Suavai o le faletaele mastica: Pros, e lelei

Anonim

Matou te faamatalaina o uiga uiga ese o le fistic, gaosiga o talosaga mo nofoaga eseese ma le faiga o le faaaogaina o puipui.

Suavai o le faletaele mastica: Pros, e lelei 6786_1

Suavai o le faletaele mastica: Pros, e lelei

SANIOGA I potu susu o le fale mautotogi ma auala i aso uma ma tulaga faʻafuaseʻi ua tu i puipui ma le itupa. E le gata i lea, e le o se vai mafanafana o tumutumu ma palasitika panels e le mafai ona mautinoa le puipuiga atoatoa mai le susu o le susu. O le matafaioi a le kuatapuē popolega lea o le vai, ala 'faʻamaʻi, lea o le a puipuia ai le faʻaaogaina o mea ma tauave fausaga mai le faafanoga o mea e faatūina. Talu ai o auga o vaitau, ma e le gata, e pei o, faʻataʻitaʻiga, i totonu o le vaitaʻele, e le manaʻomia le iloa tumau.

Foliga o le mastic

E talafeagai mo lenei faʻamoemoe e faʻaaogaina le tapena-faia polymer susu susu susu. E masani ona avea o se tulaga faʻapitoa o loʻo faʻavaeina i luga o le synthetic reslins e le aofia ai le tino fofo. E pei ona mulimuli mai i le igoa, latou te le manaʻomia ni gaioiga lavelave ma palapala galuega, vagana ai ma le faʻafefiloi le paluga. O le palasitika vaega e faigofie ona tufatufa atu ma se pulumu po o se pou faavae. Ina ua uma le malo, e liliu i totonu o se manifinifi (0.5-1 mm) ma se vaega o le faʻatuatuaina e puipuia le faʻavae mai le le lelei o le vai ma i le taimi lava e pasi ai le vai. Gauai atu i le tele o le faʻagaioiga o le vevela o le mastic. Sili ona talafeagai mo le 'aina, faletaavale, vaitau vaitau, ma nisi mea mo nofoaga vevela.

Stachu camprofift polokalame ma le For & ...

Siaoiga Faatofutolo Polokalame: 1 - Toto; 2 - Ami; 3 - Salu e le suavai vai; 4 - Eleni lipine; 5 - Lona lua vaega o Mastic; 6 - Tile Gelu; 7 - Polythylene Cord taui; 8 - simale teuteu; 9 - Oleacone Sealant; 10 - Greout mo UTMS

Pros ma faaletonu

faamoemoe

  • Aua le manaʻomia se taumafaiga ma le taimi e sauniuni ai mea mo galuega.
  • Puipuia lemu fale fale mai le vai.
  • Fausia se ata tifaga e fetaui lelei mo le feeseeseaiga o lavelavea.
  • Tamaoaiga, vave mago, lea i le aofaʻi faʻaititia le taimi o le toe faaleleia galuega.
  • Ia i ai le maualuga o le ala i le mafuaaga mai mea eseese.
  • Thixotropic, lelei lelei i luga o le sipili ma le malosi.
  • Siosiomaga saogalemu pe a galulue ma taoto.

Miscuses

  • Maualuga tau.
  • O le lautele e masani ona faʻatapulaʻaina naʻo le galuega i totonu.

Suavai o le faletaele mastica: Pros, e lelei 6786_4

Talosaga o Mastic mo mafuaaga eseese

Sauniuni-na faia polymer mastic faʻaaogaina i luga o le le-teuteu tino (sima, furrete, o le sima ma le sima, piliki, gypsnum (gyments, gvl, gvl, gvl, gvl, gvl C Fale o loʻo, OSB, Wooden). O le tomai faʻapitoa e faʻatino ai polymer mastic o le a taofia ai le afaina ai o le vai i le masani masani gysium bases: mai le prywall, faʻapipiʻi papae o lo o faʻapipiʻi. A o lona le toe ola e oʻo atu i le faʻaititia o lo latou malosi ma le lapataʻiina. I lenei tulaga, o le laʻau susu e tuʻuina atu i luga o le pito i lalo atoa o le fola ma pa (i le faʻalolima). E galue o se tulaga ese o se mea e tasi e fusia ai elemene i le va o Rigid Tile Cliue ma o se paʻu lava, lapataʻiga o loʻo avea ma fusi.

A o galue, e taua le mafaufau e faaali atu e faaali mai & ...

Pe a galulue, e taua le amanaia o le mea malie e faʻamago o le faʻataugofie e faʻaititia ai le vevela ma le susu maualuga.

