Faʻafefea ona tapuni le Windows mai le La: 4 filifiliga faigofie

Anonim

Matou te faʻailoa pe faʻapefea ona puipuia le fale mautotogi mai le la e ala i pupuni, tauaso poʻo se faʻapitoa ata tifaga.

Faʻafefea ona tapuni le Windows mai le La: 4 filifiliga faigofie 7104_1

Faʻafefea ona tapuni le Windows mai le La: 4 filifiliga faigofie

I le matagofie o le tau, fale mautotogi i le itu i saute o loʻo liliu i se ogaemu vevela, o lea la e manaʻomia e le la faʻamalama i le fale mautotogi i le fale mautotogi i le fale mautotogi O le a tatou fuafuaina i fafo o le a le mea e mafai ai.

Mea uma e uiga i le puipuia o Windows mai le Scorching La

  1. Pupuni
  2. Ata faʻapitoa
  3. Tauaso i fafo ma totonu
  4. Brownout
Asia mai le mafatia o le vevela o ia o latou faamalama le amanaiaina i saute. Mo latou, pau le auala e mafai ai ona malupuipuia le malu o le puipuia lea o le susulu o le la mai le ulufale. Faʻapefea ona puipuia le fale mautotogi mai le la vevela vevela i le tele o auala? Matou te faamatalaina.

1 ie puipui

O le faigofie e mafai ona puipuia le faamalama matala i pupuni. O le ie ma le numera o ana mea na filifilia e faʻavae e faʻavae i le auala e tatau ai le pupuni e avea ma malamalama-malosi.

Uliuli

O lea, o le malamalama o le a le misia ai le malamalama o le malamalama uliuli. O le mafiafia o le tolu-vaega o le vaega o le vaega ua pogisa atoa ai le potu. O loʻo tuʻu pea i luga o le auʻafiga, pe a manaʻomia, ua maliauaʻi pe faʻafefe. Lea e mafai ai ona e faʻatonutonuina le moli faʻalenatura.

faamoemoe

  • E faigofie lava ona gaosia, fusi ma faʻagaioia ma faapipii ma faʻavasega ma faʻagaioia ma faʻagaioia.
  • Latou foliga manaia.
  • Le mafai ai ona faʻaopopoina ituaiga o totonu o le totonugalemu.

Miscuses

  • O le pefu o le pefu e tosina mai ai le pefu, o lea e masani ona soloia. E matua popole lava, 'ia' ona faʻapea foʻi 'ina' ua uma ona fufulu ie puipui, e manaʻomia ona e toe fuatai.
  • O le pupulaina o pupuni e tapunia atoa ai le ata mai le faamalama, puipuia le ea fou vevela.

Faʻafefea ona tapuni le Windows mai le La: 4 filifiliga faigofie 7104_3

Afai e te le manaʻo e tautau pupuni o ni ie puipui, filifili le toʻatele o le toʻatele. Malamalama le malamalama ma le lua pe tolu seti sili atu mafiafia pupuni. O nei, o le a le malamalama e ese lava i tulaga o le malamalama e le malamalama, fetuunai le malamalama e fuafua i le tau.

  • Faʻafefea ona sui le faʻaʻi le maʻei o le tutogo: 6 o manatu faʻaonapo nei mo soʻo se potu

Tatala ie puipui

E lelei foi ona lelei le tapuni i totonu o pupuni. O le tapoleni ua liliu i le lisi, nonoa mai luga o le uash po o le tatalaina. I le tulaga muamua, o le ie e sili ona tuaoi i le tioata, o lea e liliu atoa ai le uliuli.

Faʻafefea ona tapuni le Windows mai le La: 4 filifiliga faigofie 7104_5

Plus o pupuni tuaoi

  • Fetaui lelei ma faigofie.
  • O le tapoleni o loʻo togafitia ma le pefu - ua toe osofaʻia, e sili ona faʻafaigofie ai le tausiga.
  • Lautele lautele o ie, e aofia ai mea ma le atagia, malamalama-fufusi pe malamalama e faataapeapeina aafiaga.
  • Faigofie le faapipiiina ma le tausiga.

