Faʻafefea ona sefe le toe faʻaleleia o le fale mo se taimi umi: 5 manatu poto

Anonim

O Matts o le Onoshers e fuaina le toe faaleleia o le ola i totonu o le fale mautotogi i le 5-7 tausaga, ma i totonu o le atunuʻu, sili atu le vaivai i mea le talafeagai tau, ma faʻaititia. E mafai ona faʻateleina le upu? Ioe, afai e te mafaufau i luga o taimi taua i le toe faaleleia faiga ma faʻaaoga mea lelei.

Faʻafefea ona sefe le toe faʻaleleia o le fale mo se taimi umi: 5 manatu poto 6891_1

Faʻafefea ona sefe le toe faʻaleleia o le fale mo se taimi umi: 5 manatu poto

1 Aua le sefe i luga o le vevela vevela

O mea o loʻo iai le aoga o le faamasinoga o loʻo fesoasoani i totonu o le teuina o le fale i fafo atu o le fale. O le tele o vevela o le vevela o loʻo feagai ma puipui ma isi avega, ma e masani lava ona o ni lapisi i le vaega o le sipelaga - o se tasi o le toe faia o le faʻasologa. E le gata i lea, o le ita o se auala lelei e puipuia ai le lelei o le lelei o puipui ma le teuteuina, lea e mafai ai ona faʻaumatia le fale totino. Faʻaaogaina i le faiga o le fauina o le fale o le tuʻufaʻatasiga o le vevela o le stared stare system (STTK) e le mafai ona ufiufi i luga o latou.

O se faʻataʻitaʻiga o le lelei o nei aso

Faʻataʻitaʻiga o le maualuga-lelei o le itu o le fou mai le baumā

-->

2 agavaa puipuia le puipui ma fafo faauma

O faiga e fai ai le teuteuga i fafo o le fale i le taimi e aofia ai aafiaga-teteʻe ma mea teuteu mama e mafai ona latou vaʻaia ai le mafaufau i le aiga. O filifilia lelei o le afu ma faʻavae faʻavae e mautinoa o le o loʻo i fafo atu o le teuteuga o le a tumau i luga o le piliki pe poloka pulou mo le tele o tausaga, tusa lava poʻo le vevela o le vevela.

O palapala ma vai o le a le maua se avanoa o le olio ...

O le palapala ma le vai o le a leai ni avanoa e tumau ai i puipui o lou fale ma faʻaleagaina latou foliga pe a fai e te faʻaaogaina le faʻapipiʻiina o ia lava pe a toe malosi - mo se faʻataʻitaʻiga, bomit nuptop.

3 FAITAU FOU

Ina ia le tau vaʻai le ufiufi o le fola, magafagafa, faʻalogo vave, e tatau ona fesoʻotaʻi vave le fola. Fai i le toe faaleleia faiga o le a fesoasoani e le gata ma le tumutumu ma ova atu, ae o le tulaga lava ifo foi ia te ia lava-tulaga, poo afi tetele. O le a le mafai ona faʻalavelave le tele o le fola o le toe faaleleia o le toe faʻaleleia o le faʻaaogaina o ni ofu lelei e pei o le fola o le lapoʻa tele, pvc, lili. E tatau ona totogi manatu i mea sa aofia ai i le tapenaina o le faavae mo le tafe o lologa, latou te aafia tele ai le taina o le taua.

Baumit Nivello 40 - O Le Tagata Lava-Tulaga Fefiloi ...

Baumuit Nivello 40 - O le tagata lava ia-tulaga paluga, o loʻo faʻaaogaina e tusa lava ma le masini "mafanafana" fola

4 Matou te tuʻuina atu le faʻatuatuaina o le paʻu

O se tasi o faailoga autu o le lelei-lelei lipea e vave ona pa'ū ese mai le puipui ma le fola. E tupu lea mea ona o le faʻagasologa o le faʻaleleia o le sikala sasaa, o le faʻavae e saʻo ona saunia: afai o se mea e le tutusa, ma le le mautonu o le taimi e faigata ai le teteʻe i ai.

O le Bamit oloa laina e iai le tuufaatasiga & ...

I le laina oloa Bamit, e iai foʻi tuʻufaʻatasiga o i latou nei mataupu - le sili atu, mo se faʻataʻitaʻiga, ituaiga o le Baiamacol ma galuega i totonu ma fafo atu.

Mo le faapopoleina ma le suavai fenulatoa i nofoaga o puipui o puipui ma fola, e fautuaina le puipuia o le laufanua o le baiabbl stand E sili le faia o le faʻamaufaʻailoga o loʻo faʻaaoga le susu-faʻamaonia ma faʻatumuina atoa le faʻatumuina o le pepa - baumacol premmimfighnuge.

5 Thunderstand O le toe faʻaleleia e le afaina i le siʻosiʻomaga ma le ogaoga o le siʻosiʻomaga.

E matua finafinau lava ona faia le toe fai ma ina ua maeʻa se taimi, ua iloa ai se tagata mai tagata o aiga na tutulai e teteʻe i mea. O le mataupu o le toe faʻaleleia faʻafouga e masani ona oʻo i le faʻagasologa o le tapenaina mo le fanau mai o se tamaititi, vaeloina lona lava potu i le potu talavou, ma o taimi nei e le mafai ona faʻafouina i se suiga i le aiga. Ina ia faia lenei mea, ua lava le faʻaaogaina o mea masani ua faʻauma ai mea i aso nei ma mea mai fafo.

Minerale cctcs wamit ma

E mafai e Hapili CLORE CLORC ona puipuia le potu mai le overheting, faʻafetaui le le fiafia, latou te le i ai vailaʻau oʻona, finauga ma vaivaiga. O le lanu o le pito i totonu o papalagi lanu i luga o le anoceate brander base e mafai ai ona e filifilia pe a toe faafou le lanu o le a le sau lava i foliga.

Faitau atili