7 Faʻamaeʻaina mea o le a suia ai le palaso i luga o puipui

Anonim

O le sili atu le lelei o le sipela, frescoes, lanu puipui, ma isi tupe teu, o le a faʻasaoina i ata ma pepa.

7 Faʻamaeʻaina mea o le a suia ai le palaso i luga o puipui 7220_1

7 Faʻamaeʻaina mea o le a suia ai le palaso i luga o puipui

Mafaufau i le le taua o le le taua o le teuteuga o le teuteuga ma le manaia o le mea ua maeʻa ai le maketi.

Faʻamaeʻaina mea uma

  1. Le ie puipui
  2. Venetian
  3. Teuteuga teuteu
  4. Telefoni
  5. Pagatia Faapitoa
  6. Faigata teuteuga
  7. Ata vali

1 pusaaila

O se teuteuga teuteu o puipui ma le plaser e amata ona suia ai le pipi. Fuafua i luga o le faifai pea ma metotia o le talosaga, fausaga o ata fausiaina le tele o ofutino, amata i se faigofie tele ma faaiu i le muamua vometric mamanu.

Teuteuga teuteu o se inhomogenous tele o minerale ma se faaopoopoga o soo se noataga. E fausia ai se mapusaga e foliga mai na mafai ona nana le faaletonu puipui. O se faʻapitoa foliga - le palasitika, e mafai ona faʻaaogaina e soʻo se mea faigaluega.

O le telefoni feaveaʻi o loʻo teuteu ai le sisitema, e faʻatatau i le mea e fuafua i le mea faitino ma le metotia o le talosaga, faʻatupu se fesoasoani faʻapitoa i le puipui. Nei Rack Cittings, Eco-faauo, aua le manaomiaina nisi faaopoopoga. Latou te manaʻomia le faʻaaogaina o masini faʻapolofesa ma le poto o le mautinoa tekinolosi. O le mea lea, e sili atu le faʻasalaina o ia galuega i le poto masani matai. O lagona ia e faigata ona aveese mai ile puipui pe aveʻesea, e sili le nofo i totonu o le puipui puipui pepa. Pe a suia le tauina o le ogaumu, ua aveese lenei pepa ma le sima.

O le tele o numera o lagona vaʻaia e mafai ona mauaina ma le vaega-e-Souter talosaga i luga o le tele o le tele o faʻafitauli teuteu. O le togafiti puipui e manaʻomia ai le galuega a se fomaʻi decorator decorator, lea e masani ona tau le 100% o le tau o mea.

7 Faʻamaeʻaina mea o le a suia ai le palaso i luga o puipui 7220_3
7 Faʻamaeʻaina mea o le a suia ai le palaso i luga o puipui 7220_4

7 Faʻamaeʻaina mea o le a suia ai le palaso i luga o puipui 7220_5

7 Faʻamaeʻaina mea o le a suia ai le palaso i luga o puipui 7220_6

Talu ai o lenei mea e matua faʻaleaga lava le faʻaaloalo, ofuina le faʻasaʻo ma le faʻamaligiina o le faʻalumaina, e faʻaaogaina i totonu o nofoaga o mea eseʻese, e oʻo i le faletaele.

7 Faʻamaeʻaina mea o le a suia ai le palaso i luga o puipui 7220_7

Faʻafefea ona faʻaaoga le teuteu teuteu

  • O le ata e faʻaaoga i pulumu faʻapitoa, faʻaseʻe, spatula, spray, pulumu, pupu, ma o latou lava lima.
  • O le lelei-kamuta faʻapipiʻi o loʻo apalai ma se totoagaina o le faʻapotopotoga ma le tele o tausi mavaega. O le iʻuga o le gaoioi o le faʻamamaina granules, grooves poʻo scratches foliga pe a faʻaaoga. O le uiga o le fuainumera ua afaina i le mamafa o le mamafa, o le tulimanu o le faʻanaunauga ma le auala o loʻo gaoioi. Fetaui lelei mo le fatuina o luga ma le mafaufau lelei i le "Rusttic" sitaili.
  • Carle stucco, faʻaaoga ma se spatula ma faʻaputuga faʻapitoa.