Miscuses

O le le lelei o le mamanu e laiti. Masalo o le sili sili ona taua o se lavemaga ma le filifilia o le faʻataʻitaʻiga o le le-aganuʻu faʻamalama faiga. O matafaioi o loʻo gaosia i totonu o nofoaga faʻapitoa. E tatau ona latou taufai aoga pe a mafai, pe faia e okaina, ma e taugata.

  • Faʻafefea ona tapē poloka poloka: aoga aʻoaʻoga

Tagata Roma

O ie puipui a Roma e pei o le taufetuli. Ae e le o manuʻa i luga o le tagata faʻatau, ae tulaʻi ma gagau i le matagofie matagofie. E masani ona latou suʻi mai le natura mafai, faʻalelei i le amataga. O latou tulaga lelei e tutusa ma rollers, o le faaletonu o le tausiga faigata. Talu ai o latou e seasea afaina i le pefu-replent fofo.

Soo se ie pupuni pogisa. Pe a filifilia se lanu e tatau ona fiafia i moli moli. A o tusia mai mea ua mafiafia ma e tele vaega o aano o pala, o le moli-malosi faʻataʻitaʻiga o le a le puapuagatia. Ae o le tosina mai o le la o le la o le a vaivai, vevela i lalo ifo. O le a fesoasoani lea e maua le manaia malu i totonu o le fale mautotogi i le fale mautotogi.

Faʻafefea ona tapuni le Windows mai le La: 4 filifiliga faigofie 7104_7

  • A o se mea leaga mai le faʻamalama: 6 auala e faʻasaʻo ai lenei mea e aunoa ma le gaoioi

2 downming Windows i le fale mautotogi mai le la o le la

E leʻi leva talu ai, o ata puipuia o le vevela o loʻo aliali mai. E faia mai le fefiloi o Polymers, o le mea e mafai ai ona maua ni mea ma eseese tikeri o le ultraviole puipuiga. O ata tifaga e manifinifi ma māmā. E pei ona manaʻomia ona faʻapipiʻi i luga o le tioata, ona aveese lea. O meaafale mai le puipuiga e le tumau, talu ai e le manaʻomia le talosaga e faʻaaoga.

Ituaiga o Puipuiga Ata

  • Totonu. E pasi atu i totonu o le totonu o le faamalama. E iloga ona iloga i le tele o lanu, oe mafai ona e filifilia se tusi talafeagai i le vaega autu.
  • Fafo. Faatatau i le pito i fafo o mata tioata. Ua avea ma tele le malosi, puipui mai le ultraviolet ma masini leaga. O le tele o lanu e faʻatapulaʻaina i le uliuli ma le mama lanu efuefu metallic.
  • Faasaoina. Mullalayer Mea Ma sili ona lelei matagofie uiga. O le mea autu le taua - faaitiitia le moli o le potu.

Faʻafefea ona tapuni le Windows mai le La: 4 filifiliga faigofie 7104_9

O ituaiga uma o le ata o loʻo atagia ai le la o le la, aua le faʻatagaina le fale o le tele o le vevela. I le taimi lava lea e tasi, latou te le o latalata i foliga o le faamalama, efuefu e le tosina. E matua faigofie ona tausi. E mafai ona faʻapipiʻi ma le le mautonu. Ae le i foliga vaaia o lotoa o tauaso, laupapa na faaaogaina. O le iʻuga na lelei, naʻo mea o loʻo tapunia uma le toe siaki le toe iloiloga ma paolo le potu.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi ata

E faigofie tele le pipii i le puipuiga o le fale vevela. Filifili se ao puaoa po o le taimi seia oso le la. O se mea taua lenei. Tioata o le matua manaia ma le deficead. Alu teisi susu. O le ata o loʻo teuteu i lapoa lapoʻa, aveese le nofoaga puipuia mai ai. Ona fetaomi lea o le fasi pepa i le tioata ma faʻapipiʻi lemu i se sparauble spatula poʻo naʻo le rag. E tatau ona i ai leai ni a bubbble po o avanoa.

