Tamai lakaina le la le leo mo tama ma le afafine

Anonim

O se tamaʻi, e tusa ma nei tulaga faʻaonapo nei, o le lua-potu o loʻo iai i se fale fou. E fuafua le tagata o le tagata e nofo ai iinei ma se aʻoga o le aʻoga nei, ina ia fautuaina ai lava e le la, le la. Ma mo Tama, ma mo lou afafine na faʻatinoina potu tumaʻoti.

Tamai lakaina le la le leo mo tama ma le afafine 7264_1

Tamai lakaina le la le leo mo tama ma le afafine

Fuafuaina

O le fale mautotogi ua uma ona fuafuaina mai le tagata atiae. Peitaʻi, i luma o le tagata e fuafua sa i ai se galuega na le fetaui ai se laʻititi avanoa i se auala e lava mo le tele o kapeneta ma fale teu oloa. I le talosaga a le tagata faʻatau mai le potu malolo i le malamalama masani faʻamoemoeina.

Le mautonu tulimanu

O le le mautonu tulimanu, na faia e le faʻatigaina o le platiding ventipelation pusa, filifili e taia, faʻailogaina i le plasterboard ma se mea na faʻapipiʻi).

O se potu tele na tofia i le vasega pepe - o le fetaui lelei lava o le fale moe ma se potu e nofo ai i le potu malolo, ma se nofoaga faigaluega i le kesi. O le potu lona lua na faʻaaogaina ma se potu laʻititi. O potu uma na tumau i tuaoi muamua, suia naʻo le faʻatulagaina o le u le tuueseeseina le umukuka ma le potu moe o le tama. I le faʻaopopoga, latou te faʻalēaofia lea o le vaega i le va o le umukuka ma le alatele - O lenei ua latou zolized naʻo le tele o taimi ma sologa lelei le tasi i le isi.

O le masani canseeers, lea, pei ...

O le ala masani, o le, o se tulafono, ma 'ai le maualuga o le taualuga, sa taumafai e aua le faʻaaogaina - Toeitiiti lava o potu uma na faʻapipiʻi luga o moli moli.

Lipea

O le faʻasoasoaga i le va o le umukuka ma le potumoe sa le fiafia ma fau se fou vailaʻau fou. O loo i ai se foliga o se laina malepelepe, ona o potu e lua uma o loʻo iai ni tamaʻiga loloto, e fetaui ai fale paganoa. O le umukuka seti filifili e faia se laina - o se vaega o le tulimanu o le a avea foi ma cauldomeme. Ae o se mea tuʻuga o meaafale, o se sala ma se tagata e puipuia e leʻi talafeagai. Na fautua mai le tagata mamanuina i le tulimanu, i le itu taumatau o le faamalama, ae o lenei nofoaga sa avea ma tagata la la la la vave. Ina ia fesiitai, latalata i le pusaaisa mai le folauga poloka na fausia se faigofie ma le maualuga o le 1 m, lea na tagofia ai le masini vevela. Luga o lenei mea maualalo na tautau i ai (20 cm loloto) umukuka kamuta.

Ua faʻaaogaina le paʻu

O moli apamemea na faʻaaogaina e pei o le lotoifale malamalama o mea - i le potumoe i luga o moega i autafa o le moega i luga o le umukuka i luga o le 'ai o le' ai

Sa leai se tosina i totonu o le fale mautotogi. I le gasologa o le toe faaleleia galuega i luga o le foloa, o se lisi o le auala e faʻaaoga ai le polypropylene o le polypropylene o soʻoga, ma le sipuni-oneone Na faʻatoa potu o loʻo folasia mai ai potu, i le alavai, faletaele ma umukuka - cerearalic fales.

O le umukuka apaau na faaputuputu e se pale o le paolo fiafia o le fiafia o le curry. I se tutusa leo, vali vali mo puipui. O le puipui o le nofoaga o loʻo faʻapipiʻiina ai le vaega 'ai, teuteuina i le teuteuina o piliki grepic. O mea o loʻo taoto na faia ma le faʻasologa tikeri. Na faʻatumuina i luga paʻepaʻe ma togafitia i le vai mafanafana. E aoga le matauina o le piliki e sili le vaivai pe a faʻatusatusa i le vali paʻepaʻe, tausi mo le a le afaina ai faigata, ma e mafai ona afaina ai le tino.

O le umukuka na liliu ese mai

O le umukuka na avea ma malamalama o le malamalama: paʻepaʻe ulu ma ni fetu e aunoa ma peni, moli piliki, pipi fusi. I ni eseesega, nofoa ma le la moli moli galuega, ma puipui o le clary.

O le taupulepule e faʻapipiʻi i potu. Na faʻaausili i latou ma se fausia-i le faiga o le tino - ae le o le faʻamama o le puipui, o le puipui puipui o loʻo faʻamauina.

Fausaga

O le totonugalemu sa manaʻo e fai le sili ona vaivai, i totonu o le iloa ma le iloa o ni auiliiliga laʻititi o loʻo vaʻai ai le ata. Ina ia fausia se lagona o le voluma, o le tagata mamanu e faʻaaoga le mea lava e tasi i potu eseese, e leʻo solomuli i le va o latou. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le fola laupapa e faʻaluaina i le alatele, umukuka ma faletaele. O le puipui-teuteu o le taʻele mai le fale talimalo toe fai i luga o le umukuka i luga o le umukuka.

