Faʻafefea ona tipiina se faaputuga ma se grinder e aunoa ma chips: o se taʻiala auiliili mo le amataga

Anonim

Matou te taʻuina atu le auala e filifili ai le mea faigaluega ma le saʻo o le tipiina o le tisiketi, tipi le faaputuga ma fai pu i totonu.

Faʻafefea ona tipiina se faaputuga ma se grinder e aunoa ma chips: o se taʻiala auiliili mo le amataga 6912_1

Faʻafefea ona tipiina se faaputuga ma se grinder e aunoa ma chips: o se taʻiala auiliili mo le amataga

Taaloga puipui po o fola laupapa toetoe lava a le mafai ona tau e aunoa ma le tipiina. O auiliiliga e manaʻomia le fetuunaia i le tele, faʻatoʻaga i luga o le foliga o le faʻavae, pei. Masani ai, o loʻo faʻaaogaina se ogaumu, ae sili atu ma sili atu le masani ai le matai aliʻi latou te filifilia le laʻau tele. O le a matou fuafuaina pe faʻafefea ona tipi le faaputuga ma le kulimi e aunoa ma chips ma mafai i faʻataʻitaʻiga.

Uma e uiga i le tipiina o lapisi o le tulimanu taavale

Filifiliga o Meafaigaluega

Filifilia o se ata tipi

Faatonuga

  • Fasi sao
  • O LE FANUA
  • Pa lapotopoto

Nai lo Bulgaria e sili atu nai lo le slab

Sei o tatou amata i le mea moni na mamanuina o lapisi e tipi ai le Tile. Mo ona ituaiga taʻitasi: tolstnoy poʻo manifinifi, sili atu pe faʻaititia pe itiiti ifo, e mafai ona e mauaina se mea faigaluega meafaigaluega. O le lelei o le palasitika palasitika tipi - e maua ai le lamolemole lamolemole e aunoa ma chips. I le faʻagasologa o le galue E leai se tele o le pefu, o le lamatiaga e faʻaleagaina ai le ipu. Ma le tulimanu taavale, e sese mea uma.

USM Makita Gap5030.

USM Makita Gap5030.

E mafaia le tipiina o le ceramic i totonu, o le iʻuga e mafai ona lelei tele. Ae mo lenei mea e tatau ona e taumafai. E manaʻomia le tele o tomai e galue ai ma o loʻo tupu, a aunoa ma le lamatia o le faʻaleagaina o le mea e sili. O le mea faigaluega o le a faʻaititia ai soʻo se gaioiga, afai e te filifilia saʻo se disk. E tatau ona tatou saunia mo le mea moni o le faiga o le tipiina o le a matua pisapisao, e tele le efuefu o le a tupu aʻe i le ea. E mafai ona palu le fasimoli tipi.

E ui i lea, o matai o le fale e filifili tonu lava le Bulgarian. O le mafuaʻaga e faigofie lava: laupapa, aemaise pe a maualuga le lelei-lelei ma lelei le faʻatonutonuina ma le galuega faataʻitaʻi, e taugata. Faʻatau mo le teuteuina o le tasi potu e le aoga. Taugofie e maeʻa i se tulimanu-gland meafaigaluega. E na te manaʻomia le aʻoaʻo pe faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi atu ia te ia.

Faʻafefea ona tipiina se faaputuga ma se grinder e aunoa ma chips: o se taʻiala auiliili mo le amataga 6912_4

  • Faʻafefea ma pe faʻafefea ona iloa le Gyptum Tiles: O se taʻiala mo le amataga Dratorner

O le a le disk ding tipi

Meafaigaluega mea-i totonu e filifilia i lalo o se mea. O ni nai ituaiga o tisiketi e talafeagai mo le tipiina o laupapa.

