Aveese e le mafai ona alu ese: 6 manatu faigofie mo le faʻatulagaina o avanoa e foliga mai e le fiafia

Anonim

Tatala Epetia, Inroning Bed i se Pepa Lagofie - O nei ma isi filifiliga o le aiga e foliga aulelei ma leai se aoga, faʻaleagaina ai le lautele ma le faʻapipiʻi avanoa. Ae e aoga le aumaia o lou tagata lelei mo le matagofie? Matou te malamalama lelei faatasi.

Aveese e le mafai ona alu ese: 6 manatu faigofie mo le faʻatulagaina o avanoa e foliga mai e le fiafia 6729_1

Aveese e le mafai ona alu ese: 6 manatu faigofie mo le faʻatulagaina o avanoa e foliga mai e le fiafia

1 Tatala teuina

O a mea e na o ni upu mataga e le o taʻua o fata, fata, alatoto ma tatala teuina o fualaʻau, ma le fefe o laʻau o le tino.

I le tasi itu, o lenei ua taʻuamiotonuina: Ina ia faʻatumauina le atoatoa atoatoa ma le mama i le tatalaina o le tatalaina ma se taimi nei o le olaga e mafai e le olaga ona tupu. Ae e faigofie lava le mautinoa i taimi uma e savalivali pe a teu i luma.

I le isi itu, o le aoga o le teuina o le teuina o le teuina o le tatalaina, e faigofie ai le maua o le mea saʻo, ma e manaʻomia ai e faigofie. O le mauaina o mea uma e te manaʻomia i luga, ma mea faʻaleaiga e sili atu le vave tele. Aua le fiu mai Ergonomics i le manuia o le atoatoa poloaiga?

Faʻafefea ona faʻaleleia

Aua le faafitia oe lava i le tatalaina o le teuina pe a fai e te manatu i ai. Ae e mafai ona tele se numera o auala ina ia aua neʻi ai e lou tagata leaga o lou tagata faʻalogoina leo ma e le oʻo atu i le le mautonu o malo i le fale.

  • Faʻatulagaina o le tatalaina o le teuina i le aupito sili ona matauina nofoaga (ofu o fafo o le tautau i le potumoe, o se laʻau o le auala, o le nofoaafi e le faʻapipiʻi i le mata).
  • Saunia se filifiliga sili ona lelei i le mauaina o malo (faʻataʻitaʻiga, o se mata poʻo se ie puipui, sosoo ai ma lau teuina o se taimi).

Aveese e le mafai ona alu ese: 6 manatu faigofie mo le faʻatulagaina o avanoa e foliga mai e le fiafia 6729_3
Aveese e le mafai ona alu ese: 6 manatu faigofie mo le faʻatulagaina o avanoa e foliga mai e le fiafia 6729_4

Aveese e le mafai ona alu ese: 6 manatu faigofie mo le faʻatulagaina o avanoa e foliga mai e le fiafia 6729_5

Aveese e le mafai ona alu ese: 6 manatu faigofie mo le faʻatulagaina o avanoa e foliga mai e le fiafia 6729_6

  • 5 Taugofie metotia e manaʻomia ai lava i totonu o le sili ona sili ona sili ona taugata

2 oloa i le "Native" afifiina

Matou te iloa uma o le afifiina o le tele o oloa ua mamanuina i mea uma mo a matou totonu o matou totonu, ae e tosina mai ai le mafaufau i le malutaga o supmums. Ma matou te iloa foi o fagu mālie, fagu ma atigipusa fausiaina le leo vaaia ma, ala, o se lagona o le avanoa.

Ae a uma lava, sili atu ma puipui mea uma i totonu o pusa matagofie o se galuega e manaʻomia le taimi. Aua le taua le mea moni o le a latou auai. Ma le isi, o tausia faifai pea e manaʻomia i tua o nei koneteina. E le o tagata uma ua sauni e suia le tele o taimi taua o lo latou olaga i le aresthetics o totonu.

Faʻafefea ona faʻaleleia

Ole mea e lelei ai, e mafai ona e faia e aunoa ma le tau o le malosi.