7 Faʻamaeʻaina mea o le a suia ai le palaso i luga o puipui 7220_8

O a mea e mafai ona faʻataʻitaʻiina ai le faʻatonutonuina

  • O le auivi o le susu susu, mint ie, venels, uaea, mimilo, velved, velavet, sasaina ai, sasaina ai le plavet.
  • Le vaega o le tuufaatasiga luga: pe a faʻaaoga i le puipui ma palu, toniga leiloa.
  • Teuteuga teuteu ma mea teuteu maa.
  • Moroccan stucco. O le malaia fausiaina le aafiaga o le malu ma faʻataʻitaʻiina se maʻa e tusa ma le semi-taua.
  • Lagi lagi.
  • Laupapa laupapa.

I aso nei, ua iloa ai le Plaster e le o le tele o mea ua faʻauma, e pei o se auala e fausiaina ai se tagata taʻitoʻatasi totonu. E oʻo i mea ma aʻoaʻoga auro na aliali mai i luga o le faleʻoi.

  • 7 Faʻamaeʻaina mea e tatau ona filifilia mo le tutoʻatasi toe faʻaleleia (o le a faigofie!)

2 Venetian Plaster

Venetian Plaster e tautua i pa i lalo o le maa masani. O le au kolisi koleni e aofia ai le tolu-vaega talosaga o le sili sili ona lelei coting sili ona lelei i luga o le atoatoa saunia. O le tuʻufaʻatasiga o faʻataʻitaʻiga o le mea o mea e fausia ai le taufaasese o le loloto o le mamanu o le po o le natura maa masani. Faʻalagolago i le faʻaopoopoina o Dye, o le aʻafiaga o se maamora, Tonex, Malachite, Lazurrite e tupu. O meatotino talafeagai o maa e femalagaia: Supū susulu, le gaoa o le malamalama ma le paolo, faʻasaga i le talaʻaga o le olaga. O le tikeri o le totoina e taua: o le laʻititi o le pefu, o le manifinifi o le ata e sili atu le tele - latalata i le tino o le susulu maa.

Ina ua uma ona mago, o le puipui e ufiufi i bee bees wex. E faʻamalosia ai le pupula o le taʻotoʻo ma foaʻi le laufanua ma le tele o le maʻa. O sea teuteuga teuteu o le sili atu o le tulaga pe a fai o se master masani tamatamai lima e le mafai ona feagai ma le talau. E sili le faʻasalalauina o lenei galuega i le tusiata.

7 Faʻamaeʻaina mea o le a suia ai le palaso i luga o puipui 7220_10

O se vaaiga matagofie o le faʻaaloalogia o le "venetinia", ae sili ona taua - latou te taugofie. Acrylic Analogs e le maua ai ni faʻapopoleina o le loloto ma le palasitika o le maa, ae e sili atu i le "veneninsion" i luga o le faʻaaogaina o le tulaga o le tasi.

3 Faʻalelei Spacire

Vavaeese i totonu o le faʻasoesa o se vaega, o se vaega o le teuteu faʻalelei. Latou tess laiti pu, cracks ma i o latou palasitika e mafai ona tauva ma le aofia ai. O le faʻaumaina o le faʻaaogaina o lanu poʻo manino wix faʻamamafa le iHomogenoly o le lanu ma faʻamalosia ai le faatufugaga o le tusiata.

Mo se faʻataʻitaʻiga, i le ata o se teuteuga o le faʻaumaina ma le totoa.

7 Faʻamaeʻaina mea o le a suia ai le palaso i luga o puipui 7220_11

O avanoa e fai ai avanoa e maua ai le faigofie o le tausiga. O le laualuga e mama ma ipu fufuluina, fufuluina o powder, fasimoli pe na o le fufulu vai.

Faʻafefea ona faʻaaoga

I lalo o lenei teuteuga o puipui, o le auiliiliga o aʻoaʻoga o loʻo sauniuni e talafeagai. O loʻo soloi lelei lelei le pa, mago, galue i le faʻamaeaina o totini ma le eleele. Ae e te leʻi amataina, ua fautuaina le faia o se tamai faʻatonutonu faʻataʻitaʻiga e mautinoa e te manaʻo ai pe leai.

4 fale puipui

Ua faʻatagaina e le Breen Broor ia i matou e faʻaaogaina auala eseese e faʻataʻitaʻi ai mea. O nisi tamai ofutino o loʻo fai ai le faʻaaogaina o mea o plastecrops ma vali. O vae vaevaega na alu e vali ai mea faigaluega (Smears mai le faaputuga o se spatila po o le spatila), o le storeding scriding o sili atu talitonuina.

