Potumoe o le fale puipui: 7 tali i fesili autu

Anonim

Matou te taʻuina pe faʻafefea ona filifilia le vaega saʻo ma le tata o utupoto o le tumutumu, tusa pe o le ata o le us i lalo o le peni ma tali i isi fesili.

Potumoe o le fale puipui: 7 tali i fesili autu 6993_1

Potumoe o le fale puipui: 7 tali i fesili autu

I le avea ai o se tulafono, o le tuʻufaʻatasia o loʻo i totonu o le tele o fale ma efusoga, tusi ma faʻavaʻa puipui. Masani - ma puipui mai le mama poloka. O le pito i lalo o le utupoto e tuʻufaʻatasia ma le faaputuga, faaputuga-laupapavave ma lelei-rateed lipiga o le tau. O le tele o tulaga lelei o le mamanu o se tau maualalo, faapipiiina e aunoa ma le faʻaaogaina o masini faʻapitoa (tamping masini, ma le le lelei o le vevela o le ea e mafai.

1 faʻafefea ona filifilia le saʻo o koluse ma le poloka o luga o 'oti

Faʻamatalaga o mea masani o fausaga e mafai ona maua i le soʻoga soʻotaga 31-105-2002 "mamanuina ma fausia o le malosi-aiga fale nofo faʻatasi ma se laupapa laupapa." Afai e tatau, o le fuafuaina o le deficleclection (zyippince) faʻaaogaina e ala i le auala o le sp 20.13330.2016 "uta". I le faʻataʻitaʻi, faiga mai le utupoto ma le kolosi o le 40-50 × 150-250 mm, o loʻo i ai i le sitepu e le sili atu nai lo 600 mm, ua faʻaaogaina.

Tuufaatasi le duct (laupapa

O le tuʻufaʻatasia o le Duct (Komiti laupapa + oss) e tele le malosi.

2 O a pito pito i luma o le oti mai le OPP, LVL-Timeber, Klue Bar?

O le muamua ma le lona lua e sili atu le malosi ma racks e punou avega. O mea ia e faia e faʻaaoga ai mo vaalele o le sili atu nai lo le 4 m. O le sili atu le lelei o le slope sipela - o le teteʻe i le moliaga ma pamu I-Cratering Beams faia o le OSP ma Wood e gafatia gafatia, ae le mafai ona faafaigaluegaina matala. O le kulimi kulimi e tusa ma le 2.5 taimi sili atu taugata nai lo masani ato ato, lvl-laupapa - 3.5 taimi.

Mo le THICIC AGLAP

Mo le lotoa i luga o le alatoso, manifinifi laupapa i nisi taimi faʻaaogaina, ae o se fale sese lenei. I mea uma, o le Artlic e tatau ona faʻagaioi - ma le faʻamalosia o le taualuga.

3 e te manaʻomia i le mamanu o le utupoto o le ugumap o laina?

Masani ai e aunoa ma latou e mafai ona e faia. E le faigata tele le umumum e taofi i le tulaga e tasi, aemaise lava pe a e faʻaaogaina le faʻamaumau i puipui i luga o puipui. I luga o le utupoto e mafai ona mafai ona mafai ona filifili le fola e faʻapipiʻi laupapa pe faʻatulaga se ata fola mai Plywood, Opt i lalo o le Faʻatatau o le Laminate.

Faaiu natia fusi

O le iʻuga o le mea natia o loʻo faʻaaogaina e faʻaaogaina i faiga ma le tatalaina o utupoto o le fola lona lua.

Ae a faʻapea e faia le tumutumu o se vaega poʻo se faʻataʻitaʻiga, 150 ×, o loʻo taoto i le itulagi o le faʻavae, o le a faʻafaigofie ai le faʻapipiʻiina o le fola Mea o le ata o le folasaga, o le a faʻateleina ai le faʻatuatuaina o le teuteuga atoa: Afai o se tasi o utupoto amata "Char" Laʻasaga o le faʻatulagaina o le fola.

Ma se masini na poloka

Ma se masini sili atu o le sili atu, o le telfce fola e toetoe lava a mautinoa e pei o se trampoline.

