau o: tasi tagata i luga o le lua laina mita.

Mo le teuina o mea e sili atu le filifilia o se tino mafolafola puipuia mai le matagi ma timuga. E le tatau ona faalavelave le faaputuga. E fautuaina le mafaufau muamua i le mea o loo i ai. O le afifi ua fautuaina e aveese - O le pusa e mafai ona tausia le sili atu ma le masina. E manaʻomia le faia o lenei mea i le vevela o le + 10 ° C i + 30 ° C. O se seti afifi ua fautuaina e lalafi mai le susulu o le la i le paolo, a leai o le a tumau pea le ata o le ata. O le tuto ua le teuteuina ua teuina seia ono masina. I le tulaga lea, o le va i le va o mea taua e le tatau ona i lalo ifo o le 5 cm.

Ole latalata i le nofoaga e teu e le faʻatagaina e faʻatino ai le faʻamaufaʻailoga, uʻamea tipi ma isi gaioiga i le mea ua fausia ai aloiafi. Spark mafai ona faaleagaina le polyester luga, mafua ai le afaina o le faavae.

Aveese le pito i luga o le lau mai le faaputuga, o le pito i lalo o le pito i lalo e tatau ona agai i le itu. Talerate laupepa i se tulaga malosi e puipuia ai le le mautonu. E le tatau ona faia i le pito e mafai ona aumaia, ae mo le "laasaga". Ma le matagi malosi, o le a manaʻomia nisi puipuiga.

O se tasi o taimi sili ona gafatia - femalagaaiga i luga o le taualuga. E sili atu ona faigofie le faʻaogaina o le siʻitia le lalagaina mo lenei. Afai e mafai e le Ord of the Part, e mafai ona faʻasaʻo ai ni laupapa se lua mai le pito o le taualuga, tuu i latou i se tulimanu, ma faʻapipiʻi ia i latou ma piniva vaivai O le agai i luga o le taaiga o le taaiina e leai se afaina e le tatau ona sau i luga o le vevesi. Faʻaaoga seevae fautuaina ma ni paʻu vaivai.

Faapipiiina o uʻamea paʻu o Monterrey: Laʻasaga-ala-Laʻasaga 6723_9

Lelei lattice i lalo o le uʻamea uʻamea o Monterrey

Galuega sauniuni

Muamua lava, e manaʻomia le siaki pe o le faʻavae e faʻamalieina tulaga faʻapitoa. E le faatagaina ni taumafataga. Ia iloa ai latou, ua lava a fua ma le fesoasoani a se fau fale ma migaele. Uadg e tatau ona totogi i le skite ma saito. O le atuatuvale ua aveʻesea e le le mautonu (pa laupapa e tutusa ma le loloto o le loloto o le faʻanoanoa).

Faapipiiina o uʻamea paʻu o Monterrey: Laʻasaga-ala-Laʻasaga 6723_10

Ina ua maeʻa ona aveʻeseina mea faʻaletagata, e faʻatino ai le vai. I le avea ai o se tulafono, Rubberood poʻo polythylene-faʻavae mea faʻavae o loʻo faʻaaogaina. O le polokaina o loʻo faʻapipiʻi i luga o le pito i lalo mai le pito i lalo ma le pito i luga e tusa ma le 20 cm. Latou te le tatau ona tuiina. O mea nei e tatau ona laveaʻiina, ae le o le soona paʻi atu i le vaega o fale o le fale puipui o loʻo i totonu o le taʻavale.

Fausiaina o se laupapa laupapa

O le faʻavaʻa e tatau ai i le faʻatonuga mo laupepa e teu i o latou lava mamafa ma mo se sili atu toniga faʻapipiʻi i le faʻavae. E le gata i lea, na te faʻatupuina le vaʻa o le vele i le va o nonoa ma le vai susu. A lole faapena i totonu, faaeteetetuteite o le ai ai, tau i le faatuina o le ata, faaumatia fausaga laupapa. O le tele o le susu e mafua ai le malulu o le uamea ma faʻamalosi tino sima o le solo faʻapipiʻi. Afai o le avanoa i le Astic - Maliu, o le a le fiafia i ai ona o se manogi faapitoa.

