Faʻafefea ona faʻaputu le faleii 3x3: Laʻasaga i Laʻasaga Faʻatonu

Anonim

Matou te faamatalaina le mamanu o le faleʻie, filifili se nofoaga e faʻapipiʻi ai ma le maoaʻe ma ou lava lima.

Faʻafefea ona faʻaputu le faleii 3x3: Laʻasaga i Laʻasaga Faʻatonu 7196_1

Faʻafefea ona faʻaputu le faleii 3x3: Laʻasaga i Laʻasaga Faʻatonu

I le taumafanafana, o le tau e le mafaamatalaina i le ogatotonu Faʻafuaseʻi ona paʻu le ao ma alu timuga. I se mea manino o le la aso, e oʻo lava ia Setema O loʻo iai se avanoa e maua ai le la. Mo gaioiga i le natura, o le a e manaʻomia se pa puipui e puipuia mai i rays poʻo le timu. O le tasi filifiliga o se sili maualuga maualuga. Tulaga masani - 4 pe 9 m2. Latou te faapipiina i le vaomatua, latalata i le vaituloto, i le fale. O le mamafa o loʻo itiiti maʻi, ma i le tulimanu o le ata lea e matua talafeagai. Faatonuga, pe faʻapefea ona faʻatasia le faleie 3x3 e matua faigofie. E tusa lava pe fou o le a taulimaina ma le Fono Aoao.

Faleie potopotoga faatonuga

Ata mamanu

Tulaga lelei ma le le atoatoa

Filifili Faataʻitaʻiga

  • o le ie
  • Lagolago

Filifilia o se Nofoaga

Fausiaina se Faapitoa Mulimuli

Faʻafefea ona fai se faʻalilolilo oe lava

Vaega o le mamanu o le fale o le fale o le fale mauto

O le ata o loʻo aofia ai se uʻamea faʻavaʻa, ufiufi i le ie susu ie. O le taualuga, pei o se tulafono, o se lio, o le saʻo saʻo poʻo se saʻo. Mai lalo, o fata e faʻapipiʻi ai auala e faʻapipiʻi ai pa puipui.

O le vaega o mea e manifinifi o almininum tubes. Ua teu le ie i luga o latou ma faila faapitoa. O nisi faʻataʻitaʻiga ua leai. E masani lava ona i ai ni mea se lua.

  • Pito i luga - tapota, puipuia i le la, timuga ma matagi.
  • Namu le upega.

O BOCA na o le mafai ona mafai ona fai ma mesh.

Faʻafefea ona faʻaputu le faleii 3x3: Laʻasaga i Laʻasaga Faʻatonu 7196_3

Tulaga lelei ma le le atoatoa

faamoemoe

  • Puʻupuʻu - piilima i le aloalo e tele le avanoa pe a teuina. E matua motusia le uʻamea, ua aveese le ie ma taga.
  • Fealuai - i le tulaga faʻapitoa, o loʻo tuu le mamanu i totonu o le taʻavale. O loo ia mamafa tele.
  • O le faʻatuatuaina - o laʻau o laʻau e le leaga tele le matagi poʻo le timu. Ia punou ifo, o le a e faia ni taumafaiga.
  • O puipui ma le faʻalo ua le polokaina ma tausia lelei le vevela. Afai i totonu e tuʻu le vevela ma tapuni le ulufale, vevela o le a le alu i fafo.
  • Faigofie ona galue - soʻo se tagata o le a maua se tuleiga o le aoina e tusa ma le faʻapitoa polokalame. Faapipiiina e le sili atu ma le itula. E sili atu le faigofie le polokalame, e le mafai ona faʻatagaina se mea sese.
  • Lagolago ma le faʻafesoʻotaʻi e le manaʻomia le tausiga faʻapitoa. O nisi taimi e soloi ai i latou i nisi taimi.

