Meataalo Tourter i Saina: Aisea e te manaʻomia ai o ia ma faʻafefea ona alu? (Spoler: E aoga tele!)

Anonim

Ina ia faʻaatoaina lau miti fale, sefe e sefe ma tuʻu i le siosiomaga o se atunuʻu ofoofogia - O lenei malaga o le a manatua mo se taimi umi!

Meataalo Tourter i Saina: Aisea e te manaʻomia ai o ia ma faʻafefea ona alu? (Spoler: E aoga tele!) 6807_1

Meataalo Tourter i Saina: Aisea e te manaʻomia ai o ia ma faʻafefea ona alu? (Spoler: E aoga tele!)

I Europa, o le Marko Power malaga Epoka sa sili ona alofagia e Saina. I le taimi nei, i taimi o le ogatotonu tausaga, sa iai ni tu ma aga masani i totonu ile Mamage Maota. O le fale mo le Saina e le na o se taualuga i luga aʻe o lona ulu, ae o le ata o lona filosofia, sootaga i le filemu ma le tino o le lotoifale mai le polecoo na taʻua "Shinoizri". O le Grindy e vave ona faasala vave i totonu o le Europa Arctoricts ma tusiata. O lenei aso, o le sili atu o le aia i Saina, toe maua i totonu o le maketi. E oo lava i se mea faapena na aliali mai o meafale e fai ai le aufaʻatau - o se uiga ese o le faatau tagata tafafao maimoa. Sa matou feagai ma tagata atamamai o le Prokitay, faʻafefea ona faia se tele o faʻauiga i le taulaga ogatotonu.

Meataalo Tourter i Saina: Aisea e te manaʻomia ai o ia ma faʻafefea ona alu? (Spoler: E aoga tele!) 6807_3

Meamata na tafafao i Saina mai Moscow - e foliga mai e leʻi fuafuaina?

Na o latou e leʻi faʻailoaina, o le a le ponesi e faia ai se malaga faapena.

Muamua lava, o le malaga i le malaga e aofia ai se malaga i mea eseese o Moshan. O loʻo iai ni meataʻalo o meaafale, pipili, o tagata faitele ma oloa eseese. O lona uiga, e matua moni lava i le filifilia o se fale mo le faaleleia o aiga.

O le aufaigaluega a le kamupani o loʻo masani ai o loʻo masani ai i le lotoifale o pisinisi (mai meaafale i le maeʻa ma mea faigaluega) ma fesoasoani e fausia ai se ata tulaga ese mai le avo-togalaʻau. O le oa manaia o le Amperial Palace po o sina laititi ma le saʻo masani - Naʻo oe filifili ua e latalata ai, o le a le mea lelei mo lou aiga.

Tagata taʻitoʻatasi e mafai foʻi ona o le tele o oloa i totonu o le gagana Saina e telē. O le tele o taimi e sili atu nai lo le i ai oa matou meafale ma tumama. Afai o le a e mauaina i se faleoloa tele i Moscow, fai mai, 20 faʻataʻitaʻiga o fale moe i totonu o le medterranean o le a ofoina sili atu nai lo 100 filifiliga.

O lagona mai le manuia tupe e faʻamaeʻaina ai le fiafia o le sailia o le malaga o le femalagaaʻi i le atunuʻu i Sasaʻe.

O meaafale a Saina - e maualuga lona uiga?

Atonu e te le masalosalo i ai. Ma le isi, o le a tatou tatalaina le "mea lilo matuia": I aso nei, o se nofoaga e gaosia ai le gaosiga mo le lalolagi atoa. Ia e mautinoa o le 80% o le moni o le Italia poʻo le Igilisi meafale e faia i Saina laʻau, Saina Masters. Na o iinei, o le a faimalaga i le Italia poʻo se isi salon i le ogatotonu o Moscow, na atili ai le sona muamua i le tau o tolu taimi.

Ae tatou te le na o latou ma valaʻauina faʻataʻitaʻiga patino.

  • O le potu malolo o Bianchnini i le Ampar sitai i le fale gaosi i Foshan e tusa ma le 665,000 rubles. Lona tau i Rusia - 1 715 500 rubles.
  • Potutua potu Jumbo i le Stactoria Coxty o le a tau 833,000 rotabs. Lona tau i Rusia - 2,440,000 rotabs.
  • O le potu moe o FranceCosco Molonon i le AmpI Cyty i Saina tau le 20084 500 Rubles. Lona tau i Rusia - 1 557 500 rubles.