  • Tumau i luga o tagata gaosi oloa o loʻo ofoina atu le afifiina o le le mautonu o le le mautonu (o nisi ituaiga ua uma ona tipiina i lalo o le au faʻatau e maua ai le auvae ma atigipusa o papupuni sili ona manaia).
  • Tuu fata i fata, i totonu o le ato (heterogenononous joser i totonu o le faletaele o le a foliga sili atu faaeteete pe a tuʻufaʻatasia i totonu o le kulupu e ala i le tui i totonu o le suavai i luga o le suavai).
  • Aveese mai le vaʻai (i tua atu o faitotoʻa ma pusa i le teuina o le teuina pupula o le a le faʻalavelaveina ai lau vaai).

Aveese e le mafai ona alu ese: 6 manatu faigofie mo le faʻatulagaina o avanoa e foliga mai e le fiafia 6729_8
Aveese e le mafai ona alu ese: 6 manatu faigofie mo le faʻatulagaina o avanoa e foliga mai e le fiafia 6729_9

Aveese e le mafai ona alu ese: 6 manatu faigofie mo le faʻatulagaina o avanoa e foliga mai e le fiafia 6729_10

Aveese e le mafai ona alu ese: 6 manatu faigofie mo le faʻatulagaina o avanoa e foliga mai e le fiafia 6729_11

  • 6 Filifiliga mo Asthhetic teuina o mea laiti i le faletaele

3 Magnets i luga o le pusaaisa

Ile taimi lea, i le taua o lenei itu, e tele tagata tipiina amata fiafia fiafia: E moni lava, o le aoina o faʻafiafiaga e sili ona manaʻomia i totonu o le pusaaisa.

I se isi itu, aua le teena i latou lava le fiafia o le iloiloina o tagata mai fafo, manatua le malaga. Ile iuga, o lau Insion o se ata o lau amio ma olaga, e matua leai lava se nofoaga mo faʻamanatuga mafanafana faʻamanatu?

Faʻafefea ona faʻaleleia

O le mea moni, e leai se tasi e mafai ona faʻasaina oe e faʻalelei ai le pusatoso maneta. E le gata i lea: I se isi tulaga e fetaui ma le taimi nei o loʻo iai nei - o le ala i luga o le faʻapitoa o le avanoa. Ae e mafai ona e maua le manatuaina o le aso malolo sili atu le saʻo.

  • Tele maneta laupapa i le faʻavaʻa - ma liliu le aoina o Magnets i totonu o se mea le masani ai o le papa.
  • Ave se tulafono e aumai ai nisi mea sili ona aoga i le manatua (nai lo le aoina o ipu leaga leaga nai lo le aoina o maneta?).
  • Filifili le maneta i se tasi sitaili.

Aveese e le mafai ona alu ese: 6 manatu faigofie mo le faʻatulagaina o avanoa e foliga mai e le fiafia 6729_13
Aveese e le mafai ona alu ese: 6 manatu faigofie mo le faʻatulagaina o avanoa e foliga mai e le fiafia 6729_14

Aveese e le mafai ona alu ese: 6 manatu faigofie mo le faʻatulagaina o avanoa e foliga mai e le fiafia 6729_15

Aveese e le mafai ona alu ese: 6 manatu faigofie mo le faʻatulagaina o avanoa e foliga mai e le fiafia 6729_16

  • 10 uiga ese i totonu o le mea e te manaʻomia e te faʻaeteete ai

4 'upega tafaʻilagi ma metotia i luga o le laulau pito i luga

O le laulau umukuka e gaogao na o fale mautotogi mai itulau conssy. I le olaga moni, e masani lava o se mea e pei o se mea. E aoga: Shechen Prestils, Spices, Dapkins, Plain Sweets Ores, Couttle Playes. E le masani ona fetaui.

O le a le mea e fai? E te nanaina mea uma e te manaʻomia ma faʻaalu se taimi i taimi uma, alu ese mai le loka? E foliga mai o se fofo e mafai ona taʻua o le magafagafa ma erinonomic.

  • 5 mea sese i le mamanuina, ona o le nofoaga e foliga ai le potu

Faʻafefea ona faʻaleleia

Liliu le umukuka meamea ma le metotia i le umukuka mamanu elemene: fai sima foliga mai spice jues, tuu mea teuteu i le solo i le solo.