Lio o maa

Oti elemene o le matua tele. Ona o lenei, ua salalau le mea tau taupega, o le anotusi o le efuefu i le taimi o lo o faagasolo pea. O le mea taua o le mea taua o le tele o le au aila. E le gata i lea, afai e aliali mai i luga, chips poʻo isi faʻaletonu o loʻo aliali mai i le taimi o faʻagaioiga, o le liʻo e suia vave. A leai, e mafai ona faʻaumatia ma faʻatupuina le galuega o loʻo faʻagaioia ma mafua ai lona afaina ai o se tagata sa galue ma ia. O ata o maa o le taugofie.

Uamea lio

Manifinifi snap ma le tele o gaioiga. Mo mea tumau, uamea ma taimane ua filifilia. O sea mea tipi masini e faigofie ona faʻatonutonuina ma le galuega, ua le toe agaʻi atu. Mo le tipiina, e tolu ituaiga o uʻamea uʻamea o loʻo faʻaaogaina.

  • O le suiina o mea. Valoaga lapo o fola vae vaevae le lio i le vaega, lea e sao i le malu o le gaoi i le gasologa o le galuega. O le mea lea, o le gasologa o le taamilosaga o le minute, pe a uma le malu o loʻo manaʻomia i le paie. Snameted Snap mafai ona tipiina le feagai ma le sapalaiina o le vai. Le mautonu: maualalo le lelei tipi, tele chips.
  • Mautu o lio. Latou eseese i le leai o ni vaega faigata o vailaʻau, o lea e manaʻomia ai le sapalaiina o vai i le nofoaga na gaosia. I lea tulaga, o le tipi pasi pea. Aunoa ma le malu, e mafai ona galue naʻo 10-15 sekone, pe a maeʻa le 20-30 sekone o le pipiʻi. O le laina tipi e sili atu le maualuga e mafai ai, chips e le pe laititi.
  • Tuʻufaʻatasia elemene. Faaaogaina mo susu ma mago tipi. O le upu o le faʻaauau pea o faʻagasologa o loʻo umi atu nai lo le mautu, ae puʻupuʻu nai lo le faʻamatalaina disc. O le lelei o le tipi e sili atu nai lo le vaega, ae sili atu le leaga nai lo le maumaututu. Toilalo: vave o lo o tapuni ma le pefu. Faamamaina latou sili atu faigata nai lo le faaupuga: Mo lenei mea e tatau ona e tipiina se siliva siliva.

Faʻafefea ona tipiina se faaputuga ma se grinder e aunoa ma chips: o se taʻiala auiliili mo le amataga 6912_6
Faʻafefea ona tipiina se faaputuga ma se grinder e aunoa ma chips: o se taʻiala auiliili mo le amataga 6912_7

Faʻafefea ona tipiina se faaputuga ma se grinder e aunoa ma chips: o se taʻiala auiliili mo le amataga 6912_8

Faʻafefea ona tipiina se faaputuga ma se grinder e aunoa ma chips: o se taʻiala auiliili mo le amataga 6912_9

Tulaga o Filifiliga

Ina ua filifilia, o le a le lio mai le steal e tipiina ai se pakete chramic coles, ia e amanaia manatu taua se tolu.

  1. O le mafiafia o masini e le sili atu nai lo 2 mm, ae sili atu e uiga i le 1 mm. Lenei o le a vave maua le lamolemole e aunoa ma ni faaletonu.
  2. O le liliuina o taimi o loʻo faʻamatalaina i luga o le lio lio ma le mea faigaluega o loʻo tupu.
  3. O le maualuga o le taimane e sili atu nai lo le mafiafia o le feagai ai.

Taimane tipi disk

Taimane tipi disk

Faʻafefea ona tipi ese faʻamau ma se ata

Oti le fasi o le feagai ai e se tulimanu-glare masini o le a faigofie pe a e te ulagia i ni tulafono.

Tulafono o le galuega ma le unhm

  • Oti le feagai ma le pito i luma.
  • Oti le fasiga e manaʻomia i le tasi auala. Faatasi ai ma fuaitau taʻitasi, o le numera o chip ua tupu.
  • O le maualuga o le numera o chips i luga o le plarac plate o loʻo aliali mai i luga o le liʻo i fafo. O lea, i le iʻuga ma le amataga o le tipi, ua faʻaitiitia le saoasaoa. Afai o le masini ei ai se galuega.

