Filifili laupapa Winden: 6 taua tapulaa

Anonim

Pusa lautele, taofiofi o le siosiomaga, fale ma isi uiga taua pe a filifilia.

Filifili laupapa Winden: 6 taua tapulaa 6780_1

Filifili laupapa Winden: 6 taua tapulaa

O le Windows na faia o le po nei mamanu i luga o le vevela ma le leo e le sili atu le leaga nai lo palasitika, a o le malosi, o le a le mafai ona gaosia pe sili atu tetee ma sili atu tetee ai ma sili tetee i le taimi e telē ai pe sili atu ma sili ona togafitia. O le tau fuafuaina o le olaga o le maualuga-lelei laupapa laupapa ma se almininum sili atu i luga o le pito i lalo tulaga maualuga sili atu 30 tausaga. Alas, o loʻo i ai le Windows Windows e 40-50% sili atu taugata nai lo palasitika (i le aso mulimuli 2, o le tau malulu ua faʻateleina, e le mafai ona tupu i luga o le tau, talu ai e le oso aʻe i luga o le tau, talu ai e le tulaʻi mai laupapa, pei ona le oso aʻe o le tau, talu ai e le tulaʻi mai laupapa, pei ona le oso aʻe i luga o le tau, talu ai e le tulaʻi mai laupapa, pei ona le tulaʻi mai o le tau, talu ai e le oso aʻe o le tau, talu ai e le osofaʻiga o le tau, talu ai e le oso aʻe o le tau, talu ai e le alu i luga o le tau, talu ai e le osofaʻia o le tau, talu ai e le osofaʻia o le tau, talu ai e le oso aʻe o le tau, talu ai e le oso aʻe o le tau, talu ai e le osofaʻia o le tau, talu ai e le osofaʻia o le tau, talu ai e le oso aʻe o le tau, talu ai e le tulaʻi mai laupapa, pei ona le tulaʻi mai. Ina ia faʻamaonia le tau na faʻamaonia ai lava ia, ma na te leʻi faʻamaualuga e tatau ona faʻavaeina i le faʻatulagaina o manaʻoga fou ma togafitia lelei le lelei o latou gaosiga.

E tatau ona saunia muamua faamalama nofoaga talafeagai i le fale mautotogi i totonu o le fale mautotogi, o lea e manaʻomia ai le vaʻai atu i faʻamatalaga faʻapitoa o fausaga o fausaga. Ona mafai lea ona e fuafua le lelei o le faʻaiuga, filifili i luga o le lanu, ata o le fusiua, foliga o le faʻavaʻa.

1 pusa lautele

Ina ia aua nei faia se mea sese ma lenei faʻavae, e manaʻomia le iloa o le tulaga o pa o le fale - O lenei faʻamatalaga e faigofie ona aʻoaʻoina mai le faiga o le puipuiga poʻo le taulaʻi i luga o le gaioiga ma le taimi o le fausiaina). O puipui o 'eseʻese-fotete meaʻai e eseʻese mai le vevela vevela meatotino, ma i le faʻamalama o faamalama matala e mafai ona tupu alavai o le malulu, e oʻo ai i le faʻaʻaisa o stat.

Filifili laupapa Winden: 6 taua tapulaa 6780_3

I le avea ai ma tulafono, i fale faaonapo nei mai le tolu-vaega laupapa, faapea foi ma fauga i le ogatotonu o tulaga, e mafai ona e faʻatuina faamalama masani ma se pusa o 60-78 mm lautele. Mo se fale mautotogi i totonu o se fale o le malosi faʻamalosi sima ma o le tasi-sili-sili ona manaʻomia le faʻapipiʻi o faamalama ma le lautele (sili atu nai lo le lautele (sili atu nai lo le lautele (sili atu nai lo le lautele (sili atu nai lo le lautele (sili atu nai lo le lautele (sili atu nai lo le lautele (sili atu nai lo le lautele (sili atu nai lo le lautele (sili atu nai lo le lautele (sili atu nai lo le lautele (sili atu nai lo le lautele (sili atu nai lo le lautele (sili atu nai lo 80 mm) A leai, e i ai le tulaga lamatia o le lofituina i totonu o totonu ma le fausiaina o le teuteuina. E aoga le taliaina i le Finnish Type Secret Student ma le faʻaluaina o mea e faʻaesea ai ma se atigipusa o 90-110 mm, e puipuia atoatoa ai. O le mea moni, o le tau o le 1 M2 o ia sitaili o le a tau le tau e leai se taugofie nai lo le 13,000 rotables. Ma i luga o le fufuluina o le tioata ma eseese mata o le a tatau ona faʻaalu faʻalua i le tele o taimi.

