Masaniga ma le mafanafana: Tamū: falemaʻi ma le alualu i luma tekinolosi, fale tekonolosi ma tolu fale

Anonim

Ua talitonuina o le masani i totonu o le lotoifale faaleaogaina masini aso nei, a aunoa ma le leai se mafanafana olaga. Ae i lenei fale, na mafaufau le tagata ua molia i mea uma i le itiiti ifo i sina vaega, e oo lava i le pito i luga na faia i foliga o le crystac crystal carstal chandelier.

Masaniga ma le mafanafana: Tamū: falemaʻi ma le alualu i luma tekinolosi, fale tekonolosi ma tolu fale 7127_1

Masaniga ma le mafanafana: Tamū: falemaʻi ma le alualu i luma tekinolosi, fale tekonolosi ma tolu fale

O toʻalua e manaʻomia se faʻafiafiaga masani a le aiga ma se potu faigata: o se potu tele o se potu malolo ma se potumoe ma se ofisa, e lua potu, faʻapea foi ma le tele o pusa i le vasega pepe. I teuteuga talafeagai, o le manaʻoga tau lea na faamafanafanaina, malu leo ​​ma lagona o le moli. O elemene o le tala masani o le masani ma le lanu o Gamut i totonu o le faletalimalo i luga o le faletalimalo e manatua ai ni manatu lē tumau, e ui lava o le tofo na fautuaina e le pulega o le vai.

Toe fausia

A o le i toe faaleleia, o le fale mautotogi o le pito o le sese foliga i le nofoaga o susu susu ma le kapeteni koluma toetoe lava i le ogatotonu o le lautele. O le vaega o le fale mautotogi e fa o faamalama tetele i le fola, ma le tasi tulimanu. I tafatafa o ia, sa i ai se nofoaga o nonofo ai, faafeagai le faamalama ma le mauaina o le faapaologa - le potu umukuka. O faʻamalama o loʻo totoe na maua ai faʻamalama e lua, le kapeneta ma potumoe. O le mea e gata ai o latalata i le faletaele ma fai ofu talimalo. I le vaega o le vaega o le potu faiva e mafai ona e maua mai le alatele. Mai iina, e i ai foi ulufale i le potu lautele o le meaʻai, o se falesa ma le faletaele tele. Mai le itu o le umukuka i le Tau mai o le faʻaitiitia o le faʻasoasoaina o le potu, o se niche e faia e faʻapipiʻi ai Moded, o le filifiliga e ogatasi.

O le portal o le teuteuina o le fanaina n

O le pole o le faʻapipiʻi o le afi o se tamai loloto, o le lautele o le pito i luga o le pito i luga e naʻo le 0.2 M. Na alaga atu i ai i le Windows ma le Windental. O nofoa manino e tutusa ma le Lauce.

Lipea

Talu ai ona fou ma faʻasalalau atu le fale fou e aunoa ma se isi, e tatau ona faʻataunuʻuina se galuega taua. O le fola o le fola na faʻateleina tele e nana i-atunuʻu convector na faʻapipiʻi e le tagata atiaʻe. Ina ia faʻafaigofie le uta i luga o le tumutumu, muamua na faia le auivi mai le falelauasiga, ona liligi lea o le taʻavale. Vaega o loʻo fausia mai piliki, faʻamalama o le faʻapipiʻi.

Fasi o lanu monochromatic

O le fasi pepa o le lanu monochromatic frizze i le pito i luga o le potu potu fale, tuʻufua ma le maualuga o le faʻapipiʻi i lalo o le faʻapipiʻiina o le potu i lalo o le laulaufaiva ma faʻaputuputu le potu potu.

Na faʻataʻitaʻi 'aʻai ma sina ata vali ma le laupapa laupapa, o puipui sa savavali faʻavasegaina, na savali ma le puipui, na vavae ese e le Wabbing ma le potumoe na vavaeeseina e palapala pane. I totonu o le potu o le umukuka-fale, potumoe ma i le ulufale atu i le fale mautotogi na faʻaaogaina ai le malulu o le ea, na aveʻese poloka mai fafo i le taualuga masani i luga o le taualuga o le fale. Ua tatala le faapaologa.