Faapipiiina o uʻamea paʻu o Monterrey: Laʻasaga-ala-Laʻasaga 6723_11

Meafaigaluega mo Galuega

  • Fafie Bools ma le umi o le 130 cm ma se koluse vaega o le 3x5 cm. Mo steep rotation mai 30 tikeri.
  • Boards 10x3 cm. A e tatau ona i ai le vaega o le laina o le laina, o le kolosi o le 8x4.5 cm.
  • Antipssic e puipuia ai le tusafuina o meaola o meaola i le fafie.
  • Samala ma fao.
  • Vaai.
  • Roulette ma le umi laina.

E tatau ona le atoatoa le mea. E le faatagaina le faaletonu. E mulimuli i ai ma le saʻo lelei-lanuē mataina. E le tatau ona togafitia i latou e amata aloalo, ae o le fānafu foʻi o le afi o le fāgā e taofia ai le taua. Afai o le pogisa nofoaga e vaaia, o le oloa o le a umi le umi, ma e sili atu le aveeseina o le.

Faapipiiina o uʻamea paʻu o Monterrey: Laʻasaga-ala-Laʻasaga 6723_12

O le sitepu o le tuʻutuʻuga taiala o le 30 cm. O tuusaunoaga o le itu o le itu o le orfter. Latou te mauaina taua taua tele o uta mai le kiona i le vaitau malulu, o lea latou te manaʻomia se faʻavaʻa Faaopoopoga. Mo lenei 'upega tafaʻilagi, o le sitepu e tatau ona faʻaititia i le 10 cm. E le fautuaina e faʻaaoga sili atu nai lo le sefulu fao i le sikuea mita. O le tele o pu latou te o ese ai i totonu o le atigi susu, o le leaga o le vaega puipuia o le a aoga.

Faapipiiina o faʻatonuga uʻamea paʻu o Monterrey saunia mo le faʻaaogaina o vaega faʻapitoa mo tupe.

A maeʻa ona faʻapipiʻi le taʻiala, o laupapa faʻapipiʻi o loʻo fafagaina ia i latou. O Bourds amata ona faʻapipiʻi i le pito i lalo, faasolosolo ona aʻe i luga o le skate. Le avanoa i le va oi latou e ave le tele o le va o galu. I le pito i lalo o le Tapuare, o lau poperala ma se koluse vaega o 10x4.5 cm o loʻo punitia. O pito o le taulaga, o loʻo tapunia atoa le auala.

  • Faʻafefea ona Faʻaiʻu le Faʻasalalau i lalo o le Taualuga

Faʻafefea ona faʻatino le faʻapipiʻi o le taualuga

Sauniuniga mo le Tapunia

A sauni le faifeʻau, o loʻo amata ona e faʻapipiʻi nisi vaega. I luga o le perimeter i luga o le faʻaaogaina o le tagata e faʻaseʻe ai tagata e ufiufi ai le alavai mo le alavai. O le avanoa o loʻo tapunia ai le chimneys ma faʻafefeteina ''. O nei Aprons e tuu i luga o latou. O loʻo faʻaaogaina foi e faʻasaʻo ai le mea ma evesperckers e le ofi atu mo le 4 cm. Faifai o faifaatoaga ua faʻapipiʻiina ma le maualuga e tusa ma le 10 cm.

Galuega autu

A o le i amataina galuega, o le fola e faia, lea e faʻailoa ai le tulaga o vaega uma ma le faʻagasologa o le gaioiga.

Manaomia Meafaigaluega

  • Seti ma le Diste Puipuiga Puipuiga.
  • Seleulu mo le tipiina o uamea. E mafai ona e faʻaaogaina le grinder na o le maualalo o le tele o suiga, e pei ona mafai ona faʻaleagaina e le flurks le vaega o le polymer.
  • O le samala.
  • Sikulukalaiva pe sikulu.
  • Flomater ma le maea mo le faailogaina.
  • Fausiaina tulaga poʻo le hack, o lea e mafai ai ona e siaki pe o iai se malologa.