2 Vevela inculating meatotino

O lenei faʻatusatusaga e tatau ona faʻavaivaia pe a le moe le fale pe o le pa malulu. Ona tatau lea ona e faʻatauina le Windows ma le malosi-sefeina faʻalua-glazed Windows (ma le lua mea pueata na faʻatumuina i le Intert Gas, ma totonu o le Wash I lea tulaga, o le lautele o le faʻavaʻa o le faʻavaʻa ma le swash e tatau ona le itiiti ifo ma le 78 mm, ma le vevela faʻaliliuina o le faʻamalama atoa (o loʻo masani ai i le gaosiga - mai 0.60 m2 • ° C / W.

Filifili laupapa Winden: 6 taua tapulaa 6780_4
Filifili laupapa Winden: 6 taua tapulaa 6780_5
Filifili laupapa Winden: 6 taua tapulaa 6780_6
Filifili laupapa Winden: 6 taua tapulaa 6780_7

Filifili laupapa Winden: 6 taua tapulaa 6780_8

Filifili laupapa Winden: 6 taua tapulaa 6780_9

I totonu o le potu potu, o faʻamatalaga o pusa ma sā o loʻo i ai i le vaalele lava e tasi.

Filifili laupapa Winden: 6 taua tapulaa 6780_10

O le sili ona lauiloa o le 78 mm lautele.

Filifili laupapa Winden: 6 taua tapulaa 6780_11

Mo se fale mautotogi i se fale tuai, e te manaʻomia le faʻamalama ma se tagata lautele.

Ae tusa lava pe i le tuai o laupapa po o "Luzhkovsky" Will Patesta i le taumalulu, o le vevela na paʻu i lalo ifo o le vevela o loʻo i lalo o le vai. Ua lava le taua o le mea e sili atu i le 0.55 m2 • ° C. O le sili ona lelei o le lua-potu lua-glashed tioata ma le mafiafia o le 32 mm ma tagata masani.

Filifili laupapa Winden: 6 taua tapulaa 6780_12
Filifili laupapa Winden: 6 taua tapulaa 6780_13

Filifili laupapa Winden: 6 taua tapulaa 6780_14

I le "Scandinavia" Windows, o le sash e aofia ai ni vaega e lua (i le fafo - tioata - tioata, i totonu - lua-sipela - lua-sipena-uliuli-slaged tioata).

Filifili laupapa Winden: 6 taua tapulaa 6780_15

O le masani ai "o le uati e tasi e malulu tele, ae e faigofie ai ona tausi ia te ia.

3 Suafa

A alu le faʻasaina o le fale i le auala ma se gaioiga ola, ma sili atu i le "auala lele, ona faʻamalosia lea o le militeli. O le taugofie fofo i le faʻafitauli o le felauaiga o le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻiina o le asymmetric leo-faʻamaonia lua-chember slission o le 6 mm, ma Atonu o le a le lava lenei mea. Sili atu faamalama sili atu ma se acoustic triplex. Na latou faaitiitia le tau leo ​​i le 40-45 DB, o le tau e toetoe lava o le 3 taimi sili atu taugata. O le lelei o le soʻotaga lelei (e oʻo atu i le 48 DB) ua uma ona taʻua "Willose" Windows, ae pe a fai o le fusi o le floas).

E tatalaina Windows, i le ...

Windows, ua tatalaina, i le tele o taimi e sili atu le faigofie nai lo le masani ai, ae e sili atu taugata, pei ona faʻaaogaina i le stroke tapulaʻa, sōpela solo.

