Filifili Suʻesuʻe valivali mo sima, piliki ma pa puipui

Anonim

Matou te faʻamatalaina tutusa foliga o mea, ua filifilia se lanu, o le faiga o luga o loʻo auiliiliina ma saili.

Filifili Suʻesuʻe valivali mo sima, piliki ma pa puipui 6894_1

Filifili Suʻesuʻe valivali mo sima, piliki ma pa puipui

Le manaʻomia e faʻafou ai le fale o le atunuʻu e aliali mai, o se tulafono, sili atu nai lo tatou manaʻo, ma mo mafuaʻaga eseese. O nisi popolega popole i luga o le sipelaga, isi - o foliga o le mald ma fungi, le leiloa o lanu, filogia, ma isi, tatou taumafai e filifilia le auala e te filifilia ai le ala e te filifilia ai le gaioiga e manaʻomia ma faʻaaoga saʻo.

O ata vali

O ata valivali e faʻagaioia i tulaga ogaoga o le vevela ma le malulu, i le timu, kiona, i lalo o le faʻamalosiʻau o le Uv Rading ma matagi. A o le au vali mo fafo atu o 'ofu tino, e aofia ai sima, piliki, afifi, ona faʻapipiʻi lea o le agavaʻa, o le a le vaega o le vai i totonu o le vai i totonu . A le o lea, o le fanauina o lavalava i lalo o le faʻaosofia o le Mamona ua faapupulaina mai latou amata faʻatauvaʻa. E aoga le saʻi ia teteʻi ona o mea e faigata i totonu ma le tele o auala.

Filifili Suʻesuʻe valivali mo sima, piliki ma pa puipui 6894_3
Filifili Suʻesuʻe valivali mo sima, piliki ma pa puipui 6894_4
Filifili Suʻesuʻe valivali mo sima, piliki ma pa puipui 6894_5

Filifili Suʻesuʻe valivali mo sima, piliki ma pa puipui 6894_6

O le lapoa o le lapoa o le faʻaseʻe, o le tele o vali na ia faʻaoga ai ia te ia lava ma o le pito sili o le a vali. FILIFILI Hung Rollers, pei ona le faigofie le galue mo se mamafa mea faigaluega.

Filifili Suʻesuʻe valivali mo sima, piliki ma pa puipui 6894_7

Ina ua maeʻa le Alualu i Luma o Pa puipui, o loʻo faʻasolosolo ma le latou pisia. Galue rollers mo le tele o luga ma tulimanu.

Filifili Suʻesuʻe valivali mo sima, piliki ma pa puipui 6894_8

E faigofie ona faʻaaoga mea faigaluega ma faʻamau faʻapitoa e mafai ona e faʻapipiʻi ai le 'au o loʻo faʻalauteleina.

I le fatu o ata taʻitasi, e fausia ai e le au noatia le ata puipui ma laʻau o loʻo i luga, e aumaia ai se lanu. E le gata i nei vaega autu, o le foia e mafai ona aofia ai le fofo (mo le sefeina o pignis), susuga faʻavavevave, pipili faʻapitoa, ma isi

Filifili Suʻesuʻe valivali mo sima, piliki ma pa puipui 6894_9
Filifili Suʻesuʻe valivali mo sima, piliki ma pa puipui 6894_10

Filifili Suʻesuʻe valivali mo sima, piliki ma pa puipui 6894_11

Faaalu i luga o le faʻapipiʻi poʻo le ufiufi puipui ma lou lima. Afai na ufitia i le paʻepaʻe paʻepaʻe, o le pito i luga e tatau ona aveese (fufulu) pe susu i le ulu o le photo.

Filifili Suʻesuʻe valivali mo sima, piliki ma pa puipui 6894_12

O le galue i le pisia o le fausaga o loʻo faia i mea matutu, i le ea vevela ma faʻavae mai +5 i le + ° le hest, o le ea e le maualuga atu nai lo 80%.