Masaniga ma le mafanafana: Tamū: falemaʻi ma le alualu i luma tekinolosi, fale tekonolosi ma tolu fale 7127_5

Fausaga

O le vaega o le umukuka o loʻo iai i le va o le auala autu o le fale mautotogi, ma o le fale faigaluega o loʻo tatalaina toetoe o itu uma ma vavaeeseina na o le fola. Mo lenei mafuaʻaga, o le mamanu o le umukuka modules ua atoatoa e tusa ai ma le potu faʻafiafia o le potu malolo ma potu malolo, ma o le lanu o le pule o puipui.

Masaniga ma le mafanafana: Tamū: falemaʻi ma le alualu i luma tekinolosi, fale tekonolosi ma tolu fale 7127_6

Ina ia faʻaseseina le manogi, na pikiina ai e le tagata mamanu se ie tapuni i le lapotopoto, atoa e aofia ai polo musstal, "o ia ofi i le aotelega o manatu na filifilia. Tagata e manaʻomia le faʻatumuina o le umukuka avanoa meafaigaluega: Microwave Mamao ma se masini kofe (o se auala puʻupuʻu e faʻatatau i le loloto o le kalama Vaega ma le Loge Kinge. O nei auiliiliga o loʻo tuʻufaʻatasia ma le LCD vaega o le TV ma aua le paʻu ese mai le aotelega o le ata.

Manifinifi kalafi mamanu mo le uiga & ...

Manifinifi kalafi mamanu o mamanu i luga o le pepa puipui i le ogatotonu "fugalaʻau ma manulele" e le faʻatagaina le foliga o le faʻalauteleina o se tamaʻi potu. O le sili o le ie o le silik ma le fulufulu matatama ma maua ai ona mata ma maua ai le manaia o lagona.

O faʻataʻitaʻiga masani o loʻo sasaina e le masani ai mea eleiki vaega i le Agaga o le faʻamaonia ma le malamalama faʻataʻitaʻi. O le tuʻufaʻatasiga o le lanumoana, lanumoana-lanumoana ma paʻepaʻe e faia ai le lagona o le moli moli o le taumafanafana lagi, vai ma ao i totonu o totonu.

Laina o le ala savali na faamaea

O le manatu o le alatele o le alatele ua maeʻa e le Diagonal Wall, tuueseeseina le ofisa ma le potu malolo, aʻo gaosia le lesona o le potu malolo.

I le ala savali, o le fasi mea o faitotoʻa uma o loʻo tumu i tukumogo teuteu teuteu. O le pepa puipui ma le leai o ni mea o loʻo i ai, o se faʻailoga manino o se faʻavaivai na valiina i se moli moli ma le uaea ma le lautele. Parrizal Wall Companyship (laulau, Walpaper) i le paepae ma le lanumoana Gamma vave tatala le puipui. O le vaega o le stucco, ua tumu i le faʻatonu, e aofia ai le siosiomaga o le tafea afi porclal, ua ogatasi ma potu o potu. Malamalama Sposhes o le Cral (Puipuiga i totonu o le potu), mafanafana Gamma i le potumoe (Beige ma le Golden's Clorint Finant Force o le aotelega o le vaifoi.

O le faletaele decor afitusi

O le découscrous e fetaui ma le tele o nofoaga o tagata nofomau. O le vai taele e faʻaauupegaina ai ma se intra-lapotopoto alavai apefai ma e leai se pallele, e talafeagai ma foliga sili ona manaia. O le faleuila e faʻasusu ma magoto i luga o se mea e faʻapipiʻi ai ma se fata matala e mafanafana i le faʻamamaina. Oval Mirror e maua ai le feminine pomu polesi.

Designer Marina Sargyyan, Auto & ...