4 ventipelation o potu

O mea e mafai ona toe fetuunai faamalama) ma le palasitika) e le sili ona faʻasaʻo le sash i le pusa ma pasi le ea. O nisi tagata atamamai pe fautuaina i le tautotogo e faʻateleina ai le ofe, ma e faʻaititia ai mo le taumalulu. Ae o lenei mea, o lenei mea, e le masani ai, a leai, e leʻo se mea uma e mafai ona fetuʻunaʻi ma saʻo, ma e sili ona faʻaletonu - ma o loʻo iai le ata atoa o le vaʻa. E sili atu le saʻo e maua ai fausaga e faʻaaogaina i mea faigaluega ma se faʻaeʻeina o le ea o le ea, lea e faia ai le kiliaina i le pito i luga o le steash (le tau o le filifiliga e mai le 2 500 rubles.). O le isi filifiliga taliaina o le faʻapipiʻiina o le sapalaiina o le sapalai, o le taiala o le tele o le ea malulu i lalo o le taualuga. O le alatoto ma le faapipiiina o le a tau 4a seni o Rubles. Fuafua i le faʻataʻitaʻiga. O le faatinoga o le faifai pea faʻataʻitaʻiga o loʻo maualalo - e oʻo i le 7 m3 / h, ma slotted - e oʻo i le 40 m3 / ua lava mo le potumoe).

Filifili laupapa Winden: 6 taua tapulaa 6780_17
Filifili laupapa Winden: 6 taua tapulaa 6780_18
Filifili laupapa Winden: 6 taua tapulaa 6780_19

Filifili laupapa Winden: 6 taua tapulaa 6780_20

Fesoʻotaʻiga o Brucks Rams i luga o le Spike Spike e manatu o le sili ona faʻatuatuaina

Filifili laupapa Winden: 6 taua tapulaa 6780_21

Fesootaiga o Bruck Framemes i luga o le Thort Thorn

Filifili laupapa Winden: 6 taua tapulaa 6780_22

I nisi fausaga o loʻo i ai se maualuga o loʻo i fafo atu o le palasitika poʻo le alumini. O faʻamalama ia faʻaitiitia ai le felauaiga i le 42-45 DB.

O le pito i lalo o le pusa e sili ona mafatia i le susu tele, ma o lona puipuia o le uʻamea o le a faʻateleina ai le tautua o le faʻamalama o le 1,000-1,500 rubles. fafo o le faamalama.

5 mamanuina ma faauma

O ituaiga o le vaega o le pa o fusi o laupapa laupapa e sili atu lona eseese nai lo palasitika. Faatasi ai ma le fesoasoani a ata tipi, e mafai ona ou lapotopoto pito pe aveʻese ai ni auala tuʻutuʻuga, fai ni auala i le uniutumotamal ma toega. O nisi kamupani (mo se faʻataʻitaʻiga, o le "Windows fale gaosi" poʻo le "tuputupu ae Windows") ofo atu sili atu nai lo le lima-vaega o vaega vaega.

Filifili laupapa Winden: 6 taua tapulaa 6780_23
Filifili laupapa Winden: 6 taua tapulaa 6780_24
Filifili laupapa Winden: 6 taua tapulaa 6780_25

Filifili laupapa Winden: 6 taua tapulaa 6780_26

O le laʻau e le toe faʻatinoina i le vevela o le lautele. O se lelei lelei lea mo galuega tetele, pei o le fauina o faitotoʻa a le au pakete.

Filifili laupapa Winden: 6 taua tapulaa 6780_27

O latou moli e fesoʻotaʻi i le tasi le isi matapeʻa ma faʻaogaina ma se taʻiala faʻapitoa.

Filifili laupapa Winden: 6 taua tapulaa 6780_28

I se faʻaopopoga, o se atigipusa o faʻapipiʻi i luga o fuʻa uma, ina ia puipuia lelei lelei lelei faitotoʻa mai leo leo ma ata.

