Taele i le Black: Pros, e le mafai ma foliga o le mamanu

Anonim

Matou te faʻavaivaia le lelei ma le le lava o se ituaiga tuai o le taele ma fautua mai pe faʻafefea ona faia i luga o lau '' upega tafaʻilagi.

Taele i le Black: Pros, e le mafai ma foliga o le mamanu 6873_1

Taele i le Black: Pros, e le mafai ma foliga o le mamanu

O le Amataga o le Paʻepaʻe Paʻepaʻe, o le taʻele lea, o taele ma le ogaumu poʻo se eseʻese fatu e aunoa ma se leo o le maa. O vai taele na fausia i nuʻu a Rusia seʻia oʻo i le iʻuga o le sefuluiva seneturi, o nisi o latou na sao mai i le aso o lea.

O le taimi nei, o taele uliuli na amata ona toe faʻaleleia e le gata o ni tagata tafafao maimoaina, e faʻaalia ai e tagata taʻitoʻatasi. O le le fiafia i taimi uma, ma o le toʻatele e le o mafaufau i le faʻatiga o latou lava steam o loʻo faaputuputu ma contons tuai. Ae e le o le pau lea o le vai taele i le uliuli.

Taumafa lelei i le uliuli

O le taele i le uliuli o uiga lelei o le lelei uma o le vai taele. I totonu, e le mafai ona e mafanafana le tino, ae fai foi ma le suluia o le tino, o le a le tele o le faia o ni ulugalii, ma le vai samasama , ma o le mafanafana o le tane e masani ona pipii.

Taele i le Black: Pros, e le mafai ma foliga o le mamanu 6873_3
Taele i le Black: Pros, e le mafai ma foliga o le mamanu 6873_4

Taele i le Black: Pros, e le mafai ma foliga o le mamanu 6873_5

I le taʻele o le taʻele o fualaʻau tuai, o loʻo faʻatau ae le ma le malulu le vai malulu le leiloa ile pa.

Taele i le Black: Pros, e le mafai ma foliga o le mamanu 6873_6

O le ata o le steeli veter mo le taʻele ma le popo o le asu (o se vai taele o nisi taimi e taʻua o le "efuefu").

I le taele, o se vevela o le vevela o loʻo tausisia, e tusa ma le 50 ° C. E leai se mea faigata vevela susulu mai se ogaumu susunuina, e le o se taʻaloga taʻaloga o nana ma lona 110-120 ° C - o se vevela e matua mataʻutia lava i le soifua maloloina.

O le tuli a Rusia i Rusia i le uliuli e tumau ai le vevela mo se taimi umi - taimi e masani lava seia oo i le taeao o le isi aso. Leai se mea e te vave faʻatope ai. O aiga uma ma malo o le ai ai taimi e fiafia ai.

A o faagasolo nei

Faatasi ai ma le faʻatulagaga o vaituloto o vai taele (e aofia ai le "Black"), o le totonu o le mamanu ua mamao ese mai le mea mulimuli.

Ae ui i lea, o le masani a Rusia taʻele i le paepae e i ai nei tulaga lelei. Ma o le a le eseʻesega? O le mea taua, ioe, o se manogi faʻapitoa lea e faʻamaonia e ala i le fatu faʻamanatuga. O le siosiomaga o sea mea tau pisinisi e maua i le maʻai o le mafaufau, fausia se lagona faʻafiafia ma se paolo o anamua mea lilo.

Ma le isi ma tao i le mea moni o le asu, efuefu, softoma ma sau - manuia ai pesega. Na latou faʻaumatia Fingi, siama ma siama, sa faʻafefeteina le potu Steam. Peitaʻi, afai o loʻo iai le taele i le atunuʻu ma faʻaaoga tele ai tagata o le aiga e toʻatasi, e le taua tele le taunuʻuga.

le atoatoa

Muamua lava, e tatau ona malamalama i ai o le tupe na fuafuaina mo le masani masani le ola olaga. E ese le faigata o le faʻaaogaina o sea potu a stem pe a e asiasi tele i le atunuʻu i le vaiaso ma e leai se tasi e nofo i taimi uma.