A faagaoioia se tulimanu-gland mea faigaluega, pisa ma le malosi o le pefu. E le mafai ona faia se mea muamua, ae o le lona lua e mafai ona faaitiitia. Mo lenei faʻaoga tolu metotia.

Faʻafefea ona faʻaititia le aofaʻi o le pefu pe a galue

  1. Faʻaaofia ai le fausiaina o le fausiaina o le vima. E pulea le fesoasoani e pulea ai.
  2. Auauna atu le vai i totonu o le ata tipi. O nisi taimi ua sasaa mai se fagu poʻo se mataʻa, ae ona e manaʻomia se fesoasoani. Afai e te faaleleia le masini mo le sapalaiina o le vai e mafai ona tipi e aunoa ma le pefu na o ia.
  3. I totonu o le ipu laupapa tipiina le shallow shallow, ona faamama lea o le vaega. O le tamaʻivaʻa i le taimi o le tipi e toetoe lava a le o le pefu, o lea ua aoga le metotia. Ae o le a le aoga i faʻataʻitaʻiga le fiafia.

Faʻafefea ona tipiina se faaputuga ma se grinder e aunoa ma chips: o se taʻiala auiliili mo le amataga 6912_11
Faʻafefea ona tipiina se faaputuga ma se grinder e aunoa ma chips: o se taʻiala auiliili mo le amataga 6912_12

Faʻafefea ona tipiina se faaputuga ma se grinder e aunoa ma chips: o se taʻiala auiliili mo le amataga 6912_13

Faʻafefea ona tipiina se faaputuga ma se grinder e aunoa ma chips: o se taʻiala auiliili mo le amataga 6912_14

Fasi sao

O le faigofie ma e masani ona masani auala e tipi ai le chinder chramici pou. O loʻo faia galuega i se faʻasologa.

  1. Tuu le ipu. O le laina tipi e tatau ona faia se peni pupula poo se peni na foliga mai, ina ia iloa ai. Ia mautinoa e tuua se malologa o le alu ese. E le mafai ona tipiina le sologa lelei atoatoa, ae afai o le omea ua matua vaaia, tatou te faia le alauni o le tele o millimeters. Ona aveesea lea i se mea leaga o se pepa siliva. Mo le tapunia, mo se faʻataʻitaʻiga, o le promo pito e le manaʻomia.
  2. Matou te tuu le faaputuga i luga o le sologa lelei. Ia o le a le gaoioi, faʻasaʻo ma faʻamalamalamaina, faʻaaliga poʻo le faʻapaleni le vae. Ou te mama tele mea uma, e leai se mea e ono faalavelave i galuega.
  3. Ua amata ona tatou tipiina. Tele taimi e le manaʻomia ai le ola atoa i le vaega, ua lava le faʻauigaga e faʻavae i le motusia le fasi mai. A ulufale atu i le tipiina pito i le CeramCinals, matou te faʻaitiitia ai le saoasaoa o le mea faigaluega. Uu i luga le tulaga i le ipu, taumafai e taʻitaʻi lelei, i le saoasaoa tutusa i le itu o oe lava. O le tele o le tausisi i le taimi muamua ua fuafuaina e tipiina ai le pulupulu. A o le i le pine ma le pito mai le mea, na matou toe setiina toe foi.
  4. O le pito i fafo o le 'upega tafaʻilagi o loʻo tuu i le pito o se laulau poʻo se fale faigaluega. O se gaioiga saʻo o loʻo tuʻuina mai ai le pito o le vaega.

