Faʻafefea ona faʻaputuputu se masquimot upega mai le vaega o oe

Anonim

Matou te faʻailoa pe faʻafefea ona filifili le mea saʻo ma faʻapipiʻi le mamanu i le faʻamalama poʻo le faitotoʻa.

Faʻafefea ona faʻaputuputu se masquimot upega mai le vaega o oe 7240_1

Faʻafefea ona faʻaputuputu se masquimot upega mai le vaega o oe

I le taumafanafana, iniseti na momoli tele ni faigata. Ua latou mafatia foʻie lava ia te i latou e le gata ole atunuʻu nofoaga, ae o tagata foʻi o loʻo nonofo i taulaga o taulaga. Ina ia foia ai, e tatau ona e onosaʻia le manogi o electrofamyers ma isi auala, pe taumafai e tapunia le vents ua tapunia. I luga o le afi o le potu pe a o le moli o loo i le afiafi. O le taimi atoa, o 'aʻai o namu, o lelelaga ma isi tagata e aunoa ma ni galuega o le a pa'ū. Ae o loo i ai le tasi tulaga e fesoasoani ai e aveese lenei osofaiga. E manaʻomia le tuu i totonu o le amataga poʻo le utu le grad ma le faʻaeteete latalata i slots uma. O le fesili e malolo ai na o le auala e potopoto ai le telquitoo upega i luga o le faamalama.

Faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻia Mosquidot Un ia te oe lava

Filifiliga o mea

Aoina faʻataʻitaʻiga

  • Nonoa i luga o le lipochki
  • Ma le tard cord

Muamua ma fale i le fale

Faʻataʻitaʻiga mo faitotoʻa

Faʻafefea ona faʻapipiʻi se faʻavaʻa i le amataga

Saili vaega o le a faigofie. O le mamanu masani e faʻalagolago pe faʻatagaina e le Fono Aoao.

Faʻafefea ona faʻaputuputu se masquimot upega mai le vaega o oe 7240_3

  • Faʻafefea ona aveese le asquitot upega ma le palasitika faʻamalama: 5 auala

O a mea e filifili ai

O le faavae o le polymer poʻo le faʻaaogaina o le ie.
  • Cotton - o loʻo iai uma meatotino talafeagai, ae o leʻapeʻapeina o le le malie i le susu I le ogatotonu pepa e seasea faʻaaogaina.
  • Nylon - o se anti-allergenic mea, lelei le tolopoina o le pefu ma pollen.
  • Polyester - e le i ai ni meatotino faapitoa. E umi le tau i soo se tau. E le tumau ma le fefe i le le fiafia.
  • FlaberGlass - pei ona taua mai le igoa, o le mea ei ai meatotino. E toetoe a le sao ma lauiloa e le maualuga maualuga malosi. O sea ie e le malepe ma fai se taimi umi. E masani ona faʻaaogaina i luga o le pito i luga o paʻu pe a fai o fagafao e nonofo i le fale mautotogi i totonu o le fale mautotogi. O le tapoleni faigofie e mafai ai le mamafa o le mamafa o le pusi.

Palasitika, uamea ma o loʻo masani ona faʻaaoga e fatu ai se faʻavaʻa. O le filifiliga mulimuli e faʻapitoa ona fuafuaina mo laupapa laupapa lua-glazed Windows ma e seasea lava. Uamea oloa o loo i ai le sili sili ona malosi.

Faʻafefea ona fai se puʻeata

O le faigofie tali o le faʻapipiʻiina o le faʻamalama talaaga. O le ie o le a le faalavelave i le mauaina o le mauaina ma tapunia o le uaina. Ina ia faʻasaʻoina i totonu o le ato, velcro ma whalt corrd ua faʻaaogaina. O le lelei o lenei metotia, e le o ave le utaina o togi. I se faʻaopopoga, o le faʻaluaina o mea i faleoloa e sili atu ona faigofie nai lo le faigata le faʻaaogaina.

Nonoa i luga o le lipochki

O i latou o lua fusi. I se tasi oi latou, o le mata o loo ufiufi i le faaputuga, i luga o le isi - tamai uamea uamea. O ia o fusi e masani ona faʻaaogaina i luga o lavalava ma taʻaloga seevae. O loʻo faʻatau atu i latou i totonu o se faleoloa. O le pito i tua o se fusifusi o le lipine ma se puipui puipui. E iai se faiga e galue ai ni filo pipili. Afai e le o tuʻuina atu lenei maunu i tua atu, e mafai ona e mauaina le "taimi". E tausia lelei i luga o palasitika.