Meataalo Tourter i Saina: Aisea e te manaʻomia ai o ia ma faʻafefea ona alu? (Spoler: E aoga tele!) 6807_4

O le isi mea moni: I aso nei, fafie mai le lalolagi gapou atu i le tofi. I le tasi aso, gaosiga i lea lava taimi e mafai ona momoli mai, mo se faʻataʻitaʻiga, Ausetalia ma lefulefu a Aseta ma Scandinavia Moraine o Tauk. I lea tulaga, o le mea faitino o mea faigata (tauvaga e maualuga), ma tagata gaosi oloa e faʻaalia ai tulaga lelei lelei. E le o se mea e ofo ai - O oloa uma e sili atu ona faʻatau atu, o le mea lea e tausisia ma Europa ma Amerika Manaʻoga.

O le a le tele o le meafale mai fafo i Saina?

Faʻaaogaina o le faʻataʻitaʻiga a Prokitay, matou te iloiloina le paketi o le faleoloa tafafao mai i Saina mo meafale ma Talafaitino.

O le tau o le malaga muamua o le 24 500 rubles. i 5 aso. I le avea ai ma tulafono, o le taimi lenei ua lava lava le faʻatulagaina o se fale mautotogi poʻo se tamaʻi fale, aofia ai ma se umukuka mo tagata taʻitoʻatasi mamanu ma le faʻapipiʻi.

O le tau o le malaga e aofia ai:

  • Fesoasoani i le filifiliga ma le faʻatauina o tiketi.
  • Fesoasoani i faletalimalo fale ma mauaina se visa.
  • Faaliliuina mai le malaevaalele i le faletalimalo.
  • Felauaiga a le tagata lava ia ma avetaavale ma pule taiala faaliliu.

Faatulaga faaumatiaga:

  • Vaalele. Averesi tau 20,000 - 30,000 Norbles.
  • Komisi - 5% o le faʻatonuga taua.

E i le Komisi mea nei:

  • uiga lelei pulea o oloa;
  • faamauina o se afifi atoa o pepa aloaia;
  • teuina o uta i lona fale teu oloa seia oo i le aso o le lafoina i Rusia;
  • O le siakiina o le siaki ma le faaeteete ma le faʻaipoipoga.

E toalē o le a le sefeina?

O le faʻailoga iloga, o le sili atu foʻi le sefeina. I le averesi, 50-70% o le paketi e mafai ona sefe i luga o le meafale mai e fite. Teuga o le moli - 80%, ma le faʻatauina o popitini connedwood, mostino ma decoar o mea e mafai ona sefeina 60-80% e mafai ona faʻaputuputu. O nisi taimi o le paʻu ma se tele o le taimi e oʻo atu ai i le 60% o le uluaʻi tau o le tau.

Meataalo Tourter i Saina: Aisea e te manaʻomia ai o ia ma faʻafefea ona alu? (Spoler: E aoga tele!) 6807_5

O ai o le a faʻatasi ma aʻu i le malaga?

O le faaliliu upu ma le avetaavale o le a feiloaʻi ma oe i le malaevaalele ma ave le faletalimalo. O le a iai sou taimi e faʻamalamalamaina ai lau faʻatauga manaʻo, malolo pe a maeʻa le faigamalaga pe alu i luga o le malaga.

O aso nei o aso uma e pule (ua poto masani i le fanua o le mauaina o le taulaga o Voshan) ma le avetaavale e o faatasi mai ia te oe ile malaga i nofoaga faatau. I afiafi e te maua fua le taimi e mafai ai ona e faʻaaogaina i lau pule.

Ua filifilia oloa. O le a le isi mea?

O tagata gaosi faia se fuafuaga fuafuaina mo oe, faamaoti taimi uma taimi uma. E siaki e le pule le auiliiliga o le Poloaiga ma fesoasoani e faʻaiuina se maliega ma tagata faʻatau. Naʻo oe pe a uma ona e siaki ma tuu lau saini, o le gaosiga faʻagasologa amata. O tagata faʻatau e totogi 30% o le faʻatonuga taua.