O le iʻuga, o ata o aso nei ua i ai i le tele o sefulu ma feutagai ma faʻamamaluina, o le lelei o le oloa mulimuli e faʻamoemoe ile oloa mulimuli.

Thixotropic valiina

O le mafiafia o ata tifaga e faʻamatuʻu atu i lalo o le faʻafitauli o se pulumu poʻo se faʻaseʻe ma ua faʻamalosia e aunoa ma ia, e faʻafaigofie ai le galue i luga o le gaioiga i luga o le itu i luga i luga o le gaioiga i luga o le itu i luga i luga o le mea o lo o galue ai.

I le maketi a Rusia, o le fofoga ata o loʻo iai le 'ai i luga o le tele o tagata gaosi, i totonu o latou: Akzo Nobel (Ceralk, o Sherewo, "Roguma", "Suavai".

Acrylic valit akrikor Marshall

Puipuia le laualuga mai le kiona, timu, le la mo le 40 vaitau. Faʻapitoa Faʻapitoa e puipuia le faʻamaʻi o le pito i luga ma le fungis ma algae. O le olaga tautua - e oʻo i le 10 tausaga, o loʻo noatia i le tusi tekonolosi. O le fusi o le tuufaatasi o le styreacryll copolymer. Taumafa (i le tasi vaega): Up i le 10 m2 / l.

Vali mo le fesā o Marshall Akrikor 2.5 l

Vali mo le fesā o Marshall Akrikor 2.5 l

835.

Faatau

Sauku Teknos vali

Fuafuaina mo le faavae ma sima pa. O le lanu lanu ata o loʻo tumau i le sima paluga ma faʻatagaina le susu e faʻaola ai mai le faʻavae. Tausia fanua puipuia pe a oo i le lololo o fua i luga o le i fafo. Brander - Acrylaten-toe suia le Viryl chloride polymers. Taumafa (i le tasi vaega): Up i le 10 m2 / l.

Valiina Teknos Saku RM1 0.9 l

Valiina Teknos Saku RM1 0.9 l

850.

Faatau

Uma-vaitau valiina le polofesa fausaga tikkupla

Okeni-tetee o le storedade vali mo pisia i tulaga lavelave taua ma i se leaga vevela i -2 ° C. O le tautua o le olaga o le ueletasi i lalo o le usitaia o le tekonolosi i tekinolosi o talosaga ma gaioiga i le fafo atu siosiomaga o le tau feololo o le 20 tausaga. Fusi - acrylic restin. Taumafaina (i le tasi vaega): 6-7 m2 / l.

Valivali TracID TIKULAVELO SUKUD FACEAM KA 9 l

Valivali TracID TIKULAVELO SUKUD FACEAM KA 9 l

460.

Faatau

Auala e Filifili ai Pint

O le filifiliga o se ituaiga faʻapitoa o le pato o loʻo faʻalagolago i meatotino o mea faʻavae. Mo se faʻataʻitaʻiga, minerale pito i luga o le a tautala a Alkaline natura (piliki tino e sili atu le faʻasino atu i lona faʻamaufaʻailoga o le fofo). Afai e te valiina le sima o le suauʻu ofuvae tosoina i Alpaline lamatia, ona oʻo atu lea o le taimi e mafai ai ona suia le lanu o le laʻau lanu ma e oʻo i lona faʻaumatiaga. O le a fesoasoani i le soli le aʻafiaga o le faʻapitoa ma ona faʻaiuga leaga. Ae e sili atu le filifilia o isi tino talafeagai e tetee atu i Alkauine motu o Alkaline lamatia, mo se faʻataʻitaʻiga, i luga o Aliclicne poʻo Acrylic Borang. O le muamua e i ai se faʻamaumauga maualuga o le spar e le o le tino ma e le palaina mai le puipui, tusa lava pe faʻaaoga i totonu o se le lelei mago. Sili Democratic acrylic vali o loʻo faʻaaogaina i le masina pe a maeʻa.

