Faq i luga o le kesi vevela o le system: 7 tali i fesili autu

Anonim

Matou te faʻailoa pe faʻapefea ona galue le kaʻia kesi, oa foliga o le mamanu ma tapulaʻa e tatau ona amanaia pe a mamanuina.

Faq i luga o le kesi vevela o le system: 7 tali i fesili autu 6855_1

Faq i luga o le kesi vevela o le system: 7 tali i fesili autu

Kesi kesi o se tasi o sili ona manaia, ma o nisi taimi faʻaaogaina lava pe a leai se kesi autu.

1 O le a le kesi kesi i se fale tumaoti?

O le system e aofia ai se kesi ponesi, paipa ma se coollant (fafaga laina, o le fesuiaiga o le coullant respers (vevela vevela, pe Mo se faʻataʻitaʻiga, o folaaʻo lelei). Faʻapea foi, o le numera autu e aofia ai auala o loʻo sapalaiina le ea e faʻatumauina ai le auala o le susunuina ma ventiplation, chimney mo le aveeseina o le counger oloa: octives Fualaʻau, o le vateatea saʻo, ea). O le Paiuga Faʻamalo e ono toesea pe a fai o le polokalama o loʻo faʻatulaga i se auala e tupu ai le gaoioi o le malulu o le coollant i lalo o le gaioiga o le kalave Mo le vai vevela, o le boair e mafai ona faaaogaina.

Faq i luga o le kesi vevela o le system: 7 tali i fesili autu 6855_3

  • 4 mea sese masani i le faʻatulagaina o le vevela i le atunuʻu

E mafai ona faʻaaoga le DHW System?

O le vevela o le fale ma se kesi o le kesi i totonu o se fale tumaʻoti e mafai foi ona faʻaaoga e maua ai le vai vevela. Mo lenei, o le faʻaluaina-clioptors e faʻaaogaina. O se fofo talafeagai lea ma le puʻupuʻu o le fofo e lua nai lo masini vevela ma vevela vai. Ae o le lua-killets ei ai a latou mea leaga. Aemaise lava, o le uiga o lana galuega o le taimi lena ua liliu le vai vevela, o le boaile switch i le vevela o le vevela vai vevela (o le vai vevela "). Afai e te faʻaaogaina le malosi o le vai vevela, o le faʻamafanafana e mafai ona sili atu le "fogafale" ma le ea ea i le fale o le a pa'ū. Mo ia mea galue malosi i totonu o le vai vevela, e sili atu le faʻaaogaina o le tasi-criopot boeir ma le boaile mo le sauniaina o le DHW, o le a e manaʻomia se pa eletise ma le tasi-matagaluega boeir. O tagata fautua e masani ona fuafuaina i totonu o le vevela ma le vevela vevela vai e mafai ona o se vaniva vaevaega vai vevela.

Faq i luga o le kesi vevela o le system: 7 tali i fesili autu 6855_5
Faq i luga o le kesi vevela o le system: 7 tali i fesili autu 6855_6

Faq i luga o le kesi vevela o le system: 7 tali i fesili autu 6855_7

O le Wad Gas Boulers e sili ona lauiloa i aso nei ao latou eseese puʻupuʻu ma latou te le manaʻomia se isi potu bileir potu e faʻapipiʻi ai, pei o le fola vae.

Faq i luga o le kesi vevela o le system: 7 tali i fesili autu 6855_8

Wall-nated Faalua Faalua Malosiaga Boiler Artistan Serious

3 O le a le mana e filifili ai se kesi kesi?

O le a le tele o le vevela o le a alu i le faʻamafanafana - e naʻo oe e mafai ona fai mai pe a maeʻa le vevela o le fale. O mea fuafua e mafai ona faia i luga o le mea fuafua o ia lava, ae e sili atu le vaʻai atu ia i latou na tomai i le ata latou te faʻatinoina le manuia ma le mataʻitu o le polokalama. O le mea e lelei ai, o le tele o tupe ma tupe o le a le tele ma oe. O le tusa o le fuaina e faia mai le talitonuga o le 1 kw o le pule o le ponaivi e manaʻomia mo le faʻamamaina o le 10 m2 fale, ae o le mea nei e masani ai ma fafo. O lenei o le mafanafana o fale e sili atu le lelei, ma 1 kw o le mana o le a manaʻomia mo le faʻamamaina o le mea e ave ai 15-20 m2 fale (seʻi vagana, o le fale e masani ai)

Faʻataʻitaʻi e faʻaalia ai lena mo le faʻamamaina ma le vai vevela o le atunuʻu ma se itu o le 100 ... 150 M2 i se aiga o le tolu, o le KW o le ofu vevela, ma mo le fale o le fatafata. .. 250 m2 - 15-20 kw.

4 i fafo po o le pa puipui o le poler?

