Nai lo le faʻamamaina o le acrylic taʻele: o le foemu fofo ma faʻapitoa chemistry

Anonim

Matou te faʻailoa pe faʻapefea ona faʻapipiʻiina se tafe o le tafe mai i le maamora, aveese le lanu samasama ma le totini.

Nai lo le faʻamamaina o le acrylic taʻele: o le foemu fofo ma faʻapitoa chemistry 7172_1

Nai lo le faʻamamaina o le acrylic taʻele: o le foemu fofo ma faʻapitoa chemistry

Acrylic o se polymer ma se laititi o pori. O lea, latou te talanoa e uiga i ana meatotino tau palapala ma solofanua. O le mea lena, e le pipii atu ni vaega o le mea e pipii ai i le lamolemole. Ae e le o lona uiga e le manaʻomia le tausiga. I se isi itu, e tatau ona faʻaeteete ma masani ai, a leai, e leai se taimi e vave ai ona mou le pesini foliga o le patele. O le a matou fuafuaina nai lo le fufuluina o le taʻele o le vai ma faʻafefea ona tausi ia te ia.

Uma e uiga i le faamamaina o le taele

Actyled Caredad tulafono

Faamamaina mai le lio

Fufulu samasama

Fufulu rzavachina

Alamanuia sauniuniga

Tupe faasaina

Plumping tulafono mai le acrylic

O le autu autu o le faʻamamaina masani. Lelei, e tatau ona 'aina i aso uma le auala. Faafaigofie. O le koneteina o loʻo faʻamamaina i le vai mafanafana. Fufulu se ie vaivai poʻo se apogige e aunoa ma se isi itu i se fasimoli fofo, solo lemu acrylic. Fufulu le vai vai, mamago solo solo ma pito i lalo solo. O mea uma e manaʻomia e faʻasaoina ai foliga o le pamu. A e faia i aso uma, e leai ni isi faʻailoga o le a manaʻomia.

Lisi o Tulafono Faigofie

  • Taitasi mea fou e faʻataʻitaʻiina i luga o se tamai vaega maualalo-maualuga. O loʻo faʻaaogaina e tusa ai ma faʻatonuga, pe a uma ona latou siaki pe o loʻo tumau pea ituaiga o le inisiua.
  • Sa aveese le Rust ma le acrylic luga ma faigata tele. O lea e le aliali mai nei pisia, ua tatau ona galue atoatoa le au pipisi. A maeʻa ona faʻaaoga, ua maeʻa ona tapunia.
  • E faigofie ona okylate ma fufulu. I nei vaega, o se palapala faigata e faaputuputu. O lea la, ua le mafai ona ou faʻaogaina pulumu malosi, olo, agelu mo le faamamaina.
  • O sauniuniga o vailaʻau, na faʻapea foʻi ona iai ni tagata faʻatauvaʻa mo le faitauina o lenei ituaiga, e le fautuaina le faʻaaogaina masani. Faʻamoemoe i le 1-2 taimi i le masina.
  • E fautuaina e masani ona faʻaaogaina se Polyrolol e faia i luga o le faavae o le wax. E faʻateleina le lamuina o le teugaʻu o le teugaʻu o loʻo tuʻuina atu meatotino a le taamilosaga o le piti-pyor-pric
  • Ina ua uma ona fufuluina le taele atonu e soloi solo. E taofia ai le fausiaina o se mea le fiafia.

Nai lo le faʻamamaina o le acrylic taʻele: o le foemu fofo ma faʻapitoa chemistry 7172_3

Nai lo le faʻapipiʻiina o le vai malulu mai se limesecale

Se seti o sauniuniga faigofie, lea o le a maua i le umukuka pe i le pusa muamua-fesoasoani, o le a fesoasoani lelei aveese le sili ona leaga. Moni, e sili le aveese ai o nofoaga fou. Ae latou te amio le malosi nai lo fale fai fale. Matou te avatua le tele o le leai o ni fua.