Filifili Suʻesuʻe valivali mo sima, piliki ma pa puipui 6894_17
Filifili Suʻesuʻe valivali mo sima, piliki ma pa puipui 6894_18

Filifili Suʻesuʻe valivali mo sima, piliki ma pa puipui 6894_19

E mafai ona e iloa le vali i le taimi o le le talafeagai o le teuina i le vali mo se le manaia manogi manogi.

Filifili Suʻesuʻe valivali mo sima, piliki ma pa puipui 6894_20

O mea o loʻo totoe o vali e masani ona ogatasi i tamaʻi fagu laiti ma tapuni herminically. O lea e mafai ona teuina i totonu o se nofoaga malu mo ni nai masina.

Matau o le muamua o luga o luga luga o le pisia, e aofia ai minerale, o se tulaga tuʻufaʻatasiga o le muamua sauniuniga. O le eleele e aofia ai le vaʻaiga o le faʻavae ma ana sao i le siʻitia o le faʻamalosi i le va ma le lanu lanu. I le taimi lava e tasi, o loʻo faʻafaigofie le tusi talosaga ma se toniga tootoo o vali, lea e faʻaleleia atili ai le lelei ma auaunaga olaga o le faʻamutaina. Mo minerale faʻataʻitaʻiga togafitiga, loloto solo solo, faʻamalosia ma lautele faʻamoemoega, ua faʻaaogaina. Muamua e masani ona aofia ai ni faʻaalu o le fiti e puipuia ai le foliga o le maʻei ma fungi. E talafeagai mo latou mo fale e maua i le tino o vai, i nofoaga ma le maualuga o le eleele o le eleele o le eleele, faʻapea foi ma laau mafiafia ma laʻau. O se vaega o le faʻamalosia eleele, sili atu i le fesoʻotaʻiga mo fesoʻotaʻiga vaega o le tatalaina, faʻasolo i luga. Lautele Faʻamoemoega Faʻaititia le Ava Faʻaputuputu meatotino o nofoaga fou, ma faʻaleleia foʻi le sasa o vali ma luga.

Ae le i faaaogaina le tiga

Ae le i faaaogaina, ua faaosoosoina vali i totonu o le fale gaosi pusa. Ina ia faigofie ai ona faʻaaoga le uluaʻi vaega, sina vai e faʻaopopo i le vali i luga o le vai o le vai, ae le sili atu nai lo le 5% o le voluma.

Auala e Filifiliina ai se Valivali

O le a le mea e faia ai, filifili se tasi pe sili atu lanu mo se atunuu fale? I le faʻaopopoga i mea e fiafia ai i tagata o le tagata lava ia, e taua le amana faapipii lona nofoaga. E mafai ona i ai i totonu o isi fale falesu, fale fale, i le vao o le aiga po o le i totonu o laau. Ma le faʻafoliga o le faʻaaliga e le tatau ona tosina mai le faʻalogo, ae vaʻavaʻai faʻamalosi fale ma le laufanua masani. I se faʻaopopoga, o le lanu lanu e faʻaalia tele i le taimi o le tausaga, aso ma le tau o le tau.

Afai o pa o le fale e faia i pa ...

Afai e faia i totonu o pa o le fale o le vaipanoa o le vaseina, ma o le vali e i ai le tele o pulu, o le a faʻaputuputu ai le moli i lalo o le pa, lea o le a agaʻi atu i taunuuga le lelei.

E manino lava, e sili ona faigofie le filifilia o le tasi lanu. O tagata atamamai e mafaufau paʻepaʻe pe o se laina le mautonu ma le manumalo-manumalo: lanu efuefu, beege, kulimi. Latou te tuʻufaʻatasia ma toetoe lava o isi fugalaʻau uma. I le auala, o fale o leo mama ua taua mai i le siosiomaga ma e sili atu ona matauina mai se mamao mamao nai lo pouliuli. O tagata alolofa o lanu malamalama e tatau ona filifilia lanu ma se tamai fatu o le efuefu. I lea tulaga, e oʻo lava i le matuituʻi faʻaleaga o pa o pa o puipui.