Designer Marina Sargyyan, Poloketi Tusitala:

O le ulugalii faʻaipoipo auai i le faʻatulagaina o se mautotogi i le faʻatali lea o le vasega, o lea na tausia ai le potu i le vasega pepe, na molimauina o se Kapeneta. Ina ua fanau mai le pepe, na faalii le Cri Lib i le potu lona potumoe. O le alatele ma le potu moe e teuteuina i tupulaga tagata, e le na o se gaioiga, ae o se galuega talafeagai, ma le talafeagai i le faamama, ma pe a mafai ona e faʻaaogaina se isi vaega o vali. O le fale atoa e maualuga atu nai lo le masani ai, faitotoʻa: faʻatasi ai ma platbands, o lo latou maualuga o 2.4 m, lea e sili atu le tosoina o le tele-fua foliga. E ui o le tagata nofomau o loʻo tuʻuina atu i se potu pule o le Boiler, i le talosaga a le e ona le pule i le faletaele o loʻo iai le tafe vai o loʻo i ai o le tafe vai o loʻo i ai le tafe vai o loʻo i ai se vai vevela. Mo le potu malolo, o le sili ona faaituau faʻataʻitaʻiga o le ea condition e filifilia mo le potumoe. I le talosaga a le tagata faʻatau, o le ea o le ea o loʻo i le alatele, i luga aʻe o le faitotoʻa faitotoʻa.

Masaniga ma le mafanafana: Tamū: falemaʻi ma le alualu i luma tekinolosi, fale tekonolosi ma tolu fale 7127_11
Masaniga ma le mafanafana: Tamū: falemaʻi ma le alualu i luma tekinolosi, fale tekonolosi ma tolu fale 7127_12
Masaniga ma le mafanafana: Tamū: falemaʻi ma le alualu i luma tekinolosi, fale tekonolosi ma tolu fale 7127_13
Masaniga ma le mafanafana: Tamū: falemaʻi ma le alualu i luma tekinolosi, fale tekonolosi ma tolu fale 7127_14
Masaniga ma le mafanafana: Tamū: falemaʻi ma le alualu i luma tekinolosi, fale tekonolosi ma tolu fale 7127_15
Masaniga ma le mafanafana: Tamū: falemaʻi ma le alualu i luma tekinolosi, fale tekonolosi ma tolu fale 7127_16
Masaniga ma le mafanafana: Tamū: falemaʻi ma le alualu i luma tekinolosi, fale tekonolosi ma tolu fale 7127_17
Masaniga ma le mafanafana: Tamū: falemaʻi ma le alualu i luma tekinolosi, fale tekonolosi ma tolu fale 7127_18
Masaniga ma le mafanafana: Tamū: falemaʻi ma le alualu i luma tekinolosi, fale tekonolosi ma tolu fale 7127_19

Masaniga ma le mafanafana: Tamū: falemaʻi ma le alualu i luma tekinolosi, fale tekonolosi ma tolu fale 7127_20

Fale-Ola

Masaniga ma le mafanafana: Tamū: falemaʻi ma le alualu i luma tekinolosi, fale tekonolosi ma tolu fale 7127_21

Fale-Ola

Masaniga ma le mafanafana: Tamū: falemaʻi ma le alualu i luma tekinolosi, fale tekonolosi ma tolu fale 7127_22

Fale-Ola

Masaniga ma le mafanafana: Tamū: falemaʻi ma le alualu i luma tekinolosi, fale tekonolosi ma tolu fale 7127_23

Fale-Ola

Masaniga ma le mafanafana: Tamū: falemaʻi ma le alualu i luma tekinolosi, fale tekonolosi ma tolu fale 7127_24

Potumoe

Masaniga ma le mafanafana: Tamū: falemaʻi ma le alualu i luma tekinolosi, fale tekonolosi ma tolu fale 7127_25

Potumoe

Masaniga ma le mafanafana: Tamū: falemaʻi ma le alualu i luma tekinolosi, fale tekonolosi ma tolu fale 7127_26

Potumoe

Masaniga ma le mafanafana: Tamū: falemaʻi ma le alualu i luma tekinolosi, fale tekonolosi ma tolu fale 7127_27

Potumoe

Masaniga ma le mafanafana: Tamū: falemaʻi ma le alualu i luma tekinolosi, fale tekonolosi ma tolu fale 7127_28

Vaega

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Masaniga ma le mafanafana: Tamū: falemaʻi ma le alualu i luma tekinolosi, fale tekonolosi ma tolu fale 7127_29

Designer: Marina Sargyyan

Matamata i luga

Faitau atili