Afai o pa o le faletaele e faia o piliki, sima o loʻo fesoʻotaʻi ma le sima plaster, etc., o le a masani ona ufiufi i le fogafale "ua mauaina. I se faʻalavelave faʻafuaseʻi, e le tuʻuina le vai e faʻasa ai tuaoi mai lalo ifo. Ia mautinoa e tuu le pito i lalo o puipui i tua o le taʻele o le fale, o le faletaele, i le faapipiiina nofoaga o le taʻele vai apa, le fefiloi i luga o le vai e mafai ona toe oso ai.

Sauniuni le suavai ma.

O loʻo mafai ona faʻaaoga le masoga o le suavai i luga o mea faʻatatauina i luga o le fola o loʻo faʻaaogaina i le tele o fola

Taua taua o le talosaga

Mo le toe faʻatulagaina o le faʻamau ma le siʻosiʻomia aʻiaʻi: O se pa i le puipui, o le pa i le fola, paipa o loʻo fesoʻotaʻi ma le faʻapipiʻiina o holes - faʻaaoga mea lelei faʻapitoa. Muamua o mea uma, faatumuina o se mea faapipii. Mavaega ma mimilo, o ni avega taua ma le malosi tele i le vale, e sili atu nai lo le matautia lava ia. O le faaputuga o le fola ma pa o pa o le siki ma se lipine. O vaega faʻapitoa o vaega o loʻo faʻapipiʻi i totonu o tulimanu, luga o faʻaiuga o paipa - cuffs. O le lavelave faiga o le susu vaivai, lipine, tulimanu, cuffs tulaga natura suia ma faʻavae gaioiga ma e le faʻatagaina ai le vai.

Pusa susu o le veni.

O galuega e mafai ai ona faʻatinoina galuega mamago, i le pito i lalo o le vevela ma le ea mai le 5 i le 30 ° C, o le Shestructive i le 80%

O le vai susu e faʻaaoga e le lua faʻaauau pea. Ina ia faʻafaigofie ona iloa ma le taimi e aveese ai le paʻu ma le tele, e toʻatele tagata gaosi oloa e maua ai ni faʻafitauli o lanu mo le muamua ma le lona lua. E le tatau ona tufatufa atu le mastic vaega manifinifi, manaʻo e togafitia le tele o sikuea pe a mafai. Manatua o le manifinifi o le ai ai o le a i ai se vaega, o le faʻaloaloa laʻititi o le a mafai ona tatalia. O le mea e sili ona taumafaina e gaosi oloa e faʻailoa ai afifiina.

I le faʻaopopoina o le fausiaina o se taʻele vilipala e leai se aoga, e talafeagai foʻi le mastic vesprooding mo le puipuia mai le faʻaleagaina o le vai maaleale, gypsum fibles.

Pusa vai, ufiufi i le susu-selesele

  1. Le faavae mai le GLC o le eleele PCI GisOGRUnd (Baff).
  2. Mo laupepa o ie, angles, o le puipui puipui / Ua faʻapipiʻi e Paulo le faʻapipiʻiina o le tataina tapi piquitape, ma i luga o le panu o le pcouts.
  3. A maeʻa lena, o le muamua vaega o le efuefu fistic e faʻaaogaina i le lipine ma cuffs. Ina ua uma ona mago (tusa o le 1 itula), o le vaega lona lua o le paepae o le paʻepaʻe e faʻaaoga ina ia le liua le efuefu).
  4. A faʻapea e faatoʻilaloina le potu susu, e mafai ona e amata faʻaumatia le Tipi.

Suavai o le faletaele mastica: Pros, e lelei 6786_8
Suavai o le faletaele mastica: Pros, e lelei 6786_9
Suavai o le faletaele mastica: Pros, e lelei 6786_10
Suavai o le faletaele mastica: Pros, e lelei 6786_11
Suavai o le faletaele mastica: Pros, e lelei 6786_12
Suavai o le faletaele mastica: Pros, e lelei 6786_13

