9 Auala e faʻaopopo i lau umukuka faʻamoe-eleega (o elemene (tusa lava pe leai!)

Anonim

Tuufaatasia le umukuka ma se potu malolo ma le 'potu' ai, tuʻu i fafo le tali-boar poʻo le faʻaopopoina o le cantien call - faʻataʻitaʻi se tasi o nei auala.

9 Auala e faʻaopopo i lau umukuka faʻamoe-eleega (o elemene (tusa lava pe leai!) 6765_1

9 Auala e faʻaopopo i lau umukuka faʻamoe-eleega (o elemene (tusa lava pe leai!)

1 tuufaatasi le umukuka ma le 'ai potu

Mo aiga Scandinavavian, o le umukuka o le totonugalemu o le fale, ma le mataupu e le o tutusa i aso faaleaiga. I le malulu o le tau, e te manaʻo e latalata atili i le vevela punavai, ona tutusa ai lea o le ogaumu.

9 Auala e faʻaopopo i lau umukuka faʻamoe-eleega (o elemene (tusa lava pe leai!) 6765_3

Afai o oe i le tulaga o le fuafuaina o se fale mautotogi, pe ua e laki ma o oe o le e ona o se tamaʻi umukuka, tufatufa le sone saʻo e le gata i le kuka, ae mo le laulau 'ai. E mafai foi ona tuʻufaʻatasia le '' aʻai 'ai ma le potu malolo ma sui vaega o nofoa o le sofa.

  • 5 mafuaaga e manatua ai le scandinavia o le sili sili ona lelei e fai ma lau umukuka

2 filifili laupapa laupapa

Na faia le Tatala i laupapa, o le Windows - o le 'aʻai o le' aʻai o le '' ai o le laulau, aʻo le mea moni o le umukuka, e ui lava o le mea moni o le umukuka, Matou te fautuaina oe e te mulimuli ia latou faʻataʻitaʻiga, afai e te manaʻo e faʻaopopo se lagona Scandinavian i totonu. Ma e puipui le laupapa laupapa mai le vai e na ona ufitia i le suauʻu poʻo le vaniva.

9 Auala e faʻaopopo i lau umukuka faʻamoe-eleega (o elemene (tusa lava pe leai!) 6765_5
9 Auala e faʻaopopo i lau umukuka faʻamoe-eleega (o elemene (tusa lava pe leai!) 6765_6

9 Auala e faʻaopopo i lau umukuka faʻamoe-eleega (o elemene (tusa lava pe leai!) 6765_7

9 Auala e faʻaopopo i lau umukuka faʻamoe-eleega (o elemene (tusa lava pe leai!) 6765_8

3 fasi laau mama

Le manaʻomia le le talafeagai le pupula - o le scandinavian style e fesoʻotaʻi ma paʻepaʻe, efuefu, uliuli, o nisi taimi lanumoana ma lanumeamata. E leai se pupula i ai pe naʻo le itiiti ifo i le foliga o le pito o lanu poʻo ni ata.

9 Auala e faʻaopopo i lau umukuka faʻamoe-eleega (o elemene (tusa lava pe leai!) 6765_9

  • 6 Manatu o le tuufaatasia mai le aufaitai o Scandinavian umukuka (aoga ma matagofie)

4 Fai le eseesega

Peitaʻi, o le leai o se mea e sili ona leaga e le mafai ona faʻamuta le teteʻe atu - paʻepaʻe ma uliuli ma lanumoana, efuefu. E oʻo lava i se laʻau ma le malamalama masoa o se ituaiga faʻatusatusaina.

9 Auala e faʻaopopo i lau umukuka faʻamoe-eleega (o elemene (tusa lava pe leai!) 6765_11

5 tuu i luga o le foloa fala

E uiga i le talafeagai o le kapeta i le umukuka e mafai ona e talanoa tele. I le tasi itu, o lenei tali e foliga mai e le talafeagai, aua e faigofie ona tuʻu se oloa poʻo le togi o le lauti poʻo le kofe, ma faʻaleagaina le laufanua. I le isi itu, e taua lava le filifili o mea saʻo, o le a faigofie ona fufulu, mo se faʻataʻitaʻiga, o le a leai ni faʻafitauli. Ae o le Scandinavia Condority e mautinoa lava faʻaopopo.

9 Auala e faʻaopopo i lau umukuka faʻamoe-eleega (o elemene (tusa lava pe leai!) 6765_12

6 Filifili Scandinavian Brands

Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e te fuafua e sasa le pepa puipui, tuʻuina atu i le Scandinaviaviavian: borastater, ecowallpap. O a latou ata patino ma faʻaputuga o le a faʻaopopoina ai le mataʻutia o le mafaufau, e ese mai, latou te foliga matagofie ma gaosia mai le Eco faauo mea.

9 Auala e faʻaopopo i lau umukuka faʻamoe-eleega (o elemene (tusa lava pe leai!) 6765_13

7 Faʻaopopoina le Faʻalapotopotoga Masani elemene

O a ni elemene masani o le scandinavaiavia? Mo se faʻataʻitaʻiga, Vanino Tane poʻo le tele o faʻamau mo ipu. Afai e te faʻaopopo mea faapena i le umukuka, e mafai ona e faia se lagona o le scanda.

9 Auala e faʻaopopo i lau umukuka faʻamoe-eleega (o elemene (tusa lava pe leai!) 6765_14

8 fai ni mea tatala

E masani ona e tuulafoaʻiina le kapeta kapeneta (lelei manatu, pe a e manaʻo e sefe) pe naʻo le suia o nisi o latou tatala fata. O lenei foi o se tulaga faʻapitoa o le scandinavian cuisines ma le avanoa e faʻalatalata ai i lenei sitaili. Mulimuli i le faʻasologa i luga o fata, tuu i luga o latou se meaʻai manaia poʻo ni mea lelei.

9 Auala e faʻaopopo i lau umukuka faʻamoe-eleega (o elemene (tusa lava pe leai!) 6765_15

9 Filifili se kanechychik Tile Mo Apron

Paʻepaʻe Katbachk ma uliuli poʻo le paʻepaʻe o fuʻa - malilie, o se tasi lea o faʻalapotopotoga muamua e sau ma le mafaufau o Scandinavia Colisine. Uliuli Uliuli sili atu le aoga, ae leai ni tulafono faʻapitoa e uiga i le uaʻi.

9 Auala e faʻaopopo i lau umukuka faʻamoe-eleega (o elemene (tusa lava pe leai!) 6765_16

Faitau atili