Laulau vinega

Faʻaaoga le 9% o le vinekaina o le vine, ae 72% o le paʻu. E oʻo lava i lenei faiga, o le mea faigaluega atonu e mataʻutia lava mo le faʻataʻitaʻiga o le taugofie. Ole mea lea, e faaopoopo i tamaʻi tele. O le ipu ua tumu i vai mafanafana. E faʻaopopo le 0.7-1 l o Lisi Vauneta, oso ma tuu mo sina taimi. Tele taimi mo le po, ae le sili atu nai lo le 12 itula. Ma o le suavai ua paʻu, o le laualuga ua fufulu ma tape mago. Lemon Acid, soda poʻo le masima faʻaopopo e faʻaleleia ai le aʻafiaga.

Fefete

Aveeseina lie lio, susulu lelei le laualuga, ae o le a [vataia. O lea la, e manaʻomia le faʻaaogaina ma le totoʻa. E lua auala. O loʻo maua e le pesini vai mafanafana, latou te faʻateʻaina se afifi o soda i totonu. Tuu le suavai mo le itula, paʻu, nonoa le paʻu mamago. O lenei filifiliga e lelei pe a fai o le faafitauli e laiti. O le faʻauiga o le taʻavale e sili atu le fufuluina o le soda captis. O le fefiloi o le fefiloi e le vai i le koni o le mafiafia kulimi, faʻaaoga i nofoaga faʻafitauli, e le gata i le 20-25 minute, fufulu.

Lemon acid

E faʻaaogaina faʻapena i le vineta, i se tulaga vaevaeina. Faatau atu i le ituaiga o le powder, o loʻo soloia i le vai. Ina ia aveese le afi, o le a maua le 150-200 G o le masini mamago. Taimi taua: Lemon tioata e tatau ona soloia atoa. Afai latou te paʻu i luga o puipui, e mafai ona faʻaleagaina ai faʻafefe.

Nai lo le faʻamamaina o le acrylic taʻele: o le foemu fofo ma faʻapitoa chemistry 7172_4

Faʻafefea ona fufulu se taʻele o le acrylic mai le lautele lautele

O se lanu samasama le lelei o loʻo aliali mai i luga o le laʻasaga mo le tele o mafuaʻaga: javale afaina i le vai, tausiga tausiga, etc. Credit ma le samasama e sili atu ma le fesoasoani a vailaʻau o le aiga, ae o mea e mafai foi ona fesoasoani nei mea.

Hydrogen peroxide ma vineta

Mai le laulau 9% o le vinega ma peroxide saunia se paluga, e fesoʻotaʻi ai i latou i le 3: 1 vaega. O le iʻuga o le vai o loʻo sasaa i le pa puipui, faʻaaoga i le lanu samasama samasama. Afai e leai se sprayer, fai se taimi masani. I le 15 minute e manaʻomia e fufulu ai ma solo le tamoʻe o le acrylic.

Manuta ma Soda

O se filifiliga lelei, afai e te le iloa le mea e fufulu ai le acgerlic taele ile fale, pe a leai ni fale gaosi talafeagai. O le pulupulu efuefu ua fefiloi ma le tutusa o le soda. O le fefiloi o loʻo tetea i le tulaga o le faʻalavelave ma le vai mafanafana. O loo faatalanoa i luga o le samasama vaega, e patino mai le afa itula le itula, pe a uma ona fufulu ese.

Tagamea tagamea

Nai lo le faʻamamaina o le acrylic taʻele: o le foemu fofo ma faʻapitoa chemistry 7172_5

Lautele. O le maualuga o le pasene o gaʻo gaʻo, o le sili sili ona lelei ma palapala. O le fasimoli o loʻo alu i luga o le mea papaʻu, o le faʻailogaina o loʻo tetea i le tulaga o le tagata faʻafiafia o le geel. Faaopopo 2-3 tbsp. Sipuni o soda. O loʻo faʻaaoga le pas ma le apogi i le laufanua, e fetaui lava mo le isi itula, fufulu.

  • 8 tupe o le a fesoasoani whiten le samasama palasitika

Faʻafefea ona aveese le toʻilalo

O le faʻamamaina o kuki o loʻo faʻamamaina ma nileni e faigata. Fesoasoani i oloa nei.

