Faʻapefea ona faia se mea manaia microclite i le fale ma le faʻamutaina o mea

Anonim

O le mea saʻo lea o mea na faʻatupeina ai, ma e le o faʻatalaleua ma isi auala faʻalavelave faʻafuaseʻi o le a fesoasoani e fausia ma faʻamautu ai se faʻamaʻi mumu i le fale. Matou te tau atu pe faapefea ona filifili.

Faʻapefea ona faia se mea manaia microclite i le fale ma le faʻamutaina o mea 7169_1

Faʻapefea ona faia se mea manaia microclite i le fale ma le faʻamutaina o mea

O le a le susu e manatu lelei?

Masani ai le ea i totonu o le le suamalie o le 40-60%. Ua matutu le malulu o le ea malulu, osofaʻiga o Brochual Broustal ma faʻateleina ai o le Allergies. I tulaga o le maualuga le susu, o Pathominic Bacteria ma Fungi e faʻateleina tele, o le faʻafitauli o faʻamaʻi o le paʻu ma faʻamaʻi o le manava.

E oʻo lava i se tagata soifua maloloina

E oʻo lava i se tagata soifua maloloina, o le damplity aumaia le le mautonu: o le manogi o le gull o le le aoga le lelei. I se aotelega, o lea e ono faʻateleina ai tau: tulaga maualuga le susu, o vaega fausaga o le fale e matua faʻaletonu lava le fale, o loʻo faʻaleagaina ai le meaafale.

-->

Faʻafefea ona 'ausia lelei vailaʻau i totonu o le potu?

O faʻailoga sili ona lelei e mafai ona faʻapipiʻi i totonu o le totonu, pe a fai e te faʻaaogaina le faʻapopoleina o aso nei sipela. E mafai ona latou mitiia ova o le susu, ona pei o le moli mossore na te aumaia i tua i le ea.

O lea e fai ai Plaster mo A & ...

O lea, o loʻo faʻapipiʻiina e le sala mo galuega i totonu o le unaʻia o le lelei o le potu i totonu o le potu. Ia o lea e faigaluega le sima, e taua le faʻatagaina o le agavaʻa: O le pito sili ona faʻaaogaina le vevela o le vevela e ausia ma le mafiafia mafiafia o le 1.5 cm.

-->

E mafai ona aʻafia le lelei o le ea?

I le taimi o le fausiaina o le fale, faʻailoga o le malosi malosi ma le faʻamalosia o nofoaga e masani lava ona maua. O i latou o loʻo fesoasoani e faʻasaoina punaoa i le taimi o le faʻagaioiga o fale. O le itu pito i le itu o na fale o le leaga o le leaga o le tau o le ea. Ma le mativa o le ea i le ea, pefu, leaga mea ma meaola ma meaola faaputuputu. O le mea lea, e matua taua tele o le faʻauma uma o mea e leʻo le vailaʻau. O le pupulega aʻiaʻi atoatoa ma lenei manaʻoga.

O le a le mea e ofo ai e Fauna?

Mafaufau pe faʻafefea ona e fetuunai le vailaʻau ma le ea ea e ala i le faʻauma i le faʻataʻitaʻiga a le KLMa faasologa oloa. O le pito i lalo o le vaega e faʻaaoga e se maualuga maualuga o le bamit gilimawhite. Faʻaolaina Adssorb le susuga ma toe foʻi mai i le taimi o le ea matutu, mo se faʻataʻitaʻiga, i totonu o le faʻatafunaga o le taufafa o le vaitau, o le Baumina KIMRA e mafai.

O le a avea ma le atoatoa le faia ma le fausiaina & ...

O le a avea atoatoa ma le fausiaina o se microclite i potu lavelave pei o le faletaele, sosoo, faletaavale.

Plaster e lelei mo masini masini; Mo tusi lesona, o KLMa Liti ua fuafuaina. O nei mea uma o loʻo fai ai se natura lelei o le tino o le tino o le tino o le tino o le tino. O mea e tupu e matagofie, ae matou te le mafai ona suia i tulaga o le maualuga o le susu ma le leaga o le ea. O se puipuiga faaopoopo mai le o le a fausia ai e le taeao le payt kliffino.

E faigofie ona faʻaaoga e oʻo i le cyrus ...

E faigofie ona faʻaaoga i luga o le piliki ma faʻaputu le sima o loʻo i ai ma fausia se mea lelei tele luga e talafeagai mo soʻo se ituaiga o faʻauma. O le ata e le aofia ai mea leaga leaga.

O le saʻo o le microcmolite i totonu e taua le naʻo le soifua maloloina, ae mo le faʻamafanafanaga o le mafaufau. E iloa e tagata uma o le lanu o pa o pa puipui o loʻo aʻafia ai le lagona - o le vapraor-tumau tasi-vaega tasi vali fulufulu papa o le a faia ai se fesoasoani lelei.

E toetoe lava a le manogi, e le mafua ai ...

E foliga mai e le manogi, e le mafua ai le nifo ma e le o iai ni vailaʻau leaga, sologa ma faʻasao. Vali e lelei mo potu o tamaiti. I lau filifiliga o le a avea ma lautele filifiliga o lanu ma ata.

O fea o iai le faʻafitauli o loʻo faʻataʻitaʻia mea?

Ia suesue le aʻafiaga o le soifua iai i le soifua maloloina o tagata, o le Baumut na fausia ai se Viaʻi Read Roast Park. Ona sui lea o lona aiga, o tulaga masani e ola ai, o le maualuga o ventiving, o le taimi puʻupuʻu faʻateleina i le fefe pe a uma ona ave se suiga i le soifua maloloina o le tino.

Ae le i amataina le gaosiga & ...

A o le i amataina, o oloa taʻitasi e pasi aʻo leʻi tamoe. O manatu o tagata tomai e faia i le tasi tolu faʻalapotopotoga ma le lalolagi igoa - Austrian Institute of facigy Bigy and Cream Bangensland.

-->

Ma le mea mulimuli, o le mea moni o saienitisi. E tusa ai ma latou, tatou te faʻaaluina i le fale e oʻo i le 80% o lou olaga. E leʻo le filifilia lea o mea masani, ono afaina ai mea o le a fesoasoani e fausia se siosiomaga saogalemu ma puipuia le soifua maloloina?

Faitau atili