Miscuses

  • Faigofie - O lenei aoga e i ai le toe itu. Ma le malosi o aʻafiaga, o le le lelei o le tino e mafai ona paʻu pe lele ese.
  • O le mafutaga i le va o le mea e sili ona taua o elemene ua faavaivaia i le taimi. O le mamanu e le fuafuaina mo le tautua tumau i le tulaga potopoto.
  • Alminim Lagolagoina e le toe faia le tele o le tele o avega. Ma se faʻatiga o le faʻataualaloina, e mafai ona aumai pe gagau.
  • I le tau vevela, o le ea i totonu o fata, o le mea e lelei o puipui e aveese ai, tuua na o le namu nest.

Filifilia o le Faleie.

Pubilion faʻataʻitaʻiga eseese mai le tasi ma le isi, foliga, lapoa, lanu ma mamanuina.

o le ie

Polymer mea o loʻo faʻaaogaina o se tau.

  • Tarpaulter - o loʻo i ai sina mamafa, faʻataʻamilomilo lelei, fai se taimi umi. O mea fai faʻataʻitaʻi e sili atu le leaga nai lo isi mea, ae e taugofie nai lo ona faaeva.
  • Polyester - E faigofie atu ma sili le malosi o Taraulin. E matua sili ona mamisi ma faasolosolo lelei.
  • Namu o le upega - tautua e puipuia ai i iniseti. Afai e manaʻomia pauna iloga, e sili atu le faʻatulagaina o le ie. Na ia faamaonia o ia i le fanua. O le ogaumu e le malepe ma tautua se taimi umi.

O le faavae

O le faʻavaʻa e faia i le Alumini, e le masani ona i ai mai palasitika. O le faaleaogaina ma le draturalin e i ai le maualuga o le faatinoga. E sili atu lo latou mamafa.

Faʻafefea ona faʻaputu le faleii 3x3: Laʻasaga i Laʻasaga Faʻatonu 7196_4

Lagolagoina o loʻo faʻapipiʻi i le eleele pe tumau i luga. I le tulaga lea, e tatau ona i ai mafolafola ausila. E i ai ni fofo e le masani ai.

  • Laau - foliga sili atu nai lo le uʻamea, ae e iloga ona iloga i le mamafa mamafa, tele ma le malosi maualalo. Ina ia puipuia lagolago mai augatupulaga o le susu ma meaola, e tatau ona togafitia i latou i le antisespitic ma ofu faatasi ma hydrophobic vaega.
  • Fiberglass - e faigofie onamea, ae le talitonuina. E mafai ona iai se lanu o le fiberglass. Lanu e mafai ona filifilia mo soo se taai. E mafai foi ona manino ma minoi.
  • O le uʻamea uʻamea o le maualuga sili ona lelei.

Faʻafefea ona faʻaputu le faleii 3x3: Laʻasaga i Laʻasaga Faʻatonu 7196_5

Le-faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga

  • Rounda - e i ai se tulaga lapotopoto. O le taualuga e aofia ai le fiafia i tupe. Faʻapefea ona aoina se falemaʻi taʻitasi, ua faʻailo mai i faʻatonuga. O le mataupu faavae o le siteki e ese mai le faapipiiina o le auivi o se nofoalii.
  • O le polyhedra e sili atu le mautu. Vai na tafe lelei ma i latou.
  • O le Pertola - Racks e faʻapipiʻi i laina e lua ma faʻatasi ma le pito i luga o tupe i se tulaga o le tagata fana. O nei alatoto o loʻo i tutusa ma le tasi ma le isi. Latou fesootai i le tau malulu. O le ie o le ie mai luga. Faatasi ai ma se taotoga umi, e mafai ona teuteuina le fausiaina ma ni mea tau mimiti.
  • O le au matie ma le puipui. O le mea o polyvyll chloride. E le taliaina le maualuga o le vevela. Ma le 60 tikeri, pvc amata ona liusuavai, o lea o galuega a le mugapae e tatau ona teuina mai ai. Ae pei o polōlesi, e mumu i le la, i lenei tulaga e le o lamatia ai pa o pa. Oloa o moli lanu e le o le faʻafilemu i lalo o le faʻamalosi o ave faʻatonu ma aua le susunuina.

