Faʻafefea ona aveʻese le paʻu o lietu ma le faʻaaogaina o mea ma vailaʻau o aiga

Anonim

Matou te faʻamatalaina e uiga i le siosiomaga faauo meafaigaluega e taua ai le maaa ma tuʻuina atu se aotelega o faleoloa lelei oloa.

Faʻafefea ona aveʻese le paʻu o lietu ma le faʻaaogaina o mea ma vailaʻau o aiga 6876_1

Faʻafefea ona aveʻese le paʻu o lietu ma le faʻaaogaina o mea ma vailaʻau o aiga

Matou te taʻuina po o a tupe o le a toe faʻafoʻiina i le taʻimua le matagofie ma o le a faʻalauteleina le olaga tautua.

O loʻo iai le lafoga i le kalisium ma magnesium magts, o loʻo iai i totonu o se vai, e aofia ai le popo. Latou aofaiga e masani ona fesuisuiai mai le 10 i le 100 mg / l.

O le faʻamamaina o le paʻu o le paʻu-faʻavae taimi-gaosi, ma e masani ona taʻitaʻia le faʻatulagaina o le scratches ma le fiafia E sili le galue i le fesoasoani a lona fili autu - acid.

I le faʻagasologa o fegalegaleaiga ma ia, o le kalama masi ma magnesium e avea ma vai-paʻu. I se isi faaupuga, o lea lava e mafai ai ma le pala e liliu i se tulaga, ma o lea e faʻafaigofie ai ona aveʻese.

Faʻafefea ona aveʻese le paʻu o lietu ma le faʻaaogaina o mea ma vailaʻau o aiga 6876_3

Fork Fomali mo le aveeseina o tupe teu

O le Initaneti o se fana e ala i le fesoasoani e aveese ai lenei osofaʻiga a faupega, mo se faʻataʻitaʻiga, o le sua kulimi, lea na i ai acid. Ae ina ia mafai ona maua se mafuaʻaga faʻamalieina, e manaʻomia le aʻafia ai le filogia o loʻo aʻafia ai mo se taimi umi (mai le 1 i le 3 itula). Ma afai e te fuafuaina pe o le a le tele o le sua o le lemon e manaʻomia mo le laina i totonu o le faletaele poʻo, fai mai, o puipui o le faletaele, o le galuega e foliga e le mafai ona feololo.

O le isi lauiloa uiga o le faʻatulagaina o tupe teu o loʻo i ai le Citric Acid - e le manaʻomia e alu ese i luga o le laʻeʻe.

Tele sili atu ma televave faʻateʻa Passass ma Magnesium acetic acid masima. Ae le o meaai masani ma le mataala, ae mafaufau i ai. O lona talosaga o le taugofie o le auala e toe faafoi ai le susulu ma mama ma le pupu i le faletaele ma le umukuka. Ae e manaʻomia le gaoioi ma le faʻaeteete ma e le galo e le talafeagai mo le faʻamamaina o laufanua puipui, e aofia ai se faʻataʻitaʻiga, pei o maa faʻale-, pei o maa faʻale-, pei o maa faalenatura.

Faʻafefea ona aveʻese le paʻu o lietu ma le faʻaaogaina o mea ma vailaʻau o aiga 6876_4

Tomai faʻapolofesa mo le faʻamamaina o paʻu tupe

O le sili sili ona lelei e maua ai polofesa meafaigaluega. I le matou maketi, ua faʻaalia ai kamupani e tele, i totonu o le manu, hg, Sodasan, B & Bed Corriction Mark). Taimi mo le faʻamamaina taualumaga o se mea puʻupuʻu.

Frosch lie-faʻapipiʻi

Frosch lie-faʻapipiʻi

Lea laulaau atoa. Ma e sili ona taua, ina ua maeʻa ona faʻaaogaina le tele o fofo i luga o luga o luga e faʻafesoʻotaʻi ma le vai, o se ata e le vaaia, e taofia ai le ua teu o maalotone maa.

HG mea faigaluega e aveese ai ni papa solo

HG mea faigaluega e aveese ai ni papa solo

Faitau atili