Aveese e le mafai ona alu ese: 6 manatu faigofie mo le faʻatulagaina o avanoa e foliga mai e le fiafia 6729_19

  • 7 ma le le masani ai ma le masani ai auala i le faamamaina, o nisi e iloa ai

5 ironing laupapa i le tatalaina

E le mafai e tagata masani ona faʻatauvaʻaina o le View: E tele taimi e masani ona taʻu ai le taʻutinoga o le nofoaga mo se isi nofoaga mo se vaving ala taga poʻo le potu faatau, e le alu. O le iʻuga o le mop ma gaogao mama, o lona lima i totonu o le kapoti, o le tulimanu poʻo fafo o le faitotoʻa, ae o le uʻamea o le faʻaaogaina - e masani ona tumau i le faʻaaogaina. O le lagona o le le masani ai avanoa ma lenei tulaga ua mautinoa.

I le isi itu, pe a na o oe toetoe o aso uma, piilimaina le laupapa - faʻaalu le taimi ma le malosi ma le sili atu faʻafitauli. Aisea le le aoga i foliga, pe a fai o oe e sili atu le faigofie.

Faʻafefea ona faʻaleleia

  • I le itiiti ifo - e filifili mo se toroning laupapa e le o le sili ona iloga nofoaga i le fale mautotogi i le fale mautotogi.
  • Ia uaʻi atu i le ata faʻataʻitaʻi (o nisi o ia e mafai ona lilo i tua o le kapeneta faitotoʻa poʻo le faʻauigaina o le faʻata).
  • Tapuni ma se mata po o le ie puipui.

Aveese e le mafai ona alu ese: 6 manatu faigofie mo le faʻatulagaina o avanoa e foliga mai e le fiafia 6729_21
Aveese e le mafai ona alu ese: 6 manatu faigofie mo le faʻatulagaina o avanoa e foliga mai e le fiafia 6729_22

Aveese e le mafai ona alu ese: 6 manatu faigofie mo le faʻatulagaina o avanoa e foliga mai e le fiafia 6729_23

Aveese e le mafai ona alu ese: 6 manatu faigofie mo le faʻatulagaina o avanoa e foliga mai e le fiafia 6729_24

  • 6 Manatu mo le Poloaiga i totonu o le Tusi Tusi (Afai ua e fiu e saili pea le sailiga mo le fata)

6 Faʻamasani sei vagana le mamanu

Faʻalautele faʻailoga ma ata, vinyl speckers, lanu palasitika, e manino lava fugalaʻau ma isi "mea mataʻutia, latou te le mafai ona mafaufauina i le agaga.

Afai e le mo se tasi "Ae": ua manatu o mea uma e taugofie ma leai se mea e sili atu i le lalolagi o tagata matutua. Ae o se auala taugofie e faafiafiaina ai le pepe ma se pupula, ua le masani ai, ua sauni mo le suia o fanau a tamaiti, o nei metotia e i ai le aia tatau i le ola. E sili atu: Afai e te faʻaaogaina i latou ma le mafaufau (faitau - Ulufale i le masani filifilia manatu), e mafai ona e maua se avanoa sili ona lelei.

Faʻafefea ona faʻaleleia

Ioe, matou te mananao uma ina ia mafai ona faʻaleagaina le masoa o le ma tagata taʻutaʻua o le matou chod, o loʻo siomia ai ni mea ma foliga masani ma mea tau masani. Alas, e le o se mea e tutusa lelei lava e moni, ae e mafai ona e taumafai e suʻe se fetuutuunai.

  • Tuufaatasi mea masani ma le le aoga (Gam. Power Storm Mackers, mo se faataitaiga, atonu e lelei le palasitika, ae e sili atu ona filifili auvae e faaleaga).
  • Filifili le manaia lanu o tuʻufaʻatasiga (susulu - e le o lona uiga "alu ese", ma lanu - e le o lona uiga o le tele).
  • Mafaufau tele, o le asthetic doock (i le potu o tamaiti ma tele o auiliiliga, mea teuteu ma taʻaloga ma taʻaloga sone, e leai se mea e faʻaalu ai le avanoa i le vevesi).

Aveese e le mafai ona alu ese: 6 manatu faigofie mo le faʻatulagaina o avanoa e foliga mai e le fiafia 6729_26
Aveese e le mafai ona alu ese: 6 manatu faigofie mo le faʻatulagaina o avanoa e foliga mai e le fiafia 6729_27

Aveese e le mafai ona alu ese: 6 manatu faigofie mo le faʻatulagaina o avanoa e foliga mai e le fiafia 6729_28

Aveese e le mafai ona alu ese: 6 manatu faigofie mo le faʻatulagaina o avanoa e foliga mai e le fiafia 6729_29

  • Suʻega: O le a le lelei ua e malamalama ai i le tautoulu i totonu?

Faitau atili