O le filifiliga i le va o le puipui puipui ma fafo o le kesi o loʻo faʻatinoina i luga o le faʻavae o le latou manaʻoga manaʻomia, faʻapea foʻi ma foliga o le potu e tatau ona latou faʻapipiʻiina. I le avea ai ma se tulafono, Pofafa Falaʻai e ese mai le sili atu le lelei, o le mana o le puipui o le puipui e masani ona le sili atu i le 20-30 kw, ma le fogafale o le 70-80 kw. Ae ui i lea, na tulia nei e Porolima-Proasters o lenei paoa, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻataʻitaʻiga viesmann vittos 200-w b2ham08 (80ks0). I se faʻaopopoga, kesi poʻo tagata mativa e mafai ona fesoʻotaʻi e se lologa.

Ua tatau ona tuu le ponaivi i fafo i fafo i se isi potu. O le autu lea o le le lelei o lenei faʻavaʻa o le stating system ma le kesi kesi, i se fale tumaʻoti e le masani ona ave se isi potu.

Vissmanman - Vittones 111-w kesi ponaivi

Vissmanman - Vittones 111-w kesi ponaivi

5 O le a le cascade?

Cascade o le masani ai le fesoʻotaʻiga o le lua pe sili atu tagata fai pisinisi e galulue i se tasi vevela vevela sapalai. O tagata mativa e fesoʻotaʻi ma se tasi pulega pulea, e faʻatonutonuina a latou faʻatinoga e faʻatatau i le malosi o le vai taumafaina ma le vevela vevela. Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻamafanafana e aunoa ma suavai - e tasi le palapala o loʻo kiʻa i luga ma faʻagaioia. Fesoʻotaʻi vai vevela vevela - o le lona lua boiler na kilia. Faʻafetai i le fesoʻotaʻiga o loʻo i ai, o loʻo galue ai le faiga e sili atu fetuʻutuʻunaʻi ma mafai ona atiaʻe sili le malosi o le malosi e oʻo lava i le faʻaititia o (ma e le taugata tele). I se faʻaopopoga, o se faiga o loʻo faʻagasolo ae lua tagata fai poʻo le a sili atu ona teteʻe i toʻilalo ma malologa. Afai, fai mai, tasi le kesi poʻo se tasi kesi o le fale vevela o le a alu ese, O le a le tapeina atoa le fata ma mafai ona tapeina i luma o masini paʻu.

6 Aisea e te manaʻomia ai se boail?

O se vala o le faʻagaioiga o le taotoga o le lua-killer o le tele o le taumafaina o le vai vevela, o le faoa o lenei vai i lona matati e le faʻatupuina, ma susu malu. O lea, pe a e liliu i le taimi atoa, vevela vai amata ona alu mamao mai vave. E mafai ona e foia lenei faafitauli i le tele o auala. O se tasi o nei mea o le faʻaaogaina o le polesi, se koneteina mo le faʻasao vai vevela. E tele taimi o ponaivi e faʻapipiʻi ese mai le poleror, ae o loʻo iai foʻi nitaʻitusi o le kesi kesi ma se galuega-i Booiler, mo se faʻataʻitaʻiga, vineks.

Kesi boler ma le boiler

Kesi boler ma le boiler

7 O le faʻafanua poʻo le faʻamalosi ua filifilia?

Ua tusa ma le 15-20% le 15-20% le tele o le tamaoaiga (lalo o ni tulaga faigaluega), ae sili atu ona taugata, i le averesi, e le 30-50%. E mafai ona latou fautuaina lelei i tulaga e manatu o le kooli o le a faʻaaoga faʻamalosi ola - mo se faʻataʻitaʻiga, i le tausaga atoa ma le gata i le taumafanafana. Ua sili atu ona tuʻufaʻatasia vaisolo toto toto i faiga alofa, pei o folaʻomaga mafanafana, talu ai o le manaʻo lelei e mauaina i le maualalo vevela o le vevela (lalo 60 ° C). A faʻaaoga ma se faʻavasegaina o le faʻavaʻa o le kamuta, e manaʻomia le faʻaaogaina o le tau o le tau-faʻalagolago i le boair controller.

  • O le a le kesi o le kesi e sili atu: o loʻo aofia ai pe faʻamalosi?

Ponesi: Polokalame o le kesi kesi o le fale tumaoti

Polokalame o le kesi kesi vevela

Polokalame o le kesi kesi o le fale tumaoti. Filifiliga ma le kalave system (e aunoa ma le fefiloi patu): 1 - poler; 2 - Alatele ma se vevela vevela taavale; 3 - Alatele ma le malulu malulu; 4 - Faʻalauteleina Tank; 5 - Tototoso; H o le mamao i le va o le vevela ma le malulu nofoaga.

O le faatonu faafetai i le kamupani Viessmann, Antistson Lermo mo le fesoasoani i le tapenaga o le tusitusiga.

Faitau atili