Ia faʻaputuputu se masquitoo nett ma ou lava lima, e tatau ona e togi muamua se vaega o le veli o le veli i le veli. O le PVC talaaga mai totonu o le potu o loʻo faʻapipiʻiina ma matau. O le faapipii e tatau ona fesoʻotaʻi i soʻoga. Aua le faatagaina malologa. A iai se avanoa i le tipiina o fama mole, e sili le aveeseina o latou. E le mafai ona tuua avanoa - iniseti e faigofie ona liliu atu ia i latou, ma lagona le mafanafana ma le manogi.

Faʻafefea ona faʻaputuputu se masquimot upega mai le vaega o oe 7240_5

O le ie e fuaina i luga o le uaina. E tatau ona fesoʻotaʻi ma le faʻavaʻa. O faʻamau o loʻo suʻiina mai le pito i luga o le tino. A uma ona sauni mea uma, o le tapoleni e mafai ona nonoa ma faʻateʻa pe a tatau ai. E le faʻalavelave i le sash e tapuni ma tautua o se faʻaopopoga.

Mauga ma le tard cord

O le mafiafia o le maea e tatau ona 4 mm. E tutusa lelei ma le lautele o le auala i luga o le faamalama faavaa, lea e faʻapipiʻi ai le paʻu paʻu.

O le faia o le faʻapipiʻiina, o le faʻamaufaʻailoga ua aveese. O le ie e teuteuina i totonu o le tagata i totonu o le amataga o le amataga. O lona tumutumu o loo o mai i le auala ma fusifusi i totonu ma se maea. E faʻapipiʻiina mau, o lea o le a le paʻu pito i fafo o le taimi. Ua tipiina le sili atu.

Faʻafefea ona faʻaputuputu se masquimot upega mai le vaega o oe 7240_6

Faʻafefea ona fai se faʻavaʻa o le palasitika poʻo le alumini

I se taimi ua leva, sa avea uila ma fasi uila laupapa o se paluga. Ile mea nei, sa faataatia se tusi lautele na faataatia. Na faʻasaga i se tapoleni ma tuʻituʻi i fao laiti. E le malu puipuia Rake. Tusa lava pe malu ma mafai ona taulimaina le ata o le, na sili atu le mamanu nai lo le lua vaitau. O lenei e mafai ona e tutoʻatasi e pei o le namu o le namu mai le vaega elemene. O lo o faia faʻapitoa mo nei faʻamoemoe ma ua sauni seti. E mafai ona faʻatauina mai le tioata afifi gaosi oloa. O le PVC ma le Alumini o loʻo faʻaaogaina e pei o mea.

Seti

  • Fuafuaga mai le mea na aoina ai le tino.
  • Tapoleni.
  • Tulimanu ma pu mo le au. O loʻo latou tautua faʻavaʻatele mo nei vaega.
  • Peni.
  • O lapisi o lapisi.
  • O le Transverse Roil ma fusiua - E faʻaaogaina pe a sili atu le maualuga o le 1 m. E manaʻomia le faʻateleina o le le mautonu.
  • Lava-Tapping Screw 1.6 cm umi.

E tatau ona e amata i le fuaina o le malamalama matala - o le vaʻaia lea o le faʻamalama ma se mea e tatala ai. O le a iai ni mea matati i luga o pito.

Faʻafefea ona faʻaputuputu se masquimot upega mai le vaega o oe 7240_7

Afai latou te umi tele, e mafai ona latou faapuupuuina ma le uamea Hacks. E tatau ona manatua o loʻo latou o mai i itu uma i itu taʻitasi e uiga i le 2 cm. O le Burzes e aveese ma se faila.

O le Fono Aoao o faia i luga o le laugatasi luga, a leai e iai le vaevaega. O tulimanu e ono i ai le pu mo se faʻamatalaga poʻo se tulaga o loʻo faʻapipiʻiina i totonu o le pu i totonu o le Discticast elemene. O loʻo tuʻufaʻatasia faʻataʻitaʻiga. Afai e faigofie ona faʻapipiʻi faʻamatalaga, e foliga mai, ua le atoatoa. O le sili ona faigata ona faʻafesoʻotaʻia latou, o le a le sili le a o latou taofia. O se tulafono, pe a faʻaaoga le mea e faʻaaoga ai samala. Ina ia aua neʻi faʻaleagaina le laufanua, o le palau laupapa poʻo se vaega o le plywood card e faʻaaoga i ai, ona lavea ai lea o le samala e sili ona lelei.