Na faia le teine ​​o le matua sauā, ma avatu i le faʻataʻitaʻiga i lanu uliuli. O le pa i le laupapa na ufiufi e puipui uma ma se lanu uliuli maoae.

Tamai lakaina le la le leo mo tama ma le afafine 7264_7

O le potu o se tamaʻi fagu hostess tuʻufaʻatasia se tele o galuega - o iina o le potumoe, o se nofoaga faigaluega ma le potu tautua ma le TV.

Valivali vaeluaina ma fata ...

O se vaelima tele ma fata, o le tosoina o le potu o tamaiti, e faia i le chiphboard i lalo o le poloaiga e tusa ma le tusi a le tusitala o le poloketi.

I le mamanu, na fautua mai Ai Sena temoni e ave ni lanu tetele o paʻepaʻe ma Beege, mafai ona aumaia le tele o le fale laiti. Ma o le totonu o loʻo i totonu e le lelei foliga, pei o "fasimoli" na filifili e faʻaopopo se mafanafana fefiloi o le faigofie o le sinapi, samasama ma le lanu o curry.

O le muina o le faʻapipiʻiina o ni vaega o faleuila, o loʻo i ai ni ata faʻapitoa mai le susu - teteʻe ili. Ona o lenei, na faia e le faletaele teuteu teuteu ma i le taimi lava e tasi e sili ona aoga fata.

Vai vevela i le aoga

Na natia le timu a le vai i totonu o le laupapa, ma afe i luga o le solosolo fufulu, i lalo o le taualuga. Na fausia mai le susuga mo le susuga o le susu. Ma i le faletaele e malo ai, nai lo le o le lauiloa o le tele, o le le masani ai o le sliccade moli na tautau, fausiaina i luga o puipui manaia o le moli.

Designer Anna Elan, tusitala o le ...

Designer Anna Elin, Poloketi Tusitala:

Ou te maitauina o le suia o le faitotoa ulufale na le tau e aunoa ma faigata. Sa le gata le tumau le puipui, ma sa tatau ona faʻamalosi mai o le puipui, ia faʻafaigofieina le faʻapipiʻiina o se timu mamafa o le maualuga maualuga. Mo lenei, ua u uʻamea talaaga na tipiina e tusa ai ma fuaitau o le alu, lea la o ni faaputuga e lua na aofia ai le tele o vaega. Tasi na faʻamauina mai totonu o le fale mautotogi, o le lona lua - faʻatasi ai ma le fafo. I le va o i latou, sa aumaia e ala i le faitauina ma uʻamea papatusi. Tutusa i le fiailoa ma iloga ma le taualuga. I totonu o potu, faletaele ma ala savali latou te fefinauaiga. Ia o lea na foliga mai o faitotoʻa, o loʻo filifili e le EAVER le taualuga tutotonu. Mo a latou mea faʻapipiʻi, muamua o le faʻapipiʻiina o le mokesi Beam (o le taimi o le 5 RP 10 cm faʻavasega) na faia, ona faia lea o le faʻapipiʻiina o le taualuga. Ua uma ona fai le paʻu o le possion na o le faʻauiga ma o le o ofa) o loʻo faʻapipiʻi saʻo i le utupoto. I le umukuka, fausia se fausaga na fausia mai le GLC. I luga o le ulu ulu, o le tulaga taua o le tulaga o le 10 cm e nana ai Vent RIP Court ma le eletise o le vavaeeseina mo le fale-i tua.

Tamai lakaina le la le leo mo tama ma le afafine 7264_11
Tamai lakaina le la le leo mo tama ma le afafine 7264_12
Tamai lakaina le la le leo mo tama ma le afafine 7264_13
Tamai lakaina le la le leo mo tama ma le afafine 7264_14
Tamai lakaina le la le leo mo tama ma le afafine 7264_15
Tamai lakaina le la le leo mo tama ma le afafine 7264_16
Tamai lakaina le la le leo mo tama ma le afafine 7264_17
Tamai lakaina le la le leo mo tama ma le afafine 7264_18
Tamai lakaina le la le leo mo tama ma le afafine 7264_19
Tamai lakaina le la le leo mo tama ma le afafine 7264_20

Tamai lakaina le la le leo mo tama ma le afafine 7264_21

Umukuka

Tamai lakaina le la le leo mo tama ma le afafine 7264_22

Umukuka

Tamai lakaina le la le leo mo tama ma le afafine 7264_23

Vaega

Tamai lakaina le la le leo mo tama ma le afafine 7264_24

Potumoe

Tamai lakaina le la le leo mo tama ma le afafine 7264_25

Fanau

Tamai lakaina le la le leo mo tama ma le afafine 7264_26

Fanau

Tamai lakaina le la le leo mo tama ma le afafine 7264_27

Fanau

Tamai lakaina le la le leo mo tama ma le afafine 7264_28

Sanosel

Tamai lakaina le la le leo mo tama ma le afafine 7264_29

Sanosel

Tamai lakaina le la le leo mo tama ma le afafine 7264_30

Faletaele

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Tamai lakaina le la le leo mo tama ma le afafine 7264_31

Designer: Anna Elin

Matamata i luga

Faitau atili