Aveese le mea mai le tioata e ala i le na o le tosoina o le talepeina o le tulimanu.

3 i fafo ma totonu tauaso

E masani lava o le faʻafitauli nai lo le tapunia o Windows mai le La i le fale mautotogi ua foʻia ma le fesoasoani a tauaso. Faʻataʻitaʻia lelei o Lamellate, o lona tulaga e mafai ona faigofie, o puipuia lelei le potu mai le faʻamalieina o le faʻamalieina. O le lautele o le lamella e mafai ona ese e pei o le tulimanu o le latou tiʻetiʻe. Papatusi tele lava le palasitika, ae ei ai laupapa laupapa. Moni, e sili lo latou faigata ia i latou le tausiga, ae latou te foliga matagofie.

Faʻafefea ona tapuni le Windows mai le La: 4 filifiliga faigofie 7104_10

Faʻataʻitaʻiga mo le faʻasaʻoina i totonu o loʻo faʻapipiʻi i luga o le faʻavaʻa. Fetuunai le tulaga o le lamellae, ausia se tulaga atoatoa pe o le vaega o le vasega. O tauaso o fafo e sili atu le tele ma tumau. Ua faʻapipiʻiina o latou puipuiga e faʻatatau i le le faʻatagaina o le ulu ma le la. Ma le isi, latou te latalata mai i le fia iloa, o le mea e sili ona talafeagai mo tagata nofoia o le pito i lalo o fola. Fafo o tauaso e masani lava o metallic po o wooden. Mafai ona faʻauʻuina i le faʻamalolo mamao.

Toatele 41 E mata tauaso faʻapipiʻi se ofisa foliga. O le mea lea, latou te filifilia i latou mo loggis ma glazed balconnies, o loʻo faʻaalia foi i le soona faʻalogo. O le paʻu i le vevela i totonu o nei potu e fesoasoani e maua ai se malulu manaia i totonu o le potu. Tauaso e matua mafanafana ma aoga. O le mea sili ona faigata i le latou gaioiga o le faamamaina. Talu ai e tatau ona e faamamaina ipu taitasi. Ina ia faafaigofieina le galuega, o loʻo faʻaaogaina ni pulumu faʻapitoa, o loʻo faʻaopopo le tele o lapisi i le taimi e tasi.

Faʻafefea ona tapuni le Windows mai le La: 4 filifiliga faigofie 7104_11

4 vaega uliuli

Afai o le tulaga atoa e le talafeagai ai ma se mafuaʻaga e le o ni vaega o taimi.

  • Pupuni mai le BAMBOO. O papatusi na aoina i le ie i luga o le mataupu faavae o tauaso, ae o le a le mafai ona fetuunai o latou tulaga. O le ie ua manua i luga o le ave o le tagata faʻatau, tumau i le pito i luga o le faʻamalama matala poʻo le faʻavaʻa. I le pepa faʻapipiʻi, o le malupuipuia o le linuti e mumu, e matua manaia lava le vevela vevela.
  • Marquis. O pupuni mafiafia na aoina i le ituaiga o se faʻaaliga, o loʻo tafafao i fafo atu o le faʻamalama matala poʻo le faapaologa. E puipuia lelei mai le tauemuga uila, ae le o se tapunia toe iloilo lau.
  • Suafa e pei o le "po-po". Mo i latou, e lua ituaiga o ie ua faʻaaogaina: faʻateleina ma faʻaleagaina. O le suia o le tulaga o le fusi e mafai ona puipuia lelei mai le la po o le faʻamalosiina o le moli i totonu o le potu.

Faʻafefea ona tapuni le Windows mai le La: 4 filifiliga faigofie 7104_12

Matou te faʻataʻapeʻapeina nai lo le tapunia o faʻamalama mai le la i ou lima. Nei faigofie, ae lelei metotia. A faaaoga se tasi o latou, e mafai ona e fiafia i le malu i le aso sili ona vevela. I le taimi lava e tasi, e le tatau ona e faʻaaluina le tele o tupe poʻo se taumafaiga e faʻatautaia lau fuafuaga.

Faitau atili