7 Instagram teuga tupe mo le mama ma le okaina o tagata alofa

Anonim

I le tatou filifiliga - tala aoga e mafai ona e mauaina ni fautuaga i le faʻatulagaina o mea, mafaufau o le faʻamamaina o le faʻamamaina ma na o musumusuga ata o mama ma matagofie ata o le mama ma matagofie o latou.

7 Instagram teuga tupe mo le mama ma le okaina o tagata alofa 7258_1

7 Instagram teuga tupe mo le mama ma le okaina o tagata alofa

1 IRINA @ MAMA.PORYDOK

IRINA tala - o se fale teu oloa o faʻamatalaga aoga. O ia o se tina o le fanau e toatolu, latou te nonofo i se fale ma maile e lua ma le tasi pusi. E tusa ai ma Harina lava ia, na uma ona fanau mai tamaiti na ia iloa ai le auala na aʻafia ai le ola ma le tufatufaina atu o le olaga. I totonu o lana teugatupe e mafai ona e mauaina ni fautuaga i le teuina o mea i le potu ofu, o le kapoti, i le umukuka, i le faletaele - i le mea aoga i le teuina o oe.

  • I tulagavae o Instagram: 5 chips e faia ai le fale i totonu o le fale Bloggers

2 Christina @christinatamatveatovac.

Christina 10 Tausaga le matua tusia pou i luga o faʻataʻitaʻiga eseese i le faʻalapotopotoga o le Poloaiga, ma ua aoga nei i le Instagram i lenei mataupu. I lana teugatupe, e iʻu ai lava le faʻalapotopotoga o le teuina, ae o le mafaufau foʻi o mea, mo se faʻataʻitaʻiga, o le a le faigofie ma na o le faatoilaloina o le paie. O le tala e faigofie ona faitau, pei o autu autu o loʻo tuu i faʻailoga i le ata, o lea e mafai ona faigofie ona maua faʻamatalaga aoga ma e le tele taimi.

3 Mele @ Super.poryadook

O le ulutala olga's Header ua tusia e uiga i le "Faʻamalosia e faavavau" ma o le mafai ona e aʻoaʻoina le toe faʻaleleia o le faʻasologa. E fesoasoani le fautuaga i le faʻatulagaina o le avanoa, e tosina atu i le faʻatonuga a lona toʻalua ma lana fanau, ma e le faʻatau tele e le faia ni faʻatuatuaga vaaia. O le faʻamatalaga e faʻamalosia lelei, ina ia le mafai ona maua le tali saʻo i le fesili o le a le faigata.

4 anna @ pro.poryadook.doma

I Anna tala, e mafai ona mauaina ni faʻamatalaga aoga i le faʻataʻitaʻiga, ae o le auai foi i le saʻolotoga marathetor (o se maso masani o le masina "- O masina uma fou o Anna e fautuaina ai le faia o le tele o lona aoga o le faamama. Mo se faʻataʻitaʻiga, aua le tuua palapala palapala i le taeao. O se tala lelei mo i latou e le mafai ona aʻoaʻia na o latou ma le fiafia e fai mea uma "mo le kamupani", e oo lava i le aʻoaʻo mama.

5 Elena @ Porydak.I.Deti

Faamasinoina mai le igoa o le Elena Tala, Oe mafai ona malamalama i le autu: O le toʻatele o tamaiti, o le tina o loʻo tapena i se taimi. Ua tuuina atu e Elena le fautuaga i lenei mataupu, e ui lava o lona blog e le faatapulaaina faapitoa i tamaiti. Lenei e mafai ona e faitauina autu faʻasologa o loʻo e uiga i le faʻalapotopotoga o le 'ai poʻo le teuina o faʻamaumauga, ma aʻoaʻo ai foi e uiga i mataupu silisili o le faʻapipiʻi o mea.

6 Teugatupe mo le musumusuga @Tharganickieking

E ui i le mea moni o le tala e taitaiina i le Igilisi, o le ae le manaʻomia le malamalama i le gagana. O loʻo aofia ai le ata faʻamalosi o le faʻatuina o oloa i totonu o le fale teu oloa i totonu o le fale teu oloa i totonu o le fale teu oloa, pusaaisa, i fata i totonu o le umukuka. E mafai na ona e vaai ma toe fai.

7 Marie Condo @mariekoondo

E ese le ese o le le aofia i le tatou lisi faʻataʻitaʻiga o le tele o faʻalapotopotoga feʻaveaʻi ma le teuina. O Marrie Condo o se faufautua lauiloa, o le tusitala o le metotia medomcorolong o Crimam o nisi tusi i le Faatulagaina o le olaga o le fale.

  • 5 mea sese i le faʻamamaina o oe e mafai ona taʻutino pe a uma le metotia o conmari

Faitau atili