Sua sua

O le sua o le suka o loʻo faʻaaoga i le pisia, ma le solomuli e le sili atu nai lo le itula, fufulu. Ina ia faʻalauteleina le aʻafiaga i le sua o le sua o le masima Ma ia na avea ma pakete mafiafia. E faʻatagaina i le toʻilalo, ae leai se mataupu e le o galue. A leai, o le a faʻaleagaina le pupula o le faʻaititia.

O le taumafanafana ava ma hydrogen peroxide

Lava ia mea malosi, o lea e tatau ona puupuu e lo latou aafiaga. E fufulu le elefani fou, 5-7 minute ua lava. O mea e fefiloi e tutusa tutusa, e faʻaaogaina i le faʻafitauli o faʻafitauli. O le tapulaa maualuga o le ala fuafua o le 10 minute.

Nai lo le faʻamamaina o le acrylic taʻele: o le foemu fofo ma faʻapitoa chemistry 7172_7

O a vailaʻau o le aiga e mafai ona faʻaaogaina

  • "Faletupe". O le kulimi kulimi, aveese le afi ma le elemene tuai. O le ulufale mai o le silicone o fausia se puipuiga puipuia.
  • "Ituaiga-Polo". Sauniunifoina faʻapitoa mo le faʻaaogaina i le fale. Tuʻusaunoaga, aveese le sili ona lelei le faʻamalosiʻau o ituaiga uma.
  • "Oallit". Antibacterrial Gel-foliga sooupu e faʻavae i luga o le okesene okesene, faʻamalieina ai le faʻamalosi a le tau
  • "Acrylan." Spray mo le aveesea o le rist ma le sorlar plaque. Mo sina taimi puupuu, fai se puipuiga malu mumū.
  • Mr. CHORD. Aveesea le paʻu tetea, paʻu paʻu, o le afu leaga, fasioti siama o siama.

Bati Acrylan faletaele

Bati Acrylan faletaele

E tatau ona manatua o lena, ae e te leʻi fusifusi ma se fou fausaga ma se mea fou o acrytete, ia mautinoa e faʻataʻitaʻi ai le mea fou i luga o se fasi vaega o pipili. Atoatoa le tausisia o le gaosiga faʻatonuga faʻatonuga o se mea taua foi.

Nai lo le faʻamamaina o le acrylic taʻele: o le foemu fofo ma faʻapitoa chemistry 7172_9

O le a le mea e le mafai ona faʻaaogaina

  • Uamea pulumu, scrapers, ieie ma fufulu laupapa ma abrasives, Melamily plunge. O le mea mulimuli o o se sili ona malamalama, o se faaupuga o le sili ona lelei oneone. O le mafuaʻaga lena i totonu o le tutusa lelei ma soʻo se filogia. Memu moa ma vete le malamalama.
  • Powder sauniuniga ma abroves.
  • Chlorine. Faaumatia le lalolagi, e le fiafia le acylic.
  • Acetone, isi isi itupa. Na latou ulufale i le vailaʻau talimalo ma le polymer, faʻaleagaina lona fausaga.
  • Formaldehyde. Gaioiga tutusa ma fofo.

Ma le faʻaeteete, e manaʻomia le faʻamamaina o le taele ma alkalis, ava malosi pe mamafa fofo. O latou e matua saua, ma le le aoga le faʻaaogaina e mafai ai ona faʻaleagaina le ogaumu.

Nai lo le faʻamamaina o le acrylic taʻele: o le foemu fofo ma faʻapitoa chemistry 7172_10

Matou te feagai i fafo atu nai lo le mea e te mafai ai le taele o le tafe o le vai, o le a lona uiga e sili le le faaaogaina. Pito i luga mai acrylic swrictur, aua le taliaina le aafiaga o le saua o le chemistry. O le mea lea, e le tatau ona galo ia te oe i le masani faigofie alofa, o lea e te manaʻomia na o se paʻu paʻu ma fasimoli. O le faʻaaogaina o le faʻapitoa Polyroli o le a sefe le iʻuga.

Faitau atili