9 e le mafai ona faia i le atunuu o le a fesoasoani e sauni mo le taumalulu

Anonim

O le vao moni, puipui le vaituloto mai laulaau, fufulu le togalaʻau mea faigaluega - matou te fai atu ia te oe e te le galo e fai i le nofoaga malulu.

9 e le mafai ona faia i le atunuu o le a fesoasoani e sauni mo le taumalulu 6846_1

9 e le mafai ona faia i le atunuu o le a fesoasoani e sauni mo le taumalulu

1 rufle vao

9 e le mafai ona faia i le atunuu o le a fesoasoani e sauni mo le taumalulu 6846_3

O le taimi mulimuli o le fanua i luga o le nofoaga o le atunuʻu e tuleia e tusa ma le 2 vaiaso aʻo le i taufetuli. Mo le ogatotonu o le pito o Rusia, o le amataga lenei o Oketopa. O le mutia o le maualuga o le 5-7 cm - o le a le mea e manaʻomia. I lea tulaga, ua lava lava le faavae o le susulu o le susulu e sau i le lalolagi, e nonofo ai ma e le avatua e atiaʻe le msh. Maualuga mutia pe a pa'ū i luga o le eleele, ma mulimuli ane faʻalavelave i le tuputupu aʻe o fana fou o manu.

Togalaau trimmer o le fiafia

Togalaau trimmer o le fiafia

2 fufulu laulaau

9 e le mafai ona faia i le atunuu o le a fesoasoani e sauni mo le taumalulu 6846_5

O lau paʻu paʻu ua aveese mai le vao ma se masini tui e mama ma se auvaʻa faapitoa pe, i le masani tuai, - rais. A leai, aua o se taimi umi o lo o latou taʻavale ai, faʻamuta le pasi o le ea i aʻa o laʻau ma laʻau, o le a le laveaʻi le ie, e afua ai. Ae lē tuʻua naʻo ia, ae o le mutia. Aisea le tautotogo i lenei nofoaga e foliga mai e mataga mataga. Naʻo le manifinifi vaega o veliage e mafai ona faʻaaogaina o se mulch i lalo o mea teuteu teuteu. O le a puipuia ai laʻau mai le mimiti, totini ma le faʻaopoopoina le sapalai o a latou meaʻai.

Rake Gardoa Fawns

Rake Gardoa Fawns

3 e maua ai mungwood

9 e le mafai ona faia i le atunuu o le a fesoasoani e sauni mo le taumalulu 6846_7

O le mea lea e tatau ai i le atunuʻu mo le atunuʻu fale e ona i luga o le afi ma ni ie pele. O le mea moni o le moa o le moa lemu, ma o le sili atu le le fiafia o le le malie o le le fiafia e sau pe a mavae le 2 tausaga. Ina ia mafai ona alu vave le gaioiga, e manaʻomia le tipiina pe vaevae le laʻau i luga o le mutia. Teu ia i latou i totonu o se matutu ma le lelei o le nofoaga.

4 Tipi le fua o laau

9 e le mafai ona faia i le atunuu o le a fesoasoani e sauni mo le taumalulu 6846_8

I le faaiuga o le tautoulu, a leai ni tuua i luga o laau, o le ogalaau ma lala e manino lava. I lenei taimi, e faigofie ona aveese the fala oti leaga ma fausia se pale. E faigofie foi ona iloa le tafega, tuputupu aʻe, moss i luga o le pito pito i lalo ma faʻateʻaina i latou. Sopoia i le tuai o le tautoulu ma i le amataga o le taumalulu (i le vevela o le -8 ˚ ˚ ˚O A) faaosofia ai le tuputupu aʻe o fana i le tautotogo ma mafai ona faʻateleina ai.

5 Faamamā le Vai

9 e le mafai ona faia i le atunuu o le a fesoasoani e sauni mo le taumalulu 6846_9

O le taimi lava e maua ai le malulu o po ma o le lamatiaga o le tau o loʻo aliali mai, e le mautonu ai le vai Ona tafe mai lea o le vai, mago ma aveesea mo le taumalulu teuina. O mai foi ma le lanwy polyvans, vai dicsusters ma isi togalaau. Gaogao timu tane tane. A leai, faʻalauteleina pe a faʻaʻaisa, vai o le a faʻaleagaina ai meafaigaluega aoga.

6 Fai fufulu i totonu o le gazebo ma shed

9 e le mafai ona faia i le atunuu o le a fesoasoani e sauni mo le taumalulu 6846_10

I lalo o le malulu o le timu, e foliga mai o le a galue se tasi i le togalaau. E sili le taulaʻi i se tagata gazebo poʻo se fale manu. 'Ua mavae le vaitau o le taumafanafana, pei o le tulafono, o le a pule ai lava le pulega. Afai e te 'eseʻese le faʻatoʻaga a le faitotoʻa o loʻo salalau i le faʻavaivai ma le pala i le tautotogo, i le vaitaimi o le faʻamalosi sauniuniga mo le vanimonino. Faʻaaoga le teuina o le avanoa ma le saʻo lelei. Faia ni mea faʻaopopo, pa puipui mo sitepu ma uila.

7 mama mea faigaluega

9 e le mafai ona faia i le atunuu o le a fesoasoani e sauni mo le taumalulu 6846_11

A o le i tuuina atu ma faaleaogaina se faʻatoʻaga faʻasoa ma mea faigaluega i fata, e tatau ona feʻeʻi, ma afai e tatau ai i tulafono puipuia. Ua aveese le palapala ma le vai ma le pulumu. Rist - o se uaea pulumu. O le tipiina o mea faigaluega na molia ma faʻamalosia ma masini suauʻu ina ia latou sauni mo le galuega.

8 mama vao meaafale

9 e le mafai ona faia i le atunuu o le a fesoasoani e sauni mo le taumalulu 6846_12

Faatasi ai ma le amataga o le malulu o nofoaga i le tatala ea le le fiafia. E faʻapena foi le taimi mo le faʻamamaina ma le faʻasaoina o togalaau meaafale. O le filogia ma le uamea ma palasitika mea e faigofie ona aveʻesea ai ma le pulumu poʻo le pulupulu, susunu i le vai ma se vailaʻau vaivai. I luga o le perti aisa afaina ai le loloto o le mamafa o le mamafa. O meafale mama e sili ona aveese mo le taumalulu i le pito i lalo, fatu, faletaavale pe i totonu o le ufiufi puzebo. O mea o le a teuina i le ea tatala, e sili le faʻaputuina i tapaulolos. O le a ia puipuia i latou mai palapala ma timuga.

9 Matou te puipuia le vaituloto

9 e le mafai ona faia i le atunuu o le a fesoasoani e sauni mo le taumalulu 6846_13

O lau lau pa'ū i le vaitaʻele ua nofo i le pito i lalo ma na faʻasolosolo lava ona tatalia i totonu o le IL, o loʻo faia le lelei o le vai. O le faigofie auala e puipuia ai le vaituloto mai laulaau ma isi lapisi o le tosoina o le fagota fagota i luga o lona luga. O se mea e manaʻomia e le mafai ona motusia ai laʻau i le vaituloto ma aveese.

Faitau atili