Faʻafefea ona tipiina se faaputuga ma se grinder e aunoa ma chips: o se taʻiala auiliili mo le amataga 6912_15
Faʻafefea ona tipiina se faaputuga ma se grinder e aunoa ma chips: o se taʻiala auiliili mo le amataga 6912_16

Faʻafefea ona tipiina se faaputuga ma se grinder e aunoa ma chips: o se taʻiala auiliili mo le amataga 6912_17

Faʻafefea ona tipiina se faaputuga ma se grinder e aunoa ma chips: o se taʻiala auiliili mo le amataga 6912_18

Lenei sa nofo i le itu taumatau. O nisi taimi e manaʻomia e tipi ai faʻapalepaʻu i se vaega o le faʻatonuga o le Faʻatonu o le 45 ° mo so o se faʻataʻitaʻiga, mo le taimi soo. O tagata poto masani e mafai ona faia se gaioiga o le alu ese. O le amataga o loʻo feagai ma le sili atu e le o le lamatia. O le aitema o loʻo otegia i le itu taumatau, e faʻamamaina i se le fiafia mo le olo.

USM BOOR BWT PWS-905-R

USM BOOR BWT PWS-905-R

Uila na fautuaina aʻo leʻi tipiina le paʻu o le paʻu mo le 35-40 minute. O le a tuuaia pe a faigofie ona tipi. E le aoga i le poletini i le porcedin. E le manaia tele. Ina ia mauaina le sili ona saʻo o le faʻaaogaina i luga o le laina fuafuaina o le patipati, o le faipule poʻo se ipu uʻamea ua mautu. Ia mautinoa e faʻataunuʻuina manaʻoga uma saogalemu ma lavalava puipuia ma ipu tioata. Okaulo mai le disk ono afaina ai le mata.

O LE FANUA

E faatinoina e le olo agai i luga o le auala curvililiar. Sequering.

  1. Faailoga poo penitala maka le faavae.
  2. O le Bililet ua tuu i luga o se malae mafolafola ma le saogalemu.
  3. Matou te liliu i luga o le USM, i le maualalo saoasaoa matou te ulufale i le tipiina pito i ofisa. Matou te faia ni mea laiti e ala i tautalaga, o le umi lea e faʻamoemoe lava i foliga o le tipi-i fafo.
  4. Matou te aveese le vaega o totoe i luga o le tipi.
  5. Sa matou faia le nofoaga o le lio o lio o Line Tuututaʻi Faapitoa, matou te oloia ai le taunuʻu mai o le ata tipi.

Faʻafefea ona tipiina se faaputuga ma se grinder e aunoa ma chips: o se taʻiala auiliili mo le amataga 6912_20

Lapotopoto pe oval pu

O le tekonolosi e talitutusa ma se curly tipi, e na o le tele na faia. Faasologa o gaioiga.

  1. Nofoaga o le lumanaʻi pu i se pu sanding pu mo olo, talu ai o le a le aoga le pito i luga. Matou te fuafuaina se faʻailoga poʻo se faʻailoga. Matou te uuina le lua i le ogatotonu o le laina ata, faamatala lona ogatotonu.
  2. Suʻe le mea faigaluega, ia faʻatino ma le faaeteete papa i luga o le tuaoi o loʻo tatalaina tuaoi.
  3. Matou te faia le saʻo tipi i luga o le faʻailoga i le ogatotonu o le ata.
  4. Lulu lemu i fafo o le vaega.
  5. O se togafiti i se mea e fai ai le mea e tupu ai le pito i luga o le pito i luga o le sili ona malie.

O le tatalaina o foliga o le faatafafa o le faatinoga. Ina ua uma ona oʻu le faʻatonuga i luga o le laina, o Papatusi uamea o tapulaʻa o tapulaa, ua puipuia ai a latou alalaupapa. Vaeluaina amata mai le tasi o tulimanu, na faasolosolo ona taitaiina le mea faigaluega i le tapulaa. O le mea lea e mafai ai ona taulimaina atoa.

Ina ia mafai ona tuʻua, matou te fautua atu i se vitio e uiga i le tipiina o se paʻu e aunoa ma le gaoa ma le grinder.

Faitau atili