O fafo, o le tele-fiber Wallpapers, e i ai le tele o le lapoʻa, e latalata i le eli o loʻo i ai le sima, ona o le i ai i le va o le faʻavae ma le ofu o laʻau. O le lelei tele o le ono mafai ona toe fai i luga o le tali.

O loʻo iai foi faʻailoga autu na faia ma se faʻamalosia o le atoʻau. I le ata - o se tulaga faapena a linecrusta.

7 Faʻamaeʻaina mea o le a suia ai le palaso i luga o puipui 7220_12
7 Faʻamaeʻaina mea o le a suia ai le palaso i luga o puipui 7220_13

7 Faʻamaeʻaina mea o le a suia ai le palaso i luga o puipui 7220_14

7 Faʻamaeʻaina mea o le a suia ai le palaso i luga o puipui 7220_15

5 mafiafia vali

Valivali tuʻufaʻatasiga, faʻatusatusa i pepa faʻapipiʻi, ae masani ona lamolemole le paʻi. O latou tau o loʻo i ai i le faʻatusa, na fausia ona o le sili mafiafia o le sili atu nai lo le valivali masani. Ona o lana viscosity, o na faʻamatalaga na o loʻo taoto i luga o le puipui e faʻapitoa lava mafiafia mafiafia. E apalai i soʻo se mea faigaluega (spatula, spratus, chestred slipled ruller) ma o lea e tumau le vaalele mafiafia mafiafia "ma pultitudial.

Metotia o Talosaga

  • O se ata vali ese o loʻo faia e se paʻu vaivai, o loʻo faʻamalosia e sili atu susu.
  • O le aafiaga e maua e ala i le faʻapipiʻiina o le laufanua o le vaega. Na saunia le timu o RainbowW. Faatasi ai ma se pale manaia o le totonu e mafai ona faia e auro pe apamemea.
  • E tutusa ma le foliga o granite e maua ai mosaic ("granite" po o polychrome) vali. O le mea moni, e le aofia ai soʻo se paʻu o paʻu, o le tuʻufaʻatasiga e aofia ai na o ni pamu akapi mai i afu o lanu i luga o le vai. Ina ua faʻapipiʻiina se Pristol Pristol, o le au mataʻai ua malepe i le puipui ma o le tele-lanu tusi ata o loʻo fausia i luga.
  • Porlal aoga. Ona o le mafai ona suia le lanu, faʻalagolago i le tulimanu o le vaʻai ma le moli, o lenei vali ua taʻua o Chameleon. Faia se faʻataʻitaʻiga ata tifaga, aua o lona faʻavae e aofia ai le tutusa penina. E aumaia le aafiaga o Akin i Venetian Plaster, ae o le a tau tele o taimi matagaluega.
  • Faafoliga o ie: jeans, velvet, velo.
  • Faafoliga o le parchment, shagreen paʻu.
  • O le aafiaga o le malamalama uamea susulu.
  • O le aafiaga o Craklera - Cracks o eseese lautele ma loloto e ala i le alu i luga o le taimi i le vali luga).

7 Faʻamaeʻaina mea o le a suia ai le palaso i luga o puipui 7220_16

O loʻo faia ni faʻatasiga ina ua uma ona faʻaaoga i le mea e te faʻaaogaina, o le tuʻufaʻatasiga o le tuʻufaʻatasia ma maeʻa le ogaua. Foliga mai 30 minute talu ona maeʻa le faʻaumaina o le tini. A o faʻamago i luga, o le taʻe o le taʻe o taufetuli o loʻo fanau mai o loʻo vaʻaia e le mea.

Ofutino ma se le fiafia i le malosi o le malosi mai soʻo se punavai, eletise pe faʻalenatura. Malamalama tusa lava i le pouliuli atoa, fausiaina lagona malamalama lelei. O le sili atu faautauta, filifiliga faʻataʻitaʻi - mafaufau i ofutino, suia foliga o le potu faʻalagolago i le moli uila.

E mafai foi ona e ausia le aʻafiaga o Pattina - o se ata o le lanumeamata poʻo le enaena, mafua mai i le okaration o 'apamemea ma apamemea. O le Shades uiga o le Papaina moni toe faʻaleleia atili i luga o 'eseʻese, faʻafiafiaina i latou i lalo o le togalaʻau.