Suiga o le atunuʻu fale

O le vaega o fale o le atunuʻu o le lavelave o se faʻafitauli e le manaʻomia e vali i lanu malamalama.

Masani vaʻai i le fale, teuteuina i se faʻapotopotoga masani o le pogisa ma susulu mata o le tasi lanu, mo se faʻataʻitaʻiga, begue ma enaena, moli lanumeamata ma lanu uliuli. Ona susulu ai lea o le susulu o le faamalama o pou ma le 'au adming, o le amoina o laina ma mea o le faasitepu o le a sili atu ona taua i tua atu o le sili atu o le lautele o le nuu. E le itiiti ifo ma le le lelei ma le toe faʻatulagaina o elemene lanu uliuli ma le mama.

Ogaoga tagata gaosi krom

O mea mataʻutia e faʻaopopoina ai le faʻaaogaina o vali vali o loʻo gaosia ai faiga mai mea teuteu, faʻalima o mea, eleele ma mea e fofogaina, lea latou te fautuaina ai le faʻagaioiga o luga ae e te leʻi faia le faʻagaioiga o le totoina. Ma o mea e sili ona lelei o le a tautua mo le 10-15 tausaga.

Suia le vaʻaiga vaʻaia o le fale e mafai ona lanu lanu. Afai e te faia se lanu e ese mai le lanu autu o le fausaga, faletusi, tagata e faifeau, fasi mea o pa (faʻataʻitaʻiga, o le a malamalama lelei i lalo. O le mea autu o le gaoioi e aunoa ma le fiafia ma le faʻaiuga mulimuli i le filifiliga o vali e fai pe a uma le suʻega o suʻega. E manaʻomia tele le vaega o le paʻia tele o le faʻasa sa tele lava. E le gata i lea, o vali o lanu eseese e sili atu le apalai i luga o puipui eseese pe mamao ese mai le tasi.

Afai tatou te talanoa e uiga i mau faʻafanua faʻatusa o le tuʻufaʻatasia o le pito i lalo ma pa, ona e manatua lea o le faʻavae o le faʻavae o loʻo filogia e sili atu nai lo isi. O le mea lea, o le faʻavae, e pei o se tulafono, ua tusia sili atu pogisa ma sili atu faʻatino nai lo puipui.

Faatonuga mo le tapenaina o puipui e pisia

  1. O luga o loʻo iai ni 'autū fou o loʻo vaʻaia pe a maeʻa 1-2 masina; Fou sima fou - pe a uma le tasi o le fatuina vaitau. Ua faʻamamaina laufanua tuai mai pefu, aʻo palapala ma saʻa; I le tulaga o le faʻaleagaina o le fungis poʻo le suia - faʻaaogaina e se faʻaititia o vaega o 'ese; Leaga o le leaga.
  2. Ae le i pisia i puipui o loʻo ufiufi i le tasi pe lua vaega o le palapala mo minerale, o le laina o latou agavaʻa agavaʻa, faʻalelei le faʻamalologa ma faʻaitiitia ai le taumafaina.
  3. Ina ua maeʻa faʻamago, o le palapala e oʻo atu i le faauma i le pisia. O le lanu lanu o loʻo faʻaaogaina ma se pulumu, faʻaseʻe poʻo le vali.

A o le i valivali le tulaga o le fou-fou o le fou mamanu o loʻo faʻataʻitaʻia e ala i le aʻea. O se lelei laume ua lolomiina se leo sili ona manino, ma le tasi e taofia ai - tutuli.

