Sipiina o nei faaupuga faavaitaimi i le Moscow fou fale

Anonim

O le avanoa o lenei fale mautotogi ua mamanuina mo ni tulaga ese ma se manatu umi. E faigofie ona faʻafeiloaʻi i aso malolo i se kamupani tele, na te faia taimi paganoa, o le faʻaputuina i le potu malolo o le umukuka, pe toe totogi e malolo ma nofo i potu tumaʻoti.

Sipiina o nei faaupuga faavaitaimi i le Moscow fou fale 7252_1

Sipiina o nei faaupuga faavaitaimi i le Moscow fou fale

O le fale mautotogi o loo i totonu o le monolithic all-fale sa nonofo ai ma se aiga talavou ma tama e toalua o le matua o le aoga mamalu. O tagata tausi lelei mo tagata tausi aiga mo sauniga o aso uma ma fonotaga ma uo ma aiga e manaʻomia se potu sili ona gaoia ma le potu tele ma 'aʻai, i se isi potu mo tagata uma. Lua faletaele ma se numera tele o nofoaga teu. O le mamanu sa fuafuaina e avea ai ma konafesi, ona vane faamafanafana ma veng, e aunoa ma le puipuia o fofo ma eleelea o faaletausaga.

Toe fausia

O otootoga mai fafo o le leai se totogi o le fale gaosi e faʻamanatu i le mataitusi R. Vaega i le aufaʻatasiga o faletaele e lua na tuʻuina ma, ae i ai itu laiti e lua o puipui o puipui. O le fuafuaga fuafuaina e le tagata atiaʻe e leʻi faamalieina i le 'ai, ma o se tagata taʻitoʻatasi na atiaʻe e aunoa ma le faʻalavelaveina o tuaoi o eleele susu. I luga o le Uʻi o Fanua, o potu malolo e toʻafi mai, ma na malamalama lelei tamaiti i le lautele.

Lanu o puipui ma meaafale i Ku ...

O lanu o le teuteuina o puipui ma meaafale i totonu o le umukuka-ola potu lelei paleni le tasi ma le isi, o le malamalama, o le malamalama ma le paleni lanu mafanafana ma malulu lanu. Suʻega susulu o loʻo faʻatulagaina ai ni auiliiliga laiti: Uphlsterter nofoa, aluga

I le Intut sone, mamao ese mai le Windows, e ese mai i le alatele, vavae ese mai le potu malolo ma se faitotoʻa faitotoʻa, tasi le faitotoʻa, tasi i le potu malolo, Ma e mafai ona e tuʻuina mai i se tamaʻi alatele, i le isi itu o le taimi e ulufale ai i le potu o le potumoe o matua ma o tamaiti uma o le fanau. O le ogalaau na faapipii i le 'ai vaega, na maua uma le faamaopoopoina talafeagai.

Lipea

O pa puipui fou na faia ai faigata, faʻatinoina uma galuega talafeagai: sasaa le fasi, pine, faʻapea foi ma puipui, naʻo le faʻapipiʻiina o le itu i lalo o le sone o loʻo i lalo i le tuʻugalemu o le sone. Na faʻataʻitaʻiina o tapasa e se tuto inisitiniga laupapa, e aofia ai i le umukuka, i le alatele, faletaele - procevin laupapa. Sa vali puipui. O lalolagi ma mea taua na faia o polysurethane. O le umukuka lea i luga o le subtoust kapeneta sa faaauupegaina i le ventipelation grid.

Lapotopoto kofe laulau manuia

O le lapotopoto kofe laulau ma le manuia le faʻatulagaina o le nofoaga o le potu malolo e pei o se paie pay. O le kapeta i le sulfur ines ma le faʻavaeina o le tino o loʻo fai ai ni tusi vaivai i se mamanu malosi.

O faamalama na faamamaina e le tagata atiaʻe na o ese, talu ai sa la atu le latou uiga i le na o tagata e ona, o faʻamalama na faia mai i se maʻa. Na suia le ofu mafanafana, taulai i luga o se asthetics fou ma meafale faatatau. Ma, i tamaiti uma, o loʻo faʻataʻamilo vavalalata laulau i le Windon, Vasep Modes o loʻo faʻapipiʻiina mo le faigofie tele. O le tausalaina ole ea i luga aʻe o faitotoʻa i le potu moefaʻai o matua, i le umukuka ma le potu malolo, o loʻo i luga o le faʻaiuga a le tagata o loʻo fausia, ono o le pegato. Faʻavasega faitotoa vavaeʻeseina potu ausilali mai le potu malolo ma toe faʻaleleia o le faʻaaogaina o faʻasalaga ma le fealofani ma le masani ai aseta.