I le fonotaga a le Fono Aoao e te manaʻomia e siaki faʻatasi i tulimanu. A sauni le faavae, o le auala auala e faʻapipiʻi i ai pe a tatau ai. Mo lenei, o tulimanu o tulimanu poʻo ni masini faʻapitoa e faʻaaoga. Faʻaofi lenei elemene i le tulimanu, e tatau ona le itiiti ifo i totonu o le lautele e le 2-4 mm. O auala faigofie e faʻaaoga mo le faʻalelei. Faʻafefea ona faʻaputuputu se anti-moli moli i luga o le faamalama, e mafai ona e malamalama ia te oe lava, ae ina ia aloese mai le faia o mea sese.

Faʻafefea ona faʻaputuputu se masquimot upega mai le vaega o oe 7240_8

A sauni le faʻavaʻa, ua faʻamatuʻuina atu i luga ma fofolu le ie. E tatau ona alu i tala atu o le tulaga o le 5 cm stammes i itu uma. I polotisi e iai ni fale faapitoa. O le paʻu paʻu o loʻo oʻo mai i luga i luga aʻe o fesoʻotaʻiga. E sili atu le talafeagai le faia o le galuega e faʻaaoga ai le 'au o nisi tamaʻi mea faigaluega. Talafeagai nairfe po o le sikulukalaiva. E mafai ona e amata i se tulimanu pe mai le ogatotonu - e le taua tele. O le mea autu o le maea ua mausali, gata i ie ie ma tumu lona loloto. E taua le tutusa o le feteʻenaʻiga - a leai o le faʻavae o le a soona fai. Ia fetaui ma ua lava le faʻamau o mea i luga o mea lata mai pe a taaʻi. Ona ia sau ai lea teisi mai lalo o le mala. Afai e leʻi faia se galuega, e i ai le toso ese ma amata mea uma mai le amataga. I le leai o se faaletonu, o le sili le umi e tipi.

Ua faʻapipiʻi ni vaega o Papatusi i lalo o le Grid i le Groove. Mai luga, latou te tumau i se paʻu paʻu. Uamea o loʻo faʻapipiʻi i luga o fao pe a fai o le tapoleni ua uma ona faʻaloaloa.

Faʻafefea ona potopoto namu namu mo faitotoʻa oe lava

E tusa ai ma le mamanu ma le auala o le faapotopotoga, latou te le ese mai le faamalama. E masani ona faia o latou i le mafiafia o le poto. E tatau ona sili lo latou faatuatuaina aua ua tatau ona latou tatalaina ma tapunia.

O le taua taua o le faitotoʻa o le faitotoʻa - teops ma 'au mai itu e lua. O loʻo faʻaseʻe i luga o fao ma o mai ma isi vaega o mea.

Faʻafefea ona faʻaputuputu se masquimot upega mai le vaega o oe 7240_9

O loʻo iai ni faʻataʻitaʻiga o latou PVC na fausia faʻapitoa mo palu. O le maualuga maualuga o loʻo i ai le elemene o loʻo tuʻuina atu ai uʻamea. Plastic atonu e le fou avega.

  • Faʻafefea ona faʻapipiʻi se namu netquito i le faitotoʻa: auiliiliina faʻatonuga mo ituaiga taʻitasi

Faʻafefea ona faʻasaʻo le grid i le amataga

O faʻamau o loʻo faʻatau atu atoa ma isi vaega.

Ituaiga o fusi

  • Malo malosi. Aua, o loʻo faʻaaogaina le puipui o le Z-Fasiga o loʻo faʻapipiʻiina i luga o pito o le faʻavaʻa.
  • Taupega.
  • Faasee.
  • Gagau.

E i ai mea uma e le tatau ona aoina. E mafai foʻi ona latou tuʻuina atu isi auala e faʻapogisa ai. E faigofie ona faʻaaoga le faʻapipiʻiina poʻo le tuʻituʻi tavas.

Faʻafefea ona faʻaputuputu se masquimot upega mai le vaega o oe 7240_11

O le metotia o le aʻoga ma le faʻauluina atonu e ese mai e faʻalagolago i luga o le mamanu ma mea. Afai o le faʻatonuga e leai ni faʻamatalaga i le faʻauluina o le namu netquamo ma ou lava lima, e mafai ona e talanoa i taimi uma mai i ana tagata gaosi.

Saili mo le laasaga i lea laasaga faatonuga.

Faitau atili