O pupuni o le pine ma larch e masani ona valiina alkyd alkyd poʻo le ufiufi alkyd-urethane varnish, oloa mai le suauu faʻapitoa i aso nei (dantish suauʻu). Ornash ma le suauʻu faʻamama lona uiga matagofie o le laʻau, ae o poloketi o fale i ou solitulafono e masani lava ona tuʻuina atu i faamalama paʻepaʻe. Afai e te manaʻo e faʻasao le ituaiga o le laʻau i le itu o le potu, e mafai ona e okaina le lanu o enamel i fafo ma vaese mai totonu. O le tau o lenei filifiliga ("boitoral valivali") - mai le 2 000 rubles. I tua o le faʻamalama, o le pine poʻo le larch toning poʻo larch o le a tau i le tolu-loloto lanu. O le pusa o le pusa e mafai ona faʻaaututoaina i le pusa allimaina. O le atoa o le alavai o le faʻavaʻa o le a faʻateleina le tau o le a faʻateleina ai le tau o le oloa i le 40%, ae i tulaga o le taulaga i le afa o le olaga o le a faʻalauteleina.

6 laupapa laupapa

O le tele o kamupani na ofoina atu Windows mai le laʻau o le tolu ituaiga: PINI (mai le 9,800 Rullas / M2 o se tasi Swivel Windel) ma le RAB). Larch oloa e sili atu le tumau nai lo pine, lelei o le oak stammes - decoveratively ma maualuga malosi. O nisi kamupani i luga o le talosaga na fai Windows mai le laʻau o le taua o le taua ma le ofe, medbu, Amerika walnut, ma isi mea o loʻo amata mai i le 30,000 o loʻo amata mai i le 30,000 o le 1 o rub E leai se lagona le mautonu i le taimi lava e tasi, e sili atu le taugofie (mai le 18 000 rubles / m2) oloa mai le pa. O loʻo iai ni laʻau lelei e faʻatatau i le potu.

Filifili laupapa Winden: 6 taua tapulaa 6780_29
Filifili laupapa Winden: 6 taua tapulaa 6780_30

Filifili laupapa Winden: 6 taua tapulaa 6780_31

Mo le faapaologa glazing, e lua-fatu faamalama ma le tasi-potu faamalama faamalama mafai ona faaaogaina.

Filifili laupapa Winden: 6 taua tapulaa 6780_32

Poʻo le poto masani ma le masani ona fusifusia ma le tioata e tasi e maua ai ni aʻoga laiti kapeta.

Ponesi: Faʻafefea ona siaki le pusa ua uma ona faʻatau?

A e tuʻuina mai o loʻo faʻaogaina faamalama ua maeʻa ona faʻaogaina, aua le faanatinati e saini le Aloaʻia Tulafono - na asiasia ma le totoʻa fuafuaga. I le avea ai ma tulafono, pe a uma ona teuteu, o tagi a latou foliga e le talia o latou foliga.

Masani laupapa laupapa ramu

  1. Zadira, Chips, e le o ni nofoaga e le o taua i le eria o Sone e fai mai e faʻaaoga e le kamupani le malosi. O nei faaletonu e ono afaina ai le fufui o le faamalama ma o le a faalavelave i le tausiga.
  2. O avanoa i le va o tulimanu i itu taumatau na tutupu ma le le tutusa o le fausiaina o le spike ma le grootoe ma faaitiitia le malosi o le lotoa. O auiliiliga e tatau ona fufusi, aunoa ma sina tamaʻi gnesks e faʻataʻitaʻi ai le tasi. E le tatau ona i ai ni tulaga o le sipela.
  3. O se toʻatele o ni naipogis o luga o le tino faʻaleaganuʻu, ua ufiufi itu ua ufiufi e faʻaaoga ai le numera maualalo o lauʻele mo le Lamellae. E le mafai foi ona aoga oloa mai le pine ma larch o le pito i fafo o le paleti o le paleti.
  4. O kiping i luga o le upega tafailagi o le oti e le mafai foi ona manaʻomia, talu mai mea uma, o le pluma e fou, aua o fafagaina i totonu e aufaʻatasi. I lea tulaga, le plug phix ه a tagavai i le susu mata ma le taimi e amata ona ala aʻe i luga aʻe o le luga pe, i se isi itu, tuʻu.
  5. O ata o ata, malulu, lanu lanu le masani ai talanoa e uiga i le solia o ata tekonolosi. Faatasi ai ma le faʻaaogaina lelei o se taluva tele, e liliu lelei lava e oʻo lava ma monophinic.

  • O le a le Windows e filifili mo se atunuʻu fale: Faʻamatala le 5 taua taua tapulaʻa

Faitau atili