Filifili Suʻesuʻe valivali mo sima, piliki ma pa puipui 6894_25
Filifili Suʻesuʻe valivali mo sima, piliki ma pa puipui 6894_26
Filifili Suʻesuʻe valivali mo sima, piliki ma pa puipui 6894_27
Filifili Suʻesuʻe valivali mo sima, piliki ma pa puipui 6894_28

Filifili Suʻesuʻe valivali mo sima, piliki ma pa puipui 6894_29

Filifili Suʻesuʻe valivali mo sima, piliki ma pa puipui 6894_30

Gaosi e ala i le faʻaititia o faʻavae

Filifili Suʻesuʻe valivali mo sima, piliki ma pa puipui 6894_31

Puipui o le eleele ma eleele vaega

Filifili Suʻesuʻe valivali mo sima, piliki ma pa puipui 6894_32

Faauma le valivali

Faʻatonuga mo le faʻafouina o puipui o le faletaavale

  1. O puipui ua faʻamamaina e le vai mai le hese i lalo o le mamafa.
  2. O tuaoi o faamalama, e punou faitotoa i se lipine vali, fetaomi atu ia te ia ma le scraper e puipuia ai i latou mai vali. O le vaaiga ma le mutia i tafatafa o le faletaavale e ufitia i le Cellophane ata. E faatatau i le lapotopoto i luga.
  3. I tulimanu ma laʻau laiti, e faia ai se pulumu, i luga o nofoaga tetele - vaʻalele.
  4. Ina ua maeʻa faʻamago, o le palapala e oʻo atu i le faauma i le pisia. Muamua, e faʻaaoga le vali i pito ma tulimanu, ona sosoo lea ma lea vaega. Ina ua uma ona mago le vaega muamua, o le gaioiga o le a toe fai.
  5. Ua aveese lipine puipuia pe a uma le vali mago.

Filifili Suʻesuʻe valivali mo sima, piliki ma pa puipui 6894_33
Filifili Suʻesuʻe valivali mo sima, piliki ma pa puipui 6894_34
Filifili Suʻesuʻe valivali mo sima, piliki ma pa puipui 6894_35
Filifili Suʻesuʻe valivali mo sima, piliki ma pa puipui 6894_36
Filifili Suʻesuʻe valivali mo sima, piliki ma pa puipui 6894_37
Filifili Suʻesuʻe valivali mo sima, piliki ma pa puipui 6894_38
Filifili Suʻesuʻe valivali mo sima, piliki ma pa puipui 6894_39

Filifili Suʻesuʻe valivali mo sima, piliki ma pa puipui 6894_40

Filifili Suʻesuʻe valivali mo sima, piliki ma pa puipui 6894_41

Faamama puipui

Filifili Suʻesuʻe valivali mo sima, piliki ma pa puipui 6894_42

Tolauapiga faamalama ma faitotoa

Filifili Suʻesuʻe valivali mo sima, piliki ma pa puipui 6894_43

Fufulu le eleele

Filifili Suʻesuʻe valivali mo sima, piliki ma pa puipui 6894_44

Tuu le eleele i luga o puipui puipui

Filifili Suʻesuʻe valivali mo sima, piliki ma pa puipui 6894_45

Faauma le valivali

Filifili Suʻesuʻe valivali mo sima, piliki ma pa puipui 6894_46

Aveesea o Tapetai Puipuiga

Boris sekone, sui. Lautele ...

Boris sekone, sui. Taʻitaʻiga Lautele mo Suʻega Fesoasoani Lagolago Baumat

Ua leva ona i ai ni nai tausaga ina ua uma ona pisia i luga o le tele, e eseese le pisia. Mai le manaʻoga e fufulu ma faʻafou o puipui o le fale mafai ona faʻasaoina ai le faʻamamaina o ata. Ina ua maeʻa le polymanzed, o loʻo iai se ata lanu ma le maualuga o le va o le perpar, ae le pasi i totonu o le palapala fasimea. Ma o latou okapictic filogia o loʻo tumau i luga, o le iʻuga o le tali a le ata o le ata tifaga, o loʻo faʻaalia i le UV Rays i vaega o le vali, o loʻo vaeluaina o le timu ma fufulu aulelei.

Faitau atili