7 O mausa leaga e toe setiina ai au taumafaiga uma

Anonim

Filifili le saʻo vailaau, faʻagalo e uiga i le palapala nofoaga ae le o gauai atu i le leoa - na o le aveeseina o nei masaniga.

7 O mausa leaga e toe setiina ai au taumafaiga uma 6834_1

7 O mausa leaga e toe setiina ai au taumafaiga uma

1 misia le faʻafitauli i le pipili

O se tamai paʻu o le paluga, ua pupuni plums i le magoto i le muamua e mafai ona faʻailogaina, ae foliga mai o se mea sili ona faigata. Peitaʻi, o paipa ua lavea, aemaise lava pe afai latou te matua, ma o le fefiloi o le gagau mai le tele o faʻamalosi i le iʻuga. O le taimi tumau o le a tuua ai le rusty traces i luga o le magoto pe taele, o le a faia ai le totonugalemu ma palapala. O mea uma o le a mafua ai le faʻatamaia e le gata ole faʻamamaina, ae faʻapitoa foi le lelei o le toe faaleleia, ma afai e te lolofia foʻi tuaoi mai lau taga.

7 O mausa leaga e toe setiina ai au taumafaiga uma 6834_3

  • 8 o mausa leaga i le taimi o le seleselega (sili atu le aveeseina o latou!)

Aua le moeiini ou mata. Faamama le siphon e masani lava ona faia le puipuiga puipuia o le 'upu, mo lenei foʻi e manaʻomia le faʻaaogaina vailaʻau o le fale, pe afai e te moe i le alatoto maʻi ma sasaa. Suia le faaputuga i le fefiloi ina ia le o le tech.

  • 38 aoga masani mo le mama i le fale e le manaʻomia le taimi ma taumafaiga

2 Faʻamamaina Faʻamamaina o le Air conditioner

I luga o faamama o le ea mai fafo o le ea, lea pe a maeʻa ona o mai faʻatasi ma le ea malulu ma nofo i luga o meaafale. O le mea lava e tasi - e uiga i le ventipelation latttis i le faletaele. Aua neʻi galo e aveʻesea i taimi uma ma fufulu ma le vai. O le mea lea, o se mea lea o le faʻamamaina o le mama o lea o le fale, ae faʻapea foi lou soifua maloloina, ma le ki i le mea moni o le a lelei le faiga o le vaomatua.

  • 7 mea sese i le faʻamamaina o le faletaele e afaina ai lou soifua maloloina

3 Faʻaaoga le saʻo o oloa mama

E le o vailaʻau uma o le afiafi e lelei, aemaise pe a fai o lou fale o loʻo tuʻuina atu mai mea faʻalenatura. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se teteʻe e faʻamamago ai le afā ua mautinoa e faʻaleagaina le laupapa laupapa, ma o le acidic faʻamamaina o le a faʻaleagaina ai le laulau. O le mea lava e tasi e uiga i fale mo le faʻamamaina o fola ma Wax, o le a le faʻavasegaina e le fautuaina mo laumua. Faitau lelei ma le faaeteete faʻatonuga ma igoa aʻo leʻi faʻaaogaina le mea faigaluega, tusa lava pe muamua le leo, leai se afaina o le vine poʻo le chicerid.

7 O mausa leaga e toe setiina ai au taumafaiga uma 6834_7

  • Eco-faamama: 10 saogalemu faatauga ma le tagata lava ia-faia o lona uiga

4 Faaputu lapisi

E faafia ona e lulu i le pito i lalo o le perster (areto areto faaputuputu)? Ma e te le galo e solo ese le lapisi lapisi? Oe foliga mai ua e aveʻesea le fale, ae o loʻo i ai nofoaga pu, aua o loʻo aliali mai loi ma moa.

  • 7 ma le le masani ai ma le masani ai auala i le faamamaina, o nisi e iloa ai

5 Aua le aumaia le mataupu i le iuga

Soʻo se faamama e faia e tusa ai ma se fuafuaga faʻapitoa. Tatou fai i le fufuluina o le kapeta. E tatau ona faʻaaluina, faʻaaoga le ma le totoʻa, ma le faʻaeteete ma ia mautinoa e fufulu ma le vai. Afai e te faʻasolo le mea mulimuli ma tuʻua se fualaʻau i luga o le kapeta, o le a ulufale atu ai, o le a faʻaleagaina mea ma faʻaputuputuina tele le palapala. Pe, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻamamaina fefiloi. Ina ua uma ona e fufuluina le fofo ma le vai, e tatau ona soloi le mama, pe a leai o le a manumalo pea tetete. O le isi mea sese masani o le tuua o ipu susu i luga o le laulau. Fufulu mago ma aveese i totonu o le kapoti, a o le a aliali mai ni nofoaga pogisa o le a aliali mai i luga o le galuega galue pe sili atu ona leaga - suia.

7 O mausa leaga e toe setiina ai au taumafaiga uma 6834_10

  • 7 faamamaina o talafatu o le taimi e le toe faatauina

6 galo e uiga i le sili ona leaga nofoaga i le fale mautotogi

Ua uma ona matou faʻatauaina lou ola ma faʻaulu mai se lisi, na tusia i le au laʻea, paʻu povi pulou ma le fufuluina o nofoaga e mafai ona e galo ai.

  • 6 mea i totonu o le fale ma le 3 faiga aiga, ona o le mea lea e te maʻi ai (ma le auala e faʻasaʻo ai)

7 faʻatapulaʻa e faʻamamaina i totonu o le fale

Afai e leai se tagata faʻapitoa tagata faigaluega i lau ulufale, o le taimi e masani ai ona fufuluina fola, o le a tatau ona e mafaufau e faʻamamaina le fasilaau. I mea uma, o le ae aumaia le palapala i totonu o lou fale mautotogi ma lou fale. Fuafua ma ou tuaoi ma faia se faʻamaoniga po o se faʻafesoʻotaʻi le kamupani pulega ina ia latou faʻafaigaluegaina ai se mama.

7 O mausa leaga e toe setiina ai au taumafaiga uma 6834_13

  • 7 mea sese masani i le faʻamamaina o se tamaʻi fale (ma le auala e faʻasaʻo ai)

Faitau atili