TIN COIGT CHITES i luga o N & ...

O le fale pito i luga o le talita i luga atu o le ogaumu e sili atu i le sili atu toniga o le steam i le potu.

O le taele e tatau ona moe i le aso atoa. Tusa lava pe e te le faia i le fuafuaina o tupe faaalu tele mo fafie, o le faʻafitauli lea, aua o tua atu o le gaoi e tatau ona e mulimuli ai, e masani ona togiina. Ma, o afea e tatau ai ona togi maa i luga, ma le sulu ai o le ogaumu, ou te maua ai la le potu, matala le faitotoa, ma ua solo ai le faitotoa ma le mekasini. Na o le maea ai o le mea e mafai ona e amata ai le tagi.

O le puipui, o loo feagai ma le ...

Le puipui, e iai se ogaumu, e masani lava o se maʻa poʻo pili. E le gata i le puipuia o piliki piliki mai afi mai le afi, ae e tele foi taua le fofo o le fale teu oloa.

Leisi - ia fausia se palu masani e manaʻomia mai le mafiafia o le login (ma le lapoa o le 240 mm) poʻo se palau o le Scouse. E taugata tele. O le taele faaonapo nei e masani ona tu i luga o le BR 100 × 100 mm ma faaleaga i le potu ava mai totonu ma le ipu faomea.

O le isi tulaga o le i totonu o le potu i totonu o le potu Steam o loʻo vave ona ufiufi i laʻei ma suā, fufulu toetoe a toetoe lava a le mafai. I le tele o taimi i totonu o le potu e i ai se manogi mamafa o le Merosore. O le mea lea, o le tasi taimi e lua pe tolu tausaga e tatau ona suia i pa o puipui, o le falai i le fola. Tusa lava pe e te faʻatau le laupapa taugofie (Aspen) ma faia mea uma oe, o le toe faaleleia o nofoaga o nofoaga i le 10 afe rubles.

Taʻele taʻele i le uliuli

O le gaʻo le ogaumu mo le taʻele i le uliuli, o le a tatau ona e mauaina se faʻapolofesa. Peitaʻi, e le tatau ona i ai ni faʻafitauli iinei, ma o le tau o le galuega o le a le tele lava, talu mai le faʻatonuga a le uliuli Koanka e leai se mea e fai ai le penefiti. . O le mea moni, o le pusa piliki, overlapping mai luga o le stel gralle, o lo o lafo i luga o maa. Peitai, e aunoa ma le poto masani, aua nei saunia le sao latoa, ma o le a mafiafia ma le tutusa.

O loʻo iai foʻi ni faleoloa sauni mo le taʻele i le uliuli. E matua matagofie (ae taugata tele) oloa o a latou laulau o le okeni e gaosia, mo se faʻataʻitaʻiga, TulibiI. Ma le kassor ofoina se "alualu i luma" uamea fausaga, pe o fea o i ai le chimney, e tusa ai ma le tele o le fuʻa, o loʻo faʻatulaga saʻo le asu ulufale i le nofoaga e fai ai se manogi.

Taele i le Black: Pros, e le mafai ma foliga o le mamanu 6873_10
Taele i le Black: Pros, e le mafai ma foliga o le mamanu 6873_11

Taele i le Black: Pros, e le mafai ma foliga o le mamanu 6873_12

Finnish Talco Cralorte o le ogaumu mo taele i uliuli, o le tau e 299 afe.

Taele i le Black: Pros, e le mafai ma foliga o le mamanu 6873_13

Cound Kaomeka ma se tioata faitotoʻa o le kamupani IKI, o se tau faʻailoga - 220 afe rubles.

Faitau atili