Ole tele o mea, o le gaosiga o meaafale e mai le 14 i le 40 aso, malamalama ma fusiua e mafai ona lafoina pe a uma le 10-15 aso, decutor ma pupuni.

Ina ua maeʻa le gaosiga, o le Prokitay Chinese Darkccess Place mo le pulea lelei ma maua ai se faʻamatalaga auiliili i le tagata faʻatau. A manaʻo iai, o le vitio vitio o le taliaina e mafai.

Afai e leai ni manatu, e te faʻaliliu ai le o totoe o le 70% o le aofaʻi mo le faʻatonuga ma le pule o lau meaafale mo le tele o le lafoina o Rusia. Afai o loʻo faʻaalia ni mea sese i le taimi o taliaina, o le fale gaosi e auiliili ai auiliiliga faitioga. Ina ua maeʻa "galuega i mea sese", o le tagata asiasi e toe foʻi mai le lelei faʻatonutonu. Tuʻuina ma le faaeteete meafale ua tumu. I le taimi lava lea, o le Cargile Cargo (ipu, maʻee) afifiina atu lea i le tusi pe o pallets. O le pule e fesoʻotaʻi vavalalata i lenei faiga ma lafo atu se isi ata lipoti i le tagata faʻatau. O loʻo gaosia i totonu o le sami o le sami - O le auala sili lea ona sefe e taʻavale ai meafale ma totonu.

Meataalo Tourter i Saina: Aisea e te manaʻomia ai o ia ma faʻafefea ona alu? (Spoler: E aoga tele!) 6807_6

Ma afai e sese se mea?

Prokitay - Cisia Kamupani ma le valu tausaga le poto masani ma tagata taʻitoʻatasi ua uma ona faʻaiʻu se feagaiga e nafa ma le tiutetauave mo le saogalemu o au meaafale ma tupe e nafa. I totonu o le Konekarate, uma o faʻamatalaga uma o loʻo faatonuina e-16 ma le soʻotaga atoa o le tulafono a le Rusia.

Fefiloi pisinisi ma fiafia? Manaia tele le manatu!

O tagata atamamai o loʻo alofa i le ogatotonu o le malo ma lo latou naunautaiga moni lava! I meaafale o faataamilo ia o le a ia te oe le taimi e iloa ai le malosi o lenei atunuʻu sili ma fai tamaʻi, ae fiafia i tafaoga. O le taulaga tuai o Foshan, na afua mai i le tupu aʻe o le lapopoa o le tupuʻaga tele i le plarl Rich e le gata o Mescas "e pei foi o le atunuʻu martial. Na fanau mai i Foshan Juan Stakhun o se tasi o le atunuʻu toa o le ogatotonu o le malo ogatotonu, o loʻo masani ia matou i luga o le poloka poloka "tasi i Saina." Ma o le isi toa o nei nofoaga - IP TE MANES, na lauiloa e avea ma faufautua o le Talafaʻatauva o le Legendary Bruce Lee.

O le igoa "Vssan" ua faaliliuina e pei o le "Buddha mauga", o lona uiga e le maua le vaʻaiga i malumalu i le lotoifale. Ma le mea mulimuli, ulu atu i se togalaʻau matagofie o Lyana i le malaga malaga ma faʻasaoloto le Lotoa i Vaiga "Chas" mai maʻa.

E te manaʻo e tuʻu i totonu o le siosiomaga o Saina o Saina? Folafolaga, o le sulugatiti o Guangzhou, iloa e le aupega kuka o Saina, ua sauni e faateina le tele o alu i ai. O le gaʻo faʻaupuga a Kanant e aofia ai ni supa se lua. O le pamu lea o le pamu i le "valu oa" (Paraa lafu, Taiwanese frog, o aano o manu, etc, oso i luga o le pmpkin E aofia ai 28 vaega! Lenei ma le mussusk ordre "sami USHEA", ma le sami o sami, ma smy Funk. O latou uma o loʻo liligiina ma le choosynic uaina ma faʻapipiʻi i luga o le tele o le afi mo le 10 itula. I le taimi lava lea e tasi, o manogi i le umukuka o loʻo faʻasalalau ai ni mea, latou te fai mai, soʻo se tasi e 'ai mai le fiafia!

Faitau atili