7 Faʻamaeʻaina mea o le a suia ai le palaso i luga o puipui 7220_17

O le aʻafiaga o le "INea" e maua ai se teuteu teuteu ma laʻau laʻau. O chips i totonu o le faʻavae e le fefiloi ma le lanu lanu ma tu i luga o le puipui ma le matagofie paepae spushes. 15-30 minute pe a maeʻa le laualuga, o le ulo o le a tatalaina i se spat spalala. O lenei mea e talafeagai ina ia faʻaitiitia ai chips ma faʻaalia ai se ofu paʻepaʻe.

Ae e te leʻi tu i nisi filifiliga, e tatau ona e faia faʻataʻitaʻiga. O le tele o tusitusiga o loʻo i ai i le tasi le faʻaletonu: Latou te matua faigata lava ona aveese mo le mafai ona toe fai ni mea.

6 Puletaofia teuteuga

O le sili atu o loʻo faia ai faʻafitauli o le tusitala, e le o ni faʻafitauli o le tusitala. Tau e faʻalagolago i le maualuga o faʻailoga o le faʻafaigofieina faafomaʻi ma le le manuia o le manatu fuafuaina.

Faauma filifiliga

  • Cropped luga. O le ata o loʻo faʻaaogaina ma se palu masani.
  • O le aafiaga o le sing silik. O le utiuti o loʻo faʻaaogaina i le polythylene afifi pe vaivai tiwel.
  • Aafiaga o Grelds i luga o le silika.
  • Pamu o le paketi faatau.
  • O le aʻafiaga o le "Vai o Vailaau" Pe a faʻaaogaina le vali ma se lautele o le malosi o le moli moli ma moli moli i itu eseese.
  • O le aafiaga o le sili siliki.

Metotia faia

Wallpace - Ferco (tusi mo Raw Rlometone) pe faʻapipiʻi e Atora, Acrylic i luga o se laufanua. I le tau o mea teuteu o tusitusiga tetele ma ata faigofie e mafai ona faʻatusatusa i le auala. Afai e faʻamaonia e tusiata e faʻataunuʻuina mea uma vave ma taugofie, e aoga le mafaufau e uiga i le lelei. O ata o mata e mafai, o fefaatauaiga o fefaatauaiga, combere - o se faʻaiuga, o se ata aulelei, o se ata manaia o loʻo aliali mai i luga o le puipui ma vali elemene.

Manumalo i le faateteleina o le lauiloa o alamanuia fagatau faia i metotia faʻa-aganuʻu. O loʻo tuʻuina atu i latou i luga o le tagi poʻo le faʻamamaʻi i le faʻavaʻa.

7 Faʻamaeʻaina mea o le a suia ai le palaso i luga o puipui 7220_18

SRAGEHO - FESOASOANI, o loʻo i ai i se fesoʻotaʻiga faifai pea i luga o le vaalele o le puipui o lanu manifinifi o le fofo. O le pito i luga o le pito i luga o loʻo i luga o le ata i luga o le ata aʻo leʻi tatalaina le pito i lalo, sili ona lelei i le lanu ma le leo. I na nofoaga e manaʻomia ai ona e tatalaina le pito i lalo o le pito i lalo, o le pito i luga ua aveese atoa. O loʻo mafai ona faʻaalu le faʻaaogaina o le vasega sgrafthiti o le faʻaaogaina ma le fesoasoani i le saogalemu o le fuaiupu, lea e mafai ai ona e faia se faʻamalosiʻau maualalo pe tuʻufaʻatasia ma le lanu teuteu talaaga. O le faaputuga atonu e le ogatasi le tasi ma le isi, ae o le tauaveina e ala i le metotia o le initora - tulaga taʻitasi o loʻo faigata ona o le ceramic, mostic ma ata matata. Sgrafito - le sili ona mafai ona maua ituaiga o galuega manaia.

Ados Motac o le tele o taimi-o loʻo i ai ma taugata mo le tagata faʻatau se vaʻaiga o le faʻaumaina o le faʻasologa o le ata. O mea taua mo le uluaʻi faʻatulagaina i aso nei o le aso cenble, agtat, maʻa masani ma le maʻa masani. Manatua o le uluai poloketi lanu sinasina e lautele lautele nai lo le maeʻa mea uma, ma mea taʻitasi e i ai ana mea patino.

O loʻo filifilia le metotia o loʻo faia ma le pa e faʻatatau ile natura o le atunuʻu, o lana mamanu, o le atoa lanu ma sitaili o meaafale. O le polofesa o le Matai e fetaui lelei e fetaui lelei i le tulaga. O tusiata e ono aliali mai i luga o le leai o le tulaga o le poloketi pe faatino le galuega o le a avea ma faamamafa mulimuli i totonu.