Filifilia o se Nofoaga

Mo faapipiiina, e te manaʻomia se nofoaga mafolafola. Afai o i se tulimanu, o se mamafa mamafa e mafai ona skew i lalo o le gaioiga o lona lava mageso. A le mafai ona e mauaina se nofoaga faapena, e sili ai le sailia o se lagolago mo puipui - o se fale po o se laau.

Aua le tosoina le ata o i lalo o lala mamafa. O le a le ia tumau i latou mamafa. O lo latou pa'ū e mafai ona tau atu i tagata afaina.

Faʻafefea ona faʻaputu le faleii 3x3: Laʻasaga i Laʻasaga Faʻatonu 7196_6

Tausitusi potopoto

Ina ia taofia se mea sese, e tatau ona e mulimuli i faʻatonuga. E faʻapipiʻi i le pusa. Galue e faia i le tele o tulaga.
  • Sauniuniga o le '' upega tafaʻilagi - e tatau ona lamolemole. O mea uma e faʻaititia i le maualuga ua aveʻesea e le isi e mafai ai ona faʻatautaia le faʻavaʻa. Lalo o totoe le eleele pe fai le fola mai le palapala ma isi mea.
  • Faapipiiina o le fata. E tatau ona aoina lagolago lagolago i luga o le fogaeleele ma pe a uma ona faʻatu i luga ma faʻatonutonu lo latou tulaga.
  • Faapipiiina o le taualuga. Uamea elemene ua faʻapipiʻi i le tasi le isi i luga o le Lalolagi poʻo le sikuluga i fata faʻapitoa ma e fesoʻotaʻi i le pito i luga. E mafai ona eseese le polokalame mai eseese faʻataʻitaʻiga. Pei o se tulafono, o le taualuga e faʻapipiʻi pe a fetuʻunaʻi le faʻavae.
  • A sauni le faʻavaʻa, e tatau ona iai le tino pe faʻapefea ona tau, pe o fesoʻotaʻiga uma fesoʻotaʻiga.
  • O le afu o le afu o le le mautonu e sili atu le vevesi e puipuia ai le faavaa o curvature. O loʻo faʻaauau ai le faʻavasegaina o mea faʻapipiʻi. E mafai ona punou i luga o ie na ufiufi i uʻamea mama, lanu vaivai, lalagaina, poʻo se isi fofo.

Faʻafefea ona fai se faʻalilolilo oe lava

A o le i aoina se faleie ma se paʻu o le namu poʻo se pato masani, e tatau ona e mafaufau i mea moni uma - e filifili i mea, lapoa ma le mamanu. O se faʻataʻitaʻiga, mafaufau i le filifiliga ma le laupapa laupapa.

Faʻafefea ona faʻaputu le faleii 3x3: Laʻasaga i Laʻasaga Faʻatonu 7196_7

Faasologa o galuega

  • Muamua e tatau ona e sauniaina le au laupapa lagolago. E mafai ona latou faia mai i pa ma o le koluse vaega o le 10x15 cm ma le umi o le 2.5 m. O le BILLLETS e tatau ona togafitia ma hydroptobic
  • A faʻapea o loʻo iai le faitotoʻa o le faʻaaliga o Gazebo, o pa e mu i totonu o le eleele e toto ai se mita ma le sima.
  • Mo le taualuga e sili atu le faʻaaogaina o uʻamea uʻamea. Mo faʻataʻitaʻiga o loʻo feagai ma faʻataʻitaʻiga, e sili atu le faia mai i mea lava e tasi. Elemene ua pipii i le fao. Tuufaatasiga o le atoaga.
  • Mai luga, o fata e fesoʻotaʻi i le itulagi o mea. E sili atu le talafeagai le faia ese ma tuu i luga o le pito i luga.
  • O le ie e tatau ona le mauapoinaina. Afai o le tagata papupa e galue e puipuia mai le la, e mafai ona e faʻaaogaina se ie lavalava. E tatau ona vave tuʻulafoaʻi aua e tatau ona fufulu soʻo. O le mataupu ua tipi ese ma se laina i luga o le au.
  • O le mamanu ua siakiina i le tulaga, pe a uma ona amata ona amata.

Folafola foʻi faʻatonuga vaʻai i le vitio.

Faitau atili