Suavai o le faletaele mastica: Pros, e lelei 6786_14

Muamua o le faavae mai GLC

Suavai o le faletaele mastica: Pros, e lelei 6786_15

Faapipiiina o le ki

Suavai o le faletaele mastica: Pros, e lelei 6786_16

Faamau

Suavai o le faletaele mastica: Pros, e lelei 6786_17

Talosaga o le muamua vaega o le mastic

Suavai o le faletaele mastica: Pros, e lelei 6786_18

Paʻepaʻe Paʻepaʻe Faʻaaogaina

Suavai o le faletaele mastica: Pros, e lelei 6786_19

Faapipii fusi

Suavai vai taʻele ma le apefai i le fola

  1. Faʻamamago, faʻamamaina mai le e le uma ni vaega o le faʻavae o le faʻavae o le eleele fibpool primber (kilto).
  2. O le faʻagasologa o le faʻaaogaina o le Wopprootuting amata i le lavelave nofoaga: Angeles, Adan, sone i luga o le pupuʻu pu. O loʻo latou misia i le fixpool mastic ma faʻapipiʻi se liligi tuʻinanau.
  3. Mo le puʻeina o le pu, lua fasi faʻaaoga, o loʻo faʻataua i latou i le tasi i le isi. Ona tufatufaina ai mastic i le taimi o le togafitia i luga o le laufanua ma tuʻuina atu e faʻamago ai aʻo leʻi suia le lanu o le mastic (tusa o le 2 itula). A uma lena, latou te faʻaaogaina le vaega lona lua.
  4. Ina ua maeʻa le 6 itula, o le faʻavae o le laualuga ua siakiina. Nofoaga e le lava ai le massics, na le mafai ona toe faʻaleleia ma faʻamago. O le le lava le mafiafia o le ata gaosi ata mo le fola o le 0.5 mm, mo puipui - 0.4 mm.

Suavai o le faletaele mastica: Pros, e lelei 6786_20
Suavai o le faletaele mastica: Pros, e lelei 6786_21
Suavai o le faletaele mastica: Pros, e lelei 6786_22
Suavai o le faletaele mastica: Pros, e lelei 6786_23
Suavai o le faletaele mastica: Pros, e lelei 6786_24
Suavai o le faletaele mastica: Pros, e lelei 6786_25
Suavai o le faletaele mastica: Pros, e lelei 6786_26
Suavai o le faletaele mastica: Pros, e lelei 6786_27
Suavai o le faletaele mastica: Pros, e lelei 6786_28
Suavai o le faletaele mastica: Pros, e lelei 6786_29

Suavai o le faletaele mastica: Pros, e lelei 6786_30

Primer Base

Suavai o le faletaele mastica: Pros, e lelei 6786_31

Talosaga o le totoina o tulimanu i tulimanu tulimanu

Suavai o le faletaele mastica: Pros, e lelei 6786_32

O loʻo latou misia i le fixpool mastic ma faʻapipiʻi se liligi tuʻinanau.

Suavai o le faletaele mastica: Pros, e lelei 6786_33

Mo le alavai e faaaoga lua fasi.

Suavai o le faletaele mastica: Pros, e lelei 6786_34

Tufatufaina atu o le mastic i luga o le atoa luga

Suavai o le faletaele mastica: Pros, e lelei 6786_35

Togafitiga i le vaega lona lua

Suavai o le faletaele mastica: Pros, e lelei 6786_36

O le pito i lalo o le fola i le taʻele ma le tamaʻitaʻi e maua ai le faʻaituau o le 2-3% i le ulu ua avea. Fai i le taimi o le faʻatulagaga o le fasi, ae le o le fesoasoani i le tufuga mai le tiʻetiʻe. O le Tiles o loʻo lata mai i le mulimuli o loʻo tipi.

Suavai o le faletaele mastica: Pros, e lelei 6786_37

O le kelu e faʻaaogaina ma le nifo nifo i luga o le faʻavae ma tuʻu i lalo. O lo latou tulaga na fetuunai e le samala rummer.

Suavai o le faletaele mastica: Pros, e lelei 6786_38

Mo le fola i le taele, latou te pikiina se faaputuga ma le maualuga o le faaeeina mai r9 ma luga atu o le 5130).

Suavai o le faletaele mastica: Pros, e lelei 6786_39

Iloilo o le vai susu mai le tele mai eseese gaosi

Igoa Flakelandht Weber.tec 822. "AKvaskrin Ha64" Cerrestit cl51. Baumacol faamaoniga. Fiberpool
Tagata gaosi Konauff Saint-Goben "Sili" Henkel Baumit. Kilto.
Atoa le mafiafia o le malosi o le faʻaʻaisa pe a uma ona mago, mm 0.8. E le itiiti ifo i le 0.8. 0.9 1-1.5 E le itiiti ifo nai lo le 1. 0.4-0.5
Faʻagaioiga le Faʻagaioiga, ° C Mai -20 i le +80 Mai -35 i +70 Mai le +5 i +40 Luga +70. Mai +5 i le +30 I luga +60.
MULIMULI MUAMUA I LE IGOA, H 3. 3. 3. 2. 2. 2.
Maliu le taimi ae le i taina ni nonoa, h 12 Aua. 12 sefulu ma le ono Aua. 6.
Afifiina, kilomita. lima valu 4.5 lima 7. 7.
tau, olo. 1 324. 2 262. 1 482. 1 530. 3 223. 3 160.

Faitau atili