I fale sili ona aoga, e galulue ai le faʻailoga e faʻateleina ai le mafiafia o le tuliʻaʻaina o mamanu. O le faiga mai le utupoto o le 200 mm maualuga ma lang 50-100 mm o le maualuga e mafai ai ona e tuʻuina le lua pe tolu vaega o le vevela o le suauʻu, e aunoa, e aunoa ma le malulu o meaʻai.

4 O le a le mafanafana o le laupapa kalama?

O le faʻaauauina e masani ona tu i le va o utupoto, ma o le sili ona talafeagai faʻapipiʻiina papatusi mai loʻu fulufulu povi. Sili atu le obootic - Stadst Wallsulose fulufulu povi, ae o nei tekinolosi e manaʻomia meafaigaluega faʻapitoa. O le faaseeina o alasa i lenei mataupu e sili atu le tau le lelei ma e sili atu taugata, aua e manaʻomia le gatete tele o sooga. Moni, e mafai ai ona tuu papatusi a le ieltrudy ormyrene o utupoto ma taufaʻasese, ae e sili atu le taugata, pei ona manaʻomia le maualuga o puipui (ona o le tele o le maualuga overlap mafiafia).

Potumoe o le fale puipui: 7 tali i fesili autu 6993_7
Potumoe o le fale puipui: 7 tali i fesili autu 6993_8

Potumoe o le fale puipui: 7 tali i fesili autu 6993_9

Faapipiiina Papatusi tatau ona fetaui lelei i le utupoto

Potumoe o le fale puipui: 7 tali i fesili autu 6993_10

I luga o le ututu, e mafai ona e fuafua i le fola mai le OSP po o Plywood, ona tuu lea o se laumei.

5 Faʻafefea ona puipuia le utupoto o le faʻavae o le pito i luga o le pito i lalo ma le malosi o fola mai le liligi?

Mo lenei, e manaʻomia, muamua lava, ina ia mautinoa le tausia o tino lautele o le eleele (o le vaega o le toto o le toto i le faʻavae o ituaiga faʻapitoa). Lona lua, susu le eleele i lalo o le fale na faʻasolo mea, o se faaputuga o sima poʻo le afe afe afe afe afe. Lona tolu, ia faanatinati atu elemene laupapa o le le mautonu ata, ona e faʻaalu ai lea o le suauʻu.

Laititi faamatalaga

O le mamanu ma ni tamaʻi sela ma le faʻaiuga o le faʻavae o laupapa e faʻamatalaina e le maualuga o le le fiafia.

6 E mafai ea ona tuu fesootaiga i le mafiafia o le utupoto?

Ioe, ae o le tautua olaga e tatau ona itiiti ifo ma le 50 tausaga, ma uaea mafai ona faʻatasia i totonu o faʻaputuga afi ma paipa. A o faʻapipiʻiina faiga o le lala (mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻamafanafana), o le le mafaufau mafiafia faʻateleina i le paipa lapoa. Ma e manaʻomia le aveesea o le faʻafitauli o faʻafitauli i fesoʻotaʻiga i le malu o le fale ma gaoioi i le fola.

I le va o utupoto e masani ona lolomiina

E masani lava fesootaiga i le va o uto, e aofia ai le suavai ma paipa vai. O nisi taimi mo lenei mea e tatau ona e faia ni fasimoli, ae latou te le o le soona fai.

7 Faʻafefea ona faʻaleleia le leo o le leo o le Inter-Wapy Beam overlap?

Mo lenei, e lua polokalame autu ua atiae. O le muamua o lona uiga o le faʻapipiʻiina luga o le utupoto o le lag i luga o le ufiufi. O le lona lua, sili atu le lelei sili atu le lelei, e faʻavae i luga o le faʻaaogaina o laina e lua o beams o loʻo i eseʻese tulaga - ogatotonu ma le taualuga. Ile fuafuaga i lenei fuafuaga, o le gatete o le fola e le o tautala i le faataoto i faimai, ma o lea ua le lelei foi i le pisapisao leo. E moni, o le faʻaalu e tatau ona aofia ai se faaputuga o le tele o le tele o mea (tutusa tutusa fulufulu laʻau, ae o se mea sili atu nai lo le faʻalumaina o le 150 mm.

Sao ma le tipiina minerale

Sao ma le tipiina o papaʻe papaʻe o le ki o le ki i le maualuga-lelei fola feefuleina.

Faitau atili