7 Faʻamaeʻaina mea o le a suia ai le palaso i luga o puipui 7220_19

Metotia o le faʻamamaina lamolemole poʻo le faʻamalieina o le tino

  • Tampton - Aua le tuua ni ata, teisi teisi le tampoon, mali ma le valiina o le saus kulimi-pei o le konesula i itu eseese.
  • Fufulu i le vali muamua, ae le o le faʻaiʻu, o le tipi o loʻo faʻaaoga i itu eseese o le smear.
  • O le sprayer o loʻo uuina se hopper-sprayer masani i luga, spray a itiiti mai o le 30 cm mai ia. Aloese mai le fausiaina o nofoaga ma tafe.
  • Saito. Ma le susu susu, o le leo leo e leai se pulumu, ae o se ie. O le fausiaina o se soo, ae le masani mamanu, pe a uma ia lolosia, sui le tulimanu o le lima liliu. Ma le matutu, o le pupula e apalai i se pulumu. Azatat i luga o lona luga o le agavale.
  • O le auala lona tolu o loʻo susulu, o loʻo taoto i luga o le faʻataʻapeʻaina o le fulufulu mata i luga o le galu i se tasi itu.
Ae e te leʻi amataina galuega, o le a mautinoa ma le faaeteete faitau ma le faʻaeteete le faʻamatalaga faʻapitoa o le oloa filifilia. O iina o le ae mauaina ai tali i fesili taua: Faʻafefea, o le a le faʻavae ma pe a maeʻa le vali. Fuafua i le mea faigaluega o loʻo e faʻaaogaina ma le manaʻoga o le pa puipui o le tino, o le taumafaina vali o le ai ai suiga masani masani.

7 Tutoatasi Ata

I le faʻaopopo atu i se faʻapolofesa faiga o le tino, e iloa foi ia le itiiti ifo o ni faʻamatalaga se lua o le pule o puipui i le fale.

E mafai ona ola agavaa. I luga o le sauniaina o luga ma vali scotch, soo se mamanu o glid. Aroxgraphtion e fetaui mattt acrylic vali. Ua aveese le Scotch - ma o le Mataitusi ua sauni! O le vali e mafai ona faʻavae i luga o soʻo se ituaiga, e aofia ai polystyrene. Pei o le pa mulimuli, o le volumaric fluorescent paste e sili atu. O le galuega e fautuaina e ufiufi ai le vaega o le leai o se lanu e leai ni vai.

Stencilction faasologa

  • Kopi le mamanu mai le ata i luga o se laupepa, ua manino mai ai le vasa.
  • Manino se ata i luga o se ata manino ma liʻo le faʻafesoʻotaʻi (o se stenpir o lo o umi atu nai lo le cardboard, ma toega o le valivali e faigofie).
  • Blades, scalpel pe sili onasega o ° ua oti ese le tusi ata, e fetaui lava i le vaniu.
  • Le isi, faʻaaoga luga o le laualuga o le autu autu vali.
  • Ina ua maeʻa faʻamago i totonu o nofoaga e faʻasino i ai, faʻamaloloina fasi fasi ma lolomi le suauʻu poʻo le amo vali.

7 Faʻamaeʻaina mea o le a suia ai le palaso i luga o puipui 7220_20
7 Faʻamaeʻaina mea o le a suia ai le palaso i luga o puipui 7220_21

7 Faʻamaeʻaina mea o le a suia ai le palaso i luga o puipui 7220_22

7 Faʻamaeʻaina mea o le a suia ai le palaso i luga o puipui 7220_23

E manaʻomia le faʻatagaina o le tuʻufaʻatasiga ma se pulumu poʻo se tamtun o se paʻu paʻu, pe a uma ona talitonu muamua o le pulumu poʻo le tampon na faia le tino tonu o vali. Lenei o le a aloese mai ai lolomiina o le tolotolo o fagl tipi i totonu o le stensil.

E mafai ona faʻatau atu le teuteuga o pa o tamaiti e faʻaaoga se faʻataʻitaʻiga. Filifili se ituaiga o tamaiti na tusia le paketi (fiafia i le toa) ma faʻaalia i luga o le puipui i se faaupuga faalauteleina.

  • Trend - lanu maa i totonu: taiala e ala i le ituaiga, mea ma talosaga

Faitau atili