O le masani ai o mamanu o kapeneta ma i le va & ...

O le aʻoaʻoga masani o le kapeneta ma potu puipui ma galuega tau tupe, o elemene o le faʻatulagaina tulaga i totonu o puipui ma auiliiliga o meafale e fesoasoani e toe sui ai le potu.

Fausaga

O se tala malie e taua tele i le potu tele o le potu tele, tuufaatasi auiliiliga i le aotelega o vaega. O le tulaga faigata o le potu sa taʻu mai ai le sua o le potu, isi auala e faʻamamafa ai tuaoi o le motu o pa ma le pito i tua o le SFE, tapuni le potu malolo o le potu. I le taimi lava e tasi, e talafeagai tele ona mimilo ai faʻamatalaga o mea faʻatatau i le potu, lea e taua tele mo le potu, ma oo mai tamaiti laiti.

O loʻo tusia le ata ma le f & ...

O le ata o 'ie o papala ma o se mea faʻapitoa o le papa o le faʻaaogaina o le uctone o le umukuka. O loʻo i ai le faʻatatau i le ata i le ata o le umukuka o loʻo fausia ai se foliga manaia o le tino ma le oona o le meaafale o le potu malolo. O le tele o faʻafitauli o loʻo tuʻufaʻatasia e tuʻufaʻatasia uma sone.

Pastel Gamut Fonasures e le masani masani: O se cortex pige-cream pade o le puipui e suia ai lona fatu e faalagolago i le moli. Lautele maualuga (3.2 m) faitotoa - lanu efuefu. I lenei lanu, o faitotoa uma o totonu o le fale mautotogi, o le itu e pei o le faitotoa i le Ofisa, lea e mai totonu o le sili ona pogisa lima i le paolo

Sipiina o nei faaupuga faavaitaimi i le Moscow fou fale 7252_7

Paʻepaʻe Paʻepaʻe ma le le masani ai ma le le masani ai o laina ma luga o le tuʻufaʻatasiga o loʻo fausia ai le mamanu o se fou Moscow's fale. Still ma le iloa le avanoa o le avanoa o le faia o ona tagata. E tolu aiga fale, chorks i tupulaga taʻitasi ma le potu o le potu e avea ma sili ona lelei fesoasoani e faʻatumauina ai le faʻatonuga.

I le tamaititi a tamaiti a tamaiti Shi & ...

I se tamaititi fafine Iutaia, lautele, olive lanu o loo i lalo o le totonugalemu, e le mafai ona mataitu le tuufaatasia, i le faafeagai,. Faʻalelei vaega i luga o le puipui lagolago le faʻamalosi, pei o se maualuga maualuga. O faʻata i le faitotoʻa o loʻo tuʻuina atu le avanoa.

O le mamanu o le mamanu, o loʻo amanaia faiga masani, faʻafefiloi vaega o faʻafiafiaga ma aso nei o meafale e vaʻaia: SOGESECAS, o ni auala ma le faʻaeteete faʻataʻitaʻiga o fuafuaga mamao, " malosi "i luga o le malamalama axis.

Loloto lanu efuefu ma lanumoana ona ...

O lanu efuefu lanu efuefu ma lanumoana lanu e fausia ai le mafaufau loloto i le ofisa.

Talu mai potu tumaʻoti E fa tamaʻi potu, o laufanua o le falefetua ma le fale o le faletalimalo, ma le faʻatulagaina o fale oloa, e aofia ai le avanoa mo le saolotoga o galuega.

Tamaiti laiti Tamaiti o Ohor

O le fanau teine ​​laititi na pupuʻu i luga o le pupula, ae o le lanumoana o loʻo iai foi ia.

O se avanoa taua e sui ai le lagona i totonu o le pito i totonu o le faʻafefeteina o le malamalama: o le aofaʻi o le malamalama (chandeliers) faʻafefeteina ai le tele o moli, e aofia ai le toe fuataina o se taimi filemu.

Wall mamanu ma le taele mea faigaluega & ...

O le ata o puipui ma mea e mafai ona faia e le faletaele ma le tutusa ma le potu malolo.

E le tele vaega eseese o taimi, ae o latou foliga e mataina ma le soona teuteuina i le tele o sone lautele ma faamaluluina le tonu o laina.

Sili ona lelei teuteuina faca

Matua lelei le teuteuina o le fatafata i lalo o le Washbasins: fausia-i le faaeeina o le tele o le vaega ma le matagofie o le "impli".