Lio

O laupepa e faʻapipiʻi mai lalo i le skite. E mafai ona e faʻagaioi e le gata i le saʻo, ae o le pipiʻo foʻi - e le afaina tele. O le agai atu i le itu taumatau tauagavale, o loʻo i ai nei faʻamatalaga mulimuli ane o loʻo tuu i lalo o le muamua, o lea e le itiiti ifo i le 8 cm. Na tosoina le itu i le umi o le itu o le itu. O le taua e faʻalagolago i le sitepu o le tumutumu. Agai i le itu faafeagai, o le elemene mulimuli ane o loʻo faia i luga o le muamua e faia le tutusa soofaatasi.

Faapipiiina o uʻamea paʻu o Monterrey: Laʻasaga-ala-Laʻasaga 6723_14

O le pito i lalo e tatau ona faia mo le 5 cm. O loʻo faʻaalia i luga o le faʻavaʻa ma le tumau i le pito i luga o le tagata lava i luga. Mailei, o le phectist ei ai le isi laupepa ma nonoa i le tasi muamua. O lea, o le pito i lalo ua fausia. E maeʻa ona fesoʻotaʻi ma le togiina e faʻaaoga ai le timu ma mulimuli ane faʻalelei i luga o le faʻavaʻa o le ata.

Fao 4.8x29 po 4.8x35 mm i faamaufaailoga ma ulu valiina i le leo o loo faaaogaina ufiufi. E toetoe a le maitauina i fafo. E matua faʻatapulaʻaina latou i luga, a leai se mea e alu i totonu o le lelei. Le faʻamaufaʻailoga pe a mimilo e tatau ona faʻamalosia. Afai e te tosoina, o le a umi lava. O le sosolo teleki poʻo le paʻu isher o loʻo faʻaaogaina o se tagata faʻatau.

O le tasi sikuea mita o le a manaʻomia le averesi o 8 faota. Pu mo i latou o loo i le pito i lalo i le va o autau. O lenei vaega e tatau ona faʻapipiʻi ma le faʻailoga ma faʻamalosi i ai. A i ai se tetelafoese i le va oi latou, o le uamea o le a amata loa ona ofo.

Faapipiiina o uʻamea paʻu o Monterrey: Laʻasaga-ala-Laʻasaga 6723_15

O elemene o le fuafuaga e mafai ona tiʻetiʻe i se checker poloaiga - muamua e lua o loo i lalo, o le tasi lona tolu i luga o le muamua, o le lona fa - toe i le laina pito i lalo, ma le lona lima - i luga o le lona lua. Ona o le ono o le a iai i le pito i luga pito tolu.

Ina ia taofia se mea sese, e tatau ona e tosoina le lua cord i tulimanu - i luga o le connice, o le lona lua - i le pito o le laina muamua. Pei o se tulafono, na te masani lava i tua o le puipui o le fale.

Konk ua tuu i luga o le tusi. O le sipaniolo pa i lenei nofoaga e tatau ona siitia i luga o isi mea i luga o le maualuga o le tumutumu. O le a tautua o se lagolago mo le pito. O le solofanua sogiga o loʻo faʻaaogaina mo le laina 25 i le 40 tikeri. I isi mataupu, o elemene ma mea talafeagai e faʻaaoga mo le sologa lelei. O le auiliiliga e nonoa i le fao i le pito i luga o le pito i luga o laupepa. O pu o loo tu i le tasi galu. E le faʻaogaina ni kesi elī. ua faamauina le ula mafolafola ma se Allen mai le 10 cm, semicircular - i se pito saʻo i le pito. Ua tapunia ona pito i plug.

Faapipiiina o uʻamea paʻu o Monterrey: Laʻasaga-ala-Laʻasaga 6723_16

O seti faʻapitoa o loʻo faʻaaoga mo le lavelave i luga. I luma o Faamauina le uamea tile o Monterrey e le tagata lava ia-tosina atu e tusa ai ma le fuafuaga, e tatau ai ina ia mautinoa e leai se misi vaega i totonu o le pusa.

Ma le isi, i luga o le mauga taʻiala, vaʻai le vitio.

Faitau atili