Maualuga le teuga tupe ma mafolafola maualuga vaega o loʻo vaʻavaʻaia, o le tuʻufaʻatasia ma le lanu o puipui, e pei foi o potu o potu, o le mea lea e faia i le mea faigaluega o le fiva Suiga faavasei o kapeneta. O le Smitque Canvas e lagolagoina lelei le aotelega o lagona ma faia faasalalauga mulimuli prokes i totonu o le mamanu.

Designer Evangiana filatova, Auto & ...

Tagata mamanuina Evagenia filatova, tusitala o le poloketi:

O le mea sili ona taua pe a galue i luga o le galuega, i loʻu manatu, o se faʻavasega faʻapitoa o le avanoa, le fetusiaiga o nistifocs ma galuega aoga. O lea, le potu o le umukuka-ola, faʻavae i luga o le vaaiga o le olaga o le tagata faʻatau, e matua lautele. I le talosaga a tagata e ana mea, tele mea na teuina o mea ua fuafuaina; I le faʻaopopo i le ofutino o potu, e i ai foʻi vailaau i potu tumaoti taʻitasi. O le faletaele e i ai le fale-i totonu o le fata mo fufulu ma masini faamagoina. O le pule i le ofisa e iloa ai. Talu mai le aiga e toʻalua tamaiti laiti e toalua, ie mo le faʻamaʻaluina, o ie puipui na faʻamalieina ma faigofie ona paʻu. O le fale mautosolo ua mamao aʻe moliʻaunaga faʻatonutonu, faʻatatau i le tuʻufaʻatasia o po, e fetaui lelei.

Sipiina o nei faaupuga faavaitaimi i le Moscow fou fale 7252_14
Sipiina o nei faaupuga faavaitaimi i le Moscow fou fale 7252_15
Sipiina o nei faaupuga faavaitaimi i le Moscow fou fale 7252_16
Sipiina o nei faaupuga faavaitaimi i le Moscow fou fale 7252_17
Sipiina o nei faaupuga faavaitaimi i le Moscow fou fale 7252_18
Sipiina o nei faaupuga faavaitaimi i le Moscow fou fale 7252_19
Sipiina o nei faaupuga faavaitaimi i le Moscow fou fale 7252_20
Sipiina o nei faaupuga faavaitaimi i le Moscow fou fale 7252_21
Sipiina o nei faaupuga faavaitaimi i le Moscow fou fale 7252_22
Sipiina o nei faaupuga faavaitaimi i le Moscow fou fale 7252_23
Sipiina o nei faaupuga faavaitaimi i le Moscow fou fale 7252_24
Sipiina o nei faaupuga faavaitaimi i le Moscow fou fale 7252_25
Sipiina o nei faaupuga faavaitaimi i le Moscow fou fale 7252_26
Sipiina o nei faaupuga faavaitaimi i le Moscow fou fale 7252_27
Sipiina o nei faaupuga faavaitaimi i le Moscow fou fale 7252_28

Sipiina o nei faaupuga faavaitaimi i le Moscow fou fale 7252_29

Potu malolo

Sipiina o nei faaupuga faavaitaimi i le Moscow fou fale 7252_30

Potu o le umukuka

Sipiina o nei faaupuga faavaitaimi i le Moscow fou fale 7252_31

Potu o le umukuka

Sipiina o nei faaupuga faavaitaimi i le Moscow fou fale 7252_32

Potu o le umukuka

Sipiina o nei faaupuga faavaitaimi i le Moscow fou fale 7252_33

Potu o le umukuka

Sipiina o nei faaupuga faavaitaimi i le Moscow fou fale 7252_34

Kapeneta

Sipiina o nei faaupuga faavaitaimi i le Moscow fou fale 7252_35

Potumoe

Sipiina o nei faaupuga faavaitaimi i le Moscow fou fale 7252_36

Fanau

Sipiina o nei faaupuga faavaitaimi i le Moscow fou fale 7252_37

Fanau

Sipiina o nei faaupuga faavaitaimi i le Moscow fou fale 7252_38

Fanau

Sipiina o nei faaupuga faavaitaimi i le Moscow fou fale 7252_39

Fanau

Sipiina o nei faaupuga faavaitaimi i le Moscow fou fale 7252_40

Faletaele

Sipiina o nei faaupuga faavaitaimi i le Moscow fou fale 7252_41

Faletaele

Sipiina o nei faaupuga faavaitaimi i le Moscow fou fale 7252_42

Faletaele

Sipiina o nei faaupuga faavaitaimi i le Moscow fou fale 7252_43

Ala karitoti

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Sipiina o nei faaupuga faavaitaimi i le Moscow fou fale 7252_44

Matamata i luga

Faitau atili